Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 21:38
το κρατος ωφειλει να βοηθα την σεξουαλικη ζωη των αυτοχθονων ανδρων αλλιως τετοια περιστατικα θα ειναι απλα η καθημερινοτητα
Μου δημιουργήθηκε το ερώτημα, πως το κράτος μπορει να βοηθά την σεξουαλική ζωή των ανδρών;
οπως το κανει η ΒΚ
Με μια πρόχειρη αναζήτηση για την ΒΚ αναφέρεσαι σε σκλάβες του σεξ κτλ;
το κρατος ωφειλει να βοηθα την σεξουαλικη ζωη των αυτοχθονων ανδρων αλλιως τετοια περιστατικα θα ειναι απλα η καθημερινοτητα
Μου δημιουργήθηκε το ερώτημα, πως το κράτος μπορει να βοηθά την σεξουαλική ζωή των ανδρών;
οπως το κανει η ΒΚ
για πες τι κανει η ΒΚ?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θεσσαλονίκη: Δέκα μήνες φυλάκιση στον 20χρονο που ασέλγησε σε φοιτήτρια
Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον 20χρονο που ασέλγησε σε βάρος φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός φοιτητής δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, που μίλησε για «νεανική απερισκεψία και επιπολαιότητα», μεταφέροντας την συγγνώμη του εντολέα του και την πρόθεσή του να τεθεί υπό ψυχολογική παρακολούθηση.
Λαμβάνοντας υπόψιν την κατάθεση της φοιτήτριας, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας», χωρίς την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας που πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.
Θεσσαλονίκη: Δέκα μήνες φυλάκιση στον 20χρονο που ασέλγησε σε φοιτήτρια
Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον 20χρονο που ασέλγησε σε βάρος φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός φοιτητής δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, που μίλησε για «νεανική απερισκεψία και επιπολαιότητα», μεταφέροντας την συγγνώμη του εντολέα του και την πρόθεσή του να τεθεί υπό ψυχολογική παρακολούθηση.
Λαμβάνοντας υπόψιν την κατάθεση της φοιτήτριας, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας», χωρίς την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας που πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.
βαζοντας φορους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.