!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:44 Πρακτορα των ρωσων που απευθυνετα σε βαρια ψεκ;

Αναπαντεχο!
Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!

Συριζα μου είναι αδύνατο να ψηφίσω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:23
Bandit59 έγραψε: 28 Απρ 2023, 19:28
Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 07:27

Μπράβο σου.
Η ''σταθερότητα'' μου έκοψε 60% από την σύνταξή μου. Να πάνε λοιπόν να γαμηθουν οι ''σταθεροί''.
Αύξηση δεν είδες τελευταία;
Και η μάνα μου πήρε 70 ευρώ αύξηση αλλά την ίδια μέρα που πήρε την αύξηση της κρατήσανε προκαταβολικά 60 ευρώ για τον φόρο της επόμενης χρονιάς.

Αύξηση 10 ευρώ.

Άμα είναι να δίνουμε αυξήσεις και την ίδια μέρα να τις παίρνουμε πισω ε μας δουλεύουνε νομίζω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47
talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:44 Πρακτορα των ρωσων που απευθυνετα σε βαρια ψεκ;

Αναπαντεχο!
Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!

εννοειται οτι οποιος εχει εστω και μισο δραμι μυαλο και δεν ειναι τεμπελχανας που θελει να τον ταιζει το κρατος με επιδοματα σε Δημητρα, ψηφιζει ΝΔ δαγκωτο. Ειναι αστειο και που το συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Έχουν αφρισει για τα καλά κι οι ακροδεξιοί με τον Μητσοτάκη. Πάλι πρώτος θα βγει και με διαφορα, με όλα αυτά το ποσοστό του ανεβαίνει, ως "μονόφθαλμου".
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:17 Έχουν αφρισει για τα καλά κι οι ακροδεξιοί με τον Μητσοτάκη. Πάλι πρώτος θα βγει και με διαφορα, με όλα αυτά το ποσοστό του ανεβαίνει, ως "μονόφθαλμου".
και επισης με ολα αυτα στρεφουν τη ΝΔ προς το κεντρο, αφου μονο απο εκει μπορει να μαζεψει ψηφους η ΝΔ, και οχι απο παρανοικους ντεμεκ δεξιους που για αυτους η ΝΔ παντα δεν θα ειναι αρκετα δεξια αφου δεν πηραν την Πολη/δεν εδιωξαν ολους τους ξενους/δεν απολυσαν ολους τους ΔΥ για να μηδενισουν τους φορους/δεν αφηνουν τους νεοναζι ελευθερους/δεν παρεμβαινουν στη δικαιοσυνη να επιτρεψουν στο καθε παρακμιακο ψεκ να κατεβει εκλογες

αφου ολες αυτες οι ψηφοι ειναι χαμενες, η ΝΔ αναγκαζεται να κοιταξει προς το κεντρο
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:27
Philip Mortimer έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:17 Έχουν αφρισει για τα καλά κι οι ακροδεξιοί με τον Μητσοτάκη. Πάλι πρώτος θα βγει και με διαφορα, με όλα αυτά το ποσοστό του ανεβαίνει, ως "μονόφθαλμου".
και επισης με ολα αυτα στρεφουν τη ΝΔ προς το κεντρο, αφου μονο απο εκει μπορει να μαζεψει ψηφους η ΝΔ, και οχι απο παρανοικους ντεμεκ δεξιους που για αυτους η ΝΔ παντα δεν θα ειναι αρκετα δεξια αφου δεν πηραν την Πολη/δεν εδιωξαν ολους τους ξενους/δεν απολυσαν ολους τους ΔΥ για να μηδενισουν τους φορους/δεν αφηνουν τους νεοναζι ελευθερους/δεν παρεμβαινουν στη δικαιοσυνη να επιτρεψουν στο καθε παρακμιακο ψεκ να κατεβει εκλογες

αφου ολες αυτες οι ψηφοι ειναι χαμενες, η ΝΔ αναγκαζεται να κοιταξει προς το κεντρο
Όλοι αυτοί οι ντεμέκ δεξιοί, στην καλύτερη σφύριζαν κλέφτικα το 2012 και το 2015, στην χειρότερη ψήφισαν/στήριξαν/συγκυβερνησαν με τους ζαίους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Θέλουμε ΝΔ, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε σενάριο που δεν μας αφήνει να τρώμε ανενόχλητοι.
Z
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:52 Θέλουμε ΝΔ, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε σενάριο που δεν μας αφήνει να τρώμε ανενόχλητοι.
:+1:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:09
Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47 Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!

εννοειται οτι οποιος εχει εστω και μισο δραμι μυαλο και δεν ειναι τεμπελχανας που θελει να τον ταιζει το κρατος με επιδοματα σε Δημητρα, ψηφιζει ΝΔ δαγκωτο. Ειναι αστειο και που το συζηταμε.
Ωραία, εγώ που έχω μηδενικά πάρε-δώσε με το κράτος δεν θα ψηφίσω άεργους γόνους που το παίζουν φιλελεύθεροι απαγορεύοντας κόμματα.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:52 Θέλουμε ΝΔ, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε σενάριο που δεν μας αφήνει να τρώμε ανενόχλητοι.
Δώσε, πόνο, Κυριάκο! :g094: :g094:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αναπαντεχο!
Ρωσόπουλος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Αχθος Αρουρης
Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αχθος Αρουρης »

....Απο 22 Μαιου......
...........................Διακοπες στην Αφροδιτη.............

Ψηφιζετε.......................ΕΞΩ.Δ.Ο.Σ.

...............................................
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:18
Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47 Ε τι θέλεις να κάνω; Αφού οι υποτιθέμενοι δικοί σου τους έκοψαν όλους!

Ωραία, εγώ που έχω μηδενικά πάρε-δώσε με το κράτος δεν θα ψηφίσω άεργους γόνους που το παίζουν φιλελεύθεροι απαγορεύοντας κόμματα.
Δεν μπορεί ένα επίδομα θα το χεις πάρει. Έστω πετρελαίου. Η market pass εστω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

George_V έγραψε: 29 Απρ 2023, 20:50
Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:18

Δεν μπορεί ένα επίδομα θα το χεις πάρει. Έστω πετρελαίου. Η market pass εστω.
Όχι, δεν δικαιούμουν τίποτα από αυτά. Τα μόνα που πήρα ήταν η επιστρεπτέα προκαταβολή αλλά αυτό δεν μετράει γιατί σε πλήρωσαν για να σε κλείσουν. Σίγουρα με σύμφερε 100 φορές καλύτερα να μην έκλειναν οι επιχειρήσεις από το να πάρω τα λεφτά της προκαταβολής.

Η έκπτωση στο ρεύμα επίσης δεν πιάνεται γιατί οι υπέρογκες αυξήσεις προέκυψαν από τον ηλίθιο τύπο υπολογισμού της ΕΕ, δόθηκαν δηλαδή σαν διόρθωση.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:27
Juno έγραψε: 28 Απρ 2023, 19:50

Εγώ με πάρα πολύ βαριά καρδιά, μέχρι και το ΚΚΕ σκέφτομαι.
Το ΚΚΕ έχει θέσεις όπως αυτήν:

Εικόνα

Αύριο θα λέει ότι ψηφίστηκε με δημόσια αυτή τη θέση του και θα επικαλείται τις ψήφους που πήρε για να την νομιμοποιήσει.

Επίσης, τάσσεται κατά του εξοπλισμού της Ελλάδος. Αύριο θα χρησιμοποιεί τις ψήφους που θα πάρει για να το προπαγανδίσει. Δεν νομίζω να θέλεις να επικαλείται και τη δική σου σε αυτό.
Δεν αφήνει και κανέναν άλλον ο Μητσοτάκης.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”