bizeli έγραψε: 23 Μάιος 2018, 19:58
Ναι ρε φίλε. Καταλαβαίνω ότι τα νιάτα=ομορφιά αλλά άμα δεν επικοινωνείς εγκεφαλικά και με τον άλλον τι να το κάνεις;
Θεωρώ τεράστιο το ηλικιακό χάσμα κάτω των 30.
Δεν θα σχολιάσω
bizeli έγραψε: 23 Μάιος 2018, 19:58
Ναι ρε φίλε. Καταλαβαίνω ότι τα νιάτα=ομορφιά αλλά άμα δεν επικοινωνείς εγκεφαλικά και με τον άλλον τι να το κάνεις;
Θεωρώ τεράστιο το ηλικιακό χάσμα κάτω των 30.
Μια χαρά επικοινωνείς με έναν 25 του σήμερα. Δεν είναι χάσμα γενεών .
Συμφωνω.lyna έγραψε: 23 Μάιος 2018, 20:06Μια χαρά επικοινωνείς με έναν 25 του σήμερα. Δεν είναι χάσμα γενεών .
Γενικά, σε όσα λέτε, η φάση ζωής είναι το κλειδί. Άλλο φοιτητής και εργαζόμενος και άλλο δυο εργαζόμενοι ή δυο φοιτητές.
Συνάδελφος στα 27 είναι μακράν καλύτερος από 27 που κάνει διδακτορικό χωρίς ποτέ να έχει δουλέψει .
γεια σου ρε Άλεκ μερακλή!!!alekhine έγραψε: 23 Μάιος 2018, 11:42μπορει ο πιτσιρικας εκτος απο παλιος μαθητης να ηταν και μερακληςbizeli έγραψε: 22 Μάιος 2018, 23:05 Άκου φάση που μου μετέφερε μια συνάδελφός μου αρκετά μεγαλύτερη από εμένα. Ας την πούμε Μαρία.
Είχαν πάει λέει σε έναν γάμο καλεσμένοι με τον άντρα της και ένας σερβιτόρος που δούλευε εκεί όλο την κοιτούσε.
Η Μαρία άρχισε να κολακεύεται, νόμιζε ότι της κάνει καμάκι κτλ και σε κάποια φάση την πλησιάζει ο νεαρός (η Μαρία ενθουσιάζεται) και της λέει:
"Κ. Μαρία με θυμάστε; Είμαι ο τάδε μαθητής σας. Τι κάνετε;"
![]()
![]()
![]()
Έφαγε μια ξενέρα η συνάδελφος, της ερχόταν να ανοίξει η γη να την καταπιεί.
Πω ρε φίλε.
Μην σου τύχει.![]()
![]()
Έχεις κατά το ήμισυ δίκιο.lyna έγραψε: 23 Μάιος 2018, 20:06 Μια χαρά επικοινωνείς με έναν 25 του σήμερα. Δεν είναι χάσμα γενεών .
Γενικά, σε όσα λέτε, η φάση ζωής είναι το κλειδί. Άλλο φοιτητής και εργαζόμενος και άλλο δυο εργαζόμενοι ή δυο φοιτητές.
Συνάδελφος στα 27 είναι μακράν καλύτερος από 27 που κάνει διδακτορικό χωρίς ποτέ να έχει δουλέψει .
Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν λέω να βγεις για έναν καφέ με έναν μικρότερό σου. Δεν μιλάω για τέτοιο στυλ επικοινωνίας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μάιος 2018, 20:07 Το ότι όσο πιο κοντά είσαι στην ίδια φάση της ζωής σου με κάποιον, τόσα περισσότερα έχεις να πεις, ισχύει.
Το ότι δεν μπορείς να έχεις καλή επικοινωνία με κάποιον απλά επειδή είναι μικρός, δεν ισχύει. Μπορεί να χασμουριέται άμα του δείχνεις φωτογραφίες του μωρού σου, αλλά να τα βρίσκετε σε όλα τα υπόλοιπα.
η "φάση" παραμενει ίδια μεχρι να θελησεις παιδιά. ολα τα άλλα, πιο πριν, χωρίζονται σε "φοιτητές" ή "εργαζόμενοι".bizeli έγραψε: 23 Μάιος 2018, 20:16Έχεις κατά το ήμισυ δίκιο.lyna έγραψε: 23 Μάιος 2018, 20:06 Μια χαρά επικοινωνείς με έναν 25 του σήμερα. Δεν είναι χάσμα γενεών .
Επειδή 8 στις 10 φορές ένας που είναι πάνω από 30 δεν είναι στην ίδια φάση με έναν που είναι κάτω από 30 είναι πολύ σπάνιο να ταιριάξουν τα νώτα τους.
Οπότε αυτό που λες ότι είναι το κλειδί ισχύει.
Όμως όταν λέμε να βρίσκεται κάποιος στην ίδια φάση με τον άλλον δεν εννοούμε μόνο τη δουλειά. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο στο αν θα ταιριάξεις με κάποιον ή όχι. Άλλες ανάγκες έχεις μετά τα 30 και άλλες πριν τα 30.
Και τέλος εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε ότι έχετε συναντήσει και 25χρονους ώριμους.
Ναι υπάρχουν και 25χρονοι ώριμοι αλλά ο 45άρης θα είναι πιο ώριμος νομοτελειακά.
Και μην πιάνουμε τώρα ειδικές περιπτώσεις. Ο γενικός κανόνας είναι αυτό που λέω.
Ισχύει 100%. Εχω φίλους/ες διαφόρων ηλικιώνε αλλά είμαι πιο κοντά σε αυτους που ειναι στην ιδια φαση με μενα (όπως τα λέει η lyna δλδ) με την εννοια να δουλεύουνε και να μην εχουνε κανει οικογενεια (κυριως να μην εχουνε παιδια - αυτο ειναι το βασικο). Απαξ και κανουνε παιδια αντε να τους βρεις για ποτα, έξοδο κλπ - με τιποτα.lyna έγραψε: 23 Μάιος 2018, 21:09 αλλά πιασε και 2 συνομηλικους, εναν με οικογενεια και εναν χωρίς... φάση τριφασική ο οικογενειάρχης![]()
για αυτό και εγώ κανω παρέα με μικρότερους, γτ δεν συμβαδίζω με συνομήλικουςYochanan έγραψε: 23 Μάιος 2018, 21:14Ισχύει 100%. Εχω φίλους/ες διαφόρων ηλικιώνε αλλά είμαι πιο κοντά σε αυτους που ειναι στην ιδια φαση με μενα (όπως τα λέει η lyna δλδ) με την εννοια να δουλεύουνε και να μην εχουνε κανει οικογενεια (κυριως να μην εχουνε παιδια - αυτο ειναι το βασικο). Απαξ και κανουνε παιδια αντε να τους βρεις για ποτα, έξοδο κλπ - με τιποτα.lyna έγραψε: 23 Μάιος 2018, 21:09 αλλά πιασε και 2 συνομηλικους, εναν με οικογενεια και εναν χωρίς... φάση τριφασική ο οικογενειάρχης![]()
εχω μια φιλη απο αιθιοπια με δικα της παιδια να σου δωσω τηλεφωνο?ίμαι πιο κοντά σε αυτους που ειναι στην ιδια φαση με μενα (όπως τα λέει η lyna δλδ) με την εννοια
καλά, ας μιλήσουμε τότες σοβαρά.Yochanan έγραψε: 23 Μάιος 2018, 21:23 Σε ενα βαθμο ισχύει κι αυτο που λεει το μπιζελι οποτε αμα ειστε στην ιδια φαση και κοντα ηλικιακα θα ειστε πιο κοντα αλλά ναι η φαση κανει τη διαφορα. Απο κει και περα εχω και φιλους* μεγαλυτερους παντρεμενους χωρις παιδια η με μεγαλα παιδια ξερω γω που ειναι πιο φρη να βγουνε.
*μερικοι το ξέρουνε κιόλας