Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2019, 13:21
Ούτε όταν ήμουν εργένης δεν έφτιαξα ποτέ μακαρόνια με κέτσαπ. Ηρματον 
Daje πήγαινε στο χαρούμενο μέρος σου .
Daje πήγαινε στο χαρούμενο μέρος σου .
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Eτσι. Ελάχιστο ketchup και άφθονο τυρί. Τα μακαρόνια έχουν δική τους γεύση και δεν χρειάζεται πάντοτε σάλτσα, εκτός αν πρόκειται γιά εξαιρετική περίπτωση.Naida έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:17Βρε συ αδιάφορο τι θα πει ο Ιταλός. Όταν τρώμε μους φέτας είμαστε γκουρμέ και ψαγμένοι κι όταν τρώμε μακαρόνια με κέτσαπ παραβιάζουμε την ιταλική κουζίνα.
Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Με τυράκι μπόλικο βεβαίως.
Μα δεν είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ιταλία αλλά και να είχα μια χαρά θα το έλεγα αυτό που πιστεύω. Αν έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι και ψώνιο σε τέτοια θέματα θα του έλεγα χειρότερα.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:13Πηγαινε πεστα αυτα που γραφεις εδω μεσα, εκ του ασφαλους, σε Ιταλο και δεν απελαθεις μεσα σε 24 ωρες, εμενα να μην με λενε Daje.Χαοτικός έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Συνήθως αρέσει και στα παιδιά. Είναι ψωνίστικο να θεωρείς ότι υπάρχει αριστεία στη γεύση.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:30 Το νο.1 ρεζιλι ειναι παστα με κετσαπ και το κανουν κυριως οι "αμερικανοι".
Ειναι οτι πιο ντροπιαστικο και αηδιαστικο μπορει να υπαρξει στην ιστορια της παστα.
Οταν και αν δω κατι τετοιο live, θα με διαβασετε στις εφημεριδες.
"ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑ -ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ- ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ"
Μακαρονια με κετσαπ ισοδυναμει με πιτογυρο βουτυγμενο σε κοτοσουπα.
Εγώ προσωπικά τα τρώω και με φακές και τυρί. Και με κέτσαπ,Φιλαδέλφια, τυρί τριμμενο. Γαμάνε.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:19 Ναι, βαλε και παγωτο απο πανω και ριξε και κοκορετσι μεσα να γινει πιο νοστιμο.
Ελληνιδες γυναικες φιλε.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σπιτικη-ξεσπιτική, ειναι πολύ νόστιμη γενικά. Μικρότερος την κατέβαζα με το λίτρο, και τη συνόδευα σχεδόν με ό,τι έτρωγα (ακομα και με μακαρονιαGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:21 Έχω δει μια φορά πως γίνεται σπιτική κέτσαπ κι ανατρίχιασα. Τόση ζάχαρη μόνο σε γλυκό. Σοβαρά τώρα;
Ξέρεις πόση ζάχαρη κατέβασες;;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:24σπιτικη-ξεσπιτική, ειναι πολύ νόστιμη γενικά. Μικρότερος την κατέβαζα με το λίτρο, και τη συνόδευα σχεδόν με ό,τι έτρωγα (ακομα και με μακαρονιαGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:21 Έχω δει μια φορά πως γίνεται σπιτική κέτσαπ κι ανατρίχιασα. Τόση ζάχαρη μόνο σε γλυκό. Σοβαρά τώρα;) . Εδω και αρκετά χρόνια ευτυχως κατάφερα να την ελαττώσω σημαντικά, και να την αντικαταστήσω με μουστάρδα.
τέχνη ε'ίναιhellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:17Σνομπισμός είναι να το θεωρείς επιστήμη και φιλοσοφία, λες και είναι η επιτομή της γαστρονομίας το πώς θα κάτσει η σάλτσα στο πιάτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10Καθόλου όμπβιουσλι. Από τους αδαείς εκλαμβάνεται ως σνομπισμόςhellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:01
Obviously. Αλλά εδώ μάθαμε ότι «ταιριάζει» διαφορετική σάλτσα σε κάθε μακαρόνι. Εκτός κι αν έχουμε χάσει την ικανότητα να χρησιμοποιούμε λέξεις με κοινό νόημα και το «ταιριάζει» είναι συνώνυμο του «κάθεται».
Γενικά τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί ένας μαριαντουανετισμός στην μαγειρική, από την τηλεόραση κυρίως, που έχει αναγάγει την μαγειρική σε υψηλή επιστήμη, από απόλαυση και ανάγκη που είναι.
hellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:54Δηλαδή το τρως σκέτο;enterprise-psi έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:50 Οντως, πατάτες στο πιτόγυρο στο θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα.
Εμένα πάλι μού φαίνεται η υπερβολή το τζατζίκι η μουστάρδα και η κέτσαπ στον γύρο, γιατί τον καλύπτουν.
σιγα ρε, μια γνωστή έτρωγε τα τηγανιτά θραψαλα με κετσαπvantono έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:24σπιτικη-ξεσπιτική, ειναι πολύ νόστιμη γενικά. Μικρότερος την κατέβαζα με το λίτρο, και τη συνόδευα σχεδόν με ό,τι έτρωγα (ακομα και με μακαρονιαGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:21 Έχω δει μια φορά πως γίνεται σπιτική κέτσαπ κι ανατρίχιασα. Τόση ζάχαρη μόνο σε γλυκό. Σοβαρά τώρα;) . Εδω και αρκετά χρόνια ευτυχως κατάφερα να την ελαττώσω σημαντικά, και να την αντικαταστήσω με μουστάρδα.
ναι, ασ'τα να πάνε. Από 1ο ετος στη σχολή, όταν και πρωτοέκοψα μαχαίρι τη συστηματική κατανάλωση, μεχρι σημερα, δεν παιζει να έχω καθαρίσει ακομα στο 100% τον οργανισμό μου απο την κετσαποζάχαρη.Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:25Ξέρεις πόση ζάχαρη κατέβασες;;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:24σπιτικη-ξεσπιτική, ειναι πολύ νόστιμη γενικά. Μικρότερος την κατέβαζα με το λίτρο, και τη συνόδευα σχεδόν με ό,τι έτρωγα (ακομα και με μακαρονιαGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:21 Έχω δει μια φορά πως γίνεται σπιτική κέτσαπ κι ανατρίχιασα. Τόση ζάχαρη μόνο σε γλυκό. Σοβαρά τώρα;) . Εδω και αρκετά χρόνια ευτυχως κατάφερα να την ελαττώσω σημαντικά, και να την αντικαταστήσω με μουστάρδα.
Διαβασε τα συστατικά στην κετσαπ - θα σου λυθεί κ η απορια για το περιφημο ουμάμι και αν οχι ρωτησε τι λένε στις κουζίνες '' νοστιμιά '' και τι είναι.Μπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:33 Τι διαφέρει η κέτσαπ από την σάλτσα ντομάτας αν είσαι εργένης ή εγκρατής ή που και που θες ποικιλία ; ( στο συνηθισμένο μα ανυπέρβλητο πιάτο σπαγγέτι με ΤΥΡΙ,μπόλικο ή όσο θες)
Μιά και μιλάμε γιά κολοκυθόπιτες , δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι στο τέλειο, ρίγανη ίσως.