!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
εφοσον αποφασιζουν να μοπλεξουν με την ελληνικη γραφειοκρατεια δυο ελληνικουλια πρεπει να τα ξερουν οι γαλλικουλια ,Λιβανεζοι ειναι οχι απο κανα χωριο εξω απο την Κανταχαρ.
Wooded?Stamos?perseus έγραψε: 13 Μάιος 2018, 20:41 εφοσον αποφασιζουν να μοπλεξουν με την ελληνικη γραφειοκρατεια δυο ελληνικουλια πρεπει να τα ξερουν οι γαλλικουλια ,Λιβανεζοι ειναι οχι απο κανα χωριο εξω απο την Κανταχαρ.
Όποιος κι αν είσαι να βγείς απ`τον perseus και να πας να παίξεις με τον δικό σου λογαριασμό.
Δεν τρεχει τιποτα που δεν ηξεραν. Ως γεγονος αναφερθηκε. Δεν ηξεραν πραγματι. Ο ενας καθολου σχεδον, η κοπελα καπως καλυτερα. Το πιο ασχημο ηταν οτι η κοπελα δεν ηξερε τα πιατα που εφερνε. Ειναι που δεν περιμενουν κοσμο για να κατσει και οσοι πανε και καθονται ειναι κθριως δικοι τους, αν καταλαβα καλα. Παντως ακρη βγαλαμε, παραγγειλαμε, φαγαμε, πληρωσαμε, ολα με καποιες αστοχιες αλλα οκ, σιγα, αυτα εχουμε και θυμομαστε τωρα! χοχοοχοχοχ Αυτο με τις κοακολες παντως φανηκε υποπτο!!!!! Αυτο της Ναρας ειχε δοση χιουμορ! Καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται. Και η συνεννοηση και ολα!
Είναι πιστοποιημένοςwaldorf έγραψε: 13 Μάιος 2018, 20:45Wooded?Stamos?perseus έγραψε: 13 Μάιος 2018, 20:41 εφοσον αποφασιζουν να μοπλεξουν με την ελληνικη γραφειοκρατεια δυο ελληνικουλια πρεπει να τα ξερουν οι γαλλικουλια ,Λιβανεζοι ειναι οχι απο κανα χωριο εξω απο την Κανταχαρ.
Όποιος κι αν είσαι να βγείς απ`τον perseus και να πας να παίξεις με τον δικό σου λογαριασμό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
waldorf έγραψε: 13 Μάιος 2018, 20:45 Wooded?Stamos?
saving private waldorf
-
Ορέστης 35
Να καθιερωσουμε το μασαμπουκα challenge και να τους υποδεικνύουμε περίεργα εστιατόρια να φάνε.
αυτό ναι.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Μάιος 2018, 21:55 Να καθιερωσουμε το μασαμπουκα challenge και να τους υποδεικνύουμε περίεργα εστιατόρια να φάνε.
Και να διαλέγουμε και τι θα φάει ο κάθε ένας, να μας ανεβάζουν βάρος και στόχο, και να τους κάνουμε διατροφή.
βασικά θα ανεβάζουν κατάλογο και θα λέμε εμείς σε πραγματικό χρόνο, αν για κάποιον δεν πούμε, ας πάρει μόνος του οκ.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Άμα τους λες τι να φάνε εσύ πρέπει να πληρώνεις τον λογαριασμό τους.
Παιδια αν εχετε να προτεινετε κατι, πολυ ευχαριστως να το κοιταξουμε. Για μαγαζι, οχι για πιατο.
αυτό μοιάζει κακός κανόνας, σηκώνει κατάχρηση, αζύγιστος νομίζωdon't speak έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:52 Άμα τους λες τι να φάνε εσύ πρέπει να πληρώνεις τον λογαριασμό τους.
Πρίν πάνε εμείς θα δείχνουμε σαν τα παγώνια την γευσιγνωσία μας.
Όταν φτάσουν, ή και πρίν, θα έχουν επιλέξει ανάμεσα στους δεκάδες, ποιος θέλουν να τους ταΐσει σήμερα.
Θα ανεβάζουν τον κατάλογο, θα υπάρχει η σχετική πρόταση, βαθμολόγηση κλπ, τα άλλα ήταν από άλλο νήμα ;).
- hellegennes
Το θέμα είναι στο ότι δεν είπες «εντάξει, ίσως υπερέβαλα όταν είπα πως ένα γεύμα σε ταβέρνα της σειράς με κατεψυγμένες κασεροκροκέτες κάνει 20 ευρώ το άτομο. Είναι πιο κοντά στα 10-12 ευρώ». Απλό δεν είναι;Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 10:12Το θέμα είναι στην ανάγνωση ή στην αντίληψη;hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2018, 05:27Μα γιατί; Δεν έλεγες ότι 20 ευρώ είναι typical για ταβέρνα της σειράς;Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2018, 11:58 Value for money 6,5/10
Προσωπικά τα 20€ τα θεωρώ τσιμπημένα για μια γειτονική ταβέρνα στη Δραπετσώνα.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εξαρταται και τι θα πιεις ,εγω θελω 10 τσιπουρα στην καθησια.
-
Ορέστης 35
Θα προτεινουμε μαγαζια και θα αποφασισει η πλειοψηφια σε ποιο θα πατε. Εσεις θα δεσμευτειτε οτι θα πατε σε αυτοπου θα σας υποδειξουμε, αρκει να μην ειναι ακριβο και να μη βρισκεται σε απομακρυσμενη περιοχη.Custom_F έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:55 Παιδια αν εχετε να προτεινετε κατι, πολυ ευχαριστως να το κοιταξουμε. Για μαγαζι, οχι για πιατο.
Οχι καμαρι μου. Θα υποσχεθουμε να παρουμε σοβαρα την προταση. Δε θα υποσχεθουμε οτι θα παμε.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Μάιος 2018, 23:42Θα προτεινουμε μαγαζια και θα αποφασισει η πλειοψηφια σε ποιο θα πατε. Εσεις θα δεσμευτειτε οτι θα πατε σε αυτοπου θα σας υποδειξουμε, αρκει να μην ειναι ακριβο και να μη βρισκεται σε απομακρυσμενη περιοχη.Custom_F έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:55 Παιδια αν εχετε να προτεινετε κατι, πολυ ευχαριστως να το κοιταξουμε. Για μαγαζι, οχι για πιατο.
- hellegennes
Μιλάμε για φαγητό μόνο. Ό,τι και να πιεις σε ταβέρνα, δεν συγκρίνεται σε τιμή με αυτό που θα πιεις σε γκουρμέ εστιατόριο. Εκεί θα ξεφύγουμε πολύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban