Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!
Συριζα μου είναι αδύνατο να ψηφίσω.
Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!
Και η μάνα μου πήρε 70 ευρώ αύξηση αλλά την ίδια μέρα που πήρε την αύξηση της κρατήσανε προκαταβολικά 60 ευρώ για τον φόρο της επόμενης χρονιάς.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:23Αύξηση δεν είδες τελευταία;Bandit59 έγραψε: 28 Απρ 2023, 19:28Η ''σταθερότητα'' μου έκοψε 60% από την σύνταξή μου. Να πάνε λοιπόν να γαμηθουν οι ''σταθεροί''.
εννοειται οτι οποιος εχει εστω και μισο δραμι μυαλο και δεν ειναι τεμπελχανας που θελει να τον ταιζει το κρατος με επιδοματα σε Δημητρα, ψηφιζει ΝΔ δαγκωτο. Ειναι αστειο και που το συζηταμε.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!
και επισης με ολα αυτα στρεφουν τη ΝΔ προς το κεντρο, αφου μονο απο εκει μπορει να μαζεψει ψηφους η ΝΔ, και οχι απο παρανοικους ντεμεκ δεξιους που για αυτους η ΝΔ παντα δεν θα ειναι αρκετα δεξια αφου δεν πηραν την Πολη/δεν εδιωξαν ολους τους ξενους/δεν απολυσαν ολους τους ΔΥ για να μηδενισουν τους φορους/δεν αφηνουν τους νεοναζι ελευθερους/δεν παρεμβαινουν στη δικαιοσυνη να επιτρεψουν στο καθε παρακμιακο ψεκ να κατεβει εκλογεςPhilip Mortimer έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:17 Έχουν αφρισει για τα καλά κι οι ακροδεξιοί με τον Μητσοτάκη. Πάλι πρώτος θα βγει και με διαφορα, με όλα αυτά το ποσοστό του ανεβαίνει, ως "μονόφθαλμου".
Όλοι αυτοί οι ντεμέκ δεξιοί, στην καλύτερη σφύριζαν κλέφτικα το 2012 και το 2015, στην χειρότερη ψήφισαν/στήριξαν/συγκυβερνησαν με τους ζαίους.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:27και επισης με ολα αυτα στρεφουν τη ΝΔ προς το κεντρο, αφου μονο απο εκει μπορει να μαζεψει ψηφους η ΝΔ, και οχι απο παρανοικους ντεμεκ δεξιους που για αυτους η ΝΔ παντα δεν θα ειναι αρκετα δεξια αφου δεν πηραν την Πολη/δεν εδιωξαν ολους τους ξενους/δεν απολυσαν ολους τους ΔΥ για να μηδενισουν τους φορους/δεν αφηνουν τους νεοναζι ελευθερους/δεν παρεμβαινουν στη δικαιοσυνη να επιτρεψουν στο καθε παρακμιακο ψεκ να κατεβει εκλογεςPhilip Mortimer έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:17 Έχουν αφρισει για τα καλά κι οι ακροδεξιοί με τον Μητσοτάκη. Πάλι πρώτος θα βγει και με διαφορα, με όλα αυτά το ποσοστό του ανεβαίνει, ως "μονόφθαλμου".
αφου ολες αυτες οι ψηφοι ειναι χαμενες, η ΝΔ αναγκαζεται να κοιταξει προς το κεντρο
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:52 Θέλουμε ΝΔ, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε σενάριο που δεν μας αφήνει να τρώμε ανενόχλητοι.
Ωραία, εγώ που έχω μηδενικά πάρε-δώσε με το κράτος δεν θα ψηφίσω άεργους γόνους που το παίζουν φιλελεύθεροι απαγορεύοντας κόμματα.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:09εννοειται οτι οποιος εχει εστω και μισο δραμι μυαλο και δεν ειναι τεμπελχανας που θελει να τον ταιζει το κρατος με επιδοματα σε Δημητρα, ψηφιζει ΝΔ δαγκωτο. Ειναι αστειο και που το συζηταμε.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47 Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!
Δώσε, πόνο, Κυριάκο!Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:52 Θέλουμε ΝΔ, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε σενάριο που δεν μας αφήνει να τρώμε ανενόχλητοι.
Δεν μπορεί ένα επίδομα θα το χεις πάρει. Έστω πετρελαίου. Η market pass εστω.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:18Ωραία, εγώ που έχω μηδενικά πάρε-δώσε με το κράτος δεν θα ψηφίσω άεργους γόνους που το παίζουν φιλελεύθεροι απαγορεύοντας κόμματα.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:09εννοειται οτι οποιος εχει εστω και μισο δραμι μυαλο και δεν ειναι τεμπελχανας που θελει να τον ταιζει το κρατος με επιδοματα σε Δημητρα, ψηφιζει ΝΔ δαγκωτο. Ειναι αστειο και που το συζηταμε.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47 Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!
Όχι, δεν δικαιούμουν τίποτα από αυτά. Τα μόνα που πήρα ήταν η επιστρεπτέα προκαταβολή αλλά αυτό δεν μετράει γιατί σε πλήρωσαν για να σε κλείσουν. Σίγουρα με σύμφερε 100 φορές καλύτερα να μην έκλειναν οι επιχειρήσεις από το να πάρω τα λεφτά της προκαταβολής.George_V έγραψε: 29 Απρ 2023, 20:50Δεν μπορεί ένα επίδομα θα το χεις πάρει. Έστω πετρελαίου. Η market pass εστω.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:18Ωραία, εγώ που έχω μηδενικά πάρε-δώσε με το κράτος δεν θα ψηφίσω άεργους γόνους που το παίζουν φιλελεύθεροι απαγορεύοντας κόμματα.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:09
εννοειται οτι οποιος εχει εστω και μισο δραμι μυαλο και δεν ειναι τεμπελχανας που θελει να τον ταιζει το κρατος με επιδοματα σε Δημητρα, ψηφιζει ΝΔ δαγκωτο. Ειναι αστειο και που το συζηταμε.
Δεν αφήνει και κανέναν άλλον ο Μητσοτάκης.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:27Το ΚΚΕ έχει θέσεις όπως αυτήν:
Αύριο θα λέει ότι ψηφίστηκε με δημόσια αυτή τη θέση του και θα επικαλείται τις ψήφους που πήρε για να την νομιμοποιήσει.
Επίσης, τάσσεται κατά του εξοπλισμού της Ελλάδος. Αύριο θα χρησιμοποιεί τις ψήφους που θα πάρει για να το προπαγανδίσει. Δεν νομίζω να θέλεις να επικαλείται και τη δική σου σε αυτό.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.