!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Vasilis_Kotsampasis
- Phorum.gr user: Skatompagasas
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Ο πρώτος νεκρός
από σπόντα Τραμπικοί;
Μέσα από τη Γιαουντέ είναι ;
- ΜπλεΜπουμπυς
Εαν υποθεσουμε οτι γινεται διαγωνισμος για τις πιο ακαταλληλες κρατικες τακτικες αντιμετωσης του covid, η κυβερνηση του Κουλη θα εβγαινε πρωτη, ξεπερνωντας ακομη και τον εαυτο της.......
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ουπς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ημερήσια κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμό για σήμερα 05/11/2020 (ανάμεσα σε 101 χώρες που ανέβηκαν δεδομένα στο worldmeterLeporello έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 20:00Πάλι τα ίδια; Δεν είδαμε ότι τα νούμερα δεν στηρίζουν τον ισχυρισμό σου; Γιατί το συνεχίζεις;Γαληνός έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 19:34Μια από τις χειροτερες επιδόσεις στον κόσμο (κρουσματα/πληθυσμο)
και οι ΝΔτες μιλάνε πως είμαστε οι καλύτεροι της ΕΕ.
Μετά δεν θα κάναμε από τους πρώτους ολικό λοκνταουν.
(θα ξανατσεκάρω τα δεδομένα)
Θέση Ελλάδας: 13η ανάμεσα σε 101 χώρες (με 280,15 κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού, σήμερα)

Θα ξαναανεβάσω από Ευρώπη και με περισσότερες χώρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 05 Νοέμ 2020, 21:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Όσο κι αν ακουγόταν φαιδρό στην αρχή, ηλικιακοί περιορισμοί στις μετακινήσεις και στην εργασία, μάσκες μόνο σε ΜΜΜ και για ψώνια, ίσως και σε κέντρα αισθητικής/κομμωτήρια, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του ιού από μολυσμένες μάσκες, ενίσχυση του ΕΣΥ, που έπρεπε να γίνει από πριν, εξαντλητικές καμπάνιες για την απόσταση και την υγιεινή, με ταυτόχρονη επιδότηση για αγορά προϊόντων, πολύ αυστηρή επιτήρηση και μέτρα σε οίκους ευγηρίας, με υποχρεωτικά τεστ σε όλους, ει δυνατόν καθημερινά, μην πω και διαρκή δωρεάν τεστ για όλους τους 65+, και απολύτως τίποτα άλλο.Αρχέλαος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 10:43Γενικότερα τι θα αντιπρότεινες να γίνει από τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 07:21Και πώς θα μπορούσαμε να είχαμε πάει;Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 07:09 Σε σχέση με το πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάει εάν λαμβάνονταν μέτρα από την αρχή ομορφιά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Φαντάζομαι θα έχει ήδη απαντηθεί, αλλά πότε πρόλαβαν τα προηγούμενα μέτρα με τις μάσκες πριν 5 μέρες να δείξουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα για να αποφασίσετε να πάτε σε ολικό lock-down;
τους προλαβαν οι φισκαρισμενες μεθ και οι νεκροι που δεν προλαβαν καν να διασωληνωθούνThe Age of Aquarius έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:29 Φαντάζομαι θα έχει ήδη απαντηθεί, αλλά πότε πρόλαβαν τα προηγούμενα μέτρα με τις μάσκες πριν 5 μέρες να δείξουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα για να αποφασίσετε να πάτε σε ολικό lock-down;
βασικά εδω και καιρό οι γιατροι προειδοποιούσαν viewtopic.php?f=29&t=24861
επίσης οι γιατροι ζητουσαν 3.500 μεθ πριν εναν χρονο χωρις κοβιντ στο τραπεζι
Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 21:02 Έχουμε εκατοντάδες κλειστές μονάδες εντατικής θεραπείας κάτι που είναι εγκληματικό. Ήδη από τον περσμένο νοέμβριο χωρις τον κοβιδ στην ημερήσια διάταξη η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία) είχε επισημάνει πως θα έπρεπε να υπάρχουν γύρω στις 3.500 κλίνες έχοντας τότε το 1/7 περίπου. Επομένως τα δεν ήξερα, δεν γνωριζα τι θα γινόταν της κυβέρνησης δεν στέκουν. Οι εργαζόμενοι σας είχαν προειδοποιήσει αλλά εσείς αγρόν ηγοράζατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 05 Νοέμ 2020, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- EKPLIKTIKOS
hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:26
Όσο κι αν ακουγόταν φαιδρό στην αρχή, ηλικιακοί περιορισμοί στις μετακινήσεις και στην εργασία, μάσκες μόνο σε ΜΜΜ και για ψώνια, ίσως και σε κέντρα αισθητικής/κομμωτήρια, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του ιού από μολυσμένες μάσκες
δεν ανέβηκαν, μόνοι τους τα τραβάνε, για να ανεβούν θα έπρεπε να υπάρχει οργάνωση από κάποιον επίσημο φορέα, στην άλλη ζωή.
Πιάνει κάποιος τη γυναίκα του Παρασκευη στο κρεβατι με το φίλο του, συμφωνούν ότι από Τρίτη θα πάνε σε σύμβουλο γάμου, πάνε, τους ψυχαναλυει σαράντα λεπτα και την Πεμπτη την ξαναπιάνει με τον ίδιο φιλο, τον πατέρα της, ένα σκύλο και τρια πρεζονια που το ένα είναι γεμάτο σαρκώματα Καποζι να φωνάζει "πόσο πιο γαμάτες είναι οι Πέμπτες από τις Παρασκευές με την κωλονηστεια".The Age of Aquarius έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:29 Φαντάζομαι θα έχει ήδη απαντηθεί, αλλά πότε πρόλαβαν τα προηγούμενα μέτρα με τις μάσκες πριν 5 μέρες να δείξουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα για να αποφασίσετε να πάτε σε ολικό lock-down;
Θα έπρεπε να κάτσει να περιμένει αν θα διορθωθεί το πράγμα μετα από καμία εξηνταρια Τριτες;
Όχι, γιατί η αρχική απόφαση αναφέρεται σε τελείως λάθος δεδομένα.
- hellegennes
Η δικαστίνα Τζούντι λέει συνέχεια "if you tell the truth, you don't need to have a good memory". Δυστυχώς για σένα, δεν έχεις αρκετά καλή μνήμη για να υποστηρίξεις τα ψέματα που λες. Όπως ότι θα της έκανες καταγγελία γιατί έδωσες τα υπόλοιπα 300 στο χέρι του γιου της και το αντιλήφθηκες 2 μέρες μετά ότι δεν πήρες απόδειξη.foscilis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 15:57 Είχαν. Και μάλιστα με πολύ λιγότερους περιορισμούς, σαν βραχυχρόνια μίσθωση (που btw έτσι μου τα πέρασε τα ποσά στο Τάξις η ρουμτουλετού που σημαίνει δεν κλέψαμε το κράτος που σημαίνει ο Χελληγενης αποδεικνύεται λάθος ακόμα και σε αυτή τη λεπτομέρεια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι συμπτωματικό ας πούμε που την Άνοιξη η διασπορά ήταν πολύ μικρότερη, όταν δεν φορούσε κανείς μάσκα; Όχι εδώ, παντού στην Ευρώπη. Επίσης πόσο συμπτωματικό είναι που άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα αφού τα κράτη επέβαλλαν ολική μασκοφορία και πόσο παράλληλη σύμπτωση που στα κράτη που δεν επιβλήθηκε τέτοιο πράγμα είναι στον πάτο της δραστηριότητας;EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:37hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:26
Όσο κι αν ακουγόταν φαιδρό στην αρχή, ηλικιακοί περιορισμοί στις μετακινήσεις και στην εργασία, μάσκες μόνο σε ΜΜΜ και για ψώνια, ίσως και σε κέντρα αισθητικής/κομμωτήρια, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του ιού από μολυσμένες μάσκες![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναιhellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:55Είναι συμπτωματικό ας πούμε που την Άνοιξη η διασπορά ήταν πολύ μικρότερη, όταν δεν φορούσε κανείς μάσκα; Όχι εδώ, παντού στην Ευρώπη. Επίσης πόσο συμπτωματικό είναι που άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα αφού τα κράτη επέβαλλαν ολική μασκοφορία και πόσο παράλληλη σύμπτωση που στα κράτη που δεν επιβλήθηκε τέτοιο πράγμα είναι στον πάτο της δραστηριότητας;EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:37hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 21:26
Όσο κι αν ακουγόταν φαιδρό στην αρχή, ηλικιακοί περιορισμοί στις μετακινήσεις και στην εργασία, μάσκες μόνο σε ΜΜΜ και για ψώνια, ίσως και σε κέντρα αισθητικής/κομμωτήρια, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του ιού από μολυσμένες μάσκες![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις