!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Αίγαγρος έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:54 Διαβάζω για ελεύθερη μετακίνηση από τέλη Μαϊου και δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα.
Σε 10 ημέρες από τώρα θα φανούν τα καμώματα του Πάσχα. Ετοιμάσου για πιθανό νέο lockdown.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58 Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μιλλένιαλ έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58 Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.
Τι εννοείς δεν έχουν; Για ότι δεν υπάρχει κουτάκι, δεν μπορείς να βγεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πρέπει να ανοίξει έστω και σταδιακά η αγορά απο τις αρχές του Μαϊου. Δεν έχετε ιδέα τι έχει να συμβεί, αν αυτό το νταβαντούρι πάει και προς τον Ιούνιο.
stavmanr έγραψε: 22 Απρ 2020, 07:50
Αίγαγρος έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:54 Διαβάζω για ελεύθερη μετακίνηση από τέλη Μαϊου και δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα.
Σε 10 ημέρες από τώρα θα φανούν τα καμώματα του Πάσχα. Ετοιμάσου για πιθανό νέο lockdown.
Ποια καμώματα; Που αν σου δείξω φωτο απο του δρόμους το τετραήμερο θα κλάψεις. Όλοι μέσα ήταν. Στο δρόμο δεν υπήρχε ψυχή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Στη Γερμανία άνοιξαν και σε άλλες χώρες (Δανία, Αυστρία). Η λογική είναι πως θα πορευτούν με προστατευτικά μέτρα ατομικής ευθύνης και κάποιους περιορισμούς κοινωνικούς, αποδεχόμενοι πως θα έχου παραπάνω θύματα και κρούσματα, σε σχέση με όσα θα είχαν με λοκ-ντάουν.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ερμής έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:49 Πρέπει να ανοίξει έστω και σταδιακά η αγορά απο τις αρχές του Μαϊου. Δεν έχετε ιδέα τι έχει να συμβεί, αν αυτό το νταβαντούρι πάει και προς τον Ιούνιο.
stavmanr έγραψε: 22 Απρ 2020, 07:50
Ποια καμώματα; Που αν σου δείξω φωτο απο του δρόμους το τετραήμερο θα κλάψεις. Όλοι μέσα ήταν. Στο δρόμο δεν υπήρχε ψυχή.
Ελπίζω να έχεις δίκιο. Η δική μου εικόνα δεν είναι τόσο αισιόδοξη.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Όλο το τετραήμερο σχεδόν έκανα ποδηλατική προπόνηση απο Φλοίσβο μέχρι Αμπελόκηπους οργώνοντας σχεδον το κέντρο.
Με εξαίρεση τον περιφερειακό του Λυκαβηττού που ήταν κόσμος έξω και περπατούσε σε διαδες-τριάδες το πολύ, γενικά δεν έβλεπες κίνηση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 22 Απρ 2020, 09:56 Εικόνα
I need a haircut γράφει ο φαλάκρας με το καπελάκι. Ο άλλος ο μαλάκας συλλαβίζει το golf, τροφοδοτώντας τον μύθο ότι προέρχεται από το Gentlemen Only, Ladies Forbidden. Μισογύνης συν τοις άλλοις, αλλά διαμαρτύρεται γιατί στερείται από την δυνατότητα να παίξει το μπαστούνι του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Για να δούμε τι λένε τα παιδια.
Οι περισσότεροι χρειάζονται κούρεμα. Υπάρχει ένας που για να καθαρίσει τα δόντια του πρέπει να πάει στον οδοντίατρο, υπάρχει μια μαντάμ που θέλει να πάει για μασαζ, και υπάρχει και μια πατσαβούρα που ζήλεψε το σύνθημα του 21. Να το εννοεί κυριολεκτικά το ελευθερία η θάνατος;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:20
I need a haircut γράφει ο φαλάκρας με το καπελάκι. Ο άλλος ο μαλάκας συλλαβίζει το golf, τροφοδοτώντας τον μύθο ότι προέρχεται από το Gentlemen Only, Ladies Forbidden. Μισογύνης συν τοις άλλοις, αλλά διαμαρτύρεται γιατί στερείται από την δυνατότητα να παίξει το μπαστούνι του.
Α ναι τους 2 παπάρες με το golf τους ξέχασα. Αυτά είναι προβληματα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 01:24 Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
Τόσες.
1 - 0
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:29
hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 01:24 Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
Τόσες.
1 - 0
Ώριμη απάντηση. Θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά για το τσίρκο που ψηφίζεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:38
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:29
Τόσες.
1 - 0
Ώριμη απάντηση. Θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά για το τσίρκο που ψηφίζεις.
Σου γράφω πράγματα που γνωρίζω από 1ο χέρι. Σου στέλνω λινκ ...Σου επισυναπτει ο άλλος τον νόμο και συ πόσο εμπεριστατωμένα απαντας;
Δεν απαντάς καθόλου όταν τρως την τάπα και πετάς σε άλλη κατεύθυνση τη μπάλα.
Αν έχεις ακριβη αριθμό προσλήψεων μη διοικητικών γραψτον μας . Δώσε και λινκ.
Άντε να δούμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”