Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν ειναι θεμα πιστης ουτε το βλεπω ετσι, ειναι καθαρα θεμα παραλογισμου της κυβερνησης. Οταν η κυβερνηση επιτρεπει ταξιδια αναψυχης στο Ντουμπαι, να πα να γαμηθει και να επιτρεψει στο κοσμο να παρει τον αγιασμο με τα μετρα που ηδη υπηρχαν.
Άρα εσύ το παίζεις ακόμα πιο παράλογος και δεν φυλάγεσαι από αντίδραση. Μπράβο σου!
.
Ποια αντιδραση; Ισονομια ζητω, δεν γινεται να επιτρεπεις σουαρε στο Ντουμπαι και να απογορευεις το δικαιωμα στον εκκλησιασμο. Τον αντιλαμβανεσαι πιστευω τον παραλογισμο της κυβερνησης ετσι; Δεν μπορω να παω να δω τον πατερα μου στο χωριο και να τον βοηθησω αλλα μπορω να τα σπαω στα μπουζουκια του Ντουμπαι;
Ζητάς ισονομία στην ευκολία να κολλήσεις την αρρώστια;
Είσαι σίγουρος ότι μπορούσαν νόμιμα να απαγορέψουν τα ταξίδια στο Ντουμπάι;
Αν περιμένεις από τον κούλη να έχει λύση για κάθε νόσο και κάθε μαλακία είσαι γελασμένος.
Και επειδή δεν μπορεί ο κούλης να κάνει αυτό που θέλεις, εσύ από αντίδραση δεν φυλάγεσαι ούτε νοιάζεσαι για τα παιδιά σου!
γιατί δεν μπορούσαν να κλείσουν τα σύνορα με τις αεροπορικές εταιρείες για Ντουμπάι? Ποια η δυσκολία....?
απλά δεν πήγε εκεί το μυαλό τους...αν πήγαινε θα το κάναν.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:48
Άρα εσύ το παίζεις ακόμα πιο παράλογος και δεν φυλάγεσαι από αντίδραση. Μπράβο σου!
.
Ποια αντιδραση; Ισονομια ζητω, δεν γινεται να επιτρεπεις σουαρε στο Ντουμπαι και να απογορευεις το δικαιωμα στον εκκλησιασμο. Τον αντιλαμβανεσαι πιστευω τον παραλογισμο της κυβερνησης ετσι; Δεν μπορω να παω να δω τον πατερα μου στο χωριο και να τον βοηθησω αλλα μπορω να τα σπαω στα μπουζουκια του Ντουμπαι;
Τι λες βρε Νοσταλγία?
Επειδή μερικοί βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν τα μέτρα ζητάς ισονομία να καταργηθουν τα μέτρα?
Επικοινωνείς? Πανδημία έχουμε...γκε γκε?
Δεν ζητησα να καταργηθουν τα μετρα, καποιοι αλλοι ομως τα καταργουν και μας κουνανε και το δαχτυλο. Πιθανοτατα να εισαι κι εσυ ενας απο αυτους.
Το μονο που ειπα ειναι οτι η κυβερνηση ειναι παραλογη και παιρνει παραλογες αποφασεις. Τα ταξιδια στο εξωτερικο επιτρεπονται, στο εσωτερικο οχι. Τα κομμωτηρια πηραν φωτια και οσο ηταν κλειστα το κουρεμα κατ' οικον πηγε συννεφο, τα καφε απ΄'εξω ειναι γεματα, τα σουπερμαρκετ το ιδιο, αλλα προς θεου μην μπουν 25 ατομα στην εκκλησια. Ρε δεν γαμιωμαστε λεω εγω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Με τηλεφωνικά ραντεβού θα μπορούν να προσέρχονται στην εκκλησία οι πιστοί στα Ιωάννινα ανήμερα των Θεοφανείων, όπως συνέστησε με εγκύλιο που απέστειλε στις εκκλησίες της ενορίας του ο Μητροπολίτης Μάξιμος.
Μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για λειτουργία των ναών, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος γνωστοποιεί ότι οι ναοί θα λειτουργήσουν κανονικά την ημέρα των Θεοφανίων, τηρώντας τα μέτρα προστασίας με τις προβλεπόμενες αποστάσεις και καλεί τους πιστούς να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους ναούς για να μάθουν την ώρα εκκλησιασμού.
ενα μηνιατικο εβγαλα σημερα απο τα ραντεβου 50 ευρω η κρατηση
Τι λες βρε Νοσταλγία?
Επειδή μερικοί βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν τα μέτρα ζητάς ισονομία να καταργηθουν τα μέτρα?
Δεν ζητησα να καταργηθουν τα μετρα, καποιοι αλλοι ομως τα καταργουν και μας κουνανε και το δαχτυλο. Πιθανοτατα να εισαι κι εσυ ενας απο αυτους.
Το μονο που ειπα ειναι οτι η κυβερνηση ειναι παραλογη και παιρνει παραλογες αποφασεις. Τα ταξιδια στο εξωτερικο επιτρεπονται, στο εσωτερικο οχι. Τα κομμωτηρια πηραν φωτια και οσο ηταν κλειστα το κουρεμα κατ' οικον πηγε συννεφο, τα καφε απ΄'εξω ειναι γεματα, τα σουπερμαρκετ το ιδιο, αλλα προς θεου μην μπουν 25 ατομα στην εκκλησια. Ρε δεν γαμιωμαστε λεω εγω.
Καλή σκέψη. Ίσως ξελαμπικάρεις και γράφεις λιγότερες χαζομάρες.
.
Με τηλεφωνικά ραντεβού θα μπορούν να προσέρχονται στην εκκλησία οι πιστοί στα Ιωάννινα ανήμερα των Θεοφανείων, όπως συνέστησε με εγκύλιο που απέστειλε στις εκκλησίες της ενορίας του ο Μητροπολίτης Μάξιμος.
Μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για λειτουργία των ναών, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος γνωστοποιεί ότι οι ναοί θα λειτουργήσουν κανονικά την ημέρα των Θεοφανίων, τηρώντας τα μέτρα προστασίας με τις προβλεπόμενες αποστάσεις και καλεί τους πιστούς να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους ναούς για να μάθουν την ώρα εκκλησιασμού.
ενα μηνιατικο εβγαλα σημερα απο τα ραντεβου 50 ευρω η κρατηση
Τι λες βρε Νοσταλγία?
.
Αφου ρε νανδρε τα ταξιδια στο εξωτερικο επιτρεπονται, τι να κανουμε τωρα. Κατα την επιστροφη τρως 3 μερες καραντινα στο σπιτι και ολα καλα. Βεβαια δεν θα το δεχτεις γιατι σου χαλαει την εικονα της κυβερνησης αλλα τι να κανουμε η αληθεια αυτη ειναι. Μπορω να παω στο Ντουμπαι αλλα οχι στην Χαλκιδα. Αν δεν μπορει να αντιληφθεις τον παραλογισμο, τι να κανουμε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 19:19
Θεωρώ παράλογο το άνοιγμα των εκκλησιών και κάθε ανάλογη απαίτηση από οποιαδήποτε ομάδα (π.χ. 28η Οκτ, 17 Νοε κτλ). Ωστόσο έχεις δίκιο. Ο εγκλεισμός ισχύει μόνο για τα κορόιδα που τον τηρούν και πολλά μέτρα είναι εντελώς παράλογα.
Αφου ρε νανδρε τα ταξιδια στο εξωτερικο επιτρεπονται, τι να κανουμε τωρα. Κατα την επιστροφη τρως 3 μερες καραντινα στο σπιτι και ολα καλα. Βεβαια δεν θα το δεχτεις γιατι σου χαλαει την εικονα της κυβερνησης αλλα τι να κανουμε η αληθεια αυτη ειναι. Μπορω να παω στο Ντουμπαι αλλα οχι στην Χαλκιδα. Αν δεν μπορει να αντιληφθεις τον παραλογισμο, τι να κανουμε....
Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 4 κρούσματα κορονοϊού από τους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ντουμπάι. Όλοι τους μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών
Τώρα το γάμησες και ψόφησε!
Και εγώ θέλω να καβαλήσω το τουτού μόνος μου και να κάνω μια μεγάλη βόλτα, έτσι για να ξεσκάσω, αλλά δεν μπορώ! Ο κούλης δεν έχει προβλέψει τα κέφια μου. Δεν αρχίζω όμως την γκρίνια σαν αγάμητη χήρα.
Και σε ρωτώ: αν δεν πας στην εκκλησία για τον νέο αγιασμό, ο περσινός δεν σου κάνει; Έχει λήξει;
.
Τι κάθεσαι και τους εξηγείς ; Μιλάμε για φανατικούς ! Και έχουν το θράσος να αποκαλούν κάποιους άλλους,ψεκ
Θεωρώ παράλογο το άνοιγμα των εκκλησιών και κάθε ανάλογη απαίτηση από οποιαδήποτε ομάδα (π.χ. 28η Οκτ, 17 Νοε κτλ). Ωστόσο έχεις δίκιο. Ο εγκλεισμός ισχύει μόνο για τα κορόιδα που τον τηρούν και πολλά μέτρα είναι εντελώς παράλογα.
Βingo! Μας εχουν κανει να νοιωθουμε μαλακες οσοι τηρουμε τα μετρα, οι τυποι ειναι το λιγοτερο για φαπες! Στο σουπερ μαρκετ μπορεις να πας να ψωνισεις και να φυγεις, αν ομως θες παιδικα ρουχα για παραδειγμα πρεπει να το κανεις με click away σε ενα καταστημα που ηδη εισαι μεσα και εχεις ψωνισει. Επισης μπορεις να ψωνισεις οτιδηποτε αλλο θες απο σουπερμαρκετ και με μια τηλεφωνικη παραγγελια και να στο φερουν στο σπιτι. Δηλαδη για ενα καταστημα 3 διαφορετικοι τροποι αγορας αναλογα το προιον σε εναν χωρο που ηδη εισαι μεσα σχεδον καθημερινα. Η μαλακια εχει ονομα = Κυβερνηση.
Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 19:22
Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 4 κρούσματα κορονοϊού από τους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ντουμπάι. Όλοι τους μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών
Και εγώ θέλω να καβαλήσω το τουτού μόνος μου και να κάνω μια μεγάλη βόλτα, έτσι για να ξεσκάσω, αλλά δεν μπορώ! Ο κούλης δεν έχει προβλέψει τα κέφια μου. Δεν αρχίζω όμως την γκρίνια σαν αγάμητη χήρα.
Και σε ρωτώ: αν δεν πας στην εκκλησία για τον νέο αγιασμό, ο περσινός δεν σου κάνει; Έχει λήξει;
.
Εχω να παω χρονια για αγιασμο, αυριο ομως θα παω....
Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 19:29
.
Εχω να παω χρονια για αγιασμο, αυριο ομως θα παω....
Οι 14 μερες ηταν για αυτους που βρεθηκαν θετικοι, οι υπολοιποι ειναι 3 μερες κατ'οικον δες την Νοταμ που εχει παρει παραταση....
Παρατείνονται οι υφιστάμενες αεροπορικές οδηγίες για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, ενώ με νέα οδηγία, που τίθεται σε ισχύ από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα με πτήσεις από το εξωτερικό θα υποχρεούνται σε τριήμερο προληπτικό περιορισμό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και με στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από τη νόσο COVID-19, όλοι οι επιβάτες που εισέρχονται στην Ελληνική Επικράτεια για το χρονικό διάστημα από τις 18 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2021 από οποιοδήποτε κράτος της αλλοδαπής, συμπεριλαμβανομένων και των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπόκεινται σε υποχρεωτικό προληπτικό περιορισμό κατ’ οίκον ή στον τόπο προσωρινής διαμονής που δηλώνεται στη φόρμα PLF, για τρεις (3) ημέρες, εκτός αν παραμένουν στην Ελλάδα για μικρότερο χρονικό διάστημα, οπότε ο προσωρινός περιορισμός ισχύει για αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι την αναχώρησή τους.
Παράλληλα, η ΥΠΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις παρατάσεις των υφιστάμενων notam, οι οποίες θα ισχύουν έως τις 7/1/21 τα μεσάνυχτα για τις πτήσεις εξωτερικού και έως τις 7/1/21 και ώρα 06:00 το πρωί για τις πτήσεις εσωτερικού.
Το ειπαμε τα ταξιδια στο εξωτερικο με αεροπλανο επιτρεπονται, εαν θες να πας μονος σου με το αυτοκινητο σου να βοηθησεις τον πατερα σου στο χωριο ομως δεν μπορεις. Τι δεν καταλαβαινεις;
Δηλαδη με απλα κατανοητα Ελληνικα για να το καταλαβουν ολοι, εγω που εργαζομαι απο το σπιτι, επιλεγω εναν ομορφο προορισμο για διακοπουλες με χαλαρα μετρα, επιστρεφω Ελλαδα και καθομαι για 3 μερες μεσα που ετσι και αλλιως θα καθομουν. Αλλα προς Θεου, μην μπουν 25 ατομα ανα ναο και μην πας να βοηθησεις τους γονεις σου στο χωριο.