Η δική μας ψυχή να δεις πώς πιάνεται μ' εσάς τους φετοφάγους. Μπρρρ...Πασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:22Σ'αυτό το κομμάτι σας δίνω πολλά συγχαρητήρια..( ούτε ο δικός μου βλέπει..), αλλά με κείνη τη φέτα αδερφέ μου, που δεν την τρώτε, κάπως μου πιάνεται η πσυχή μου.Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2024, 11:27 Δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Ποτέ.
Αν πήγαινα στο ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και η ερώτηση του εκατομμυρίου ήταν: πέστε μας το όνομα ενός (1) ποδοσφαιριστή, Έλληνα ή αλλοδαπού, που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα έχανα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
Re: Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
Έχεις πηδήξει από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο;Leporello έγραψε: 07 Απρ 2024, 09:07Τέλος πάντων, πήρα φόρα και έγραψα σχεδόν όλα τα πράγματα που δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου.Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2024, 08:46Τα δύο τελευταία είναι πράγματα που κάνει όλος ο κόσμος εκτός από ελάχιστους;Leporello έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:37 Δεν έχω πάει ποτέ στο ΗΒ
Δεν έχω πάει ποτέ με πόρνη
Εμαθα κάποτε να κάνω ποδήλατο αλλά ήδη πριν 50 χρόνια το είχα ξεχάσει.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανάκι.
Δεν είχα ποτέ ομοφυλοφιλική σχέση ή τάση.
Δεν έχω πάρει ποτέ βαριά ναρκωτικά.
Ε, ναι. Αφού δεν ξέρετε να φάτε, μαλακίες θα λέμε τώρα;Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:35Η δική μας ψυχή να δεις πώς πιάνεται μ' εσάς τους φετοφάγους. Μπρρρ...Πασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:22Σ'αυτό το κομμάτι σας δίνω πολλά συγχαρητήρια..( ούτε ο δικός μου βλέπει..), αλλά με κείνη τη φέτα αδερφέ μου, που δεν την τρώτε, κάπως μου πιάνεται η πσυχή μου.Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2024, 11:27 Δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Ποτέ.
Αν πήγαινα στο ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και η ερώτηση του εκατομμυρίου ήταν: πέστε μας το όνομα ενός (1) ποδοσφαιριστή, Έλληνα ή αλλοδαπού, που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα έχανα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άστους βρε, περισσότερη φέτα για μας...Πασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:48Ε, ναι. Αφού δεν ξέρετε να φάτε, μαλακίες θα λέμε τώρα;Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:35Η δική μας ψυχή να δεις πώς πιάνεται μ' εσάς τους φετοφάγους. Μπρρρ...Πασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:22
Σ'αυτό το κομμάτι σας δίνω πολλά συγχαρητήρια..( ούτε ο δικός μου βλέπει..), αλλά με κείνη τη φέτα αδερφέ μου, που δεν την τρώτε, κάπως μου πιάνεται η πσυχή μου.![]()
![]()
Yippie Kay Yay
Σωστός ο Μάβερικ!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Alex Amsterdam
Δεν εχω καταλαβει ποτε γιατι καποιοι ζουν χωρις τηλεοραση
Δν μπορω να βρω ουτε εναν λογο να το κανει καποιος αυτο.
Κεραία είσαι;
-
Alex Amsterdam
Εχεις τηλεοραση;
Γιατί όχι;Alex Amsterdam έγραψε: 08 Απρ 2024, 13:17 Δεν εχω καταλαβει ποτε γιατι καποιοι ζουν χωρις τηλεοραση
Αν καλύπτεσαι και χωρίς τηλεόραση ποιο είναι το παράξενο;
Τι είναι αυτό που την κάνει απαραίτητη;
Yippie Kay Yay
-
Alex Amsterdam
Ας αναλυσει το σκεπτικο του καποιος που δεν εχει τηλεοραση μην πεταγεστε εσεις με τις 60 ιντσες
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Φυσικά έχω. Αλλά καταλαβαίνω κι αυτούς που δεν γουστάρουν.
-
Alex Amsterdam
Μαλιστα
Καταλαβες δηλαδη καποιον που δεν εχει τηλεοραση επειδη καταλαμβανει χωρο,γιατι μαζευει σκομη και γιατι χαλαει το φενγκ σουι να πουμε.
Οκ

Καταλαβες δηλαδη καποιον που δεν εχει τηλεοραση επειδη καταλαμβανει χωρο,γιατι μαζευει σκομη και γιατι χαλαει το φενγκ σουι να πουμε.
Οκ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 08 Απρ 2024, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(δεν είναι 60, πενηντάρα είναιAlex Amsterdam έγραψε: 08 Απρ 2024, 13:21 Ας αναλυσει το σκεπτικο του καποιος που δεν εχει τηλεοραση μην πεταγεστε εσεις με τις 60 ιντσες
Yippie Kay Yay
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ουτε εγώ βλεπω συχνά τηλεόραση αλλα οκ! τώρα εχω να δώ πχ κανενα 15μερο... εκτος αν πιανεται και το νετφλιξ ή αλλες ιστοσελίδες με σειρές και ταινίες μεσω πισι

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση