!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ
Καλα ξηγιεται η εκκλησια και σηκωσε ανταρτατικο, 2 εβδομαδες στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα γινοταν παρτυ, τα 25 ατομα ανα ναο τους πειραξαν; Ολα τα καφε της περιοχης μου απ'εξω εχουν 10-15-20 ατομα ορθια, στα παγκακια κλπ και πινουν καφε. Στην τελικη οταν επιτρεπεις βολτες σε αλλη ηπειρο (Ντουμπαι), με ενα μεσο τιγκα σε αγνωστους (αεροπλανο), αλλα απαγορευεις την μετακινηση σε αλλο νομο, ενος ατομου μονο του με το αυτοκινητο του για να δει/βοηθησει τους γηραιους γονεις του, τοτε το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οχι η εκκλησια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για τους "πιστούς" δεν νοιάζεσαι ή είναι ιδέα μου;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:45 τι απώλειες έχει η ορθόδοξη εκκλησία από τον κορονοϊό? Ποιοι παπάδες, καλόγεροι, μητροπολίτες έχουν πεθάνει?
.
- Nandros
Ρε Νοσταλγία, αν οι άλλοι είναι αυτοκτονικοί θα γίνεις και εσύ;Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:14 Καλα ξηγιεται η εκκλησια και σηκωσε ανταρτατικο, 2 εβδομαδες στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα γινοταν παρτυ, τα 25 ατομα ανα ναο τους πειραξαν; Ολα τα καφε της περιοχης μου απ'εξω εχουν 10-15-20 ατομα ορθια, στα παγκακια κλπ και πινουν καφε. Στην τελικη οταν επιτρεπεις βολτες σε αλλη ηπειρο (Ντουμπαι), με ενα μεσο τιγκα σε αγνωστους (αεροπλανο), αλλα απαγορευεις την μετακινηση σε αλλο νομο, ενος ατομου μονο του με το αυτοκινητο του για να δει/βοηθησει τους γηραιους γονεις του, τοτε το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οχι η εκκλησια.
Πας καλά;
.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Οι ναοί οφείλουν να είναι ανοιχτοί.
Αλλά όχι για όλους. Ο πιστός δε μπορεί να είναι πελάτης.
Πρέπει να εισαχθούν διαβατήρια Χ.Ο. τα οποία και ξεκλειδώνουν τις πόρτες.
Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να εισέλθει μόνο εάν πρώτα αποδεχθεί κάποιον πνευματικό να τον καθοδηγήσει.
Αλλά όχι για όλους. Ο πιστός δε μπορεί να είναι πελάτης.
Πρέπει να εισαχθούν διαβατήρια Χ.Ο. τα οποία και ξεκλειδώνουν τις πόρτες.
Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να εισέλθει μόνο εάν πρώτα αποδεχθεί κάποιον πνευματικό να τον καθοδηγήσει.
Δεν ειναι θεμα πιστης ουτε το βλεπω ετσι, ειναι καθαρα θεμα παραλογισμου της κυβερνησης. Οταν η κυβερνηση επιτρεπει ταξιδια αναψυχης στο Ντουμπαι, να πα να γαμηθει και να επιτρεψει στο κοσμο να παρει τον αγιασμο με τα μετρα που ηδη υπηρχαν.Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:32Ρε Νοσταλγία, αν οι άλλοι είναι αυτοκτονικοί θα γίνεις και εσύ;Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:14 Καλα ξηγιεται η εκκλησια και σηκωσε ανταρτατικο, 2 εβδομαδες στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα γινοταν παρτυ, τα 25 ατομα ανα ναο τους πειραξαν; Ολα τα καφε της περιοχης μου απ'εξω εχουν 10-15-20 ατομα ορθια, στα παγκακια κλπ και πινουν καφε. Στην τελικη οταν επιτρεπεις βολτες σε αλλη ηπειρο (Ντουμπαι), με ενα μεσο τιγκα σε αγνωστους (αεροπλανο), αλλα απαγορευεις την μετακινηση σε αλλο νομο, ενος ατομου μονο του με το αυτοκινητο του για να δει/βοηθησει τους γηραιους γονεις του, τοτε το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οχι η εκκλησια.
Πας καλά;
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- tanipteros
ιδέα σου είναι...αν οι πιστοί ακολουθήσουν τα μέτρα θα είναι υγιείς...αλλά με το ζόρι δεν γινεται τίποτα...Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:29Για τους "πιστούς" δεν νοιάζεσαι ή είναι ιδέα μου;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:45 τι απώλειες έχει η ορθόδοξη εκκλησία από τον κορονοϊό? Ποιοι παπάδες, καλόγεροι, μητροπολίτες έχουν πεθάνει?
.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ποια μέτρα ;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:39ιδέα σου είναι...αν οι πιστοί ακολουθήσουν τα μέτρα θα είναι υγιείς...αλλά με το ζόρι δεν γινεται τίποτα...Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:29Για τους "πιστούς" δεν νοιάζεσαι ή είναι ιδέα μου;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:45 τι απώλειες έχει η ορθόδοξη εκκλησία από τον κορονοϊό? Ποιοι παπάδες, καλόγεροι, μητροπολίτες έχουν πεθάνει?
.
Μόλις βγουν έξω απ την Εκκλησία, ειδικά στα χωριά, αρχίζουν τις χαιρετούρες.
Ενώ τις προηγούμενες μέρες πήγαν για τα ψώνια κανονικά.
Ένας να έχει...
- Nandros
Όταν ο δικός σας σκούζει ότι το εμβόλιο είναι από νεκρά έμβρυα όλα καλά;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:39ιδέα σου είναι...αν οι πιστοί ακολουθήσουν τα μέτρα θα είναι υγιείς...αλλά με το ζόρι δεν γινεται τίποτα...Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:29Για τους "πιστούς" δεν νοιάζεσαι ή είναι ιδέα μου;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:45 τι απώλειες έχει η ορθόδοξη εκκλησία από τον κορονοϊό? Ποιοι παπάδες, καλόγεροι, μητροπολίτες έχουν πεθάνει?
.
Και αν οι αληταράδες πιστοί κολλήσουν εσένα και τα παιδιά σου, πάλι όλα καλά;
.
- Nandros
Άρα εσύ το παίζεις ακόμα πιο παράλογος και δεν φυλάγεσαι από αντίδραση. Μπράβο σου!Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:36Δεν ειναι θεμα πιστης ουτε το βλεπω ετσι, ειναι καθαρα θεμα παραλογισμου της κυβερνησης. Οταν η κυβερνηση επιτρεπει ταξιδια αναψυχης στο Ντουμπαι, να πα να γαμηθει και να επιτρεψει στο κοσμο να παρει τον αγιασμο με τα μετρα που ηδη υπηρχαν.Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:32Ρε Νοσταλγία, αν οι άλλοι είναι αυτοκτονικοί θα γίνεις και εσύ;Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:14 Καλα ξηγιεται η εκκλησια και σηκωσε ανταρτατικο, 2 εβδομαδες στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα γινοταν παρτυ, τα 25 ατομα ανα ναο τους πειραξαν; Ολα τα καφε της περιοχης μου απ'εξω εχουν 10-15-20 ατομα ορθια, στα παγκακια κλπ και πινουν καφε. Στην τελικη οταν επιτρεπεις βολτες σε αλλη ηπειρο (Ντουμπαι), με ενα μεσο τιγκα σε αγνωστους (αεροπλανο), αλλα απαγορευεις την μετακινηση σε αλλο νομο, ενος ατομου μονο του με το αυτοκινητο του για να δει/βοηθησει τους γηραιους γονεις του, τοτε το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οχι η εκκλησια.
Πας καλά;
.
.
Εντάξει, δεκτόν.
- tanipteros
ποιος είναι ο δικός μου?Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:46Όταν ο δικός σας σκούζει ότι το εμβόλιο είναι από νεκρά έμβρυα όλα καλά;tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:39ιδέα σου είναι...αν οι πιστοί ακολουθήσουν τα μέτρα θα είναι υγιείς...αλλά με το ζόρι δεν γινεται τίποτα...
Και αν οι αληταράδες πιστοί κολλήσουν εσένα και τα παιδιά σου, πάλι όλα καλά;
.
εγώ είμαι πολυθεϊστής δεν πάω σε εκκλησίες που δεν σέβοντε τα πιστεύω μου

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπαρμπα ψωνισε κανενα παρτουζακι με την παρεα σου για να το ξυλοφορτωσετε.Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:32Ρε Νοσταλγία, αν οι άλλοι είναι αυτοκτονικοί θα γίνεις και εσύ;Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:14 Καλα ξηγιεται η εκκλησια και σηκωσε ανταρτατικο, 2 εβδομαδες στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα γινοταν παρτυ, τα 25 ατομα ανα ναο τους πειραξαν; Ολα τα καφε της περιοχης μου απ'εξω εχουν 10-15-20 ατομα ορθια, στα παγκακια κλπ και πινουν καφε. Στην τελικη οταν επιτρεπεις βολτες σε αλλη ηπειρο (Ντουμπαι), με ενα μεσο τιγκα σε αγνωστους (αεροπλανο), αλλα απαγορευεις την μετακινηση σε αλλο νομο, ενος ατομου μονο του με το αυτοκινητο του για να δει/βοηθησει τους γηραιους γονεις του, τοτε το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οχι η εκκλησια.
Πας καλά;
.
Και δεν κολλας κορωνοϊο και νομιμος εισαι το ξυλοφορτωμα παρτουζακιων δεν
επισυρει καμια ποινη.
Απο ενα τελειωμενο κομματοσκυλο της γυφτοδεξιας δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα
καλυτερο.
Ποια αντιδραση; Ισονομια ζητω, δεν γινεται να επιτρεπεις σουαρε στο Ντουμπαι και να απογορευεις το δικαιωμα στον εκκλησιασμο. Τον αντιλαμβανεσαι πιστευω τον παραλογισμο της κυβερνησης ετσι; Δεν μπορω να παω να δω τον πατερα μου στο χωριο και να τον βοηθησω αλλα μπορω να τα σπαω στα μπουζουκια του Ντουμπαι;Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:48Άρα εσύ το παίζεις ακόμα πιο παράλογος και δεν φυλάγεσαι από αντίδραση. Μπράβο σου!Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:36Δεν ειναι θεμα πιστης ουτε το βλεπω ετσι, ειναι καθαρα θεμα παραλογισμου της κυβερνησης. Οταν η κυβερνηση επιτρεπει ταξιδια αναψυχης στο Ντουμπαι, να πα να γαμηθει και να επιτρεψει στο κοσμο να παρει τον αγιασμο με τα μετρα που ηδη υπηρχαν.Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:32
Ρε Νοσταλγία, αν οι άλλοι είναι αυτοκτονικοί θα γίνεις και εσύ;
Πας καλά;
.
.
- Nandros
Έγραψε το πρώην φανατικό νεοκομμούνι που έγινε φανατικός νεοφασίστας!plouf έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:53Μπαρμπα ψωνισε κανενα παρτουζακι με την παρεα σου για να το ξυλοφορτωσετε.Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:32Ρε Νοσταλγία, αν οι άλλοι είναι αυτοκτονικοί θα γίνεις και εσύ;Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:14 Καλα ξηγιεται η εκκλησια και σηκωσε ανταρτατικο, 2 εβδομαδες στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα γινοταν παρτυ, τα 25 ατομα ανα ναο τους πειραξαν; Ολα τα καφε της περιοχης μου απ'εξω εχουν 10-15-20 ατομα ορθια, στα παγκακια κλπ και πινουν καφε. Στην τελικη οταν επιτρεπεις βολτες σε αλλη ηπειρο (Ντουμπαι), με ενα μεσο τιγκα σε αγνωστους (αεροπλανο), αλλα απαγορευεις την μετακινηση σε αλλο νομο, ενος ατομου μονο του με το αυτοκινητο του για να δει/βοηθησει τους γηραιους γονεις του, τοτε το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οχι η εκκλησια.
Πας καλά;
.
Και δεν κολλας κορωνοϊο και νομιμος εισαι το ξυλοφορτωμα παρτουζακιων δεν
επισυρει καμια ποινη.
Απο ενα τελειωμενο κομματοσκυλο της γυφτοδεξιας δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα
καλυτερο.
ΞΟΥ ρε!
- tanipteros
Τι λες βρε Νοσταλγία?Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:58Ποια αντιδραση; Ισονομια ζητω, δεν γινεται να επιτρεπεις σουαρε στο Ντουμπαι και να απογορευεις το δικαιωμα στον εκκλησιασμο. Τον αντιλαμβανεσαι πιστευω τον παραλογισμο της κυβερνησης ετσι; Δεν μπορω να παω να δω τον πατερα μου στο χωριο και να τον βοηθησω αλλα μπορω να τα σπαω στα μπουζουκια του Ντουμπαι;Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:48Άρα εσύ το παίζεις ακόμα πιο παράλογος και δεν φυλάγεσαι από αντίδραση. Μπράβο σου!Nostalgia έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:36
Δεν ειναι θεμα πιστης ουτε το βλεπω ετσι, ειναι καθαρα θεμα παραλογισμου της κυβερνησης. Οταν η κυβερνηση επιτρεπει ταξιδια αναψυχης στο Ντουμπαι, να πα να γαμηθει και να επιτρεψει στο κοσμο να παρει τον αγιασμο με τα μετρα που ηδη υπηρχαν.
.
Επειδή μερικοί βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν τα μέτρα ζητάς ισονομία να καταργηθουν τα μέτρα?
Επικοινωνείς? Πανδημία έχουμε...γκε γκε?

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις