https://twitter.com/stenikito/status/14 ... 59553?s=20

Αλλά η γρίπη είναι πιο μεταδοτική!Αρχέλαος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 09:50 Η εποχική γρίπη έχει R0 περίπου 1,3-1,4 ενώ η νέα μετάλλαξη έχει R0 γύρω στο 7.
Πλησιάζει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου...georgebi έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 10:49
https://twitter.com/stenikito/status/14 ... 59553?s=20
[img]https://i.postimg.cc/QMZsfHmS/niki ... .jpg[/img]
Το αμφιλεγόμενο το έγραψα γιατί διάβασα αυτό :hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:14 Καλά, κάθεσαι και ακούς τι βλακείες γράφει ο stavmanr, που δεν καταλαβαίνει ούτε τι λέει το αγγλικό κείμενο και είναι όλα αχταρμάς στο μυαλό του;
Δεν υπάρχει κανένα αμφιλεγόμενο θέμα. Όχι μόνο το κείμενο που παραθέτει είναι από μελέτη που ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τους θανάτους της γρίπης από τους άλλους θανάτους, αλλά όλα τα υπόλοιπα μοντέλα, του CDC, του ECDC, του ΠΟΥ και εκατοντάδων μελετών της θνησιμότητας εξαιτίας της γρίπης, συμφωνούν πολύ καλά με τους αριθμούς και τα στατιστικά του ΕΟΔΥ.
Κάθονται εκατοντάδες επιστήμονες και βγάζουν μοντέλα και αναλύσεις για να έρθει ο ανεπάγγελτος stavmanr να τα ονομάσει «χονδροειδή» και λανθασμένα, που δεν έχει περάσει καν έξω από πανεπιστήμιο, πόσο μάλλον να είναι στο πεδίο του.
Αυτό όποιος στον πλανήτη κι αν είναι ο αναγνώστης, καταλαβαίνει πως το θέμα είναι υπό σύζήτηση. Επίσης αυτό το διαβάζεις εδώ.""There is an ongoing debate about whether the wintertime seasonal mortality excess is primarily driven by seasonal influenza [13,24] or cold temperatures [14,25]. In our study we found that mortality attributable to cold temperatures was several times higher than that attributable to influenza,"
Το μπολντ είναι ευσεβής πόθος που μένει να τον δούμε στη πράξη. Το αναμφισβήτο με αυτό που γράφεις εδώ, είναι πως μέχρι τώρα ο κορονοίος ΔΕΝ είχε τοίχος ανοσίας, μεταδιδόταν σε παρθένο πληθυσμό χωρίς κανένα τοίχος ανοσίας το οποίο ελπίζουμε να υπάρξει από εδώ και πέρα.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:24 Η Σουηδία έλεγε μαλακίες και σαφώς 45% δεν είναι όριο ανοσίας αγέλης. Άλλωστε από την αρχή έλεγα ότι αυτά με τις ανοσίες αγέλης είναι παπαριές, άσχετα που τώρα τα χρησιμοποιούν οι υπέρμαχοι του καθολικού εμβολιασμού, δηλαδή λένε τις ίδιες μαλακίες που έλεγε η Σουηδία.
Αυτό που είπα είναι ότι από εδώ και πέρα ο ιός θα έχει ένα τοίχος ανοσίας παρόμοιο με της γρίπης, γιατί και στην γρίπη δεν υπάρχει ανοσία αγέλης. Αλλά η γρίπη αναχαιτίζεται από την μερική ανοσία του πληθυσμού και φθίνει μετά από έναν κύκλο που κάνει κάθε χειμώνα και από εδώ και μπρος το ίδιο θα ισχύει -κατά πάσα πιθανότητα- και για τον κορωνοϊό. Η μερική ανοσία του πληθυσμού θα είναι ικανή να αναχαιτίζει την εξάπλωσή του από ένα σημείο και ύστερα.
Με στέλνουν και πενήντα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου. Τα έχουν κάνει τελείως σκατά, αλλά κάθε μέρα πάνε στον καθρέφτη και λένε στους εαυτούς τους "τι θεός που είσαι δικέ μου;"Βλήμα έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:00 Μάη έκανα την πρώτη δόση, ακόμα περιμένω για την δεύτερη κι έχω τους πανάχρηστους αλήτες της κυβέρνησης να μου κάνουν τους κάργιες. Εμ, δαρμένος εμ γαμημένος με τα δεξιά κωθώνια που μου βάλατε στο κεφάλι μου οι υποστηρικτές και ψηφοφόροι αυτού του εκτρώματος. Αν ξαναβγεί ο Μητσοτάκουλας κι η δεξιά συμμορία του, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το να εκλείψουμε θα είναι κοινωνικός δαρβινισμός.
ECHR rules obligatory vaccination may be necessaryΣτύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:01 Έχω μάθει από σχετικά αξιόπιστες πηγές ότι ήδη αρκετοί υγειονομικοί ετοιμάζονται για ομαδική προσφυγή σε ελληνικά και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
The European Court of Human Rights (ECHR) in Strasbourg ruled on Thursday that compulsory vaccinations would not contravene human rights law — and may be necessary in democratic societies.
στηριζω.Zelda έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 11:02
Πλησιάζει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου...
Η νύχτα των Κρυστάλλων...
Ο Σικελικός Εσπερινός...
Αφού απαγορευτεί παντού η είσοδος ανεμβολίαστων και κλειστούν στα σπίτια τους με κατασταλτικά μέτρα, τότε θα δοθεί το σήμα...
Τότε θα μπει στην τελική του φάση το σχέδιο που ετοιμάζουν οι εμβολιασμένοι για την εξόντωση των ανεμβολίαστων.
Την προηγούμενη νύχτα συνεργεία της Αγροφυλακής με επικεφαλής τον Χαρδαλιά θα βάζουν ειδική σημανση στις πόρτες των ανεμβολίαστων.
Την ημερομηνία που θα εχει ορίσει ο Τσιοδρας, ορδές εμβολιασμένων ορκ θα πάρουν το σήμα και θα ξεχυθούν στους δρόμους.
Οσοι ανεμβολιαστοι παραδοθούν θα εμβολιάζονται απο εμβολιοασφαλίτες στις μασχάλες.
Οσοι ανεμβολίαστοι αντισταθούν θα τους μπήγουν βελόνες στα μάτια.
Οσοι ανεμβολίαστοι επιζήσουν θα φερουν ειδική σήμανση, θα τους εμφυτευτεί μικροτσιπ και θα μπορούν να εργάζονται μόνο για εταιρείες δημοσκοπήσεων
ωραια. να στοκαρω ασβεστη στο μαγαζι, θα πεσει δουλεια.Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:01 Έχω μάθει από σχετικά αξιόπιστες πηγές ότι ήδη αρκετοί υγειονομικοί ετοιμάζονται για ομαδική προσφυγή σε ελληνικά και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
"Χρονια προβληματα" για εναν ιο που εκλεισε βαρια βαρια 1 χρονο
Για πες μου εσύ την γνώμη σου στο δίλλημα που μου έχει θέσει το κόμμα σου. Τι να κάνω;adon99 έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:15 "Χρονια προβληματα" για εναν ιο που εκλεισε βαρια βαρια 1 χρονο
Εκτος απο ψεκια χαμστερακια ειναι κ πανιβλακες