!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα κάνετε το εμβόλιο;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Θα κάνετε το νέο εμβόλιο;

1. Σίγουρα ναι.
43
39%
2. Μάλλον ναι.
25
23%
3. Μάλλον όχι
15
14%
4. Σίγουρα όχι
27
25%

Σύνολο ψήφων: 110

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Θα κάνετε το εμβόλιο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Feindflug έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:17
Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:12
Δεν ξέρω, αν δεν καταλαβαίνεις, αλλά μου έγραψε κάτι ο Χέλης και έγραψα τα επιχειρήματά μου. Πάνω σε αυτό είπες να μας πεις ότι κι εσύ εργάζεσαι. Ωραία, μπράβο σου, χαίρομαι που εργάζεσαι. Θέλεις κάτι άλλο τώρα ή θα συνεχίζεις να με πρήζεις ως συνήθως με τις ασυναρτησίες σου;
Μην συγχύζεσαι ρε δικιά μου. Το άγχος φέρνει αέρ....

Ώπα, γράψε λάθος.
ΟΚ. Μπλοκ και τέλος, δεν υπάρχει λόγος να καταλαμβάνεις χώρο στη σελίδα μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:22
Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:15
Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:15 Δεν φοβούνται;
Άλλοι πουλάνε τα νεφρά τους στη μαύρη.
Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του
Και μετά λέμε ότι δεν έριξαν το ιό; Αυτοί δεν σταματάνε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope »

Ανάλογα τι ποσοστά επιτυχίας έχει!!!Αν με υποχρέωναν ενάντια στην ΘΕΛΗΣΗ μου φυσικα και ΟΧΙ
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Θα ηθελα να το κανουν ολοι οι αλλοι εκτος απο μενα.
Αν ειναι ασφαλες τότε οι εμβολιασμενοι θα προστατευουν και μενα, αν προκαλει βλαβες θα ειμαι ο τυχερος που δεν το εκανα.
Win-Win
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:21
Feindflug έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:17
Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:12
Δεν ξέρω, αν δεν καταλαβαίνεις, αλλά μου έγραψε κάτι ο Χέλης και έγραψα τα επιχειρήματά μου. Πάνω σε αυτό είπες να μας πεις ότι κι εσύ εργάζεσαι. Ωραία, μπράβο σου, χαίρομαι που εργάζεσαι. Θέλεις κάτι άλλο τώρα ή θα συνεχίζεις να με πρήζεις ως συνήθως με τις ασυναρτησίες σου;
Μην συγχύζεσαι ρε δικιά μου. Το άγχος φέρνει αέρ....

Ώπα, γράψε λάθος.
ΟΚ. Μπλοκ και τέλος, δεν υπάρχει λόγος να καταλαμβάνεις χώρο στη σελίδα μου.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Juno έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 20:16 Ωραία! Αν το χορηγήσουν πριν ξεπαγώσει, παίρνεις και κρυογονική δώρο! :smt005:
Είναι φαρμακοποιός η Cecily;
Πρέπει να σκεφτούν κανένα σύστημα μεταφοράς on-demand με χρήση υπεραγωγιμότητας.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Feindflug έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 20:26
Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:16
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:56

Διακρίνω μια υποψία αβεβαιότητας.
Tι εννοείς; Από τη πρώτη μέρα λέω ότι εγώ σε φαστ τρακ συνθήκες εμβόλιο δεν κάνω, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω και αν με υποχρεώσουν να το κάνω, θα τσαντιστώ άπειρα.

Για να περάσω επιθεώρηση μία γραμμή παραγωγής για ένα καινούριο μου προϊόν θέλω μισό με ένα χρόνο προετοιμασία όλα τα τμήματά μου σε επιτάχυνση και αυτό για την επιθεώρηση μόνο. Μετά, αν σκεφτώ τα πιο ουσιαστικά μου κομμάτια, μόνο τα cleaning validation μου μπορεί να μου φάνε και ένα τριμηνο δουλειά και υποθέτω τα κάνουν παράλληλα με τα process validation, για να γλιτώσουν χρόνο. Μέσα σε αυτό βάζω και τις παρατηρήσεις που θα φάω από τις αρχές κατά την επιθεώρηση και σου λέω πάλι με επιτάχυνση θέλω άλλο ένα 6μηνο προετοιμασίας. Δεν μπορεί να μην έχει και stability studies, μου φαίνεται αδιανόητο (αν και δεν έχω ιδέα στα εμβόλια τί παίζει, το αποκλείω να μην υπάρχουν), οπότε κι αυτά εξάμηνο με ένα χρόνο τον χρειάζονται.Μέσα σε αυτό να βάλω και τους φακέλους που θα δημιουργηθούν, υποθέτω ευρωπαϊκά με μαζική κατάθεση να θέλω ένα 6μηνο; Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό.

Και μέσα σε αυτά, δεν έχω συμπεριλάβει την έρευνα που γίνεται από μόνη της φαστ τρακ, διότι είναι άσχετο το παραγωγικό κομμάτι με το RnD και δεν έχουμε φτάσει καν στην τρίτη φάση.

Μετά να βάλω το distribution στους -70, εκεί ειλικρινά δεν μπορώ να υπολογίσω χρονικό διάστημα προετοιμασίας, για να περάσουν GDP επιθεώρηση. Αυτή είναι ένας δεύτερος εφιάλτης από μόνη της.

Και μου λες εσύ ότι υπήρχε περίπτωση εγώ να πάω να κάνω εμβόλιο σε ένα χρόνο. :smt005: :003: :smt005:
Εντάξει ρε τύπισσα και μεις εργαζόμαστε, αλλά δεν καθόμαστε να το αναλύουμε με κάθε λεπτομέρεια.
Ναι, τύπε, αλλα η δουλειά σου δεν ειναι καθοριστική για την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:05
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:56

Διακρίνω μια υποψία αβεβαιότητας.
Tι εννοείς; Από τη πρώτη μέρα λέω ότι εγώ σε φαστ τρακ συνθήκες εμβόλιο δεν κάνω, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω και αν με υποχρεώσουν να το κάνω, θα τσαντιστώ άπειρα.

Για να περάσω επιθεώρηση μία γραμμή παραγωγής για ένα καινούριο μου προϊόν θέλω μισό με ένα χρόνο προετοιμασία όλα τα τμήματά μου σε επιτάχυνση και αυτό για την επιθεώρηση μόνο. Μετά, αν σκεφτώ τα πιο ουσιαστικά μου κομμάτια, μόνο τα cleaning validation μου μπορεί να μου φάνε και ένα τριμηνο δουλειά και υποθέτω τα κάνουν παράλληλα με τα process validation, για να γλιτώσουν χρόνο. Μέσα σε αυτό βάζω και τις παρατηρήσεις που θα φάω από τις αρχές κατά την επιθεώρηση και σου λέω πάλι με επιτάχυνση θέλω άλλο ένα 6μηνο προετοιμασίας. Δεν μπορεί να μην έχει και stability studies, μου φαίνεται αδιανόητο (αν και δεν έχω ιδέα στα εμβόλια τί παίζει, το αποκλείω να μην υπάρχουν), οπότε κι αυτά εξάμηνο με ένα χρόνο τον χρειάζονται.Μέσα σε αυτό να βάλω και τους φακέλους που θα δημιουργηθούν, υποθέτω ευρωπαϊκά με μαζική κατάθεση να θέλω ένα 6μηνο; Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό.

Και μέσα σε αυτά, δεν έχω συμπεριλάβει την έρευνα που γίνεται από μόνη της φαστ τρακ, διότι είναι άσχετο το παραγωγικό κομμάτι με το RnD και δεν έχουμε φτάσει καν στην τρίτη φάση.

Μετά να βάλω το distribution στους -70, εκεί ειλικρινά δεν μπορώ να υπολογίσω χρονικό διάστημα προετοιμασίας, για να περάσουν GDP επιθεώρηση. Αυτή είναι ένας δεύτερος εφιάλτης από μόνη της.

Και μου λες εσύ ότι υπήρχε περίπτωση εγώ να πάω να κάνω εμβόλιο σε ένα χρόνο. :smt005: :003: :smt005:
Καλό είναι να τα λες αυτά να τα ακούνε, γιατί όταν τα λένε άλλοι τούς λένε ψεκασμένους και παπαριές.
Χωρίς διάθεση ειρωνείας, γιατί ακριβώς είναι καλό να τα λέει η Σεσιλι;
Εργάζεται στον χώρο και έχει άποψη;
Ή μιλαμε απλά ότι σπούδασε κάποιο παρεμφερές αντικειμενο;
Γιατί, από τη δική μου εμπειρία, οι σπουδές διαφέρουν παααααρα πολύ από αυτά που συναντάς σε κανονικές συνθήκες στο πεδίο
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 07:46

Εντάξει ρε τύπισσα και μεις εργαζόμαστε, αλλά δεν καθόμαστε να το αναλύουμε με κάθε λεπτομέρεια.
Ναι, τύπε, αλλα η δουλειά σου δεν ειναι καθοριστική για την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους.
Δικέ μου, αν σου περιγράψω το είδος της εργασίας μου με επιστημονικοφανείς όρους και διανθίσω την περιγραφή με προεκτάσεις στην καθημερινότητα, στην κοινωνία, στην οικονομία και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, θα νομίζεις ότι καταρρέει το σύμπαν όταν παίρνω άδεια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Feindflug έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 08:35
Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 07:46

Δικέ μου, αν σου περιγράψω το είδος της εργασίας μου με επιστημονικοφανείς όρους και διανθίσω την περιγραφή με προεκτάσεις στην καθημερινότητα, στην κοινωνία, στην οικονομία και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, θα νομίζεις ότι καταρρέει το σύμπαν όταν παίρνω άδεια.
Αυτό συνήθως το έχουν οι μετανάστες του πχορουμ, ειδικά με την αγγλική ορολογία πολλοί το έχουν παραγαμησει.

Κάπως όμως πρέπει να δηλώσουν και αυτοι τη διαφορετικότητα τους.
Και να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους, να τις δικαιώσουν για την ακρίβεια.

Η Σεσιλι δεν το έχει τόσο αυτό το κουσουρι, νομίζω.
Λίγο μαντάμ Σουσού, αλλά μέχρι εκεί.

Και εσύ όμως αφού βλέπεις ότι ενοχλείς, κακώς το τραβάς .
Γνώμη μου και τ αφήνω εδώ

Το θέμα είναι η ουσία. Αν δλδ. αυτά που λέει η Σεσιλι είναι η θεωρία ενός αντικειμένου ή οι εμπειρίες της .

Γιατί αν πράγματι μιλάμε για εμπειρίες, τότε οντως θα παιχτεί χοντρός τζόγος με το εμβόλιο.

Μου τη δίνει που πρέπει να παίρνω εγώ τέτοιες αποφάσεις για εμένα και τους δικούς μου.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε το ζήτημα της διανομής του εμβολίου.
Και όπως οι συμπολίτες μας εμβολιάστηκαν μαζικά και επιτυχημένα φέτος κατά της γρίπης -θέλω να συγχαρώ το Υπουργείο για τον τρόπο με τον οποίο οργάνωσε τον εμβολιασμό κατά της γρίπης- το ίδιο ακριβώς πρέπει να συμβεί και με το εμβόλιο κατά της Covid. Γνωρίζουμε ότι κάποια από τα εμβόλια απαιτούν ειδικές συνθήκες συντήρησης, ορισμένα απαιτούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και από τη στιγμή που θα φύγουν από αυτές τις θερμοκρασίες πρέπει να χορηγούνται εντός λίγων ωρών.

Θέλω να τονίσω ότι αυτός ο εμβολιασμός δεν θα μπορεί να γίνει μέσω του παραδοσιακού τρόπου, μέσω ιδιωτών γιατρών και φαρμακοποιών, ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους. Θα αναπτυχθούν -και θα μας μιλήσει στη συνέχεια ο Μάριος Θεμιστοκλέους- σε όλη την επικράτεια ειδικές δομές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτόν τον μαζικό εμβολιασμό. Και βέβαια θα υπάρχουν και κινητά συνεργεία τα οποία θα εμβολιάζουν υγειονομικούς, οίκους ευγηρίας ή άλλους συμπολίτες μας οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν. Και εννοείται ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα πλαισιωθεί και με μία εκστρατεία ενημέρωσης από τους ειδικούς, τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπέρ αυτού του εμβολιασμού.
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... -toy-2021/
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Prepon έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 08:34 Χωρίς διάθεση ειρωνείας, γιατί ακριβώς είναι καλό να τα λέει η Σεσιλι;
Εργάζεται στον χώρο και έχει άποψη;
Ή μιλαμε απλά ότι σπούδασε κάποιο παρεμφερές αντικειμενο;
Γιατί, από τη δική μου εμπειρία, οι σπουδές διαφέρουν παααααρα πολύ από αυτά που συναντάς σε κανονικές συνθήκες στο πεδίο
Η δουλειά της -πέρα από τις σπουδές της- είναι σε σχετικό τομέα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Ψήφισα μάλλον ναι.

Όσο είναι ατεστάριστο δεν πρόκειται να το κάνω όμως, ας βρουν αλλού πειραματόζωα.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Γιάννης έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:46 Ψήφισα μάλλον ναι.

Όσο είναι ατεστάριστο δεν πρόκειται να το κάνω όμως, ας βρουν αλλού πειραματόζωα.
Καλα σε ανθρωπους το εχουν τεσταρει πριν βγει στην αγορα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Zelda έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:53
Γιάννης έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:46 Ψήφισα μάλλον ναι.

Καλα σε ανθρωπους το εχουν τεσταρει πριν βγει στην αγορα
Σε απόλυτα υγιείς, νεαρούς ανθρώπους, για την ακρίβεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”