Προτεραιότητα εχουν οσοι στηριζουν Ουκρανια.
Οι πουτινοφιλοι να κανουν αιτηση στη ρωσικη πρεσβεια.
Προτεραιότητα εχουν οσοι στηριζουν Ουκρανια.
Ντόναλντ Τραμπ: Συμπέθεροι, φίλοι και στενοί συνεργάτες σε θέσεις – κλειδιά στη νέα κυβέρνηση
Μα εγώ είμαι της άποψης ότι καλό αμερικάνο πρεσβευτό είναι αυτό που μπορείς να το δεις μέσα από τη διόπτρα ενός τουφεκιού. Τι με νοιάζει η ποσόστωση;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2024, 12:02Μα η Καραμελίτσα έχει θέμα με τις ποσοστώσεις, όχι εγώ.![]()
Βασικά την κόβω να μεταφέρει την αμερικάνικη πρεσβεία στο Κόστα ναβαρίνο, να είναι κοντά στο διαστημοδρόμιο.George_V έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:36Με το ιστορικο που εχει (βλ. ανωτερω) θα ταιριαξει σε Πατρα, Λαρισα και ενδεχομενως Πυργο (οκ μπασκλασαρια το τελευταιο αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει)Καραμελίτσα έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:14 Έρχεται για να εξετάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βγάλει η οικογένεια Τραμπ λεφτά από Ελλάδα. Ετοιμαστείτε για Trump Tower στον Πύργο.
Σωστα.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Δεκ 2024, 16:57Βασικά την κόβω να μεταφέρει την αμερικάνικη πρεσβεία στο Κόστα ναβαρίνο, να είναι κοντά στο διαστημοδρόμιο.George_V έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:36Με το ιστορικο που εχει (βλ. ανωτερω) θα ταιριαξει σε Πατρα, Λαρισα και ενδεχομενως Πυργο (οκ μπασκλασαρια το τελευταιο αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει)Καραμελίτσα έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:14 Έρχεται για να εξετάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βγάλει η οικογένεια Τραμπ λεφτά από Ελλάδα. Ετοιμαστείτε για Trump Tower στον Πύργο.
Πέσαμε σε κοκκινη σνάιπερ.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Δεκ 2024, 16:54Μα εγώ είμαι της άποψης ότι καλό αμερικάνο πρεσβευτό είναι αυτό που μπορείς να το δεις μέσα από τη διόπτρα ενός τουφεκιού. Τι με νοιάζει η ποσόστωση;
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:51 Και γαμω τα κριτήρια για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού έχει ο Τραμπ.Οποιος έχει περάσει από το Fox news και έχει γλείψει αρκετά τους Τραμπ και Μάσκ διορίζεται σε θέση ευθύνης.
Και το ανοϊκό ζόμπι είχε στείλει εδώ τον Sir Piggie Portokalos που το μόνο του προσόν ήταν ότι είχε ρίξει πολλά λεφτά στην προεκλογική εκστρατεία του, ενώ στην Τουρκία έστειλε τον Τζεφ Φλεϊκ, που ήταν για έξι χρόνια στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας. Και λοιπόν; Δεν έχετε βαρεθεί ρε μπαρμπάδες 50+ χρόνια τώρα να ψάχνετε ενδείξεις για τον ποιον ευνοούν περισσότερο οι Αμερικανοί overlords στην παρούσα συγκυρία; Μιλάμε οι αναλύσεις των Κρεμλινολόγων όαση σοβαρότητας φάνταζαν μπροστά στις περιπτώσεις σας.Beria έγραψε: 11 Δεκ 2024, 16:13Στην Τουρκία στέλνει πρέσβη τον Τόμας Μπάρακ που έχει υπάρξει για χρόνια σύμβουλος για τη Μέση Ανατολή (και καταδικασμένος για παράνομο πλουτισμό από lobbying, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
Στην Ελλάδα στέλνει την Δώρα Πάρτον
Και ο Scouser μιλά για αντιτραμπισμό![]()
Μια χαρα ειναι η Σουδα μας. Μακρια απο το νησι εσείς.zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:37 Πάτε καλά ρε τσακώνεστε ποια χώρα θα είναι καλύτερη πουτανα στον Τραμπ.
Ας στείλει όποιον θέλει πρεσβευτή αλλά να κάνει αυτό που είπε να οδηγήσει τις ΗΠΑ στον απομωνοτισμο και να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Και εάν θέλουν να τους βοηθήσουμε να πακεταρουν στην Σούδα καθώς θα την αφήνουν.
Κι αν μπουκαρουν οι Τούρκοι θα πεις , οκ ρε Ντοναλντ πάνω στα τσιπούρα είπαμε κ μια μαλακια παραπάνωzteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:37 Πάτε καλά ρε τσακώνεστε ποια χώρα θα είναι καλύτερη πουτανα στον Τραμπ.
Ας στείλει όποιον θέλει πρεσβευτή αλλά να κάνει αυτό που είπε να οδηγήσει τις ΗΠΑ στον απομωνοτισμο και να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Και εάν θέλουν να τους βοηθήσουμε να πακεταρουν στην Σούδα καθώς θα την αφήνουν.