Να είσαι περήφανος. Μην αφήνεις το εναον να σε πειράζει, αυτός είναι κινεζοεθνίκι, εγώ κινεζοδιεθνιστής, καλωσήρθες.
Κάτσε και κράτα σημειώσεις. Έχουν ανέβει ονλαιν και τα σλάιντ από τα προηγούμενα μαθήματα.
Να είσαι περήφανος. Μην αφήνεις το εναον να σε πειράζει, αυτός είναι κινεζοεθνίκι, εγώ κινεζοδιεθνιστής, καλωσήρθες.
Ιδέα δεν έχεις.Σε rooms to let μπαρόκλαμπα και ορθάδικα το καλοκαίρι γινόταν χαμός.Το μαμήσι των περιοριστικών μέτρων τα μεγάλα ξενοδοχεία το φάγανε.Lord Snow έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 15:49Τα rooms to let δε ειχαν αδεια να λειτουργησουν. Ισα ισα τα μεγαλα ξενοδοχεια αφεθηκαν ελευθερα. Οσο για τους εργαζομενους.. ναι πολλοι δεν ηθελαν να χασουν τα 6μηνα ψευτομεροκαματα της σεζον και το επερχομενο 3μηνο επιδομα ανεργειας. Ομως αν τα βαλεις στην ζυγαρια οσο κυνικο κι αν ακουγεται, το να δημιουργησεις τις συνθηκες που θα βουλιαξουν την πραγματικη παραγωγικη οικονομια που παρεχει σταθερες και καλες θεσεις εργασιας για χαρη καποιων που κανουν μποεμικη ζωη σε καθεστως ημιαπασχολησης ουσιαστικα, ειναι αυτοκτονικο.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 15:19Ναι 10 ξενοδόχοι βγάζουν λεφτά από τον τουρισμό όχι γύρω στους 850000 εργαζόμενους.Τι άλλο θα ακούσουμε.Lord Snow έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:57
Θα σου πω τι γινεται. Η κατασταση εχει ξεφυγει προ πολλου και πολλοι λοιμωξιολογοι πιεζαν για λοκ νταουν νωριτερα. Αλλα η κυβερνηση δεν ηθελε προβαλλοντας ως δικαιολογια την οικονομια. Η οποια ναι μεν ισχυει αλλα κυριως ηθελαν να δημιουργησουν μια αποσταση απο την καλοκαιρινη σεζον που αφησαν ακαλυπτη την χωρα για χαρη 10 ξενοδοχων. Τωρα μας φταινε τα πιτσιρικια και οι οποιοι ανευθυνοι, ως φορεις του ιου. Λες και η πλειοψηφια των Ελληνων που εχει χτυπηθει απο 10 χρονια κρισης και τωρα ενα κυμα πανδημιας, εχουν την δυνατοτητα να παρταρουν 24/7 και να πηγαινουν στα μπουζουκια.
By the way τη αρπαχτή την έκαναν φέτος το καλοκαίρι οι μικροιδιοκτήτες μπαρ,rooms to let,καφετέριες κλπ.Τα μεγάλα ξενοδοχεία τον ήπιανε με τα περιοριστικά μέτρα τα μίσα πάνε για φούντο και εξαγορά από ξένους.
Δεν υπάρχει αυτό το πραγμα. Στην Κρήτη είχαμε αρκετό τουρισμό, και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πρόβλημα. 13 άτομα είναι όλα κι'ολα στα νοσοκομεία με κορονοϊό, και απλά μας παίρνει η μπάλα στο λοκνταουν του φωτισμένου ηγετη.Lord Snow έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:57Θα σου πω τι γινεται. Η κατασταση εχει ξεφυγει προ πολλου και πολλοι λοιμωξιολογοι πιεζαν για λοκ νταουν νωριτερα. Αλλα η κυβερνηση δεν ηθελε προβαλλοντας ως δικαιολογια την οικονομια. Η οποια ναι μεν ισχυει αλλα κυριως ηθελαν να δημιουργησουν μια αποσταση απο την καλοκαιρινη σεζον που αφησαν ακαλυπτη την χωρα για χαρη 10 ξενοδοχων. Τωρα μας φταινε τα πιτσιρικια και οι οποιοι ανευθυνοι, ως φορεις του ιου. Λες και η πλειοψηφια των Ελληνων που εχει χτυπηθει απο 10 χρονια κρισης και τωρα ενα κυμα πανδημιας, εχουν την δυνατοτητα να παρταρουν 24/7 και να πηγαινουν στα μπουζουκια.Namrail έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 09:08 Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες πρότειναν πιο ήπια μέτρα αλλά δεν κάθισαν να περιμένουν αν θα αποδώσουν ή όχι, προχωρώντας πια σε γενικό lockdown δείχνει ότι η εικόνα που έχουν οι λοιμωξιολόγοι για την πορεία και την εισχώρηση του υιού στο γενικό πληθυσμό είναι εξαιρετικά αποθαρρυντική. Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι ότι η άρση του lockdown αναμένεται στα τέλη νοεμβρίου με αρχές δεκεμβρίου δηλαδή την εποχή που ο ιός θα είναι στα πιο ντουζένια του. Γενικά έρχονται πολύ πολύ δύσκολες μέρες και για την οικονομία και για την υγεία και για τα πάντα.
μα όντως ισχύει αυτό. Όλα τα Συντάγματα προβλέπουν έκτακτες ή εμπόλεμες καταστάσεις που παύουν να ισχύουν σχεδόν όλα τα δικαιώματα. Επίσης όλοι οι στρατοί και όλα τα σώματα ασφαλείας αλλά και οτιδήποτε χρειάζεται εκτελεστική αποτελεσματικότητα, η ίδια η άσκηση της εκτελεστικής εξουσίας π.χ. δεν είναι οργανωμένο με τη λογική ότι ο άλλος μπορεί να αρχίσει να το συζητάει δέκα χρόνια όταν δεχτει μια εντολή.enaon έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:01καλό μου, δεν καταλαβαίνω γιατι φέρνεις την χιαόμι συνέχεια στην κουβέντα, δεν είναι δική μου ελπίζω να το ξέρεις. Στην ουσία τώρα, ο φόβος και ο τρόμος σε κάνουν να λες οτι η Ευρώπη και η δημοκρατία, είναι καλές για τον χαβαλέ, καμία αρπακτή, καμία δουλεία με το δημόσιο, αυτα. Στα σοβαρά θέλουμε κκκ και πατερούληδες.elchav έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 15:54 ναι μόνο που δεν αναφερόμουν σε εμένα μόνο, αλλά γενικά στην κοινωνία
εσύ σαν χαζομαλάκας μπορεί να νιώθεις χαρούμενος και δικαιωμένος που κορωνιάζει η Δύση, επειδή τόλμησαν να αρνηθούν να υποκλιθούν στο WeChat και τη Xiaomi
Eπίσης, επειδή πιθανότατα δεν κατάλαβες την παραπάνω αναλογία, σου βάζω λινκ από γουίκι
https://en.wiktionary.org/wiki/desperat ... e_measures
δυστυχώς, δεν το βρήκα στα κινέζικα, οπότε το στέλνω και στα κορεάτικα (όλοι οι ασιάτες το ίδιο είναι)
https://ko.wiktionary.org/wiki/desperat ... e_measures
ως τι;;;Sid Vicious έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:21 Πρώτη μου ενέργεια ως δόκιμος συντονιστής, εγκαλω στη τάξη eanon και elchav και τους προειδοποιώ δημοσίως να σταματήσουν την διένεξη
κάποιος λόγος θα υπάρχει που στην σπάει αυτό φοσι, αυτογνωσία ίσως.foscilis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:20 Δηλαδή παιδιά αυτό είναι που μου τη σπάει πιο πολύ με τους ψεκ. Το υφάκι "άντε ρε πρόβατα, άντε ρε νάνοι". Άντε γαμηθείτε λέω γω.
Ως δόκιμος συντονιστήςfoscilis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:22ως τι;;;Sid Vicious έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:21 Πρώτη μου ενέργεια ως δόκιμος συντονιστής, εγκαλω στη τάξη eanon και elchav και τους προειδοποιώ δημοσίως να σταματήσουν την διένεξη
Φάρμακα ,σούπερ μάρκετ...αυτά.Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:14 Ο ΦΕΚ λέει βγαίνει το βράδυ ή αύριο το πρωί και κανείς, ούτε αστυνομίες ούτε κανείς δεν ξέρει επακριβώς τί θα ισχύσει
Δηλαδή μην πω καμια βαρειά τώρα, και βοβαρδισμός να γινόταν μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο θα είχες να οργανωθείς
δεν με βοηθάς με τα παραδείγματά σου πάντως.foscilis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 16:19 Για κόψε λίγο το υφάκι ψύχραιμου που όταν ανάβει πράσινο και μετά από 1 λεπτό του κορνάρει ο από πίσω λέει ΟΧΙ. ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.