isuldar έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:22 O Beria έγινε συντονιστής και ο Πανιωνιος εξαφανίστηκε σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Πρόσκληση για νέους συντονιστές
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι λες καλέ, μια χαρά είναι να μη γαμάς, άντε με τα βρ*μ*μ*υνα πια, σιγά, τίποτα δε θα πάθεις, κυριολεκτικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πλάκα-πλάκα,+1Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:55 Πολλοί μου έρχονται στο μυαλό, αλλά θα προτείνω έναν και μόνο: τον Golden Age. Πάντα ευγενικός, πάντα με -τα όποια- επιχειρήματα του, τόσο εδώ όσο και στο παλιό. Ενίοτε δε, απέναντι σε όχλο που απλά τον προσέβαλε συνεχώς.
Προϋπόθεση να θέλει και ο ίδιος βέβαια.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Χά χά χά το μέγα πνεύμα του Πχόρουμ ή άλλως, ο φιλόσοφος της Πχορουμικής παρέας.Papa John έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:07Αυτό + ότι είσαι μεγαλομανής.Σενέκας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:37έχω αποκλειστεί ήδη νομίζωΜέλη που έχουν σοβαρή απόκλιση απόψεων σχετικά με τις βασικές αρχές, τους όρους και τους κανόνες του φόρουμ.
Θα υποφέρουμε εμείς οι αντιδραστικοί υπό τον ζυγό σου (ψεκασμένοι,αντιμάσκερς,ΧΟ κλπ)![]()
Δέν άλλαξες, το ίδιο άπαιχτος όπως παλιότερα, Εννοώ το παλιό !
Υ.Γ. και εγώ το ίδιο ανορθόγραφος όπως τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 28 Οκτ 2020, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Το είπε και ο sid vicious παραπάνω.
Ok o Sid παραμένει πάνκης και είναι ταγμένος στο έμπρακτο χάος,τον καταλαβαίνω.
Εσύ καλέ μου άνθρωπε,πως ξεστόμισες τέτοια κουβέντα;;;;
...εκτός από το phorum.com.gr
Νομίζω είναι Ηλύσια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
+88.Papa John έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:30Πλάκα-πλάκα,+1Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:55 Πολλοί μου έρχονται στο μυαλό, αλλά θα προτείνω έναν και μόνο: τον Golden Age. Πάντα ευγενικός, πάντα με -τα όποια- επιχειρήματα του, τόσο εδώ όσο και στο παλιό. Ενίοτε δε, απέναντι σε όχλο που απλά τον προσέβαλε συνεχώς.
Άσε που αν καταλάβει το αξίωμα θα καθαρίσει τους υπόλοιπους συντονιστές και τη διαχείριση και θα ξεκινήσομε την επεκταση μας στο ζωτικό μας χώρο -Αλλά φορουμς και σοσιαλ μίντια.
Θα μας σταματήσουν στο τικτοκγκραντ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τη γαμήσαμε με τον Καβαλιέρε,τα μπαν θα πέφτουν σύννεφο επειδή δεν γουστάρουμε σπαγγέτι Νο 6
Όχι ρε,είναι αυτό που γράφει ο Όττο,ο Golden Aids είναι μάλλον ο πιο ευγενικός χρήστης.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:39+88.Papa John έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:30Πλάκα-πλάκα,+1Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:55 Πολλοί μου έρχονται στο μυαλό, αλλά θα προτείνω έναν και μόνο: τον Golden Age. Πάντα ευγενικός, πάντα με -τα όποια- επιχειρήματα του, τόσο εδώ όσο και στο παλιό. Ενίοτε δε, απέναντι σε όχλο που απλά τον προσέβαλε συνεχώς.
Άσε που αν καταλάβει το αξίωμα θα καθαρίσει τους υπόλοιπους συντονιστές και τη διαχείριση και θα ξεκινήσομε την επεκταση μας στο ζωτικό μας χώρο -Αλλά φορουμς και σοσιαλ μίντια.
Θα μας σταματήσουν στο τικτοκγκραντ.
Τον έχεις δει ποτέ να τσατίζεται ή να "ξεφεύγει" ; ΠΟΤΕ !
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
μπαίνω στον πειρασμό να προτείνω κι εγώ Γολδενάκο για μοδ, να γίνει επιτέλους πράξη στο πχώρουμ η Νύχτα των Μεγάλων Αγγουριών.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Όχι βρέ Τζόνι ήταν Ηλύσια, πρίν μου το αλλάξει το ηλίθιο πληκτρολόγιο του Samsung κινητού μου !
Είναι η γραμματική της Google !
Αυτό επιμένει σε Ιλίσια ! Μήπως λέω μήπως έχει αυτό δίκιο ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 28 Οκτ 2020, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η αλήθεια πάντως είναι πως θα έχει όλο τον χρόνο τώρα και πολύ ησυχια για αυτή τη δουλεια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι,δεν μπορεί να έχει δίκιο ένα κινητό.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:43Όχι βρέ Τζόνι ήταν Ηλύσια, πρίν μου το αλλάξει το ηλίθιο πληκτρολόγιο του Samsung κινητού μου !
Είναι η γραμματική της Google !![]()
Αυτό επιμένει σε Ιλίσια ! Μήπως λέω μήπως έχει αυτό δίκιο ?![]()
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:56 Ρε φάε τη γλώσσα σου ρε φτου φτου φτου ένα ζευγάρι αρχιδια να φτυσω ρε το γρουσουζη ρε νέα γυναίκα θα με στείλει πριν την ώρα μου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-