Ολικής, βιολογικά, χωρίς γλουτένη. Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι πραγματικά αυτό που πουλάνε. Τα προτιμώ πάντως αφού τα δοκιμάσω, για να μην αγοράζω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Εγώ δοκίμασα τα Barilla ολικής, κι είναι μούρλια.Antares έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:58Ολικής, βιολογικά, χωρίς γλουτένη. Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι πραγματικά αυτό που πουλάνε. Τα προτιμώ πάντως αφού τα δοκιμάσω, για να μην αγοράζω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Obviously. Αλλά εδώ μάθαμε ότι «ταιριάζει» διαφορετική σάλτσα σε κάθε μακαρόνι. Εκτός κι αν έχουμε χάσει την ικανότητα να χρησιμοποιούμε λέξεις με κοινό νόημα και το «ταιριάζει» είναι συνώνυμο του «κάθεται».ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:57 Ο συνδυασμός σχήματος πάστας, ιξώδους σάλτσας καθορίζε το εάν η σάλτσα θα μείνει στο πιάτο (οπότε θα πρέπει να την φτυαρίσεις με ψωμί ή κάτι άλλο) ή θα μπει στο στόμα ταυτόχρονα με τα μακαρόνια, και στην επιθυμητή ποσότητα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Βινόσαυρος
και εφαρμόζει θα μπορουσαμε να πουμε, παρακάτω.hellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:01Obviously. Αλλά εδώ μάθαμε ότι «ταιριάζει» διαφορετική σάλτσα σε κάθε μακαρόνι. Εκτός κι αν έχουμε χάσει την ικανότητα να χρησιμοποιούμε λέξεις με κοινό νόημα και το «ταιριάζει» είναι συνώνυμο του «κάθεται».ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:57 Ο συνδυασμός σχήματος πάστας, ιξώδους σάλτσας καθορίζε το εάν η σάλτσα θα μείνει στο πιάτο (οπότε θα πρέπει να την φτυαρίσεις με ψωμί ή κάτι άλλο) ή θα μπει στο στόμα ταυτόχρονα με τα μακαρόνια, και στην επιθυμητή ποσότητα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Το αυτό και στο Γύθειο.Cavaliere έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:35 1999, Χαλκιδική, ψάχχνουμε να βρούμε την spaghetteria Amici Miei στο δεύτερο πόδι, του ξακουστού Giordano, που έκανε ΤΙΣ μακαρονάδες. Navigators ή δεν υπήρχαν, ή δεν τα ήξερα. Ρωτάμε Ντόπιους. Μας λέει ένας, Φιλλλαράκι, θα πας εκεί, θα δεις δυο μαγαζιά, ένα αριστερά, κι πιο δω ένα δεξιά, το δεξιά είναι καλό να φας, το αριστερά σκέτη μάπα. Το αριστερά ήταν ο Giordano, και το δεξιά μια τυπική πιτσαρία με μακαρονάδες φούρνου απ΄όλα. Περί ορέξεως, ουδείς λόγος.
hellegennes, xωρίς να είμαι από αυτούς που τηρούν αυστηρά τις παραδόσεις στον τομέα σάλτσα-ζυμαρικό, η σάλτσα κάθεται αλλιώς ανάλογα στο σχήμα και στο μέγεθος του ζυμαρικού.
Ανοίγει κάπου στα τέλη των 90's Ιταλός απο το Λάτιο, εστιατόριο. Απο τα πιο αυθεντικά στην Ελλάδα. Ειδικά τότε έβρισκες πολύ σπάνια σωστή, ή ΄έστω καλή πίτσα. Το αποτέλεσμα ήταν μετά απο δύο χρόνια να κλείσει, ενω η παραδίπλα ταβέρνοπιτσαρία που φέρνει πίτσες καμμένων βούρλων και μακαρόνι φούρνου στο τσίγγινο, να ζει ακόμη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Συνήθως αρέσει και στα παιδιά. Είναι ψωνίστικο να θεωρείς ότι υπάρχει αριστεία στη γεύση.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:30 Το νο.1 ρεζιλι ειναι παστα με κετσαπ και το κανουν κυριως οι "αμερικανοι".
Ειναι οτι πιο ντροπιαστικο και αηδιαστικο μπορει να υπαρξει στην ιστορια της παστα.
Οταν και αν δω κατι τετοιο live, θα με διαβασετε στις εφημεριδες.
"ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑ -ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ- ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ"
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καθόλου όμπβιουσλι. Από τους αδαείς εκλαμβάνεται ως σνομπισμόςhellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:01Obviously. Αλλά εδώ μάθαμε ότι «ταιριάζει» διαφορετική σάλτσα σε κάθε μακαρόνι. Εκτός κι αν έχουμε χάσει την ικανότητα να χρησιμοποιούμε λέξεις με κοινό νόημα και το «ταιριάζει» είναι συνώνυμο του «κάθεται».ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:57 Ο συνδυασμός σχήματος πάστας, ιξώδους σάλτσας καθορίζε το εάν η σάλτσα θα μείνει στο πιάτο (οπότε θα πρέπει να την φτυαρίσεις με ψωμί ή κάτι άλλο) ή θα μπει στο στόμα ταυτόχρονα με τα μακαρόνια, και στην επιθυμητή ποσότητα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πηγαινε πεστα αυτα που γραφεις εδω μεσα, εκ του ασφαλους, σε Ιταλο και δεν απελαθεις μεσα σε 24 ωρες, εμενα να μην με λενε Daje.Χαοτικός έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Συνήθως αρέσει και στα παιδιά. Είναι ψωνίστικο να θεωρείς ότι υπάρχει αριστεία στη γεύση.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:30 Το νο.1 ρεζιλι ειναι παστα με κετσαπ και το κανουν κυριως οι "αμερικανοι".
Ειναι οτι πιο ντροπιαστικο και αηδιαστικο μπορει να υπαρξει στην ιστορια της παστα.
"ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑ -ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ- ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ"
Μακαρονια με κετσαπ ισοδυναμει με πιτογυρο βουτυγμενο σε κοτοσουπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 27 Φεβ 2019, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τώρα το είδα αυτό. +100, και να προσθέσω ότι ο εφευρέτης/δημιουργός του θα πρέπει να καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός της παγκόσμιας παχυσαρκίας. Αν έχει πεθάνει, έστω να πληρωσουν ενα συμβολικό πρόστιμο προς την ανθρωπότητα οι απόγονοί του.
- hellegennes
Σνομπισμός είναι να το θεωρείς επιστήμη και φιλοσοφία, λες και είναι η επιτομή της γαστρονομίας το πώς θα κάτσει η σάλτσα στο πιάτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10Καθόλου όμπβιουσλι. Από τους αδαείς εκλαμβάνεται ως σνομπισμόςhellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:01Obviously. Αλλά εδώ μάθαμε ότι «ταιριάζει» διαφορετική σάλτσα σε κάθε μακαρόνι. Εκτός κι αν έχουμε χάσει την ικανότητα να χρησιμοποιούμε λέξεις με κοινό νόημα και το «ταιριάζει» είναι συνώνυμο του «κάθεται».ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:57 Ο συνδυασμός σχήματος πάστας, ιξώδους σάλτσας καθορίζε το εάν η σάλτσα θα μείνει στο πιάτο (οπότε θα πρέπει να την φτυαρίσεις με ψωμί ή κάτι άλλο) ή θα μπει στο στόμα ταυτόχρονα με τα μακαρόνια, και στην επιθυμητή ποσότητα
Γενικά τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί ένας μαριαντουανετισμός στην μαγειρική, από την τηλεόραση κυρίως, που έχει αναγάγει την μαγειρική σε υψηλή επιστήμη, από απόλαυση και ανάγκη που είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βρε συ αδιάφορο τι θα πει ο Ιταλός. Όταν τρώμε μους φέτας είμαστε γκουρμέ και ψαγμένοι κι όταν τρώμε μακαρόνια με κέτσαπ παραβιάζουμε την ιταλική κουζίνα.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:13Πηγαινε πεστα αυτα που γραφεις, εκ του ασφαλους, εδω μεσα σε Ιταλο και δεν απελαθεις μεσα σε 24 ωρες, εμενα να μην με λενε Daje.Χαοτικός έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Συνήθως αρέσει και στα παιδιά. Είναι ψωνίστικο να θεωρείς ότι υπάρχει αριστεία στη γεύση.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:30 Το νο.1 ρεζιλι ειναι παστα με κετσαπ και το κανουν κυριως οι "αμερικανοι".
Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Με τυράκι μπόλικο βεβαίως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ναι, βαλε και παγωτο απο πανω και ριξε και κοκορετσι μεσα να γινει πιο νοστιμο.
Ελληνιδες γυναικες φιλε.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ελληνιδες γυναικες φιλε.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- hellegennes
Εντάξει, είναι όντως αρκετά ψώνια οι Ιταλοί ώστε να θεωρούν ότι το τζανκ φουντ τους είναι μέγιστη προσφορά στην ανθρωπότητα και ιερή αγελάδα με μικρότερο περιθώριο ανοχής από σκίτσο του Μωάμεθ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου στην ιταλική νομοθεσία πρόβλεψη για απέλαση με βάση την κέτσαπ στα μακαρόνια.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:13Πηγαινε πεστα αυτα που γραφεις εδω μεσα, εκ του ασφαλους, σε Ιταλο και δεν απελαθεις μεσα σε 24 ωρες, εμενα να μην με λενε Daje.Χαοτικός έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10 Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Συνήθως αρέσει και στα παιδιά. Είναι ψωνίστικο να θεωρείς ότι υπάρχει αριστεία στη γεύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω δει μια φορά πως γίνεται σπιτική κέτσαπ κι ανατρίχιασα. Τόση ζάχαρη μόνο σε γλυκό. Σοβαρά τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση