!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:59 Δεν έχω κανει ποτέ ψεύτικα νύχια,ούτε κτιστα,ούτε τζελ κτλ δεν έχω βάλει ποτέ ςβλεφαρίδες,μαλλιά. Δεν έχω πάει ποτε να μου βγάλουν φρύδια. Δεν πάω σε αισθητικούς για πρόσωπο/σώμα. Δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση.
για την αποτρίχωση παει αυτό ... μόνο ξυράφι??
αν βάλω ξυράφι βγάζω σπυριά... μόνο αποτριχωση με κερί
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
δε νομίζω ότι έχω δει ποτέ!aLiCat έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:58 Υπήρχαν (υπάρχουν ακόμα;) και κρίκοι με κλιπς. Χοντροκομένοι όμως, εννοείται. Και , πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, ακαλαίσθητοι.![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
τί βρε μαλακιστήρι;;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Fata_Morgana
aLiCat έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:02Εννοείς αποτρίχωση επαγγελματική (σε αισθητικό), ή... γενικά ;Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:59 Δεν έχω κανει ποτέ ψεύτικα νύχια,ούτε κτιστα,ούτε τζελ κτλ δεν έχω βάλει ποτέ ςβλεφαρίδες,μαλλιά. Δεν έχω πάει ποτε να μου βγάλουν φρύδια. Δεν πάω σε αισθητικούς για πρόσωπο/σώμα. Δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση.
Γενικά. Εννοώ χρησιμοποιώ ξυραφι. Εκτός το μουστάκι.
-
Alex Amsterdam
Ουτε εγωFata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:59 Δεν έχω κανει ποτέ ψεύτικα νύχια,ούτε κτιστα,ούτε τζελ κτλ δεν έχω βάλει ποτέ ςβλεφαρίδες,μαλλιά. Δεν έχω πάει ποτε να μου βγάλουν φρύδια. Δεν πάω σε αισθητικούς για πρόσωπο/σώμα. Δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση.
Ποσα κοινα εχουμε!!
- Fata_Morgana
Παρα πολλά Γιάννη μου!Alex Amsterdam έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:10Ουτε εγωFata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:59 Δεν έχω κανει ποτέ ψεύτικα νύχια,ούτε κτιστα,ούτε τζελ κτλ δεν έχω βάλει ποτέ ςβλεφαρίδες,μαλλιά. Δεν έχω πάει ποτε να μου βγάλουν φρύδια. Δεν πάω σε αισθητικούς για πρόσωπο/σώμα. Δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση.
Ποσα κοινα εχουμε!!
Είχε η μητέρα μου, με το κλασικό κλιπ.
Μόλις είδα ότι υπάρχουν ακόμα, άλλου τύπου βέβαια. Λεπτότεροι και χωρίς κλιπ. Μαγνητικοί, λέει.
https://nayaandpiu.gr/el/-316l/14980-16 ... cing-.html
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Alex Amsterdam
Ωστε ετσι εξηγουνται αυτα που εγραφες χτεςzteo έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:12 Δεν ξέρω να οδηγώ αυτοκίνητο.
Την πρώτη φορά που έπιασα τιμόνι πήγαινα μόνο με την πρώτη.
Ο πατέρας μου που ήταν δίπλα με ρώτησε
(( Δεν θα αλλάξεις ταχύτητα?))
Και του απάντησα
(( Γιατί αφού τσουλαει το αμαξι))
Ήταν ένας εφιάλτης μου έσβηνε η μηχανή,κλωτσουσε όταν ξεκινούσε,δεν καταλάβαινα που πατούσε η ρόδα του συνοδηγού.
Σου φαινονται ολα τα αυτοκινητα το ιδιο.
από zteo » Χθες, 21:26
Χεστηκε ο Ρώσος για το Audi η το Tesla. Θα αγοράσει ένα Ρωσικό και θα κάνει την δουλειά του.
Θα σε απογοητεύσω αλλά το Lada Vesta τα έχει όλα αυτά και μια χαρά κάνει την δουλειά του για τον μέσο Ρώσο.
Δεν έχει λόγο να σκάσει ένα κάρο ρούβλια για εισαγόμενα αμάξια.
Ο μέσος Ρώσος δεν τα είχε και δεν τα έχει τα ρούβλια για εισαγωμενο αμάξι. Ακόμα και εάν έχει το δικαίωμα της επιλογής γιαυτό και είναι αδιάφορος για το όλο θέμα μιας και η εγχώρια παραγωγή καλύπτει τις ανάγκες του με το παραπάνω.
Ok.Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:10aLiCat έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:02Εννοείς αποτρίχωση επαγγελματική (σε αισθητικό), ή... γενικά ;Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:59 Δεν έχω κανει ποτέ ψεύτικα νύχια,ούτε κτιστα,ούτε τζελ κτλ δεν έχω βάλει ποτέ ςβλεφαρίδες,μαλλιά. Δεν έχω πάει ποτε να μου βγάλουν φρύδια. Δεν πάω σε αισθητικούς για πρόσωπο/σώμα. Δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση.
'Ομως έχω την εντύπωση ότι και το ξυράφι συμπεριλαμβάνεται στον όρο "αποτρίχωση", ως μέσον. Δηλαδή ανεξάρτητα αν πρόκειται για ξερίζωμα της τρίχας ή όχι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
aLiCat έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:13 Μόλις είδα ότι υπάρχουν ακόμα, άλλου τύπου βέβαια. Λεπτότεροι και χωρίς κλιπ. Μαγνητικοί, λέει.![]()
https://nayaandpiu.gr/el/-316l/14980-16 ... cing-.html
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ε, ναι...νύχτα έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:27aLiCat έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:13 Μόλις είδα ότι υπάρχουν ακόμα, άλλου τύπου βέβαια. Λεπτότεροι και χωρίς κλιπ. Μαγνητικοί, λέει.![]()
https://nayaandpiu.gr/el/-316l/14980-16 ... cing-.html![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Μπορεί να έχεις δίκιο. Για λέιζερ, αποτριχώσεις κερι κτλ εννοώ.aLiCat έγραψε: 06 Απρ 2024, 22:19Ok.![]()
'Ομως έχω την εντύπωση ότι και το ξυράφι συμπεριλαμβάνεται στον όρο "αποτρίχωση", ως μέσον. Δηλαδή ανεξάρτητα αν πρόκειται για ξερίζωμα της τρίχας ή όχι.
Δεν έχω πάει ποτέ στο ΗΒ
Δεν έχω πάει ποτέ με πόρνη
Εμαθα κάποτε να κάνω ποδήλατο αλλά ήδη πριν 50 χρόνια το είχα ξεχάσει.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανάκι.
Δεν είχα ποτέ ομοφυλοφιλική σχέση ή τάση.
Δεν έχω πάρει ποτέ βαριά ναρκωτικά.
Δεν έχω πάει ποτέ με πόρνη
Εμαθα κάποτε να κάνω ποδήλατο αλλά ήδη πριν 50 χρόνια το είχα ξεχάσει.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανάκι.
Δεν είχα ποτέ ομοφυλοφιλική σχέση ή τάση.
Δεν έχω πάρει ποτέ βαριά ναρκωτικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση