!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυναίκες στο τιμόνι-αυτή η μάστιγα!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Re: Γυναίκες στο τιμόνι-αυτή η μάστιγα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:36
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!
Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρω :smt005: όπως και δεν έχω αίσθηση του προσανατολισμου. 50 φορές να περάσω από τον ίδιο δρόμο δεν θα το συγκρατήσω πως έφτασα σε αυτό τιν δρόμο ήπου βρίσκομαι σε σχέση με άλλο σημείο. Να λέω κοντά είμαι έρχομαι και να φτάνω μετά από 50 λεπτά :lol:
Επιτέλους.
Τόσες σελίδες αυτό λαίμαι.
Οι γυναίκες έχουν διαφορετική αντίληψη του χώρου, γι αυτό και η πλειοψηφία δεν το χει με την οδήγηση.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Hunkar Begendi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:31
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!
Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρω :smt005: όπως και δεν έχω αίσθηση του προσανατολισμου. 50 φορές να περάσω από τον ίδιο δρόμο δεν θα το συγκρατήσω πως έφτασα σε αυτό τιν δρόμο ήπου βρίσκομαι σε σχέση με άλλο σημείο. Να λέω κοντά είμαι έρχομαι και να φτάνω μετά από 50 λεπτά :lol:
Επιτέλους.
Οι γυναίκες έχουν διαφορετική αντίληψη του χώρου, γι αυτό και η πλειοψηφία δεν το χει με την οδήγηση.
Διαφορετική αντίληψη του χώρου δεν σημαίνει κακή οδήγηση.
Όπως και το λεκτικό μπέρδεμα του δεξιά με το αριστερά δεν σημαίνει ότι προσπαθεί να σηκώσει το δεξί πόδι και σηκώνει το αριστερό.
Κάπου να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα...
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

2 χιλιάδες fucking 22 και ανοίγουν τέτοια νήματα.

Η Μέση Ανατολή της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:33
Όπως και το λεκτικό μπέρδεμα του δεξιά με το αριστερά δεν σημαίνει ότι προσπαθεί να σηκώσει το δεξί πόδι και σηκώνει το αριστερό.
Διαφωνώ κάθετα.
Και μια πουταναφέραμε πάρτε και μία εμπΥρία.
Με πάει γυναίκα συνάδελφος σπίτι με το αυτοκίνητο της. Σε κάποια φάση, διακρίνω ένα post it κολλημένο στο ταμπλώ.

Εικόνα
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Hunkar Begendi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:53
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:33
Διαφωνώ κάθετα.
Και μια πουταναφέραμε πάρτε και μία εμπΥρία.
Με πάει γυναίκα συνάδελφος σπίτι με το αυτοκίνητο της. Σε κάποια φάση, διακρίνω ένα post it κολλημένο στο ταμπλώ.

Εικόνα
Κι εσύ φαντάστηκες ότι όλη αυτή την ώρα οδηγούσε ψάχνοντας τις σημειώσεις...
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Καλύτερα να μη το αναλύσουμε το θέμα αλλά όποιος αγαπάει τη ζωή του ας το δεχτεί. Θα σωθούν πολλές ζωές απλά αν το δεχτούμε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιουν 2022, 08:42
Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:20
Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:26
γιατι να σε χαροποιει η να σε σταναχωρει αν το φυλο σου, η φυλη σου, η εθνικοτητα σου η οποια αλλη ομαδα ανθρωπων τυχει να ανηκεις, συνηθιζει να κανει κατι σωστο η λαθος;
Γιατί είμαι μέλος της κοινωνίας και ως μέλος της κοινωνίας οφείλω να προσπαθώ να την παραδώσω καλύτερη στις επόμενες γενιές. Και όταν λέω καλύτερη εννοώ απηλαγμένη από σεξισμούς, ρατσισμούς και κάθε είδους φασίζουσας νοοτροπίας. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν όχι ξαναδιάβασε το ώσπου να καλυφθείς.
οχι δεν με καλυψες. μοιαζει να απαντας σε καποια αλλη ερωτηση, και οχι σε αυτην που εκανα εγω. η απαντηση σου δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με την ερωτηση.
Σου απάντησα και σε περίπτωση που δεν σε καλύψω τι να κάνεις. Μάλλον δεν το έκανες. Ξαναπροσπαθησε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Επιτέλους.
Και οι άντρες δεν έχουν την αίσθηση της ταχύτητας, του αλκοόλ, των ικανοτήτων τους και για αυτό προκαλούν περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naida έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:33

Επιτέλους.
Και οι άντρες δεν έχουν την αίσθηση της ταχύτητας, του αλκοόλ, των ικανοτήτων τους και για αυτό προκαλούν περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.
Πάντως όσες φορές πήγα να έχω σοβαρό τροχαιο όλες ήταν με γυναίκα στην αντίθετη πλευρά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:08
Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:33
Το θέμα παπαγαλιας κτλ, σαφώς είναι κάτι που παίζει για πολλούς και διάφορους λόγους ιδιαίτερα λόγω διαφθοράς στην διαδικασία εξετάσεων για το δίπλωμα. Όμως το τι έχει οριστεί να διδάσκεται για να μπορεί κάποιος να έχει δίπλωμα να οδηγεί είναι καθοριστικό. Ασφάλεια και τήρηση του κοκ.
παρκαρισμα και οπισθογωνια. :102: μη σου πω για το σλαλομ αναμεσα σε κορινες για τα διτροχα. :smt005:
Μίλησα για τον κοκ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

George_V έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:34

Επιτέλους.
Πάντως όσες φορές πήγα να έχω σοβαρό τροχαιο όλες ήταν με γυναίκα στην αντίθετη πλευρά.
Εγώ πάλι με άντρες. Και τα περισσότερα ατυχήματα που γνωρίζω είναι από άντρες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naida έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:41

Εγώ μιλάω για μένα.

Μετά από αυτά που έζησα βλέπω γυναίκα στο τιμόνι και αλλάζω διαδρομή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

George_V έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:42
Naida έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:41

Εγώ μιλάω για μένα.

Μετά από αυτά που έζησα βλέπω γυναίκα στο τιμόνι και αλλάζω διαδρομή.
Κι εγώ για μένα. Όταν είμαι οδηγός και βλέπω άντρα οδηγό αγχώνομαι. Κι όταν είμαι συνοδηγός και ο οδηγός είναι άντρας αγχώνομαι διπλά, για το τι μαλακια θα κάνει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:33 Και οι άντρες δεν έχουν την αίσθηση της ταχύτητας, του αλκοόλ, των ικανοτήτων τους και για αυτό προκαλούν περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.
Είναι πολύ πιο δύσκολο να έχεις θανατηφόρο ατύχημα με 40 χιλιόμετρα που θα είναι η ταχύτητά σου εντός πόλης, που είναι η πλειονότητα των χιλιομέτρων που κάνει μια γυναίκα.

Οι άνδρες προκαλούν μακράν λιγότερα ατυχήματα αλλά συμβαίνει να είναι θανατηφόρα σε μεγαλύτερο ποσοστό γιατί γίνονται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, σε πιο επικίνδυνες συνθήκες και σε χειρότερα οδοστρώματα. Τα υπόλοιπα που λες είναι παραπλανητικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 22 Ιουν 2022, 18:25
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιουν 2022, 08:42
Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:20

Γιατί είμαι μέλος της κοινωνίας και ως μέλος της κοινωνίας οφείλω να προσπαθώ να την παραδώσω καλύτερη στις επόμενες γενιές. Και όταν λέω καλύτερη εννοώ απηλαγμένη από σεξισμούς, ρατσισμούς και κάθε είδους φασίζουσας νοοτροπίας. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν όχι ξαναδιάβασε το ώσπου να καλυφθείς.
οχι δεν με καλυψες. μοιαζει να απαντας σε καποια αλλη ερωτηση, και οχι σε αυτην που εκανα εγω. η απαντηση σου δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με την ερωτηση.
Σου απάντησα και σε περίπτωση που δεν σε καλύψω τι να κάνεις. Μάλλον δεν το έκανες. Ξαναπροσπαθησε.
ο παστουρμας εφαγε το νερο την ωρα που το λεμονι εχεζε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”