!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Το δημοψήφισμα λήγει την 29 Σεπ 2019, 14:49

Ναι
19
26%
Οχι
54
74%

Σύνολο ψήφων: 73

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

nemo έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:10 Οχι για τον εξής λόγο οι γκέι έχουν τεράστιο κόμπλεξ και ειδικά τα άτομα που επιζητούν την υιοθεσία
συναισθηματικά είναι σκατά
Μπορούν να πάρουν σκυλάκι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:13
ατυχής

πολλοί ατυχείς στο άρθρο αυτό, συμφωνώ :102:
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:12
alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;
Υποτάχτηκες σε μιά γυναίκα όπως οι περισσότεροι μας, δεν νομίζω πως είναι προτιμότερη ακόμα και η πιό πλούσια πολυγαμία, άνδρα σε κάνει το καθήκον όχι τα τρόπαια

Τι ένιωσες στο ναό ;
Υποτάχθηκα; :e040: Εγώ ήθελα να χρησιμοποιήσω τη λέξη συμβιβάστηκα αλλά εδώ που τα λέμε το υποτάχθηκα ταιριάζει καλύτερα. :c040:

Αντε να περάσει η ώρα να φύγουμε και ζεσταίνομαι με το κουστούμι, αν και είχε ένα ενδιαφέρον όταν ο παπάς επιχείρησε να μας δώσει συμβουλές για το πως πρέπει να είναι ένας καλός γάμος... :102:

ΥΓ Επίσης δεν ενθουσιάστηκα απ το γεγονός ότι μου στοίχισε ο κούκος αηδόνι αλλά τεσπα... Κι αυτός ο παπάς συνέχεια με το χέρι απλωμένο ήταν. Πλήρωσα εγώ και μετά ζήταγε έξτρα κι απ τους κουμπάρους.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Είμαι κατά σε ότι θέλουν οι πισωσφυριχτρες
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19
Sid Vicious έγραψε: 20 Αύγ 2019, 15:30

Και πώς τα γέννησε η λεσβια;
Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;
θα μας τρελάνετε;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:17
Αντε να περάσει η ώρα να φύγουμε και ζεσταίνομαι με το κουστούμι
Τέλη Ιουνίου, ιδρωσα.
Και η ο ορθοστασία βάσανο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:18

Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;
Μπορεί, αλλά καλό θάταν να μη πηγαίνει κόντρα στη φύση της
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

θα μας τρελάνετε;

Ναι μια φορά το έκανα και εγώ το λάθος να πάω και ήθελε χωρίς προφυλακτικο
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;
Απειλές από τα συμπεθέρια για αποκλήρωση ή η συμβία πάτησε πόδι; :wink
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

θα μας τρελάνετε;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:07
Νταβάς Ριτς έγραψε: 21 Αύγ 2019, 14:32
Μπίστης έγραψε: 20 Αύγ 2019, 15:03 Είναι γελοίο να παντρεύονται άντρες μεταξύ τους (εκτός από σιχαμερό) και είναι προσκυνημένοι-ξωφλημένοι-σάπιοι όσοι το αποδέχονται .
Προσκυνημενοι σε τι ρε βλακα;
Στην Νέα Τάξη που δημιούργησε την πλαστή ανάγκη ρε χαζέ. Μην μου πείς ότι τόσουν αιώνες οι γκέι ονειρευόντουσαν γάμο και παιδιά ...
Ρε μανία να ασχολούνται κάποιοι με τα γεννητικά όργανα των άλλων και πως τα χρησιμοποιούν! :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Nandros έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:24
Κάποιες φορές κάνεις απλά την υποχώρηση.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Fluffy έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:23 κόντρα στη φύση της

κατα τί απολιθωμένο σε βρίσκω Βινό. Η σεξουαλικότητα είναι Φάσμα στα 2019 :102:
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Nandros έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:24
Μπα, ούτε η γυναίκα μου νοιαζόταν ιδιαίτερα. Για τους γονείς τους δικούς μου και τους δικούς της έγινε η όλη κωμωδία. Από το να τους έχω να γκρινιάζουν όλοι για μια ζωή είπα δε γαμιέται...
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Χουργιατς έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:28
Fluffy έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:23 κόντρα στη φύση της

κατα τί απολιθωμένο σε βρίσκω Βινό. Η σεξουαλικότητα είναι Φάσμα στα 2019 :102:
Thats my boi
Αφού συμφωνήσαμε λοιπόν δε μένει τίποτα άλλο από το αναφωνήσουμε με μια βροντή: «Έβρηκα!»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”