!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Gouerino 4

Re: Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:17
Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:13 156 νέα κρούσματα σήμερα.

Και οι 150 είναι από κει. :-?
Είπαμε, αν δεν αρχίσουμε να τους βάζουμε σε βάρκες να τους γυρνάμε πίσω, ΔΕΝ πρόκειται να γλυτώσουμε.
Και αν έχουν κάνει αίτηση ασύλου να "χαθεί".
Οχι τετοια προς θεου
Δεν διαβαζεις πχορουμ;
Θα καταστραφει ο τουρισμος ετσι
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:38 Όλοι έξω, βουρ. Δρόμο προς Τουρκία μη μας κάνει ντα η Μέρκελ. Μόνο αν θέλει θα τους παίρνει αλλιώς εδώ.

Το καλό με την καραντίνα έιναι ότι δεν κυκλοφορείτε ανάμεσα μας.
Αν νομίζεις ότι θα τους επιτραπεί να μείνουν εδώ με την οικονομική κρίση για να επιβαρύνουν οικονομικά και από άποψη υγείας και ασφάλειας μια κοινωνία στα όρια κάνεις λάθος. Όποιος τους θέλει ας τους πάρει αλλά στο οχυρό Ευρώπη δεν θα εισβάλλουν από αυτή τη μεριά για να παίρνουν θάρρος και άλλοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:22
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:12 Φίλε μου, το να μου λες ότι έχω κατασταλαγμένη άποψη το μόνο πράμα που με λέει εμένα είναι ότι πιθανότατα κάνεις προβολή σε εμένα την δική σου κατασταλαγμένη άποψη, εγώ από την άλλη προσπαθώ διαλεκτικά να οδηγήσω την συζήτηση σε κάποια λογικά συμπεράσματα, δεν έχω δηλαδή κατασταλαγμένη άποψη ή έτσι πιστεύω/νομίζω.
Τώρα επί του θέματος ξανά.
Θέλεις να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;
Έχει καλώς.
Δεν θέλεις;
Πάλι καλώς.
Εγώ σε ευχαρίστησα ήδη πάντως.
Είπα να γράψω ''ισχυρή άποψη'' αλλά έιναι μετάφραση από τα αγγλικά.

Αυτό που με ρώτησες έιναι ότι η Τουρκία τους στέλνει και πέρνει και 6 δισ από την ΕΕ εννοώντας ότι εμείς μπορούμε να τους απωθούμε (πράγμα που είναι παράνομο με τη διεθνή νομοθεσία) και δεν θα έχουμε επιπτώσεις τουλάχιστον στην διεθνή κοινή γνώμη που δεν ψηφίζει ή ασπάζεται ρατσιστικές απόψεις.

Ας κάνουμε μία υπόθεση ότι δεν θα έχουμε καμία επίπτωση. Σου αρέσει να γίνει η Ελλάδα συνώνυμο του ρατσισμού; εμένα όχι.

Το μεταναστευτικό δεν είναι ελληνικό πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό. Χρειάζεται όμως εθνική λύση με αποφάσεις που θα παίρνονται στην Ελλάδα και όχι στο Βερολίνο. Η Ελλάδα είναι χώρα εισόδου αλλά δεν μπορεί να επωμιστεί την αντιμετώπιση του προβλήματος με την συσσώρευση των αιτούντων άσυλο στα νησιά και στην ενδοχώρα.

Πρέπει να υπάρξει ποσόστωση των μεταναστών για να φιλοξενηθούν και να εξεταστούν οι αιτήσεις τους ασύλου. Επειδή όμως βρήκαν το κορόιδο (όχι εμένα :D ) έκαναν την Ελλάδα ένα τεράστιο χώρο συγκέντρωσης τους. Μην ξεχνάς ότι από το 2003 με τα Δουβλίνα, όποιος μετανάστης πάει σε άλλη χώρα για άσυλο, τον γυρίζουν πίσω. Με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εγκλωβίζονται στα νησιά.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ αλλά η πολιτική της Γερμανίας θέλει να κάνει την Ελλάδα χώρα εγκατάστασης.

Άντε τώρα το γυλιό και και απωθήσεις στο Αιγαίο

Αυτό το παλικάρι αν ζούσε, τώρα θα έκανε απωθήσεις.

Να σε πω και γω τι ΘΑ ήθελα, θα ήθελα λοιπόν να είχαμε αρκετά ισχυρή οικονομία, ελαφριά έως μεσαία βιομηχανική παραγωγή και ακόμη πιο εξελιγμένες αγροτικές καλλιέργειες και να μπορούσαμε να ενσωματώσουμε όσους περισσότερους από αυτούς τους φτωχοδιάβολους από την Ασία και την Αφρική βάζοντας τους να δουλέψουν μαζί μας.
Αυτά όμως όπως καταλαβαίνεις δεν έχουν καμμία σχεδόν επαφή με την πραγματικότητα αν και πραγματικά πιστεύω ότι η Ελλάδα θα ήταν η ιδανικότερη χώρα στην Ευρώπη τουλάχιστον καθώς θεωρώ ότι στην πραγματικότητα δεν ανθεί ο παραδοσιακός ρατσισμός στην Πατρίδα μας, εξάλλου έχουμε τρομερή εμπειρία σε αυτές τις διαδικασίες σαν λαός.
Δεν διαφωνώ επίσης ότι κανονικά το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό αλλά για να μην τα πολυλογάμε σε αυτήν την γερμανική εκδοχή της ΕΕ πρακτικά το πρόβλημα ή μάλλον το αυγό μπαίνει στο δικό μας κώλο, οπότε νομίζω ότι με αυτά τα δεδομένα θα έπρεπε να μιλάμε.
Πάμε ξανά λοιπόν.
Τι επιπτώσεις είπαμε είχε η Τουρκία που οι τράφικερς της αφήνουν τον κόσμο να πνίγεται στα ανοιχτά; μην βιάζεσαι σε παρακαλώ να βγάλεις συμπέρασμα, απλά απάντησε, αν θέλεις σε αυτό που σε ρώτησα, ευχαριστώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

Nandros έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:07
NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:24 Νομίζεις.

Οι Κομμουνιστικές ιδέες παραμένουν πάντα επίκαιρες.

102 χρόνια το ΚΚΕ σας γαμάει το μυαλό.
Η φαγούρα στο αριστερό δεν λέει να σταματήσει ρε πστη μου.
Το έχω ματώσει από το ξύσιμο! :011:
Σαν άτομο που ανήκεις στην Τρίτη ηλικία ευτυχώς για 'σένα δεν θα ζεις να δεις την νέα Κομμουνιστική Επανάσταση.
“He who controls the spice controls the universe.”
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:49 Να σε πω και γω τι ΘΑ ήθελα, θα ήθελα λοιπόν να είχαμε αρκετά ισχυρή οικονομία, ελαφριά έως μεσαία βιομηχανική παραγωγή και ακόμη πιο εξελιγμένες αγροτικές καλλιέργειες και να μπορούσαμε να ενσωματώσουμε όσους περισσότερους από αυτούς τους φτωχοδιάβολους από την Ασία και την Αφρική βάζοντας τους να δουλέψουν μαζί μας.
Αυτά όμως όπως καταλαβαίνεις δεν έχουν καμμία σχεδόν επαφή με την πραγματικότητα αν και πραγματικά πιστεύω ότι η Ελλάδα θα ήταν η ιδανικότερη χώρα στην Ευρώπη τουλάχιστον καθώς θεωρώ ότι στην πραγματικότητα δεν ανθεί ο παραδοσιακός ρατσισμός στην Πατρίδα μας, εξάλλου έχουμε τρομερή εμπειρία σε αυτές τις διαδικασίες σαν λαός.
Δεν διαφωνώ επίσης ότι κανονικά το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό αλλά για να μην τα πολυλογάμε σε αυτήν την γερμανική εκδοχή της ΕΕ πρακτικά το πρόβλημα ή μάλλον το αυγό μπαίνει στο δικό μας κώλο, οπότε νομίζω ότι με αυτά τα δεδομένα θα έπρεπε να μιλάμε.
Πάμε ξανά λοιπόν.
Τι επιπτώσεις είπαμε είχε η Τουρκία που οι τράφικερς της αφήνουν τον κόσμο να πνίγεται στα ανοιχτά; μην βιάζεσαι σε παρακαλώ να βγάλεις συμπέρασμα, απλά απάντησε, αν θέλεις σε αυτό που σε ρώτησα, ευχαριστώ.
Εγώ δεν θέλω να τους ενσωματώσουμε. Ακόμα και οι ίδιοι δεν θέλουν να μείνουν εδώ αλλά να πάνε κυρίως στη Γερμανία.

Κακώς υποτάσσεσαι στην Γερμανία και να μπαίνει το αυγό στον δικό μας κώλο.

Νομίζω απάντησα, η Τουρκξία δεν έκανε απωθήσεις.Μπορείς να μου πεις τι επιπτώσεις είχε που τους άφηνε να έρχονται στην Ελλάδα; Κατ' αντιστοιχία, θα τους αφήνουμε να φεύγουν και θα πάρουμε και 6 δισ.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:55
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:49 Να σε πω και γω τι ΘΑ ήθελα, θα ήθελα λοιπόν να είχαμε αρκετά ισχυρή οικονομία, ελαφριά έως μεσαία βιομηχανική παραγωγή και ακόμη πιο εξελιγμένες αγροτικές καλλιέργειες και να μπορούσαμε να ενσωματώσουμε όσους περισσότερους από αυτούς τους φτωχοδιάβολους από την Ασία και την Αφρική βάζοντας τους να δουλέψουν μαζί μας.
Πάμε ξανά λοιπόν.
Εγώ δεν θέλω να τους ενσωματώσουμε. Ακόμα και οι ίδιοι δεν θέλουν να μείνουν εδώ αλλά να πάνε κυρίως στη Γερμανία.

Νομίζω απάντησα, η Τουρκξία δεν έκανε απωθήσεις.Μπορείς να μου πεις τι επιπτώσεις είχε που τους άφηνε να έρχονται στην Ελλάδα; Κατ' αντιστοιχία, θα τους αφήνουμε να φεύγουν και θα πάρουμε και 6 δισ.
Οκ, καλό απόγευμα.
Συγγνώμη κιόλας απλά βαριέμαι αφόρητα να εξηγώ ρε φίλε. Ίσως κάποια άλλη στιγμή.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:27
Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:17
Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:13 156 νέα κρούσματα σήμερα.

Και οι 150 είναι από κει. :-?
Είπαμε, αν δεν αρχίσουμε να τους βάζουμε σε βάρκες να τους γυρνάμε πίσω, ΔΕΝ πρόκειται να γλυτώσουμε.
Και αν έχουν κάνει αίτηση ασύλου να "χαθεί".
Το ότι μολύνθηκαν στην Ελλάδα, προφανώς δεν σας ενδιαφέρει.
Ναι ρε πστη μου, τους καλέσαμε για να τους φιλοξενήσουμε και τους αρρωστήσαμε!
Έχω χάσει τον ύπνο από τις τύψεις! :cry
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:54
Nandros έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:07
NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:24 Νομίζεις.

Οι Κομμουνιστικές ιδέες παραμένουν πάντα επίκαιρες.

102 χρόνια το ΚΚΕ σας γαμάει το μυαλό.
Η φαγούρα στο αριστερό δεν λέει να σταματήσει ρε πστη μου.
Το έχω ματώσει από το ξύσιμο! :011:
Σαν άτομο που ανήκεις στην Τρίτη ηλικία ευτυχώς για 'σένα δεν θα ζεις να δεις την νέα Κομμουνιστική Επανάσταση.
Τους ξέρεις τους Χιλιαστές; Κάθε 1.000 χρόνια περιμένουν την 2α Παρουσία!
Μετά από 1.000 χρόνια λοιπόν και ο κομμουνισμός και βλέπουμε! :g030: :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:01
κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:55
Πάμε ξανά λοιπόν.

Οκ, καλό απόγευμα.
Συγγνώμη κιόλας απλά βαριέμαι αφόρητα να εξηγώ ρε φίλε. Ίσως κάποια άλλη στιγμή.
:wave:
Καλύτερα γιατί κι εγώ βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια και να μην παίρνω απάντηση.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:12
Και σου απάντησα αναλυτικά. Ρίξε μια ματιά στο μπολντ. Επαναλαμβάνω.
Τα νοσοκομεία είναι νοσοκομεία. Πηγαίνουμε όταν έχουμε πρόβλημα, και ακόμα και τότε ως τελευταία λύση, γιατί το ενδεχόμενο να μαζέψουμε καμία ενδονοσοκομειακή μόλυνση είναι υπαρκτο.
Τα ξενοδοχεία πάλι δεν είναι ίδιου σκοπού κτήρια. Αλλά δεν πειράζει, θένξ φορ πλέηινγκ.
Σαφώς αλλά τόσο στα νοσοκομεία όσο και στα ξενοδοχεία υπάρχουν σαφέστατοι υγειονομικοί κανόνες.

Το ίδιο ισχύει και για τις απολυμάνσεις σε οποιονδήποτε δημόσιο/ιδιωτικό/κοινόχρηστο χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Όταν οι εγκληματίες της κυβέρνησης τους έχουν στοιβαγμενους για να κάνουν τα κοπρόσκυλα των Ευρωπαίων, αντί να τους δώσουν τα επιδόματα που δικαιούνται από διεθνείς οργανισμούς για να επιβιώσουν και να διαχυθουν στη χώρα, λογικό ειναι να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Αποτυχημενοι και επικίνδυνοι.
Οσο για τον ιό, η κυβέρνηση σας ή αγαπημένη του άνοιξε την πόρτα όταν έμπαζε γουνεμπορους, κανακαρηδες εκδρομείς, επιχειρηματίες και άλλους από την βόρειο Ιταλία χωρίς έλεγχο, αλλά τα παράπονα σας εκεί. Κανένας "λαθραιος" δεν έφερε τον ιό στην Ελλάδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:31 Όταν οι εγκληματίες της κυβέρνησης τους έχουν στοιβαγμενους για να κάνουν τα κοπρόσκυλα των Ευρωπαίων, αντί να τους δώσουν τα επιδόματα που δικαιούνται από διεθνείς οργανισμούς για να επιβιώσουν και να διαχυθουν στη χώρα, λογικό ειναι να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Αποτυχημενοι και επικίνδυνοι.
Οσο για τον ιό, η κυβέρνηση σας ή αγαπημένη του άνοιξε την πόρτα όταν έμπαζε γουνεμπορους, κανακαρηδες εκδρομείς, επιχειρηματίες και άλλους από την βόρειο Ιταλία χωρίς έλεγχο, αλλά τα παράπονα σας εκεί. Κανένας "λαθραιος" δεν έφερε τον ιό στην Ελλάδα.
Ναι γιατί εαν έμεναν σε διαμερίσματα αντί για καταυλισμούς θα τηρούσαν τα μέτρα.

Δεν ξέρω γιατί βάζετε ξανά και ξανά την κασσέτα για την προέλευση του ιού. Το ζήτημα που τίθεται στην προκειμένη είναι η μη εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στους λαθρομετανάστες.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:41
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:31 Όταν οι εγκληματίες της κυβέρνησης τους έχουν στοιβαγμενους για να κάνουν τα κοπρόσκυλα των Ευρωπαίων, αντί να τους δώσουν τα επιδόματα που δικαιούνται από διεθνείς οργανισμούς για να επιβιώσουν και να διαχυθουν στη χώρα, λογικό ειναι να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Αποτυχημενοι και επικίνδυνοι.
Ναι γιατί εαν έμεναν σε διαμερίσματα αντί για καταυλισμούς θα τηρούσαν τα μέτρα.

Δεν ξέρω γιατί βάζετε ξανά και ξανά την κασσέτα για την προέλευση του ιού. Το ζήτημα που τίθεται στην προκειμένη είναι η μη εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στους λαθρομετανάστες.
Καλά, εδώ σε άλλες χώρες άνοιξαν τις φυλακές, κι εδώ δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις δομές και να τους δώσουν τη βοήθεια από τον ΟΗΕ, έστω μέχρι να τελειώσει η ιστορία με τον ιό. Έχεις χιλιάδες ανθρώπους στοιβαγμενους τον ένας πάνω στον άλλον, και μετά ζητάς και τα ρέστα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:14
Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:12
Και σου απάντησα αναλυτικά. Ρίξε μια ματιά στο μπολντ. Επαναλαμβάνω.
Τα νοσοκομεία είναι νοσοκομεία. Πηγαίνουμε όταν έχουμε πρόβλημα, και ακόμα και τότε ως τελευταία λύση, γιατί το ενδεχόμενο να μαζέψουμε καμία ενδονοσοκομειακή μόλυνση είναι υπαρκτο.
Τα ξενοδοχεία πάλι δεν είναι ίδιου σκοπού κτήρια. Αλλά δεν πειράζει, θένξ φορ πλέηινγκ.
Σαφώς αλλά τόσο στα νοσοκομεία όσο και στα ξενοδοχεία υπάρχουν σαφέστατοι υγειονομικοί κανόνες.

Το ίδιο ισχύει και για τις απολυμάνσεις σε οποιονδήποτε δημόσιο/ιδιωτικό/κοινόχρηστο χώρο.
Βρε σαφείς κανόνες υπάρχουν, και δεχόμαστε οτι θα τηρούνται στο ακέραιο.
Το θέμα είναι αυτό:
Στο νοσοκομείο αναγκαστικά θα πάς αν έχεις αρρωστήσει πολύ βαρεια (χτύπα ξύλο), γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή.
Στο ξενοδοχείο δεν είναι αναγκαστικό να πάς, γιατί θα πάς μόνο για διακοπές.
Συνεπώς για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, ο περισσότερος κόσμος θα σκεφτεί "δε βαριέσαι, ας μην πάω διακοπές φέτος, ας κάτσω στο σπίτι ή να πηγαίνω κάπου και να γυρνάω αυθημερόν". Κατάλαβες που το πάω? Ακριβώς λόγω των κορονολαθρο, από τον φόβο, θα έχει πτώση μεγάλη στην κίνηση των ξενοδοχείων. Τέτοια, που θα είναι σα να έχει πέσει εμπάργκο, που έλεγε ο κορόιδος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

https://www.real.gr/koinonia/arthro/maz ... as-630518/
Απαγόρευση κυκλοφορίας 8 το απόγευμα με 8 το πρωί στο Κρανίδι για 14 ημέρες αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη μετά την εμφάνιση 150 κρουσμάτων στη δομή φιλοξενίας. Παράλληλα άρχισαν ήδη τα τεστ σε αστυνομικούς και εργαζομένους στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Ακολουθούν εργαζόμενοι σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων
Για 14 μέρες θα είναι σε απαγόρευση κυκλοφορίας το Κρανίδι για τις βιολογικές βόμβες των Τούρκων.
Το να δεχόμαστε "πρόσφυγες" ισοδυναμεί με το να καλοδεχόμαστε πυραύλους που μας ρίχνουν οι Τούρκοι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”