!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Ισραήλ δεν ξεχνά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Το Ισραήλ δεν ξεχνά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:21
Υποχωρησατε σε έναν Σαμαρά , δεν θα υποχωρούσατε σαν .ελληνική κυβέρνηση στη ΕΕ στη. Αμερική η στον Ερντογάν ;
Ειδικά γι' αυτόν, έχουμε εσάς, τους επαγγελματίες μαχητές. Θα σας βάζαμε να κάνετε τη δουλειά σας. Φυσικά από δίπλα και εμείς οι έφεδροι, μερικοί με κάποιες... ανορθόδοξες μεθόδους, που όμως κάνουν τον αντίπαλο να παραμιλάει (τελευταία φορά πίστευαν οτι ήρθε ο Διάβολος ο ίδιος, και λέγανε για Σεητάν Ασκέρ). :003:
Σειταν Ασκερ αποκαλούσαν το 1ο Ταγμα του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων ( Πλαστήρας) εμεις το αποκαλούσαμε '''Επιδρομικόν''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Αίγαγρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57 Μάκης Βορίδης: Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάκη Βορίδη έχει ως εξής:

«Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες.

Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική. Επιπροσθέτως να γνωστοποιήσω στον κ. Ελιέζερ τα ακόλουθα, ελπίζοντας ότι θα κατευναστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε:

1. Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν.

2. Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος (βλ. και σχετ. επιστολή μου στο ΚΙΣ από 7-6-2013)

3. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ (βλ. Άρθρο μου στην Καθημερινή 5-3-2018).

4. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ (βλ. The press project «Κανόνες εμπλοκής απέναντι στην Τουρκία και στροφή στο Ισραήλ ζητά ο Βορίδης»).

5. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα (βλ. bankingnews.gr μετά από δηλώσεις μου στο ραδιόφωνο 24/7, 2-4-2018).

Μετά ταύτα, ελπίζω οι όποιες ανησυχίες να έχουν διασκεδαστεί».

https://www.kathimerini.gr/1033858/arti ... ntishmiths
Μπράβο ρε Μάκη!

Haters gonna hate!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:30
Golden Age έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:21 Το σύστημα ήξερε πως να χειριστεί μια εξέγερση και την ήθελε για να συσπειρωθεί. Δεν το κάναμε και το αφήσαμε να απογυμωνθεί απο τα σκάνδαλά του.

Η δίωξη δεν αφορούσε μόνο την ηγεσία, αλλά πλήθος στελεχών του κόμματος και φυσικά πρόκειται για σκευωρία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για σκευωρία και δίωξη με πολιτικά κίνητρα, απαγορεύεται να αλλάξει η ηγεσία.

Ο Αρχηγός δεν διώκεται για κάποιο σκάνδαλο. Μην τα βλέπεις όλα με το μικροαστικό πρίσμα. Διώκεται απο το σύστημα και διώκεται με πολιτικά κίνητρα. Έχεις δει ποτέ σου κάποιο κίνημα να καθαιρεί την ηγεσία του επειδή αυτή διώκεται για πολιτικούς λόγους; Θα ήτανε ντροπή αν μη τι άλλο.
Άρα , στα πλαίσια των τωρινών πολιτικών συνθηκών ούτε εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι θετικό για τους Έλληνες πολίτες , αφού δεν μπορείτε να τα βάλετε με το σύστημα ..
Σαν και το ΚΚΕ το οποιο ...περιμένει να ωριμάσουν οι υλικές ιστορικές συνθήκες που θα του επιτρέψουν να κάνει επανασταση , και δηλώνει ότι υπό καπιταλιστικές συνθήκες ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι ακόμη και εάν πάρει μέσω εκλογών την κυβέρνηση της χώρας ..

Μα τότε .

ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΕΙ ο ελληνικός λαός ;

Θέλει να κάνει κάτι ο λαός και το αρνούμαστε εμείς;

Στις κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό φάνηκαν πολλά. Όλοι χαρακτήριζαν "προβοκάτορες" τον κόσμο που αντιμετώπισε την κρατική καταστολή (και δεν αντιλέγω, ο χρόνος που ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Αθήνα ήταν τελείως λάθος). Αυτοί οι ίδιοι θα ακολουθούσαν την πποιαδήποτε επανάσταση;

Να μην πούμε για το μνημόνιο 3. Πέρασε χωρίς να υπάρξει έστω ένας αποκριάτικος κρότος.

Ε λοιπόν, όταν αυτός ο κόσμος μιλά για "επανάσταση", έχει κατα νου να πάει σε καμμια συναυλία και να πορωθεί με τα "επαναστατικά" τραγούδια κανενός κρατικοσιτιζόμενου καλλιτέχνη. Δεν εννοεί πραγματική επανάσταση. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου κάτι τέτοιο. Θα τον ενδιέφερε εαν δεν υπήρχε ο κίνδυνος αρνητικών συνεπειών. Αλλιώς, δε... Έτσι τον έχει γαλουχήσει η Μεταπολίτευση (κι ως ένα βαθμό και η μετεμφυλιακή ευνοιοκρατία)...

Τώρα εσύ τί ζητάς; Να...επαναστατήσουν άλλοι για 'σένα; Επανάσταση δια...αντιπροσώπων δεν υπάρχει. Εαν θέλεις επανάσταση να συμμετάσχεις κι εσύ.

Ε κάπως έτσι ήταν και στις διώξεις. Μόνοι μας να κάνουμε τί; Να γίνουμε τροφή για τα θηρία μπροστά σε ένα φιλοθεάμον κοινό που ενδιαφερόταν για την προσωπική του εξυπηρέτηση;

Ξεγυμονώσαμε το σύστημα και αφήσαμε παρακαταθήκη για τις νέες γεννεές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Ιούλ 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Cavaliere έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:38 Για να παίρνουν μισθό.
Μας μπερδεύεις με τους δικούς σου.

"Για 'μένα ΚΚΕ σημαίνει επανάσταση"

:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:02
Υποχωρησατε σε έναν Σαμαρά , δεν θα υποχωρούσατε σαν .ελληνική κυβέρνηση στη ΕΕ στη. Αμερική η στον Ερντογάν ;
Ειδικά γι' αυτόν, έχουμε εσάς, τους επαγγελματίες μαχητές. Θα σας βάζαμε να κάνετε τη δουλειά σας. Φυσικά από δίπλα και εμείς οι έφεδροι, μερικοί με κάποιες... ανορθόδοξες μεθόδους, που όμως κάνουν τον αντίπαλο να παραμιλάει (τελευταία φορά πίστευαν οτι ήρθε ο Διάβολος ο ίδιος, και λέγανε για Σεητάν Ασκέρ). :003:
Σειταν Ασκερ αποκαλούσαν το 1ο Ταγμα του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων ( Πλαστήρας) εμεις το αποκαλούσαμε '''Επιδρομικόν''
Και αποτελούνταν και από Έφεδρους. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:14

Ορεσίβια θηρία ( ΜπαρμπαΓιωργηδες ) που τα επέλεγε προσωπικα ο Πλαστήρας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:17

Και σήμερα υπάρχουν άτομα που προπονούνται παίζοντας ξύλο με Καυκάσιους. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:19
Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:17

Και σήμερα υπάρχουν άτομα που προπονούνται παίζοντας ξύλο με Καυκάσιους. :003:
Απο τους τοτε Ευζωνους του Πλαστηρα ο πιο καλος είχε κλεψει το κοπάδι προικα της Μανουλας του κουμπουριαζοντας μερικους Μπιστικους και ειχε επενδυσει το χρημα σε χαρτοπαιξια - γλεντια σε πανηγυρια κ Γυναικας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Lugozzi έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:02
Αίγαγρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57 Μάκης Βορίδης: Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάκη Βορίδη έχει ως εξής:

«Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες.

Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική. Επιπροσθέτως να γνωστοποιήσω στον κ. Ελιέζερ τα ακόλουθα, ελπίζοντας ότι θα κατευναστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε:

1. Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν.

2. Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος (βλ. και σχετ. επιστολή μου στο ΚΙΣ από 7-6-2013)

3. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ (βλ. Άρθρο μου στην Καθημερινή 5-3-2018).

4. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ (βλ. The press project «Κανόνες εμπλοκής απέναντι στην Τουρκία και στροφή στο Ισραήλ ζητά ο Βορίδης»).

5. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα (βλ. bankingnews.gr μετά από δηλώσεις μου στο ραδιόφωνο 24/7, 2-4-2018).

Μετά ταύτα, ελπίζω οι όποιες ανησυχίες να έχουν διασκεδαστεί».

https://www.kathimerini.gr/1033858/arti ... ntishmiths
Μπράβο ρε Μάκη!

Haters gonna hate!
Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.

Στα γόνατα ο Μάκης ..😁
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Cavaliere έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:00 Όι, δεν ήταν αντισημίτης, απλώς φώναζε HH, και ζωγράφιζε σβάστικες. Μας δουλεύει; Τα υπόλοιπα υπέρ του Ισραήλ τον πιάσανε μετά, που κατάλαβε πως είναι μεγάλη μαλακία να είσαι αντισημίτης. Δεν είναι ότι δεν μετάνιωσε, είναι πως δεν μπορείς να δίνεις συγχωροχάρτια. Αν μετάνιωσε, ας ζήσει μετανιωμένος, δεν μπορεί να κυβερνά τη χώρα.
νο, όσο γνωρίζω δεν ήταν με τη σπορά των ηττημένων ο Μάκαρος, το δε Ισραήλ είναι υπόδειγμα κράτους για οποιονδήποτε με το πολιτικό του στίγμα τότε και (πιο διακριτικά) τώρα

πάντως η δήλωση μπήκε δικαιωματικά στους Ελιγμούς :D
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Από ότι διάβασα κάπου ο Λαγός ανεξαρτητοποιήθηκε ως ευρωβουλευτής ..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:37 Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.

Στα γόνατα ο Μάκης ..😁
Ε ναι, μετά τα γκοουμπακ-ντοντλιβμι αϊκαντλιβ γουιδάουτγιου της εφαρμοσμένης αριστερής αξιοπρέπειας τι να μας πει απ' τη ζωή του ο Μάκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:11
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:37 Εντάξει, Δεξιός και αξιοπρέπεια δεν πάνε μαζί.

Στα γόνατα ο Μάκης ..😁
Ε ναι, μετά τα γκοουμπακ-ντοντλιβμι αϊκαντλιβ γουιδάουτγιου της εφαρμοσμένης αριστερής αξιοπρέπειας τι να μας πει απ' τη ζωή του ο Μάκης.
Δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη- ελιγμους - μεγάλη εικονα - και διαλεκτικο αυνανισμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:15

Στα γόνατα ο Μάκης ..😁
Δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη- ελιγμους - μεγάλη εικονα - και διαλεκτικο αυνανισμο.
Δεν την εφαρμόζω αλλά την οπτική της μεγάλης εικόνας, σαφώς και την έχω.

Και απολαμβάνω ιδιαιτέρως την τρανστζέντερ εκδοχή εναλλαγής του μπρουτάλ αντιεθνικισμού με τη διαφωτισμένη επιχειρηματικότητα.

Θερινό σινεμά στην καλύτερη εκδοχή του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:19
Αγις έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:15

Δεν την εφαρμόζω αλλά την οπτική της μεγάλης εικόνας, σαφώς και την έχω.

Και απολαμβάνω ιδιαιτέρως την τρανστζέντερ εκδοχή εναλλαγής του μπρουτάλ αντιεθνικισμού με τη διαφωτισμένη επιχειρηματικότητα.

Θερινό σινεμά στην καλύτερη εκδοχή του.
με μεγάλο αφιέρωμα στο σοβιετικο κινηματόγραφο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”