Μα το θέμα δεν είναι τι έλεγε ο ξένος. Είναι ότι το έβλεπα κι εγώ στην καθημερινότητά μου και με ενοχλούσε. Βρομίζαμε τους κοινόχρηστους χώρους, κάναμε υπερβολική φασαρία, αδιαφορούσαμε για τους άλλους και όταν έκανες παρατήρηση σε κάποιον πάντα άκουγες δικαιολογίες. Πάντα οι άλλοι που είναι ρατσιστές, υπερβολικοί, προκατειλημμένοι κλπ κλπenaon έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:09και συγνώμη για αυτο το σχόλιο, αλλα μοιαζεις λιγο με τον εισαγώμενο στην διαφήμιση αν το θυμασαι. Πώς κατάφερες και εδωσες δυναμη στο σχόλιο σου, μπορεις να το εξηγησεις λογικα; Πως γινεται σοβαρος ανθρπος, να γραφει οτι του ειπε ενα ξενος οτι ξερει τόσο καλά τους ελληνες, που τον πίστεψε και το γραφει εδώ. Εσύ ξερεις πολλους τρίτους λαους τόσο καλά, στα σοβαρα;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:48Όχι. Αλλά το λίγο που έζησα έξω θυμάμαι πολύ καλά ότι μου περιέγραφαν τους Έλληνες σαν ανθρώπους που γκρινιάζουν για όλα, που τους φταίνε πάντα οι άλλοι και δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για τις δικές τους πράξεις. Και κάπου έβλεπα ότι είχαν ένα δίκιο.
Σπάνια κάποιος σου έλεγε, ωπ, έχεις δίκιο και άλλαζε τα θέλω του και τα γούστα του για να συμπεριφερθεί πολιτισμένα. Σαν απροσάρμοστοι φερόμασταν και αυτή την εντύπωση δίναμε και στους γύρω.