Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:56
Ρε φάε τη γλώσσα σου ρε φτου φτου φτου ένα ζευγάρι αρχιδια να φτυσω ρε το γρουσουζη ρε νέα γυναίκα θα με στείλει πριν την ώρα μου
Εσύ ανέλαβες συντονίστρια, μετά παραιτήθηκες μετά αποχώρησες και μετά επανήλθες;
Δεν στέριωσες.
Εντάξει μπορεί να εκφράστηκα λάθος και να έπρεπε να γράψω ότι η θέση είναι ευλογημένη.
Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:56
Ρε φάε τη γλώσσα σου ρε φτου φτου φτου ένα ζευγάρι αρχιδια να φτυσω ρε το γρουσουζη ρε νέα γυναίκα θα με στείλει πριν την ώρα μου
Εσύ ανέλαβες συντονίστρια, μετά παραιτήθηκες μετά αποχώρησες και μετά επανήλθες;
Δεν στέριωσες.
Εντάξει μπορεί να εκφράστηκα λάθος και να έπρεπε να γράψω ότι η θέση είναι ευλογημένη.
Η παραίτησή μου και η αποχώρηση μου είναι άσχετα γεγονοτα μεταξύ τους. Έχω αποχωρήσει Τουλ 4 φορές με κενα ετήσια κ διετίας από το 2008 που μπήκα. Μόνο όταν έχω ελεύθερο χρόνο ξαναμπαινω. Και τώρα ξαναμπηκα με την καραντίνα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Οκτ 2020, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η παραίτησή μου και η αποχώρηση μου είναι άσχετα γεγονοτα μεταξύ τους. Έχω αποχωρήσει Τουλ 4 φορές με κενα ετήσια κ διετίας από το 2008 που μπήκα. Μόνο όταν έχω ελεύθερο χρόνο ξαναμπαινω. Και τώρα ξαναμπηκα με την καραντίνα !
Καλησπέρα Papa John.
Χρόνια και ζαμάνια.
Γιατί είχες εξαφανιστεί ?
Κάποιο πρόβλημα υγείας ?
Σου εύχομαι πολύ καλή υγεία και να είσαι κοντά μας.
Χαίρομαι που επέστρεψες.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:50
Τι της λες μωρέ και συ, θα μας φάει η αγαμια !
εννοούσα χωρίς τον όρο να τις ακολουθήσουν τις συμβουλές
Ε τζάμπα θα τα λεω; δεν μπορώ έτσι, θα στενοχωριέμαι.
Εμ και πώς θα ελέγχεις αν εμπέδωσαν το μάθημα κάθε φορά;
Γι αυτό πες τα εσύ και -έστω κι αν τα λογάκια σου δεν τα ακολουθήσουν-σίγουρα θα τα εκτιμήσουν.
relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:51
Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Λυπάμαι κόβεστε,είστε ανορθόγραφος.
Ευχαριστώ για την παρατήρηση, αλλά μάλλον εννοείται, αδιόρθωτα ανορθόγραφος.
Άσε τις λύπες και δεν κόβομαι με τίποτα. Στραβώνουν τα μαχαίρια.
Δέν φταίω εγώ η ορθογραφία δεν συμβαδίζει με την γραφή μου. Αυτή είναι λάθος !!!
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν