Οταν έχεις 0 κρουσματα προ τουριστων και μετα εχεις χ κρουσματα η λογικη λέει οτι ειναι εισαγωμεναCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:18Θες να πεις ότι έκαναν εξέταση στη Σαντορίνη, βρέθηκαν θετικοί στη Σαντορίνη και δηλώθηκαν στην Αγγλία;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:14
τα κρούσματα σε τουριστικές περιοχές αποκρύπτονταν συστηματικά με άνωθεν εντολή.
δηλώνονταν ,αλλά στον τόπο καταγωγής των θετικών.
Πάλι οι άλλοι φταίνε. Δεν φταίει ο Έλληνας ποτέ.perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:17
Τον οποιο ελληνα το κολλησε ξένη γκομενα?
Αυτη ακριβως η μενταλιτε σου μας εφερε σε αυτο το σημειο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ο πρώτος νεκρός
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εδώ καλά καλά έχουμε ψεκασμένους που απορρίπτουν τις μάσκες γιατί λένε είναι συνωμοσία της ΝΤΠ. Μαζεύονται κανονικά σε πάρτι. Πάνε θρησκευτικές εκδρομές και γυρνάν με συμπτώματα .perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:19Πες μου τοτε γιατι δεν ειναι υποχρεωτικά και τα δυο ,μην χαλασει ο κοσμος 3 ευρω για φεις σιλντ?taliban έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:13Πιστεύω πως η μάσκα περιορίζει το ιικο φορτίο που μπορεί να λάβει κάποιος σε σχέση με το αν δεν φορούσε καθόλου μάσκα.perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:10
Εκατοντάδες που φορουσαν μασκες εχουν πεθανει βλεπεις καμμία διαφοροποιηση?
Συνδυαστικά με προσωπίδα πρέπει να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Γιαυτο λέω πως αν δεν αλλάξει η νοοτροπία όσα μέτρα και να πάρουν, πάλι στα ίδια και χειρότερα θα καταντήσουμε.
Δεν γίνεται να σε παίρνει η οποιαδήποτε κυβέρνηση απ το χεράκι κάθε φορά για να καταλάβεις κάτι που έπρεπε να ήταν αυτονόητο εξ αρχής.
Αλλά και η παρούσα κυβέρνηση κωλοβάρεσε μια χαρά όλο το καλοκαίρι και τώρα ζατς.
- Cecily Anne
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι δε δηλώνονταν σε συγκεκριμένο νησί για εμάς, αλλά συνολικά σαν Κυκλάδες, γιατί δεν ήξεραν την πηγή μόλυνσης. Ήταν το πλοίο; Ήταν island hopping κλπ. Επίσης, για να μην πάθουμε ότι έγινε με την Πάρο που σε δυο μέρες ήρθαν όλοι απέναντι, μόλις ακούστηκε το κρούσμα. Αλλά όχι δε δηλώνονταν ξέρω'γω στην Καβάλα, όταν το τεστ γινόταν στην Πάρο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:24Για τους Έλληνες λέω.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:18Θες να πεις ότι έκαναν εξέταση στη Σαντορίνη, βρέθηκαν θετικοί στη Σαντορίνη και δηλώθηκαν στην Αγγλία;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:14
τα κρούσματα σε τουριστικές περιοχές αποκρύπτονταν συστηματικά με άνωθεν εντολή.
δηλώνονταν ,αλλά στον τόπο καταγωγής των θετικών.
Δε δηλώνονταν στα νησιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γνωρίζω προσωπικά 2 περιπτώσεις το ένα κρούσμα στην Τήνο και τα άλλα 3 κρούσματα στη Μύκονο που δηλώθηκαν σε νομούς της Μακεδονίας.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:33Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι δε δηλώνονταν σε συγκεκριμένο νησί για εμάς, αλλά συνολικά σαν Κυκλάδες, γιατί δεν ήξεραν την πηγή μόλυνσης. Ήταν το πλοίο; Ήταν island hopping κλπ. Επίσης, για να μην πάθουμε ότι έγινε με την Πάρο που σε δυο μέρες ήρθαν όλοι απέναντι, μόλις ακούστηκε το κρούσμα. Αλλά όχι δε δηλώνονταν ξέρω'γω στην Καβάλα, όταν το τεστ γινόταν στην Πάρο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:24Για τους Έλληνες λέω.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:18
Θες να πεις ότι έκαναν εξέταση στη Σαντορίνη, βρέθηκαν θετικοί στη Σαντορίνη και δηλώθηκαν στην Αγγλία;
Δε δηλώνονταν στα νησιά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Γραφειοκρατικά, πώς δηλώθηκε το τεστ που έγινε σε έδαφος της Τήνου, στο κέντρο υγείας Τήνου στην Μακεδονία; Εξήγησέ το μου. Μετακόμισε το μηχάνημα; Και το θετικό αποτέλεσμα στην Τήνο το κατάπιαν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:36Γνωρίζω προσωπικά 2 περιπτώσεις το ένα κρούσμα στην Τήνο και τα άλλα 3 κρούσματα στη Μύκονο που δηλώθηκαν σε νομούς της Μακεδονίας.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:33Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι δε δηλώνονταν σε συγκεκριμένο νησί για εμάς, αλλά συνολικά σαν Κυκλάδες, γιατί δεν ήξεραν την πηγή μόλυνσης. Ήταν το πλοίο; Ήταν island hopping κλπ. Επίσης, για να μην πάθουμε ότι έγινε με την Πάρο που σε δυο μέρες ήρθαν όλοι απέναντι, μόλις ακούστηκε το κρούσμα. Αλλά όχι δε δηλώνονταν ξέρω'γω στην Καβάλα, όταν το τεστ γινόταν στην Πάρο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
τι εννοείς πώς δηλώθηκε; Σου λέει τόπος διαμονής Άνω Πορδοκλάνι Κοζάνης;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:38Γραφειοκρατικά, πώς δηλώθηκε το τεστ που έγινε σε έδαφος της Τήνου, στο κέντρο υγείας Τήνου στην Μακεδονία; Εξήγησέ το μου. Μετακόμισε το μηχάνημα; Και το θετικό αποτέλεσμα στην Τήνο το κατάπιαν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:36Γνωρίζω προσωπικά 2 περιπτώσεις το ένα κρούσμα στην Τήνο και τα άλλα 3 κρούσματα στη Μύκονο που δηλώθηκαν σε νομούς της Μακεδονίας.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:33
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι δε δηλώνονταν σε συγκεκριμένο νησί για εμάς, αλλά συνολικά σαν Κυκλάδες, γιατί δεν ήξεραν την πηγή μόλυνσης. Ήταν το πλοίο; Ήταν island hopping κλπ. Επίσης, για να μην πάθουμε ότι έγινε με την Πάρο που σε δυο μέρες ήρθαν όλοι απέναντι, μόλις ακούστηκε το κρούσμα. Αλλά όχι δε δηλώνονταν ξέρω'γω στην Καβάλα, όταν το τεστ γινόταν στην Πάρο.
οκ βάλε κρούσμα Κοζάνη στο σύστημα.
Και μετά ήταν έξαλλοι στη Μύκονο γιατί λέει τους κλείσανε χωρίς καθόλου κρούσματα τον Αύγουστο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μολις το ακουσα στον Real FM. Μποτιλιαρισμα στην Εθνικη Οδο που ξεκιναει απο τη Δαφνη (!!!).
Πολλοι μεσα στα αμαξια τους εχουν ραβδακια για γκρεμισμα ελιας.
Φταινε τα ΜΜΜ, τα λιγα λεωφορια και οι οχι αρκετες ΜΕΘ
Πολλοι μεσα στα αμαξια τους εχουν ραβδακια για γκρεμισμα ελιας.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Cecily Anne
Μήπως έκανε το τεστ στην Κοζάνη; Επίσης, ποιός είπε ότι τους κλείσανε με μηδέν κρούσματα; Εϊχαν ανακοινωθεί κρούσματα σε Μύκονο και Πάρο και μετα τις αυξήσεις τις δήλωναν "Κυκλάδες", γιατί έγινε αυτό που σου είπα, σε μία μέρα πήγαν στις υπόλοιπες Κυκλάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:46τι εννοείς πώς δηλώθηκε; Σου λέει τόπος διαμονής Άνω Πορδοκλάνι Κοζάνης;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:38Γραφειοκρατικά, πώς δηλώθηκε το τεστ που έγινε σε έδαφος της Τήνου, στο κέντρο υγείας Τήνου στην Μακεδονία; Εξήγησέ το μου. Μετακόμισε το μηχάνημα; Και το θετικό αποτέλεσμα στην Τήνο το κατάπιαν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:36
Γνωρίζω προσωπικά 2 περιπτώσεις το ένα κρούσμα στην Τήνο και τα άλλα 3 κρούσματα στη Μύκονο που δηλώθηκαν σε νομούς της Μακεδονίας.
Και μετά ήταν έξαλλοι στη Μύκονο γιατί λέει τους κλείσανε χωρίς καθόλου κρούσματα τον Αύγουστο.
Επίσης, έχε υπόψιν ότι γινόταν δεύτερο τεστ επαναληπτικό στην Αθήνα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δεν ήταν Κοζάνη. Και όχι. Στο ΚΥ Μυκόνου έδωσαν δείγμα. 3 για την ακρίβεια. Γιατί σου κάμει τόσο εντύπωση; εδώ βγήκε ο άλλος στο ηλιοβασίλεμα και έλεγε καμ γουιθ μι για να τη βρεις, αν γλεντήσουμε τουγέδερ, η ανάμνηση απτη Γκρις θα σου μείνει για φορέβερ.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:49Μήπως έκανε το τεστ στην Κοζάνη; Επίσης, ποιός είπε ότι τους κλείσανε με μηδέν κρούσματα; Εϊχαν ανακοινωθεί κρούσματα σε Μύκονο και Πάρο και μετα τις αυξήσεις τις δήλωναν "Κυκλάδες", γιατί έγινε αυτό που σου είπα, σε μία μέρα πήγαν στις υπόλοιπες Κυκλάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:46τι εννοείς πώς δηλώθηκε; Σου λέει τόπος διαμονής Άνω Πορδοκλάνι Κοζάνης;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:38
Γραφειοκρατικά, πώς δηλώθηκε το τεστ που έγινε σε έδαφος της Τήνου, στο κέντρο υγείας Τήνου στην Μακεδονία; Εξήγησέ το μου. Μετακόμισε το μηχάνημα; Και το θετικό αποτέλεσμα στην Τήνο το κατάπιαν;
Και για την Κέρκυρα το έχω ακούσει, αλλά για Κυκλάδες το γνωρίζω προσωπικα λαίμαι.
- Cecily Anne
Μου κάνει εντύπωση, γιατί στο τεστ που γινόταν σε εμάς, γινόταν και επανάληψη από δεύτερο εργαστήριο στην Αθήνα και μου φαίνεται πολύ παράλογο και δύσκολο να μετακομισει το αποτέλεσμα του τεστ νομό. Να μη σχολιάσω ότι δεν θα ταίριαζαν οι αριθμοί των ελέγχων που γίνονται με τις απαντησεις. ΠΧ ξαφνικά η Μακεδονία απέκτησε θετικά αποτελέσματα, ενώ δεν έκανε ποτέ έλεγχο, κλπ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:52
Δεν ήταν Κοζάνη. Και όχι. Στο ΚΥ Μυκόνου έδωσαν δείγμα. 3 για την ακρίβεια. Γιατί σου κάμει τόσο εντύπωση. Και για την Κέρκυρα το έχω ακούσει, αλλά για Κυκλάδες το γνωρίζω προσωπικα λαίμαι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τι πιστεύεις, πως με το που λαμβάνεται το δείγμα αυτομάτως γίνεται ένα κλινγκ και καταχωρείται το κρούσμα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:54Μου κάνει εντύπωση, γιατί στο τεστ που γινόταν σε εμάς, γινόταν και επανάληψη από δεύτερο εργαστήριο στην Αθήνα και μου φαίνεται πολύ παράλογο και δύσκολο να μετακομισει το αποτέλεσμα του τεστ νομό. Να μη σχολιάσω ότι δεν θα ταίριαζαν οι αριθμοί των ελέγχων που γίνονται με τις απαντησεις. ΠΧ ξαφνικά η Μακεδονία απέκτησε θετικά αποτελέσματα, ενώ δεν έκανε ποτέ έλεγχο, κλπ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:52
Δεν ήταν Κοζάνη. Και όχι. Στο ΚΥ Μυκόνου έδωσαν δείγμα. 3 για την ακρίβεια. Γιατί σου κάμει τόσο εντύπωση. Και για την Κέρκυρα το έχω ακούσει, αλλά για Κυκλάδες το γνωρίζω προσωπικα λαίμαι.
-
Planis
Πάντως προσκυνηματικές εκδρομές και πάρτι κλπ θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Άλλο το να πας στην εκκλησία με κάποιες αποστάσεις (όχι αυτή η παράνοια των μέτρων) και άλλο να μπεις σε ένα πούλμαν με άλλους πενήντα για πόσες ώρες ακόμα και με μάσκες όπου και αν πηγαίνεις. Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς κάποιον που καλοκαιριάτικα πάει να φάει σε ένα μαγαζί στην παραλία. Πιστεύω ότι αν οι πολιτικοί έδιναν έμφαση περισσότερη στις αποστάσεις και όχι στον καταναγκασμό της μάσκας, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Μάσκα μόνο στα ΜΜΜ και πουθενά αλλού θα δικαιολογούσα ως υποχρεωτική. Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδίες και μέτρα ώστε να ρίξουν αλλού τις ευθύνες οι πολιτικοί.
- Cecily Anne
Όχι, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να μουφεύεις αποτελέσματα και αριθμούς σε διαφορετικούς νομούς. Στον ίδιο νομό να το καταλάβω σαν ευκολία, αλλά μετά τα νούμερα δεν βγαίνουν και γίνεται μπάχαλο. Γι'αυτό και εξ αρχής γράφω ότι γραφειοκρατικα φαντάζει δύσκολο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:56
Τι πιστεύεις, πως με το που λαμβάνεται το δείγμα αυτομάτως γίνεται ένα κλινγκ και καταχωρείται το κρούσμα;
υπήρχαν νούμερα τέστ ανα περιοχή πουθενά το καλοκαίρι για να γίνει μπέρδεμα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 13:00 Όχι, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να μουφεύεις αποτελέσματα και αριθμούς σε διαφορετικούς νομούς. Στον ίδιο νομό να το καταλάβω σαν ευκολία, αλλά μετά τα νούμερα δεν βγαίνουν και γίνεται μπάχαλο. Γι'αυτό και εξ αρχής γράφω ότι γραφειοκρατικα φαντάζει δύσκολο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η ανάσταση του πρωτογενούς τομέα τώρα ξεκινάει.lafkiotis έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 12:47 Μολις το ακουσα στον Real FM. Μποτιλιαρισμα στην Εθνικη Οδο που ξεκιναει απο τη Δαφνη (!!!).
Πολλοι μεσα στα αμαξια τους εχουν ραβδακια για γκρεμισμα ελιας.![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ