ναι, ειναι.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:24
Ναι αγορίνα μου, ναι. Σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου που οι άνθρωποι κατεβαίνουν στον δρόμο ως τρόπο διαμαρτυρίας είναι ηλιθιοι.
δεν υπαρχει ελλειψη ηλιθιων, παγκοσμιως.
ναι, ειναι.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:24
Ναι αγορίνα μου, ναι. Σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου που οι άνθρωποι κατεβαίνουν στον δρόμο ως τρόπο διαμαρτυρίας είναι ηλιθιοι.
Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς οι άλλοι με τον άλλο τρόπο που αλλάζετε τα πράγματα.
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:21παντα εχω δικιο![]()
να διαμαρτυρεσαι με τροπο που να εχει πιθανο θετικο αποτελεσμα, η ακομη καλυτερα να μην διαμαρτυρεσαι, να πραττεις.
ειναι πολυ ηλιθιο να νομιζεις οτι κατι κανεις περπατωντας στο δρομο υπο την καθοδηγηση ντουντουκας.
θες να βρεξει, και καθεσαι και χορευεις το χορο της βροχης.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:52Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:21παντα εχω δικιο![]()
να διαμαρτυρεσαι με τροπο που να εχει πιθανο θετικο αποτελεσμα, η ακομη καλυτερα να μην διαμαρτυρεσαι, να πραττεις.
ειναι πολυ ηλιθιο να νομιζεις οτι κατι κανεις περπατωντας στο δρομο υπο την καθοδηγηση ντουντουκας.
.
Γιά ρίξε καμμιά ιδέα αρχηγέ.....![]()
.
Ορδες βαρβαρων λυμαινονται την ποληΒλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:24
Από την περιγραφή:To βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του πογκρόμ εκδικητικότας αστυνομικών, που καταγράφηκε σε σωρεία βίντεο μετά τον τραυματισμό του συναδέρφου τους, ένας πολίτης παρακολουθώντας γεγονότα χειροκροτεί ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, τώρα νιώθουμε ασφαλείς». Αυτό προκαλεί την οργή των αστυνομικών, που καταδιώκουν τον ίδιο και την κοπέλα του, αναγκάζοντάς τον να μπει σε μία πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία εισβάλλουν κι αστυνομικοί τραμπουκίζοντας τους δύο πολίτες αλλά και τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που μένει εκεί και απλώς παρατηρεί τα γεγονότα, με τις παντόφλες του. Με βάση γεγονότα των τελευταίων μηνών, μία τέτοια υπόθεση απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί «μεμονωμένο περιστατικό».
ναι. οτι εχει αλλαξει στον κοσμο, εγινε απο ανθρωπους της πραξης, οχι της πορειας.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:37Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς οι άλλοι με τον άλλο τρόπο που αλλάζετε τα πράγματα.
Οι κάμερες στους αστυνομικούς πάντως μετά από την πορεία για την αστυνομική βία μπαίνουν.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:14ναι. οτι εχει αλλαξει στον κοσμο, εγινε απο ανθρωπους της πραξης, οχι της πορειας.
π.χ. για να βγουμε απο αυτη τη λουμπα του κοβιντ, χρειαζομαστε επιστημονες να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει. οχι πορεια κατα της μασκας.
Ακριβώς έτσι.
Είναι η ιδανική λύση.Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:50 Καλώς να ορίσουν οι κάμερες στους αστυνομικούς. Πρέπει να γίνει, και καλώς να γίνει. Αλλά ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να φύγει από υπουργός, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την κοινωνία.
Ναι, είναι το πιο δίκαιο. Και η μη χρήση της είναι ύποπτη, και πολύ βολική. Είχε πει ο βλάκας ο υπουργός ότι θα τις βάλει, αλλά ακόμα διαβάζει το πρώτο Μνημόνιο μάλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:57Είναι η ιδανική λύση.
Και ίσως γι' αυτό δεν εφαρμόζεται, γιατί θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και από τις δύο "αντιμαχόμενες" πλευρές.
Εγώ νομίζω ότι εφαρμόζει την εντολή "κράτα με να σε κρατώ ν' ανεβούμε το βουνό". Βοηθούνε ούλοι γιατί η σκαλωσιά της πολιτικής ορθότης όταν γκαζώνει η σωστή ανθρωπότης, γέρνει επικινδύνως.Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:59Ναι, είναι το πιο δίκαιο. Και η μη χρήση της είναι ύποπτη, και πολύ βολική. Είχε πει ο βλάκας ο υπουργός ότι θα τις βάλει, αλλά ακόμα διαβάζει το πρώτο Μνημόνιο μάλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:57Είναι η ιδανική λύση.
Και ίσως γι' αυτό δεν εφαρμόζεται, γιατί θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και από τις δύο "αντιμαχόμενες" πλευρές.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:04Εγώ νομίζω ότι εφαρμόζει την εντολή "κράτα με να σε κρατώ ν' ανεβούμε το βουνό". Βοηθούνε ούλοι γιατί η σκαλωσιά της πολιτικής ορθότης όταν γκαζώνει η σωστή ανθρωπότης, γέρνει επικινδύνως.
Σύγχρονοι Σίσυφοι λέμε. Ακούραστοι.