!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
talaipwros

Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:28
OK, αλλά μην ξεχνάς και την σχέση των δύο. Εδώ δεν είναι δυο φίλοι, μακρινά ξαδέλφια, συνάδελφοι ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Όταν αφορά το παιδί σου (αν τα πράματα είναι όπως τα παρουσιάζουν δηλαδή και όχι καμμιά κομπίνα όπως λέει κι ο γιατρός), δε νομίζω να έχεις και πολλές επιλογές να μην κάνεις τη μαλακία. Οπότε, πάλι τον γιο βαραίνει η απόφαση να το κάνει (και η μαλακία). Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω.
εννοειται οτι για το παιδι σου θα κανεις τα παντα, αλλα εδω βρωμαει το πραμα.

δάνειο ανακαίνισης 85.000 ευρώ για το σπίτι των περίπου 300τ.μ Δεν χρειαζεται εγγυητη κανονικα.

Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε ποια ειναι η μοιρα του αρχικου σπιτιου, αυτου των 300 τετραγωνικων και ποση ανακαινιση εγινε με τα 85 χιλιαρικα τελικα ( γιατι σα πολλα ακουγονται 85 χιλιαρικα για ανακαινιση)

το πιθανοτερο ειναι να ειναι κομπινα
Σενέκας

Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

το ότι ο γιος, ο άνθρωπος που πήρε το δάνειο, δεν εμφανίζεται πουθενά, είναι λιγουλάκι ύποποτο
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:37 το ότι ο γιος, ο άνθρωπος που πήρε το δάνειο, δεν εμφανίζεται πουθενά, είναι λιγουλάκι ύποποτο
Ουτε ο γιος, ουτε η οικία των 300 τετραγωνικών
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

talaipwros έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:34
OK, αλλά μην ξεχνάς και την σχέση των δύο. Εδώ δεν είναι δυο φίλοι, μακρινά ξαδέλφια, συνάδελφοι ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Όταν αφορά το παιδί σου (αν τα πράματα είναι όπως τα παρουσιάζουν δηλαδή και όχι καμμιά κομπίνα όπως λέει κι ο γιατρός), δε νομίζω να έχεις και πολλές επιλογές να μην κάνεις τη μαλακία. Οπότε, πάλι τον γιο βαραίνει η απόφαση να το κάνει (και η μαλακία). Εγώ τουλάχιστον, έτσι το βλέπω.

δάνειο ανακαίνισης 85.000 ευρώ για το σπίτι των περίπου 300τ.μ Δεν χρειαζεται εγγυητη κανονικα.

Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε ποια ειναι η μοιρα του αρχικου σπιτιου, αυτου των 300 τετραγωνικων και ποση ανακαινιση εγινε με τα 85 χιλιαρικα τελικα ( γιατι σα πολλα ακουγονται 85 χιλιαρικα για ανακαινιση)

Το σπίτι των 300m2 μπορεί να είναι ήδη υποθηκευμένο και γι' αυτό να έπρεπε να υποθηκευτεί άλλο.

Αλλά τα νούμερα είναι όντως πολύ περίεργα. 85 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά για ανακαίνιση, το νούμερο είναι εξωπραγματικό, ειδικά για "απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Επίσης, αν τελικά ήταν υποθηκευμένο το σπίτι ήδη, τότε ποιος παίρνει δάνειο 85 χιλιάρικα και τα ρίχνει σε ανακαίνιση, ενώ ακόμα δεν έχει εξοφλήσει το σπίτι (για να είναι υποθηκευμένο).

Κι εμένα, εξ αρχής δεν μου κολλούσαν πολλά με την "είδηση".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Σενέκας

Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:41

Το σπίτι των 300m2 μπορεί να είναι ήδη υποθηκευμένο και γι' αυτό να έπρεπε να υποθηκευτεί άλλο.

Αλλά τα νούμερα είναι όντως πολύ περίεργα. 85 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά για ανακαίνιση, το νούμερο είναι εξωπραγματικό, ειδικά για "απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Επίσης, αν τελικά ήταν υποθηκευμένο το σπίτι ήδη, τότε ποιος παίρνει δάνειο 85 χιλιάρικα και τα ρίχνει σε ανακαίνιση, ενώ ακόμα δεν έχει εξοφλήσει το σπίτι (για να είναι υποθηκευμένο).

Βλέπω το υποθηκευμένο σπίτι είναι διώροφο. Αρχίζω και υποψιάζομαι ότι έγινε κάποια πουστιά με την πολεοδομία, πήρανε δάνειο για "ανακαίνιση" και ρίξανε ολόκληρο όροφο
Άβαταρ μέλους
Isildur

Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:47

Βλέπω το υποθηκευμένο σπίτι είναι διώροφο. Αρχίζω και υποψιάζομαι ότι έγινε κάποια πουστιά με την πολεοδομία, πήρανε δάνειο για "ανακαίνιση" και ρίξανε ολόκληρο όροφο
"Πανωσήκωμα" δηλαδή; Πανωσήκωμα; :lol:
Σενέκας

Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:50
Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:47

"Πανωσήκωμα" δηλαδή; Πανωσήκωμα; :lol:
ω ναι. Έτσι εκτοξεύεις και την "αντικειμενική αξία" του σπιτιού, και βγαίνει και πιο φτηνά η άδεια
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

talaipwros έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:22 εν τω μεταξυ θυμιζω
Ο γιος είχε πάρει ένα δάνειο ανακαίνισης 85.000 ευρώ για το σπίτι των περίπου 300τ.μ.
κλαψ λυγμ

δε χωραει ο μπαμπας στα 300 τετραγωνικα
Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα, κοροϊδία. Κανένας δε δίνει δεκάρα για τις οικογένειες που δεν τα βγάζουν πέρα με το ενοίκιο. Βλέπεις εκεί θα πρέπει να πουν οι κομμουνισται και οι παπαδημουπολιτες στους νοικιαρηδες να φάνε φέσι. Έτσι ασχολούνται με κάτι τελειωμένους μπαταχτσηδες που χάνουν σπίτι έπειτα από πραγματικά overdose μαλακιας, στρατηγικής απληρωσιας και διαχείρισης χειρότερη από αυτή που θα έκανε ένα 7χρονο. Γιατί εκεί φταίνε οι απροσωπες τράπεζες και τα funds.

Είναι όπως με τους εργαζόμενους και το ψεύτικο ενδιαφέρον για όλους τους προνομιούχους ΔΥ αλλά όλοι θέλουν να δουλεύει 24/7 ο ντελιβερι που τους φέρνει έναν καφέ με 2.10
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:00
Ασέβαστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 11:31
Ναύτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 10:23 Θα είχε καμιά διαφορά αν, αντί για κάποιο fund, έπαιρνε το σπίτι του παππού μια τράπεζα;
Νομίζω πως όχι.
Άσχετα με τις καφρίλες των αστυνομικών, που δεν τον άφησαν ούτε τη μπαταρία για το αναπηρικό του καροτσάκι να πάρει, το θέμα είναι ότι ο παππούς ΚΑΚΙΣΤΑ δέχτηκε να μπει εγγυητής για δάνειο τρίτου, ακόμα κι αν επρόκειτο για το γιό του.
εξισου κακιστα εκανε που δεν εφυγε την πρωτη, δευτερη, εικοστη φορα που του ειπαν οτι πρεπει να φυγει, οτι θα γινει κατασχεση, οτι εγινε κατασχεση, οτι πουληθηκε σε αλλον το ακινητο, οτι ο αλλος θελει να μπει στο σπιτι που αγορασε, κλπ. αλλα γι αυτο δεν φταιει μονο ο ιδιος, αλλα και τα καθικια που θελουν να τον κανουν θεαμα για ψηφοθηρικους σκοπους.
Πού να πάει ο παππούς με το ένα πόδι κομμένο και το άλλο έτοιμο για κόψιμο, ρε φίλε; Τον είδες;
Έκανε μια μαλακία, εγγυήθηκε για το δάνειο του γιου του, ας μην είμαστε τόσο αυστηροί, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.
Δεν ξέρω τι κάνουν τα καθίκια που λες, αλλά νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε ένας τρόπος για να μη μείνει ο άνθρωπος στον δρόμο.
ενας καλος τροπος (αν ισχυουν τα του δημοσιευματος, που χλωμο) θα ηταν να μεινει σε σπιτι αξιας 300κ αντι για 450κ. πραγμα που μπορουσε να κανει ανα πασα στιγμη. σιγουρα υπαρχουν και αλλοι.

αλλα να ξεσπιτωθει αυτος που πληρωσε να αγορασει το σπιτι, και δεν μπορει να μπει μεσα, δεν ειναι ενας απο αυτους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Ναύτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:30 (Άσχετο με τη δημοσίευση της λατρείας παραπάνω)

Μερικοί-μερικοί να προσέχετε τι γράφετε, γιατί η ζωή είναι μια πουτάνα, αλλά μια πουτάνα άλλο πράγμα.
Εκεί που νομίζεις ότι είσαι καβάλα στ' άλογο, αφέντης και τσουτσουλομύτης, σού τραβάει απ' εκεί που δεν το περιμένεις μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα και βρίσκεσαι τα μπρούμυτα καταγής να μετράς τις πληγές σου.
Η ύπαρξη μπαταχτσήδων, κάνει μεγαλύτερη την πιθανότητα υποστούμε οι υπόλοιποι αυτά που λες.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ναύτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:30 (Άσχετο με τη δημοσίευση της λατρείας παραπάνω)

Μερικοί-μερικοί να προσέχετε τι γράφετε, γιατί η ζωή είναι μια πουτάνα, αλλά μια πουτάνα άλλο πράγμα.
Εκεί που νομίζεις ότι είσαι καβάλα στ' άλογο, αφέντης και τσουτσουλομύτης, σού τραβάει απ' εκεί που δεν το περιμένεις μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα και βρίσκεσαι τα μπρούμυτα καταγής να μετράς τις πληγές σου.
ισχυει.

μπορει ανα πασα στιγμη για παραδειγμα να μη σου δινει καποιος τα 150κ που σου χρωσταει, η μπορει να αγορασεις ενα σπιτι και να μη σε αφηνει ο προηγουμενος ιδιοκτητης να μπεις μεσα, κλπ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:37 το ότι ο γιος, ο άνθρωπος που πήρε το δάνειο, δεν εμφανίζεται πουθενά, είναι λιγουλάκι ύποποτο
καταρχην υποπτο ειναι το ποιος το εβγαλε στη δημοσιοτητα. ξεκιναμε με 90% πιθανοτητα να ειναι μουφα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γενικά μιλώντας, κάποια funds θέλουν βουρδουλα γερο για να στρώσουν.

Ανεξάρτητα από τους συνειδητούς που ρίχνουν πιστολα, τα περιστατικά που φταίνε τα funds Είναι άπειρα: αλλάζουν συμβάσεις, καταγγέλλουν ενώ πληρώνεις, αλλάζουν τον λογαριασμό ανευ ειδοποίησης και σου λένε δε πληρώνεις ενώ πληρώνεις κανονικά, δεν απαντάνε ποτέ στο τι συμβαίνει και σε πετάει ο ένας στον άλλο, μιλάνε απαίσια κλπ.

Φίλοι δικηγόροι μου έχουν πει άπειρα περιστατικά τέτοια

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:54
talaipwros έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:22 εν τω μεταξυ θυμιζω
Ο γιος είχε πάρει ένα δάνειο ανακαίνισης 85.000 ευρώ για το σπίτι των περίπου 300τ.μ.
κλαψ λυγμ

δε χωραει ο μπαμπας στα 300 τετραγωνικα
Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα, κοροϊδία. Κανένας δε δίνει δεκάρα για τις οικογένειες που δεν τα βγάζουν πέρα με το ενοίκιο. Βλέπεις εκεί θα πρέπει να πουν οι κομμουνισται και οι παπαδημουπολιτες στους νοικιαρηδες να φάνε φέσι. Έτσι ασχολούνται με κάτι τελειωμένους μπαταχτσηδες που χάνουν σπίτι έπειτα από πραγματικά overdose μαλακιας, στρατηγικής απληρωσιας και διαχείρισης χειρότερη από αυτή που θα έκανε ένα 7χρονο. Γιατί εκεί φταίνε οι απροσωπες τράπεζες και τα funds.

Είναι όπως με τους εργαζόμενους και το ψεύτικο ενδιαφέρον για όλους τους προνομιούχους ΔΥ αλλά όλοι θέλουν να δουλεύει 24/7 ο ντελιβερι που τους φέρνει έναν καφέ με 2.10
Ποιον έχεις συναντήσει δηλαδή που θέλει ο ίδιος ντελίβερι να δουλεύει 24/7;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Isildur

Otto Weininger έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:08 Γενικά μιλώντας, κάποια funds θέλουν βουρδουλα γερο για να στρώσουν.

Ανεξάρτητα από τους συνειδητούς που ρίχνουν πιστολα, τα περιστατικά που φταίνε τα funds Είναι άπειρα: αλλάζουν συμβάσεις, καταγγέλλουν ενώ πληρώνεις, αλλάζουν τον λογαριασμό ανευ ειδοποίησης και σου λένε δε πληρώνεις ενώ πληρώνεις κανονικά, δεν απαντάνε ποτέ στο τι συμβαίνει και σε πετάει ο ένας στον άλλο, μιλάνε απαίσια κλπ.

Φίλοι δικηγόροι μου έχουν πει άπειρα περιστατικά τέτοια
Όλα αυτά, κι άλλα τόσα από πάνω.

Πέρσι τον Σεπτέμβριο έκλεισα μια πληγή που είχα με ένα σχετικά μικρό, πολύ παλιό καταναλωτικό που είχα. Συνεννοήθηκα μαζί τους και μου κάνανε ένα καλούτσικο κούρεμα, με την υποχρέωση βέβαια να το εξοφλήσω άμεσα. Υπογράψαμε όλα τα σχετικά έγγραφα, δεν θα είχαν στη συνέχεια καμμιά απαίτηση από μένα κλπ κλπ. Στις 10-15 Σεπτεμβρίου τους το εξόφλησα όλο, μου λένε "θα περάσει καμμιά βδομάδα μέχρι να βγει η βεβαίωση εξόφλησης". Για να μην τα πολυλογώ, η βεβαίωση εκδόθηκε στις 31 Μαρτίου φέτος. Μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας μαζί τους, πολλά αιτήματα στο site τους (στο οποίο σε παραπέμπουν σχεδόν σε κάθε επικοινωνία) για βεβαίωση κλπ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε κάποια στιγμή κατά τον Δεκέμβριο, έκανα το λάθος και μετέφερα στον λογαριασμό που εξυπηρετούσε το δάνειο ένα μικρό ποσό από άλλον, αρχαίο λογαριασμό που ήθελα να κλείσω επειδή είχε κάτι ψίχουλα μέσα και δεν κινούνταν. Με το που τα βάζω (μιλάμε για 9-10 ευρώ περίπου, ευτυχώς), τα ρουφήξανε την ίδια μέρα. Μπαίνω να δω αιτιολογικό για την ανάληψη, και γράφει "έναντι εξόφλησης του χχχχχχχ δανείου". Μετά από πολλές προσπάθειες, καταφέρνω να μιλήσω μαζί τους, και μου απαντά μια κοπέλα. Της εξηγώ την κατάσταση, και μου λέει "α, ξέρετε; επειδή δεν αποπληρώθηκε εντελώς το αρχικό ποσό, αλλά έγινε κούρεμα, ό,τι μπαίνει σ' αυτόν τον λογαριασμό θα το τραβάμε". Της λέω "είστε καραγκιόζηδες; και τα χαρτιά που υπογράψαμε (και υπογράψατε), ότι δεν έχετε περαιτέρω απαιτήσεις κλπ"; "Δεν έχει σημασία, έτσι είναι τα πράγματα, και αν θέλετε να με ακούσετε μην ξαναβάλετε τίποτα στον λογαριασμό κι αφήστε τον να 'σβήσει' σιγά-σιγά". Της είπα μερικά γαλλικά εκείνη την ώρα (όχι για την ίδια, για την εταιρεία της) κι ότι είναι τυχεροί που το ποσό ήταν μικρό και δεν αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσω νομικά, αλλά τι να το κάνεις; Η αλητεία είναι αλητεία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”