Σειταν Ασκερ αποκαλούσαν το 1ο Ταγμα του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων ( Πλαστήρας) εμεις το αποκαλούσαμε '''Επιδρομικόν''Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:21Ειδικά γι' αυτόν, έχουμε εσάς, τους επαγγελματίες μαχητές. Θα σας βάζαμε να κάνετε τη δουλειά σας. Φυσικά από δίπλα και εμείς οι έφεδροι, μερικοί με κάποιες... ανορθόδοξες μεθόδους, που όμως κάνουν τον αντίπαλο να παραμιλάει (τελευταία φορά πίστευαν οτι ήρθε ο Διάβολος ο ίδιος, και λέγανε για Σεητάν Ασκέρ).Υποχωρησατε σε έναν Σαμαρά , δεν θα υποχωρούσατε σαν .ελληνική κυβέρνηση στη ΕΕ στη. Αμερική η στον Ερντογάν ;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Ισραήλ δεν ξεχνά
Re: Το Ισραήλ δεν ξεχνά
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπράβο ρε Μάκη!Αίγαγρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57 Μάκης Βορίδης: Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάκη Βορίδη έχει ως εξής:
«Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες.
Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική. Επιπροσθέτως να γνωστοποιήσω στον κ. Ελιέζερ τα ακόλουθα, ελπίζοντας ότι θα κατευναστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε:
1. Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν.
2. Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος (βλ. και σχετ. επιστολή μου στο ΚΙΣ από 7-6-2013)
3. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ (βλ. Άρθρο μου στην Καθημερινή 5-3-2018).
4. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ (βλ. The press project «Κανόνες εμπλοκής απέναντι στην Τουρκία και στροφή στο Ισραήλ ζητά ο Βορίδης»).
5. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα (βλ. bankingnews.gr μετά από δηλώσεις μου στο ραδιόφωνο 24/7, 2-4-2018).
Μετά ταύτα, ελπίζω οι όποιες ανησυχίες να έχουν διασκεδαστεί».
https://www.kathimerini.gr/1033858/arti ... ntishmiths
Haters gonna hate!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Golden Age
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:30Άρα , στα πλαίσια των τωρινών πολιτικών συνθηκών ούτε εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι θετικό για τους Έλληνες πολίτες , αφού δεν μπορείτε να τα βάλετε με το σύστημα ..Golden Age έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:21 Το σύστημα ήξερε πως να χειριστεί μια εξέγερση και την ήθελε για να συσπειρωθεί. Δεν το κάναμε και το αφήσαμε να απογυμωνθεί απο τα σκάνδαλά του.
Η δίωξη δεν αφορούσε μόνο την ηγεσία, αλλά πλήθος στελεχών του κόμματος και φυσικά πρόκειται για σκευωρία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για σκευωρία και δίωξη με πολιτικά κίνητρα, απαγορεύεται να αλλάξει η ηγεσία.
Ο Αρχηγός δεν διώκεται για κάποιο σκάνδαλο. Μην τα βλέπεις όλα με το μικροαστικό πρίσμα. Διώκεται απο το σύστημα και διώκεται με πολιτικά κίνητρα. Έχεις δει ποτέ σου κάποιο κίνημα να καθαιρεί την ηγεσία του επειδή αυτή διώκεται για πολιτικούς λόγους; Θα ήτανε ντροπή αν μη τι άλλο.
Σαν και το ΚΚΕ το οποιο ...περιμένει να ωριμάσουν οι υλικές ιστορικές συνθήκες που θα του επιτρέψουν να κάνει επανασταση , και δηλώνει ότι υπό καπιταλιστικές συνθήκες ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι ακόμη και εάν πάρει μέσω εκλογών την κυβέρνηση της χώρας ..
Μα τότε .
ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΕΙ ο ελληνικός λαός ;
Θέλει να κάνει κάτι ο λαός και το αρνούμαστε εμείς;
Στις κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό φάνηκαν πολλά. Όλοι χαρακτήριζαν "προβοκάτορες" τον κόσμο που αντιμετώπισε την κρατική καταστολή (και δεν αντιλέγω, ο χρόνος που ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Αθήνα ήταν τελείως λάθος). Αυτοί οι ίδιοι θα ακολουθούσαν την πποιαδήποτε επανάσταση;
Να μην πούμε για το μνημόνιο 3. Πέρασε χωρίς να υπάρξει έστω ένας αποκριάτικος κρότος.
Ε λοιπόν, όταν αυτός ο κόσμος μιλά για "επανάσταση", έχει κατα νου να πάει σε καμμια συναυλία και να πορωθεί με τα "επαναστατικά" τραγούδια κανενός κρατικοσιτιζόμενου καλλιτέχνη. Δεν εννοεί πραγματική επανάσταση. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου κάτι τέτοιο. Θα τον ενδιέφερε εαν δεν υπήρχε ο κίνδυνος αρνητικών συνεπειών. Αλλιώς, δε... Έτσι τον έχει γαλουχήσει η Μεταπολίτευση (κι ως ένα βαθμό και η μετεμφυλιακή ευνοιοκρατία)...
Τώρα εσύ τί ζητάς; Να...επαναστατήσουν άλλοι για 'σένα; Επανάσταση δια...αντιπροσώπων δεν υπάρχει. Εαν θέλεις επανάσταση να συμμετάσχεις κι εσύ.
Ε κάπως έτσι ήταν και στις διώξεις. Μόνοι μας να κάνουμε τί; Να γίνουμε τροφή για τα θηρία μπροστά σε ένα φιλοθεάμον κοινό που ενδιαφερόταν για την προσωπική του εξυπηρέτηση;
Ξεγυμονώσαμε το σύστημα και αφήσαμε παρακαταθήκη για τις νέες γεννεές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Ιούλ 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Μας μπερδεύεις με τους δικούς σου.
"Για 'μένα ΚΚΕ σημαίνει επανάσταση"
Και αποτελούνταν και από Έφεδρους.Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:02Σειταν Ασκερ αποκαλούσαν το 1ο Ταγμα του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων ( Πλαστήρας) εμεις το αποκαλούσαμε '''Επιδρομικόν''Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:21Ειδικά γι' αυτόν, έχουμε εσάς, τους επαγγελματίες μαχητές. Θα σας βάζαμε να κάνετε τη δουλειά σας. Φυσικά από δίπλα και εμείς οι έφεδροι, μερικοί με κάποιες... ανορθόδοξες μεθόδους, που όμως κάνουν τον αντίπαλο να παραμιλάει (τελευταία φορά πίστευαν οτι ήρθε ο Διάβολος ο ίδιος, και λέγανε για Σεητάν Ασκέρ).Υποχωρησατε σε έναν Σαμαρά , δεν θα υποχωρούσατε σαν .ελληνική κυβέρνηση στη ΕΕ στη. Αμερική η στον Ερντογάν ;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ορεσίβια θηρία ( ΜπαρμπαΓιωργηδες ) που τα επέλεγε προσωπικα ο Πλαστήρας .Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:14Και αποτελούνταν και από Έφεδρους.Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:02Σειταν Ασκερ αποκαλούσαν το 1ο Ταγμα του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων ( Πλαστήρας) εμεις το αποκαλούσαμε '''Επιδρομικόν''Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:21
Ειδικά γι' αυτόν, έχουμε εσάς, τους επαγγελματίες μαχητές. Θα σας βάζαμε να κάνετε τη δουλειά σας. Φυσικά από δίπλα και εμείς οι έφεδροι, μερικοί με κάποιες... ανορθόδοξες μεθόδους, που όμως κάνουν τον αντίπαλο να παραμιλάει (τελευταία φορά πίστευαν οτι ήρθε ο Διάβολος ο ίδιος, και λέγανε για Σεητάν Ασκέρ).![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και σήμερα υπάρχουν άτομα που προπονούνται παίζοντας ξύλο με Καυκάσιους.Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:17Ορεσίβια θηρία ( ΜπαρμπαΓιωργηδες ) που τα επέλεγε προσωπικα ο Πλαστήρας .
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απο τους τοτε Ευζωνους του Πλαστηρα ο πιο καλος είχε κλεψει το κοπάδι προικα της Μανουλας του κουμπουριαζοντας μερικους Μπιστικους και ειχε επενδυσει το χρημα σε χαρτοπαιξια - γλεντια σε πανηγυρια κ Γυναικας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.Lugozzi έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:02Μπράβο ρε Μάκη!Αίγαγρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57 Μάκης Βορίδης: Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάκη Βορίδη έχει ως εξής:
«Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες.
Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική. Επιπροσθέτως να γνωστοποιήσω στον κ. Ελιέζερ τα ακόλουθα, ελπίζοντας ότι θα κατευναστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε:
1. Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν.
2. Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος (βλ. και σχετ. επιστολή μου στο ΚΙΣ από 7-6-2013)
3. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ (βλ. Άρθρο μου στην Καθημερινή 5-3-2018).
4. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ (βλ. The press project «Κανόνες εμπλοκής απέναντι στην Τουρκία και στροφή στο Ισραήλ ζητά ο Βορίδης»).
5. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα (βλ. bankingnews.gr μετά από δηλώσεις μου στο ραδιόφωνο 24/7, 2-4-2018).
Μετά ταύτα, ελπίζω οι όποιες ανησυχίες να έχουν διασκεδαστεί».
https://www.kathimerini.gr/1033858/arti ... ntishmiths
Haters gonna hate!
Στα γόνατα ο Μάκης ..
- Μαυροβασίλης
νο, όσο γνωρίζω δεν ήταν με τη σπορά των ηττημένων ο Μάκαρος, το δε Ισραήλ είναι υπόδειγμα κράτους για οποιονδήποτε με το πολιτικό του στίγμα τότε και (πιο διακριτικά) τώραCavaliere έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:00 Όι, δεν ήταν αντισημίτης, απλώς φώναζε HH, και ζωγράφιζε σβάστικες. Μας δουλεύει; Τα υπόλοιπα υπέρ του Ισραήλ τον πιάσανε μετά, που κατάλαβε πως είναι μεγάλη μαλακία να είσαι αντισημίτης. Δεν είναι ότι δεν μετάνιωσε, είναι πως δεν μπορείς να δίνεις συγχωροχάρτια. Αν μετάνιωσε, ας ζήσει μετανιωμένος, δεν μπορεί να κυβερνά τη χώρα.
πάντως η δήλωση μπήκε δικαιωματικά στους Ελιγμούς
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Από ότι διάβασα κάπου ο Λαγός ανεξαρτητοποιήθηκε ως ευρωβουλευτής ..
Ε ναι, μετά τα γκοουμπακ-ντοντλιβμι αϊκαντλιβ γουιδάουτγιου της εφαρμοσμένης αριστερής αξιοπρέπειας τι να μας πει απ' τη ζωή του ο Μάκης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:37 Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.
Στα γόνατα ο Μάκης ..![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη- ελιγμους - μεγάλη εικονα - και διαλεκτικο αυνανισμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:11Ε ναι, μετά τα γκοουμπακ-ντοντλιβμι αϊκαντλιβ γουιδάουτγιου της εφαρμοσμένης αριστερής αξιοπρέπειας τι να μας πει απ' τη ζωή του ο Μάκης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:37 Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν την εφαρμόζω αλλά την οπτική της μεγάλης εικόνας, σαφώς και την έχω.Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:15Δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη- ελιγμους - μεγάλη εικονα - και διαλεκτικο αυνανισμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:11Ε ναι, μετά τα γκοουμπακ-ντοντλιβμι αϊκαντλιβ γουιδάουτγιου της εφαρμοσμένης αριστερής αξιοπρέπειας τι να μας πει απ' τη ζωή του ο Μάκης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:37 Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.
Και απολαμβάνω ιδιαιτέρως την τρανστζέντερ εκδοχή εναλλαγής του μπρουτάλ αντιεθνικισμού με τη διαφωτισμένη επιχειρηματικότητα.
Θερινό σινεμά στην καλύτερη εκδοχή του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
με μεγάλο αφιέρωμα στο σοβιετικο κινηματόγραφο.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:19Δεν την εφαρμόζω αλλά την οπτική της μεγάλης εικόνας, σαφώς και την έχω.
Και απολαμβάνω ιδιαιτέρως την τρανστζέντερ εκδοχή εναλλαγής του μπρουτάλ αντιεθνικισμού με τη διαφωτισμένη επιχειρηματικότητα.
Θερινό σινεμά στην καλύτερη εκδοχή του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication