καλά, αν ψηφίζαμε 3 και διαλέγατε;Custom_F έγραψε: 13 Μάιος 2018, 23:44Οχι καμαρι μου. Θα υποσχεθουμε να παρουμε σοβαρα την προταση. Δε θα υποσχεθουμε οτι θα παμε.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Μάιος 2018, 23:42Θα προτεινουμε μαγαζια και θα αποφασισει η πλειοψηφια σε ποιο θα πατε. Εσεις θα δεσμευτειτε οτι θα πατε σε αυτοπου θα σας υποδειξουμε, αρκει να μην ειναι ακριβο και να μη βρισκεται σε απομακρυσμενη περιοχη.Custom_F έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:55 Παιδια αν εχετε να προτεινετε κατι, πολυ ευχαριστως να το κοιταξουμε. Για μαγαζι, οχι για πιατο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Και παλι. Δε θα περασει σε ολα τα μελη. Εγω μπορει και να το κανω, ισως και κανα δυο αλλα μελη να το σκεφτουν, ολα οχι. Δε νομιζω να σας νοιαζει ομως.
Βρειτε τρια εσεις να προτεινετε και θα τα εχουμε στα υποψην.
-
Ορέστης 35
Δεν εχει πλακα ετσι. Το θεμα ειναι να τρωτε σε περιεργα μερη και να περιγραφετε την εμπειρια.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
γιατί εκεί που πήγανε τελευταία δεν είναι ''περίεργο'' μέρος;Ορέστης 35 έγραψε: 14 Μάιος 2018, 00:26 Δεν εχει πλακα ετσι. Το θεμα ειναι να τρωτε σε περιεργα μερη και να περιγραφετε την εμπειρια.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
εγω προτείνω το κουκλάκι στο Χαλάνδρι, θέλω φώτο απο τα πιάτα, πάταγο θα κάνει το νήμα 
''Θανάσης'' στο Δάσος Χαιδαρίου.
Παρακμίλα - έξω είναι καλά , αν το τραπέζι είναι σε κάπως ίσιο εδαφος - μπιφτέκια - ψαρονέφρια οι σπεσιαλιτέ -κρασί φέρνουμε από το σπίτι - και τα ημιδιαμονής στην περιοχή- για πρίν και μετά - άφθονα.
Παρακμίλα - έξω είναι καλά , αν το τραπέζι είναι σε κάπως ίσιο εδαφος - μπιφτέκια - ψαρονέφρια οι σπεσιαλιτέ -κρασί φέρνουμε από το σπίτι - και τα ημιδιαμονής στην περιοχή- για πρίν και μετά - άφθονα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έκλεισε.enaon έγραψε: 14 Μάιος 2018, 01:43 εγω προτείνω το κουκλάκι στο Χαλάνδρι, θέλω φώτο απο τα πιάτα, πάταγο θα κάνει το νήμα![]()
Εντιτ... Κάτσε γιατί συ σαι κ ζαβό. Δεν έκλεισε η συμφωνία κ θα πάμε. Έκλεισε το μαγαζί.
Αυτά είναι. Εμπειρίες! Κ πόσο γλυκός που τις μοιράζεσαι.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2018, 01:50 ''Θανάσης'' στο Δάσος Χαιδαρίου.
σίγουρα; Νομίζω άλλαξε στενάκι, αλλά εκεί είναι πάλι.
Ποιο στενάκι; σε γωνία σε κεντρικό δρόμο ήταν. Πέρασα απέξω κ το είδα κλειστό. Αν έχουν πάει αλλού, θα πρέπει να βρω άλλη δικαιολογία.
Κυριακή πέρασες; Τον Απρίλιο;
Πάντως προδόθηκε, έχεις πάει πριν αλλάξει τοποθεσία, άρα μεγάλο κορίτσι, ντροπή.
οκ και πάμε στο κουκλάκι, το φαγητο τρώγεται;
γιατι στο παρελθον που ειχα παει ήταν κάτω του μετριου και υπερτιμημένο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
αν πας φαγωμένος είναι καλή ιδέα νομίζω. Σκέφτομαι εγωιστικά, τις φώτο, έχετε δίκιο, άλλοNaranjita έγραψε: 14 Μάιος 2018, 09:02 οκ και πάμε στο κουκλάκι, το φαγητο τρώγεται;
Θέλοντας κ μη, περνάω αρκετά συχνά. Αυτή τη φορά Μεπιασε φανάρι στη λωρίδα δίπλα κ το παρατήρησα. Δεν έχω πάει ποτέ κ ούτε το είχα σκοπό. Μου φαίνεται γελοίο.enaon έγραψε: 14 Μάιος 2018, 09:00 Κυριακή πέρασες; Τον Απρίλιο;
Πάντως προδόθηκε, έχεις πάει πριν αλλάξει τοποθεσία, άρα μεγάλο κορίτσι, ντροπή.![]()
καλά, αν ήξερα αν θα τα βρίσκατε νόστιμα θα το συνέχιζα, τώρα είναι πράγματι σάχλα. Πάντως όχι νομίζω, πλάκα έχει, είναι σαν να είσαι σε ένα δωμάτιο τούρτες και να κάνεις μαθηματικά, περίεργο πράγμα, όχι άσχημο/άβολο.Custom_F έγραψε: 14 Μάιος 2018, 09:09 Θέλοντας κ μη, περνάω αρκετά συχνά. Αυτή τη φορά Μεπιασε φανάρι στη λωρίδα δίπλα κ το παρατήρησα. Δεν έχω πάει ποτέ κ ούτε το είχα σκοπό. Μου φαίνεται γελοίο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban