σιγά που στεναχωρήθηκε. αυτός αισθάνεται ότι έχει την τιμητική του σήμερα.Βλήμα έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:17 1. Δεν περίμενα να στεναχωρηθεί ο Μένιος, γι' αυτό αντέδρασα έτσι. Αν πίστευα ότι τον νοιάζει θα μιλούσα πρώτα σε αυτόν. Νόμιζα ότι συνειδητοποιημένα θέλει να τσαντίζει κόσμο επειδή δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. Τον παρεξήγησα. Του ζητώ μια ειλικρινή συγνώμη για το παρόν νήμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
-
the comet the course the tail
Re: Την κάνω
όχι, δεν ήταν τόσο παλιά, αλλά ούτε έχει και τόση σημασίαΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:05 νύχτα
το μπερδεύεις με το τσιγάρο; για τον αντικαπνιστικό του έλεγα![]()
βρείτε τα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
the comet the course the tail
εσύ το ξέρω ότι ζηλεύεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:20Τι να πεις.the comet the course the tail έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:18κοίτα άνθρωπος ρεΚΑΙ ΚΑΛΑ έχει στεναχωρηθεί που το Βλήμα παρεξηγήθηκε, αλλά κατά βάθος κάνει πάρτυ που όλοι ασχολούνται μαζί του....
![]()
![]()
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
@ βλήμα: Ναι αλλα ο θυμόσοφος λαός μας λεει : Τρίτη και φαρμακερή...
Νομίζω οτι μετά τις αμοιβαίες συγγνώμες ο συντονισμός δεν χρειάζεται ...
Καλή νύχτα και στους δυο
Νομίζω οτι μετά τις αμοιβαίες συγγνώμες ο συντονισμός δεν χρειάζεται ...
Καλή νύχτα και στους δυο
Παρατηρητής...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ είμαι μοναδικός. Δεν έχω να ζηλέψω. Ας χαρούν και άλλοι.the comet the course the tail έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:21εσύ το ξέρω ότι ζηλεύεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:20Τι να πεις.the comet the course the tail έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:18
κοίτα άνθρωπος ρεΚΑΙ ΚΑΛΑ έχει στεναχωρηθεί που το Βλήμα παρεξηγήθηκε, αλλά κατά βάθος κάνει πάρτυ που όλοι ασχολούνται μαζί του....
![]()
![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
the comet the course the tail έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:20σιγά που στεναχωρήθηκε. αυτός αισθάνεται ότι έχει την τιμητική του σήμερα.Βλήμα έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:17 1. Δεν περίμενα να στεναχωρηθεί ο Μένιος, γι' αυτό αντέδρασα έτσι. Αν πίστευα ότι τον νοιάζει θα μιλούσα πρώτα σε αυτόν. Νόμιζα ότι συνειδητοποιημένα θέλει να τσαντίζει κόσμο επειδή δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. Τον παρεξήγησα. Του ζητώ μια ειλικρινή συγνώμη για το παρόν νήμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Οι αόρατοι είναι ευλογία. Χρησιμοποιείστε την.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Γενιά της Αγαμίας
1. γιατι αποκλειεται να ισχυουν ταυτοχρονα και να στενοχωρηθηκα και να ειμαι πρηξαρχιδας;Βλήμα έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:17 1. Δεν περίμενα να στεναχωρηθεί ο Μένιος, γι' αυτό αντέδρασα έτσι. Αν πίστευα ότι τον νοιάζει θα μιλούσα πρώτα σε αυτόν. Νόμιζα ότι συνειδητοποιημένα θέλει να τσαντίζει κόσμο επειδή δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. Τον παρεξήγησα. Του ζητώ μια ειλικρινή συγνώμη για το παρόν νήμα.
2.Ορθόν, αλλά ήμουν τσαντισμένος. 'Νώμην
3. Δεν γίνεται να μείνω, θα είναι η δεύτερη φορά που δηλώνω αποχώρηση και δεν την τηρώ. Θα ήταν αναξιοπρεπές.
4. Καλή χρονιά, με υγεία.
2.ο πρωιμος παντα κατι ψηλομυτικο λεει, μην μασας
3.τωρα σοβαρα; σου λενε τοσοι να μεινεις, αναξιοπρεπεια ειναι να χαλιεσαι με μαλακιες, τιποτα αλλο
ελα στο πιο ασχετο
- Γενιά της Αμαρτίας
- Cecily Anne
Έχω μια δεκαριά. Αλλά κάνα δυο τους βάζω και τους βγάζω, ανάλογα τα χάπια τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χαζομάρα είναι, μπορεί να πετάνε σπόντες για σένα και να μην το βλέπεις. Το σωστό είναι να μην βλέπει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τα γραφόμενα.
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Άρα με έχεις. Πολύ καλά...Cecily Anne έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:25Έχω μια δεκαριά. Αλλά κάνα δυο τους βάζω και τους βγάζω, ανάλογα τα χάπια τους.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Καθόλου χαζομάρα, ξεβρωμίζουν οι σελίδες και επικεντρώνεσαι στα ποστ που σε ενδιαφέρουν. Αρκεί να συνηθίσεις να μην μπαίνεις σε διαδικασία να διαβάζεις ειδοποιήσεις. Στην αρχή είναι δύσκολο, μετά συνηθίζεις.Πάνας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:25Χαζομάρα είναι, μπορεί να πετάνε σπόντες για σένα και να μην το βλέπεις. Το σωστό είναι να μην βλέπει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τα γραφόμενα.
Να αυτά τα γκειλικια δε μπρορω .

- Cecily Anne
Λεσβιακά θες να πεις. Δεν έχω πούτσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις