!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- hellegennes
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε 10 ημέρες από τώρα θα φανούν τα καμώματα του Πάσχα. Ετοιμάσου για πιθανό νέο lockdown.Αίγαγρος έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:54 Διαβάζω για ελεύθερη μετακίνηση από τέλη Μαϊου και δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58 Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- Dwarven Blacksmith
Τι εννοείς δεν έχουν; Για ότι δεν υπάρχει κουτάκι, δεν μπορείς να βγεις.Μιλλένιαλ έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:04Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58 Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Πρέπει να ανοίξει έστω και σταδιακά η αγορά απο τις αρχές του Μαϊου. Δεν έχετε ιδέα τι έχει να συμβεί, αν αυτό το νταβαντούρι πάει και προς τον Ιούνιο.
Ποια καμώματα; Που αν σου δείξω φωτο απο του δρόμους το τετραήμερο θα κλάψεις. Όλοι μέσα ήταν. Στο δρόμο δεν υπήρχε ψυχή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στη Γερμανία άνοιξαν και σε άλλες χώρες (Δανία, Αυστρία). Η λογική είναι πως θα πορευτούν με προστατευτικά μέτρα ατομικής ευθύνης και κάποιους περιορισμούς κοινωνικούς, αποδεχόμενοι πως θα έχου παραπάνω θύματα και κρούσματα, σε σχέση με όσα θα είχαν με λοκ-ντάουν.
Ελπίζω να έχεις δίκιο. Η δική μου εικόνα δεν είναι τόσο αισιόδοξη.Ερμής έγραψε: 22 Απρ 2020, 10:49 Πρέπει να ανοίξει έστω και σταδιακά η αγορά απο τις αρχές του Μαϊου. Δεν έχετε ιδέα τι έχει να συμβεί, αν αυτό το νταβαντούρι πάει και προς τον Ιούνιο.
Ποια καμώματα; Που αν σου δείξω φωτο απο του δρόμους το τετραήμερο θα κλάψεις. Όλοι μέσα ήταν. Στο δρόμο δεν υπήρχε ψυχή.
Όλο το τετραήμερο σχεδόν έκανα ποδηλατική προπόνηση απο Φλοίσβο μέχρι Αμπελόκηπους οργώνοντας σχεδον το κέντρο.
Με εξαίρεση τον περιφερειακό του Λυκαβηττού που ήταν κόσμος έξω και περπατούσε σε διαδες-τριάδες το πολύ, γενικά δεν έβλεπες κίνηση.
Με εξαίρεση τον περιφερειακό του Λυκαβηττού που ήταν κόσμος έξω και περπατούσε σε διαδες-τριάδες το πολύ, γενικά δεν έβλεπες κίνηση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
I need a haircut γράφει ο φαλάκρας με το καπελάκι. Ο άλλος ο μαλάκας συλλαβίζει το golf, τροφοδοτώντας τον μύθο ότι προέρχεται από το Gentlemen Only, Ladies Forbidden. Μισογύνης συν τοις άλλοις, αλλά διαμαρτύρεται γιατί στερείται από την δυνατότητα να παίξει το μπαστούνι του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Για να δούμε τι λένε τα παιδια.
Οι περισσότεροι χρειάζονται κούρεμα. Υπάρχει ένας που για να καθαρίσει τα δόντια του πρέπει να πάει στον οδοντίατρο, υπάρχει μια μαντάμ που θέλει να πάει για μασαζ, και υπάρχει και μια πατσαβούρα που ζήλεψε το σύνθημα του 21. Να το εννοεί κυριολεκτικά το ελευθερία η θάνατος;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Α ναι τους 2 παπάρες με το golf τους ξέχασα. Αυτά είναι προβληματαhellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:20I need a haircut γράφει ο φαλάκρας με το καπελάκι. Ο άλλος ο μαλάκας συλλαβίζει το golf, τροφοδοτώντας τον μύθο ότι προέρχεται από το Gentlemen Only, Ladies Forbidden. Μισογύνης συν τοις άλλοις, αλλά διαμαρτύρεται γιατί στερείται από την δυνατότητα να παίξει το μπαστούνι του.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τόσες.hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 01:24 Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
1 - 0
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Ώριμη απάντηση. Θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά για το τσίρκο που ψηφίζεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:29Τόσες.hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 01:24 Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
1 - 0
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σου γράφω πράγματα που γνωρίζω από 1ο χέρι. Σου στέλνω λινκ ...Σου επισυναπτει ο άλλος τον νόμο και συ πόσο εμπεριστατωμένα απαντας;hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:38Ώριμη απάντηση. Θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά για το τσίρκο που ψηφίζεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:29Τόσες.hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 01:24 Πόσες προσλήψεις μη διοικητικού προσωπικού έγιναν μεταξύ 2010-2015 και πόσες μεταξύ 2015-2019;
1 - 0
Δεν απαντάς καθόλου όταν τρως την τάπα και πετάς σε άλλη κατεύθυνση τη μπάλα.
Αν έχεις ακριβη αριθμό προσλήψεων μη διοικητικών γραψτον μας . Δώσε και λινκ.
Άντε να δούμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις