Διαβαζα οτι η Pfizer στο δειγμα ειχε καθε κατηγορια... γερους και νεους... μεχρι και ατομα με ηπατητιδα και καθε ειδους σοβαρες ασθενειες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνετε το εμβόλιο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνετε το εμβόλιο;
- Cecily Anne
Το δείγμα δεν μπορεί να είναι μόνο νεαροί, ειδικά ο FDA δίνει μεγάλο πόνο στο να συμπεριλαμβάνονται πολλά ηλικιακά γκρουπς, φυλές και φύλα, δεν παίζει να είναι μόνο νεαροί. Εννοείται για κάποια φάρμακα, δεν θες να είναι υγιής ο ασθενής, εφόσον μελετάς συγκεκριμένη ασθένεια, ίσα ίσα θες ασθενείς. Τώρα σε αυτή τη φάση, δεν έχω δει το πρωτόκολλο των clinical trials.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Γιάννης
Ναι δε νομίζω να πάθω κάτι.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- hellegennes
Της Pfizer συγκεκριμένα έχει και γκρουπ 65-85, αλλά στην ανακοίνωσή τους δεν ανέλυσαν τα αποτελέσματα κατά ηλικιακό γκρουπ. Πάντως είναι σε υγιή άτομα η δοκιμή. Τουλάχιστον αυτό διάβασα.Cecily Anne έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 16:00Το δείγμα δεν μπορεί να είναι μόνο νεαροί, ειδικά ο FDA δίνει μεγάλο πόνο στο να συμπεριλαμβάνονται πολλά ηλικιακά γκρουπς, φυλές και φύλα, δεν παίζει να είναι μόνο νεαροί. Εννοείται για κάποια φάρμακα, δεν θες να είναι υγιής ο ασθενής, εφόσον μελετάς συγκεκριμένη ασθένεια, ίσα ίσα θες ασθενείς. Τώρα σε αυτή τη φάση, δεν έχω δει το πρωτόκολλο των clinical trials.
Συγκεκριμένα άτομα με ηπατίτιδα και AIDS έχουν συμπεριλάβει, αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεται κάτι άλλο.Zelda έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:59 Διαβαζα οτι η Pfizer στο δειγμα ειχε καθε κατηγορια... γερους και νεους... μεχρι και ατομα με ηπατητιδα και καθε ειδους σοβαρες ασθενειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Θα τα ανακοινώσουν αναγκαστικά μετά την τρίτη φάση, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Υγιή από κορωνοϊό εννοείς; Ή γενικά χαίρουν άκρας υγείας; Δεν μπορεί να μην τεστάρουν καρδιοπαθείς κλπ.hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 21:46Της Pfizer συγκεκριμένα έχει και γκρουπ 65-85, αλλά στην ανακοίνωσή τους δεν ανέλυσαν τα αποτελέσματα κατά ηλικιακό γκρουπ. Πάντως είναι σε υγιή άτομα η δοκιμή. Τουλάχιστον αυτό διάβασα.Cecily Anne έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 16:00Το δείγμα δεν μπορεί να είναι μόνο νεαροί, ειδικά ο FDA δίνει μεγάλο πόνο στο να συμπεριλαμβάνονται πολλά ηλικιακά γκρουπς, φυλές και φύλα, δεν παίζει να είναι μόνο νεαροί. Εννοείται για κάποια φάρμακα, δεν θες να είναι υγιής ο ασθενής, εφόσον μελετάς συγκεκριμένη ασθένεια, ίσα ίσα θες ασθενείς. Τώρα σε αυτή τη φάση, δεν έχω δει το πρωτόκολλο των clinical trials.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Δεν ξέρω, σε μια από τις ανακοινώσεις έγραφε ότι έχουν τεστάρει σε υγιή άτομα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό δεν μπορώ να ξέρω. Μεταφέρω τι διάβασα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχει μεσα και ατομα που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες. Πιθανον, αυτο που διαβασες (αν ηταν και στα αγγλικα) να ελεγε μεν υγιη ατομα, αλλά να εννοουσε ειτε οτι δεν εχουν κολλησει τον ιο, ειτε οτι τα ατομα με παθολογιες και νοσηματα ειναι σε φαση ελεγχου της ασθενειας τους.hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 22:09 Δεν ξέρω, σε μια από τις ανακοινώσεις έγραφε ότι έχουν τεστάρει σε υγιή άτομα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό δεν μπορώ να ξέρω. Μεταφέρω τι διάβασα.
Να φερω ενα παραδειγμα: ατομο με συστηματικο ερυθηματωδη λυκο, που εχει την νοσο υπο ελεγχο, ειναι σε θεση να κανει το εμβολιο για την γριπη. Αν ομως η ασθενεια ειναι σε εξαρση, δεν μπορει, κινδυνευει να επιδεινωθει η κατασταση του.
Winter is coming
- hellegennes
Οκ. Τότε κατάλαβα λάθος. Ή τέλος πάντων δεν ήταν ξεκάθαρη η ανακοίνωση (ναι, στα αγγλικά ήταν).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκει στα exclusion criteria με τα phases τα λεει λιγο μπερδεμενα,για βγαλτε ακρη
https://www.pfizer.com/science/find-a-t ... 04368728-0
https://www.pfizer.com/science/find-a-t ... 04368728-0
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Οκέι, λέει ότι στην πρώτη φάση εξαιρέθηκαν όλοι όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα που επηρεάζονται από covid-19. Στο inclusion λέει "Healthy participants". Προφανώς από εκεί το πήρε η είδηση που διάβασα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αρα υποθετουμε οτι για το phase 3 που δεν γραφουν τιποτα,πηραν τους παντες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Uppercut
Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνω. Δε νομίζω να πάθω και κάτι αν το κάνω, αλλά ένα εμβόλιο που έιναι τεσταρισμένο λίγους μήνες δεν έχει την ασφάλεια των κανονικών και δεν φοβάμαι τον κόβιντ ώστε να πω ότι αξίζει τον κόπο.
- hellegennes
Σημασία έχει και πόσους πήραν, αν πήραν.GoBack έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:16 Αρα υποθετουμε οτι για το phase 3 που δεν γραφουν τιποτα,πηραν τους παντες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Θα το κανεις για να βοηθησεις στο να επανελθει η κοινωνια στην κανονικοτητα μια ωρα αρχυτερα.Αν ολοι ακολουθησουν την ιδια λογικη με τη δικη σου δεν τελειωνουμε ουτε σε 5 χρονια.Uppercut έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:17 Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνω. Δε νομίζω να πάθω και κάτι αν το κάνω, αλλά ένα εμβόλιο που έιναι τεσταρισμένο λίγους μήνες δεν έχει την ασφάλεια των κανονικών και δεν φοβάμαι τον κόβιντ ώστε να πω ότι αξίζει τον κόπο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 4704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 39 Απαντήσεις