Cecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 03:04 δεν είναι πχ σαν τον μύκητα στο πέος που και τρεις μέρες μετά να βάλεις κρέμα, οκ.
Η Δανία φορολογεί ακόμα και τον πρόσφυγα μόλις μπαίνει στη χωρα, αν δεν έχει λεφτά δίνει κοσμήματα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 08:53 Η Δανία είναι στο κέντρο της Ευρώπης σχεδόν χωρίς σύνορα με χώρες που χτυπήθηκαν άγρια απ' τον κορονοϊό
και μέχρι τον Ιούλιο είχε 600 νεκρούς όταν εμείς είχαμε 190.
Τώρα έχει 700 κι εμείς 749
Η Δανία έχει κάνει 5,734,139 τεστ
Η Δανία έχει 5,799,393 πληθυσμό
Σκέψου όμως ότι όλοι αυτοί δημοσιεύουν συνέχεια εργασίες που κάνουν τον Χελληγενη να αισθάνεται μαλακας. Αλλάζουν και γνώμη ανάλογα με τα στοιχεία, φτου κακά δεν τους γέννησε Ελληνίδα μάνα.Cecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 02:20Εγώ απάντησα στο έχει μείνει πίσω ο κλάδος, δεν έχει έρευνα, δεν πέφτουν λεφτά κλπ.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 02:14 Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει έρευνα. Δεν το ξέρω αυτό. Αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Μπορεί απλά η προσέγγιση να είναι λάθος και να πρέπει να περιμένουμε την τεχνολογική επανάσταση που θα επιτρέψει σε μικρομηχανήματα να μπαίνουν στον οργανισμό και να κάνουν κομματάκια τους ιούς.
Μετά απάντησα στον δεν υπάρχουν θεραπείες και φάρμακα.
Τώρα απαντάω ότι και από τεχνολογία γίνεται πανικός, αλλάζουν συνέχεια τα μηχανήματα, έδωσα και παραπάνω παράδειγμα.
Ξέρω'γω μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιούς στην έρευνα για τα βακτήρια.
Κακώς μηδενίζετε καταστάσεις. Είναι η φύση και η δυσκολία της κατάστασης τέτοια, που δεν γίνεται να έχεις ανάλογη πρόοδο με άλλους τομείς.
Ακριβώς. Όλα αυτά τα είχαν σε 3-4 μήνες ενώ για τη λέπρα πχ χρειάστηκαν δύο χιλιάδες χρόνια. Αλλά επειδή δεν βγαίνει και μαγική λύση που θα τους επιτρέψει να τα αγνοήσουν, "έχουν μείνει πίσω" λέει ο νεομεσαιωνικος εσμος από καπελες, αρχοντισκους και δεισιδαιμονες όχλους της Ευρώπης.Γαληνός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:07 Μια χαρά τα πάει η επιστήμη της Ιατρικής.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μελέτησε, ανέλυσε και απέδειξε:
1. Παθοφυσιολογία, μηχανισμός δράσης
2. Συμπτώματα, ειδικά και μη, πρώιμα ή απώτερα
3. Κλινική εικόνα και σημεία, κλινικά σύνδρομα κ μορφές νόσου
4. Εργαστηριακά ευρήματα
5. Απεικονιστικά ευρήματα ειδικά ή μη
6. Διάγνωση, επιβεβαίωση ή κλινική υποψία
7. Θεραπεία, εξειδικευμένη ή μη
8. Επιπλοκές
9. Πρόγνωση και Αποκατάσταση
10. Επαναλοιμωξη
nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 19:43 Δεν είχε συγκρίνει με εποχική γρίπη. Αλλά χου κεαρς, ο Ιωαννίδης και τώρα λέει πως ο κορονοϊος είναι ακίνδυνος, και 25 φορές έξω έπεσε σε νεκρούς, και μελέτη με χρηματοδοτηση από εταιρεία είχε βγάλει για να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι, αλλά το θέμα είναι ο Τσιόδρας ... Υποκρισία περισσεύει ...
Είμαι σίγουρος ότι καν δεν μπήκες στο κόπο να δεις την εκπομπή του ΣΑχίνη έτσι?????Δημοκρατικός έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 14:22όπου "καταστρέφονται ζωές" κλείνει η καφετέρια του Τάκη, γι αυτό ας σκοτώσουμε κάτι χιλιάδες γέρους και άλλους με χρόνια προβλήματα υγείας.unholydiver έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 14:15Τσάμπα ασχολούμαστε ρε φίλε, κάποιοι είναι τόσο κολλημένοι που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι καταστρέφονται ένα σωρό ζωές, μη κακολογήσει κάποιος το κόμμα τους. Έτσι πως πάει θα γαμηθεί τελείως η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.....![]()
![]()
![]()
¨Αντε ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ![]()
![]()
![]()
Και μας τα έχετε κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ TRUMP. Λες και το πρόβλημα της USA είναι ο εκάστοστε μαλάκας πρόεδρος της![]()
Συμφωνώ ρε φίλε, δεν ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά υπεύθυνοι για αυτή τη κατάσταση είναι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις . Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, η σκύλα και η χάρυβδη, Τσίπρας και Μητσοτάκης (αυτούς "έχουμε" να διαλέξουμε τώρα, και οι προηγούμενοι έχουν ΟΛΟΙ ευθύνη). 3 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ειχε η Ελλάδα. Δεν αφήσανε κανένα ανοιχτό, δεν τα χρειαζόμαστε. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ.........................
Δεν το σώζεις με τίποτα. ΒΟΛΕΜΕΝΕ. Βγες ρε και πέστα δημόσια. Σήκω ρε από το πληκτρολόγιο που εχει βγάλει ο κώλος σου ρίζες στη καρέκλα ΜΠΟΥΧΕΣΑ που υποστηρίζεις ότι θέλουμε να πεθάνει κόσμος ανόητε. ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ, ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ. Άντε απολυμάνσου τώρα.Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:13 Αισχροί, αλλά κυρίως εγκληματίες, είναι όσοι θέλουν να πεθάνει κόσμος για να μην κλείσουν το μαγαζάκι τους ή χαλάσει η ρουτίνα τους.
LOCKDOWN μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
ΠΡΟΣ Fluffy, είδα την απάντηση σου ΣΟΡΡΥ Οκ? Πάω να μεταγγίσω το κρασί τώρα, φτανει η καρέκλα.unholydiver έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:21Δεν το σώζεις με τίποτα. ΒΟΛΕΜΕΝΕ. Βγες ρε και πέστα δημόσια. Σήκω ρε από το πληκτρολόγιο που εχει βγάλει ο κώλος σου ρίζες στη καρέκλα ΜΠΟΥΧΕΣΑ που υποστηρίζεις ότι θέλουμε να πεθάνει κόσμος ανόητε. ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ, ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ. Άντε απολυμάνσου τώρα.Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:13 Αισχροί, αλλά κυρίως εγκληματίες, είναι όσοι θέλουν να πεθάνει κόσμος για να μην κλείσουν το μαγαζάκι τους ή χαλάσει η ρουτίνα τους.
LOCKDOWN μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.