!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:38
Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:30
πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05
Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
πολεμησανε, ξερω επισης πολυ καλα οτι οι δυτικοι συμμαχοι στα δυσκολα παλι θα μας αδειασουν, οπως στην Κυπρο και στα Ιμια...Θα αποδειχθει συντομα ποσο, εθνικα επιζημιες ειναι αυτες μας οι βλακωδεστατες κινησεις στο Ουκρανικο, αλλα εσεις παλι θα λετε οτι φταιει ο...Τραμπ,ο...Πουτιν και οι... κομμουνιστες.. :roll:
Αυτά κάποτε ίσχυαν. Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας, ο Πούτιν θα ανοίξει σαμπάνιες, γιατί το ΝΑτο θα έχει πληγεί σοβαρά. Έχει ήδη επιλέξει τους Τούρκους: οι σχέσεις του οικονομικές και στρατιωτικές αυτό δείχνουν. Οι ρωσόφιλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι σε ελληνοτουρκικό πόλεμο ο Πούτιν θα...συγκρατήσει τους Τούρκους. Γελάει ο κόσμος.
Δεν επέλεξε αυτός τους τούρκους αλλά οι τούρκοι αυτόν. Ούτε S400 πήραμε από αυτόν, ούτε σουχόη, ούτε αέριο.
Γιατί να πάρει το μέρος μας; Για τα όμορφα μάτια μας;
Έστω και έτσι, η ουσία είναι η ίδια: δε θα συγκρατήσει ο Πούτιν τους Τούρκους.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05 Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
πολεμησανε, ξερω επισης πολυ καλα οτι οι δυτικοι συμμαχοι στα δυσκολα παλι θα μας αδειασουν, οπως στην Κυπρο και στα Ιμια...Θα αποδειχθει συντομα ποσο, εθνικα επιζημιες ειναι αυτες μας οι βλακωδεστατες κινησεις στο Ουκρανικο, αλλα εσεις παλι θα λετε οτι φταιει ο...Τραμπ,ο...Πουτιν και οι... κομμουνιστες.. :roll:
Εμεις οι ίδιοι αδειάσαμε την Κύπρο μη πολεμωντας για αυτη εκτος απο κάτι ελάχιστους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ. Ούτε τα περιβόητα και υπερσύγχρονα τότε φάντομ στείλαμε, ούτε τα υποβρύχια, απολύτως τίποτα. Την δικιά μας δειλία και φόβο και ατολμία να δράσουμε πάντα την καλύβουμε λέγοντας πως μας αφήνουν ξεκρέμαστους οι σύμμαχοι.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

100 οπλισμένα αεροχήματα στελνουν οι Αμερικάνοι στους Ουκρανούς

https://twitter.com/paulmcleary/status/ ... a1a92c%2F0
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Eδώ για να στείλουμε δανεική μια σιστοιχία πατριοτ στη σαουδική αραβία έγινε ολόκληρη διαδικασία και πέρασε και από βουλή. Πώς θα έστελναν στη ζουλα S300.άσε που έλλαδα είναι όλα μαθαίνονται άμεσα. ελπίζω να έχουμε καλή καβατζα ανταλλακτικά γιατί αν περιμένουμε τεχνική υποστήριξη από τη ρωσία τον πούλο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πετρος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:05 Χαζομαρα ειπες, Ελληνας ειμαι κι ως Ελληνας ξερω οτι πολεμησαν διπλα μας οι Σερβοι κι οχι οι Ουκρανοι, οτι φυσικος εχθρος των Τουρκων ειναι οι Ρωσοι με τους οποιους απειρες φορες, οπως κι εμεις ο
Αυτά κάποτε ίσχυαν. Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας, ο Πούτιν θα ανοίξει σαμπάνιες, γιατί το ΝΑτο θα έχει πληγεί σοβαρά. Έχει ήδη επιλέξει τους Τούρκους: οι σχέσεις του οικονομικές και στρατιωτικές αυτό δείχνουν. Οι ρωσόφιλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι σε ελληνοτουρκικό πόλεμο ο Πούτιν θα...συγκρατήσει τους Τούρκους. Γελάει ο κόσμος.
Μα δεν έχει νόημα να διάλεγε εμάς, αν η Τουρκία είναι 2 φορές πιο σημαντική από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, είναι 10 φορές πιο σημαντική για την Ρωσία. Και μόνο τον χάρτη να κοιτάξεις λέει πολλά...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:11 Πόσο δύσκολο είναι για τις ευρωπαϊκές χώρες, να φύγουν όλες μαζί από το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουν με την Ρωσία;
Και γιατί να είναι καλή ιδεά κάτι τέτοιο;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Niki έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:35 Η χειρότερη εξέλιξη στον πόλεμο αυτόν είναι ότι τον δεχτήκαμε σε μορφή ρουτίνας πλέον.
Μα θα κρατήσει μήνες
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 21:00
vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:11 Πόσο δύσκολο είναι για τις ευρωπαϊκές χώρες, να φύγουν όλες μαζί από το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουν με την Ρωσία;
Γιατί έχει μια συμπάθεια στη Ρωσία και μια αντιπάθεια στο Νατο, χωρίς να ξέρει γιατί :lol:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

hades έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:40 πάντως έχει ξεφύγει το πράγμα και από τους Ουκρανούς. Είδα βίντεο που έχουν σε μια κολώνα δεμένους έναν άντρα με ένα παιδάκι και λένε ότι είναι σαμποτέρ. Λογικά παίζουν πογκρόμ ανθρώπων που ταν σταμπαρισμένοι ως Ρώσοι ή φιλόρωσοι .

https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 8371888135
αυτο ειναι απο τις πρωτες μερες της εισβολης και ο δεμενος ειναι ενας διαρηκτης που επωφεληθηκε της αναταραχης. Επισης ο Ρεαλ πολιτικ ειναι 5οφαλαγγιτικος λογαριασμος του Κρεμλινου και παραποιει το πλαισιο στο οποιο τραβηχτηκε η φωτο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Πρετεντέρης έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:42
vagabondo έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:38

Δεν επέλεξε αυτός τους τούρκους αλλά οι τούρκοι αυτόν. Ούτε S400 πήραμε από αυτόν, ούτε σουχόη, ούτε αέριο.
Γιατί να πάρει το μέρος μας; Για τα όμορφα μάτια μας;
Έστω και έτσι, η ουσία είναι η ίδια: δε θα συγκρατήσει ο Πούτιν τους Τούρκους.
Μονοι μας θα ειμαστε και με βαση αυτο θα πρεπει να κανουμε τα κουμαντα μας, εαν περιμενουμε να μας σωσουν οι μπλε ή οι κοκκινοι ειμαστε χαμενοι απο χερι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Αλιόσα έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:49 100 οπλισμένα αεροχήματα στελνουν οι Αμερικάνοι στους Ουκρανούς

https://twitter.com/paulmcleary/status/ ... a1a92c%2F0
Το ανεβασαμε χθες ή προχθες, εαν ειναι η τελευταια εκδοση, ειναι πραγματικες σκοτωστρες!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Yochanan έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10
sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:49
Yochanan έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:27

Οι μεταλλαγμένοι

ΥΓ: sys3x είναι γυρω 90% μπρο, νο τζοκ
Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ :011:) και έχω φάει τεράστιο σκάλωμα, μιλάμε για έργο τεχνς, για αριστούργημα!
Αλήθεια, γιατί δεν ειδοποιάτε ρε *ωλοπαίδγια, καθόμανε ολόκληρη καραντίνα και την έβγαζα με τζατζίκια (control) και τυροκαυτερές (rdr2);
:011:
Πόσο μπροστά πχια αυτοί οι Ρως, πόσο;
Spoiler
:a040: :a040: :a040:
τσεκαρε το Distant Worlds 2 που βγηκε προχθες - αν σου βρίσκονται 5-6 χιλιαδες ωρες ευκαιρες
:-?
Άμα δε λουτάρω και την τελευταία πράσινη ραδιενεργή χλαπάτσα δε με βλέπω να προχωράω στο στάδιο "in between games".
Χοντρό σκάλωμα φαίνεται πάντως το dw2 αλλά δεν ξέρω αν το αξίζω, ίσως δεν είμαι αρκετά σπασίκλας. :a040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Green Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 21:00
Γιατί όχι;
Γιατί να έχω σύμμαχο στην άλλη πλευρά της γης και εχθρό δίπλα μου;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Green Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:52
Μα δεν έχει νόημα να διάλεγε εμάς, αν η Τουρκία είναι 2 φορές πιο σημαντική από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, είναι 10 φορές πιο σημαντική για την Ρωσία. Και μόνο τον χάρτη να κοιτάξεις λέει πολλά...
Η ρωσσικη αξιωση για μια αντιδυτικη Τουρκια στο μαλακο υπογαστριο της, φρενο στις δυτικες επιδιωξεις, ειναι διαχρονικη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”