Έστω και έτσι, η ουσία είναι η ίδια: δε θα συγκρατήσει ο Πούτιν τους Τούρκους.vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:38Δεν επέλεξε αυτός τους τούρκους αλλά οι τούρκοι αυτόν. Ούτε S400 πήραμε από αυτόν, ούτε σουχόη, ούτε αέριο.Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:30Αυτά κάποτε ίσχυαν. Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας, ο Πούτιν θα ανοίξει σαμπάνιες, γιατί το ΝΑτο θα έχει πληγεί σοβαρά. Έχει ήδη επιλέξει τους Τούρκους: οι σχέσεις του οικονομικές και στρατιωτικές αυτό δείχνουν. Οι ρωσόφιλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι σε ελληνοτουρκικό πόλεμο ο Πούτιν θα...συγκρατήσει τους Τούρκους. Γελάει ο κόσμος.πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05
Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
πολεμησανε, ξερω επισης πολυ καλα οτι οι δυτικοι συμμαχοι στα δυσκολα παλι θα μας αδειασουν, οπως στην Κυπρο και στα Ιμια...Θα αποδειχθει συντομα ποσο, εθνικα επιζημιες ειναι αυτες μας οι βλακωδεστατες κινησεις στο Ουκρανικο, αλλα εσεις παλι θα λετε οτι φταιει ο...Τραμπ,ο...Πουτιν και οι... κομμουνιστες..![]()
Γιατί να πάρει το μέρος μας; Για τα όμορφα μάτια μας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εμεις οι ίδιοι αδειάσαμε την Κύπρο μη πολεμωντας για αυτη εκτος απο κάτι ελάχιστους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ. Ούτε τα περιβόητα και υπερσύγχρονα τότε φάντομ στείλαμε, ούτε τα υποβρύχια, απολύτως τίποτα. Την δικιά μας δειλία και φόβο και ατολμία να δράσουμε πάντα την καλύβουμε λέγοντας πως μας αφήνουν ξεκρέμαστους οι σύμμαχοι.πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05 Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
πολεμησανε, ξερω επισης πολυ καλα οτι οι δυτικοι συμμαχοι στα δυσκολα παλι θα μας αδειασουν, οπως στην Κυπρο και στα Ιμια...Θα αποδειχθει συντομα ποσο, εθνικα επιζημιες ειναι αυτες μας οι βλακωδεστατες κινησεις στο Ουκρανικο, αλλα εσεις παλι θα λετε οτι φταιει ο...Τραμπ,ο...Πουτιν και οι... κομμουνιστες..![]()
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
100 οπλισμένα αεροχήματα στελνουν οι Αμερικάνοι στους Ουκρανούς
https://twitter.com/paulmcleary/status/ ... a1a92c%2F0
Eδώ για να στείλουμε δανεική μια σιστοιχία πατριοτ στη σαουδική αραβία έγινε ολόκληρη διαδικασία και πέρασε και από βουλή. Πώς θα έστελναν στη ζουλα S300.άσε που έλλαδα είναι όλα μαθαίνονται άμεσα. ελπίζω να έχουμε καλή καβατζα ανταλλακτικά γιατί αν περιμένουμε τεχνική υποστήριξη από τη ρωσία τον πούλο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μα δεν έχει νόημα να διάλεγε εμάς, αν η Τουρκία είναι 2 φορές πιο σημαντική από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, είναι 10 φορές πιο σημαντική για την Ρωσία. Και μόνο τον χάρτη να κοιτάξεις λέει πολλά...Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:30Αυτά κάποτε ίσχυαν. Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας, ο Πούτιν θα ανοίξει σαμπάνιες, γιατί το ΝΑτο θα έχει πληγεί σοβαρά. Έχει ήδη επιλέξει τους Τούρκους: οι σχέσεις του οικονομικές και στρατιωτικές αυτό δείχνουν. Οι ρωσόφιλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι σε ελληνοτουρκικό πόλεμο ο Πούτιν θα...συγκρατήσει τους Τούρκους. Γελάει ο κόσμος.πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05 Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και γιατί να είναι καλή ιδεά κάτι τέτοιο;vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:11 Πόσο δύσκολο είναι για τις ευρωπαϊκές χώρες, να φύγουν όλες μαζί από το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουν με την Ρωσία;
Μα θα κρατήσει μήνεςNiki έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:35 Η χειρότερη εξέλιξη στον πόλεμο αυτόν είναι ότι τον δεχτήκαμε σε μορφή ρουτίνας πλέον.
Γιατί έχει μια συμπάθεια στη Ρωσία και μια αντιπάθεια στο Νατο, χωρίς να ξέρει γιατίGreen Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 21:00Και γιατί να είναι καλή ιδεά κάτι τέτοιο;vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:11 Πόσο δύσκολο είναι για τις ευρωπαϊκές χώρες, να φύγουν όλες μαζί από το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουν με την Ρωσία;
- John Brown Gun Club
αυτο ειναι απο τις πρωτες μερες της εισβολης και ο δεμενος ειναι ενας διαρηκτης που επωφεληθηκε της αναταραχης. Επισης ο Ρεαλ πολιτικ ειναι 5οφαλαγγιτικος λογαριασμος του Κρεμλινου και παραποιει το πλαισιο στο οποιο τραβηχτηκε η φωτο.hades έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:40 πάντως έχει ξεφύγει το πράγμα και από τους Ουκρανούς. Είδα βίντεο που έχουν σε μια κολώνα δεμένους έναν άντρα με ένα παιδάκι και λένε ότι είναι σαμποτέρ. Λογικά παίζουν πογκρόμ ανθρώπων που ταν σταμπαρισμένοι ως Ρώσοι ή φιλόρωσοι .
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 8371888135
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μονοι μας θα ειμαστε και με βαση αυτο θα πρεπει να κανουμε τα κουμαντα μας, εαν περιμενουμε να μας σωσουν οι μπλε ή οι κοκκινοι ειμαστε χαμενοι απο χερι.Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:42Έστω και έτσι, η ουσία είναι η ίδια: δε θα συγκρατήσει ο Πούτιν τους Τούρκους.vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:38Δεν επέλεξε αυτός τους τούρκους αλλά οι τούρκοι αυτόν. Ούτε S400 πήραμε από αυτόν, ούτε σουχόη, ούτε αέριο.Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:30
Αυτά κάποτε ίσχυαν. Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας, ο Πούτιν θα ανοίξει σαμπάνιες, γιατί το ΝΑτο θα έχει πληγεί σοβαρά. Έχει ήδη επιλέξει τους Τούρκους: οι σχέσεις του οικονομικές και στρατιωτικές αυτό δείχνουν. Οι ρωσόφιλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι σε ελληνοτουρκικό πόλεμο ο Πούτιν θα...συγκρατήσει τους Τούρκους. Γελάει ο κόσμος.
Γιατί να πάρει το μέρος μας; Για τα όμορφα μάτια μας;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ανεβασαμε χθες ή προχθες, εαν ειναι η τελευταια εκδοση, ειναι πραγματικες σκοτωστρες!!!!Αλιόσα έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:49 100 οπλισμένα αεροχήματα στελνουν οι Αμερικάνοι στους Ουκρανούς
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Yochanan έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10τσεκαρε το Distant Worlds 2 που βγηκε προχθες - αν σου βρίσκονται 5-6 χιλιαδες ωρες ευκαιρεςsys3x έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:49Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ) και έχω φάει τεράστιο σκάλωμα, μιλάμε για έργο τεχνς, για αριστούργημα!
Αλήθεια, γιατί δεν ειδοποιάτε ρε *ωλοπαίδγια, καθόμανε ολόκληρη καραντίνα και την έβγαζα με τζατζίκια (control) και τυροκαυτερές (rdr2);
Πόσο μπροστά πχια αυτοί οι Ρως, πόσο;Spoiler
![]()
![]()
![]()
Άμα δε λουτάρω και την τελευταία πράσινη ραδιενεργή χλαπάτσα δε με βλέπω να προχωράω στο στάδιο "in between games".
Χοντρό σκάλωμα φαίνεται πάντως το dw2 αλλά δεν ξέρω αν το αξίζω, ίσως δεν είμαι αρκετά σπασίκλας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατί όχι;Green Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 21:00Και γιατί να είναι καλή ιδεά κάτι τέτοιο;vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:11 Πόσο δύσκολο είναι για τις ευρωπαϊκές χώρες, να φύγουν όλες μαζί από το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουν με την Ρωσία;
Γιατί να έχω σύμμαχο στην άλλη πλευρά της γης και εχθρό δίπλα μου;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- John Brown Gun Club
Η ρωσσικη αξιωση για μια αντιδυτικη Τουρκια στο μαλακο υπογαστριο της, φρενο στις δυτικες επιδιωξεις, ειναι διαχρονικη.Green Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:52Μα δεν έχει νόημα να διάλεγε εμάς, αν η Τουρκία είναι 2 φορές πιο σημαντική από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, είναι 10 φορές πιο σημαντική για την Ρωσία. Και μόνο τον χάρτη να κοιτάξεις λέει πολλά...Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:30Αυτά κάποτε ίσχυαν. Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας, ο Πούτιν θα ανοίξει σαμπάνιες, γιατί το ΝΑτο θα έχει πληγεί σοβαρά. Έχει ήδη επιλέξει τους Τούρκους: οι σχέσεις του οικονομικές και στρατιωτικές αυτό δείχνουν. Οι ρωσόφιλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι σε ελληνοτουρκικό πόλεμο ο Πούτιν θα...συγκρατήσει τους Τούρκους. Γελάει ο κόσμος.πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05 Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις