CM ΕΝΝΟΩΝon4me έγραψε: 13 Ιουν 2020, 22:0440 λενε τα ιντερνετςDaje έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:50Για 23αρη τον κοβω.Νon4me έγραψε: 13 Ιουν 2020, 21:45 Το ελαφρως καραφλωμενο μηλον της εριδος .
[img]https://files.thetoc.gr/Content/ImagesD ... xwidth=650&[
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... ANdBxLtYg8
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Καλά και βρήκατε το προφίλ της δράστριας από του βουγιού το κέρατο και δεν βρίσκετε του Ιουλιέτου ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- MasterofDope
παιδια μας τα έχουν πρήξει για το ΒΙΤΡΙΟΛΙ εντάξει έκανε μπαμ το γεγονός οτι η Ιωαννα η 34χρονη πήδαγε τον γκόμενο της δράστιας και ηταν καθαρά ερωτική αντιζηλία αυτό τα περι FB...τα βλέπω βερεσέ.
Για μένα φυσικά ασχολήθηκε τοσο κοσμος ενώ γύρω μας γινονται ΦΟΒΕΡΑ εγκλήματα, έχουμε την ΜΑΦΙΑ και τους μπράβους να τα σαρώνουν τα πάντα...αλλα ολοι και τα πουλημενα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την κοπέλα που έφαγε το βιτριόλι.
Απλά έλεος
Για μένα φυσικά ασχολήθηκε τοσο κοσμος ενώ γύρω μας γινονται ΦΟΒΕΡΑ εγκλήματα, έχουμε την ΜΑΦΙΑ και τους μπράβους να τα σαρώνουν τα πάντα...αλλα ολοι και τα πουλημενα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την κοπέλα που έφαγε το βιτριόλι.
Απλά έλεος
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
- wooded glade
Αποκλείεται εκ των πραγμάτων η Ιωάννα να τα είχε με τον τύπο.MasterofDope έγραψε: 14 Ιουν 2020, 04:44 παιδια μας τα έχουν πρήξει για το ΒΙΤΡΙΟΛΙ εντάξει έκανε μπαμ το γεγονός οτι η Ιωαννα η 34χρονη πήδαγε τον γκόμενο της δράστιας και ηταν καθαρά ερωτική αντιζηλία αυτό τα περι FB...τα βλέπω βερεσέ.
Απλά έλεος![]()
Μετά το δεύτερο αίτημα φιλίας, ίσως μία φιλική σχέση, ίσως με πιθανότητες για αργότερα.
Αλλά και δεν τα είχε χαλάσει αυτός με την άλλην, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να την κάρφωνε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που την έψαχναν.
Αν πετύχαινε το σχέδιο η 35χρονη λογάριαζε να τον "δέσει" πλέον, αφού η Ιωάννα θα ήταν βιτριολιασμένη.
Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου, όταν μας έλεγαν ότι την είχε πάρει η κάμερα στην οδό Ακαδημίας. Αυτό μπορεί να μην ήταν αλήθεια, αλλά είχαν τον μπανγκλαντεσιανό. Μετά από τον μπανγκλαντεσιανό ήταν τέζα ο καμπούρης η υπόθεση για την 35χρονη.
Σορυ τυπε μου . αφου ξερεις ειμαι ενα αθωο παιδακι . που να καταλαβω .Daje έγραψε: 14 Ιουν 2020, 00:19CM ΕΝΝΟΩΝon4me έγραψε: 13 Ιουν 2020, 22:0440 λενε τα ιντερνετς
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... ANdBxLtYg8
- wooded glade
Πρέπει να είναι και πολύ ματσό ο τύπος.
Είχε μπέρδο η υπόθεση.
Η 35χρονη μετά από δύο χρόνια θα τον έστελνε με ένα εμφραγματάκι κι από δω πάν κι οι άλλοι.
Την Ιωάννα όμως την είχε φοβηθεί το μάτι της, σε όποιο στάδιο και αν βρισκόντουσαν οι σχέσεις τύπου-Ιωάννας, δεδομένου ότι τον άλλον τον είχε μεν γκόμενο αλλά ήταν και τσιλιμπουρδοποιός. Έτσι αποφάσισε να χιουμήξει.
Εγώ νομίζω ότι με τη δήθεν εικόνα της από την οδό Ακαδημίας πήγαν να την μπερδέψουν. Αυτή ήξερε ότι στην Ακαδημίας φόραγε μάσκα και είπε "τι λένε αυτοί ρε" και την έκανε για σουβλάκια στην Αμφιλοχία.
Το λάθος της με την τηλεκάρτα το είχε καταλάβει -αφού έμαθε ότι γίνεται να ανοίγουν και οι τηλεκάρτες- αλλά και πάλι την μπέρδεψαν γιατί είπαν ότι δεν βρέθηκε τίποτα άλλο στην κάρτα εκτός από την κλήση για το ραδιοταξί. Για Μπανγκλαντεσιανό το κράτησαν μυστικό αυτή δε αν το θυμόταν, θα νόμισε ότι είχε σβηστεί από τα αρχεία - ακούω δε ότι το τηλεφώνημα προς τον Μπανγκλαντεσιανό με χρήση της κάρτας πάντα ήταν από τον καιρό του Νώε, από τις 29/4.
Αργά το βράδυ της Τρίτης μπορεί να το κατάλαβε ότι την είχαν τσακώσει και το πρωϊ που είδε τους μπατσίου προσπάθησε να την κάνει φίδι, αλλά τη βούτηξαν για απείθεια. Είχαν βρει εν τω μεταξύ και ότι το κινητό της ήταν σβηστό την ώρα της επίθεσης.
Είχε μπέρδο η υπόθεση.
Η 35χρονη μετά από δύο χρόνια θα τον έστελνε με ένα εμφραγματάκι κι από δω πάν κι οι άλλοι.
Την Ιωάννα όμως την είχε φοβηθεί το μάτι της, σε όποιο στάδιο και αν βρισκόντουσαν οι σχέσεις τύπου-Ιωάννας, δεδομένου ότι τον άλλον τον είχε μεν γκόμενο αλλά ήταν και τσιλιμπουρδοποιός. Έτσι αποφάσισε να χιουμήξει.
Εγώ νομίζω ότι με τη δήθεν εικόνα της από την οδό Ακαδημίας πήγαν να την μπερδέψουν. Αυτή ήξερε ότι στην Ακαδημίας φόραγε μάσκα και είπε "τι λένε αυτοί ρε" και την έκανε για σουβλάκια στην Αμφιλοχία.
Το λάθος της με την τηλεκάρτα το είχε καταλάβει -αφού έμαθε ότι γίνεται να ανοίγουν και οι τηλεκάρτες- αλλά και πάλι την μπέρδεψαν γιατί είπαν ότι δεν βρέθηκε τίποτα άλλο στην κάρτα εκτός από την κλήση για το ραδιοταξί. Για Μπανγκλαντεσιανό το κράτησαν μυστικό αυτή δε αν το θυμόταν, θα νόμισε ότι είχε σβηστεί από τα αρχεία - ακούω δε ότι το τηλεφώνημα προς τον Μπανγκλαντεσιανό με χρήση της κάρτας πάντα ήταν από τον καιρό του Νώε, από τις 29/4.
Αργά το βράδυ της Τρίτης μπορεί να το κατάλαβε ότι την είχαν τσακώσει και το πρωϊ που είδε τους μπατσίου προσπάθησε να την κάνει φίδι, αλλά τη βούτηξαν για απείθεια. Είχαν βρει εν τω μεταξύ και ότι το κινητό της ήταν σβηστό την ώρα της επίθεσης.
Ο αλλος λεει πως ειχαν ελευθερη ερωτικη σχεση . δηλαδη την πηδαγε οποτε γουσταρε και αυτο ηταν . Προφανως η θυτρια ηταν σαικο και πληρωσε τη νυφη η επομενη που εκανε κλικ στο γαμηκο .wooded glade έγραψε: 14 Ιουν 2020, 09:14 τον άλλον τον είχε μεν γκόμενο αλλά ήταν και τσιλιμπουρδοποιός.
- wooded glade
Αυτός λέει ότι θέλει, η δε 35 years old δε λέει τίποτα.Νon4me έγραψε: 14 Ιουν 2020, 09:28Ο αλλος λεει πως ειχαν ελευθερη ερωτικη σχεση . δηλαδη την πηδαγε οποτε γουσταρε και αυτο ηταν . Προφανως η θυτρια ηταν σαικο και πληρωσε τη νυφη η επομενη που εκανε κλικ στο γαμηκο .wooded glade έγραψε: 14 Ιουν 2020, 09:14 τον άλλον τον είχε μεν γκόμενο αλλά ήταν και τσιλιμπουρδοποιός.
Εγώ θεωρώ το πρώτο κλικ καμακικό αλλά δίνω και μία πιθανότητα να ήταν αθώο. Εγώ πολλούς/πολλές που τις συναντάω κάπου κοινωνικά τους/τις κάνω φίλους/ες μετά και όποιος μου πει ότι υπάρχει θέμα "σκοπούμενης συζυγικής απάτης" είναι τρελός.
Το δεύτερο κλικ τώρα ... Εδώ μπορεί ο τύπος να είπε "α με έσβησε κατά λάθος μάλλον, ας ξαναπατήσω" η δε Ιωάννα να το είχε ξεχάσει και να το δέχτηκε. Αλλά το δεύτερο κλικ ήταν μάλλον σίγουρα καμακικό εδώ που τα λέμε - εκ μέρους του, η Ιωάννα δεν φαίνεται να το προχώραγε.
Η 35χρονη τώρα παρακολούθαγε το, ανοιχτό, facebook του τύπου ενώ τόσο το δικό της όσο και της Ιωάννας έχουν τη ρύθμιση "no friends to show". Έκανε και stalking μετά για να δει μήπως και ο τύπος είχε συμμετάσχει σε κάποια από τις συζητήσεις.
Αλλά για την οποιαδήποτε τσιριμπίμ-τσιριμπόμ κατάσταση δεν χρειάζεται να είναι κανείς με κάποιον όταν μάλιστα τον ξέρει και από αλλού. Απλά κάνουν messages μεταξύ τους. Τι σχέση έχει η φιλία ; Το "φίλοι" δεν έχει άμεση σχέση με το καμακικό ή μη μέρος μιάς υποθέσεως.
Ωστόσο με το δεύτερο κλικ η 35χρονη θα πήρε ανάποδες.
Ή μπορούμε να το δούμε ως εξής:
Η πρώτη φιλία ήταν ότι ήταν.
Μετά την δεύτερη την εξέλαβε σαν ένα μήνυμα του τύπου "δεν σε υπολογίζουμε" από τον τύπο αλλά και από την Ιωάννα.
Έτσι έγινε ότι έγινε.
-
- Casper -
Έτσι το βλέπω κι' εγώ. Γι' αυτό όλοι αντιδράμε, φωνάζουμε και βρίσκουμε "άδικο" τον νόμο όταν ο άλλος γλυτώνει με 5-10 χρόνια μαξ ενώ από την άλλη πλευρά έχεις κατεστραμμένη την ζωή ενός άλλου ανθρώπου - του θύματος. Αυτό είναι δικαιοσύνη; Που γέρνει η ζυγαριά; Στα 10 χρόνια φυλακή ή στην καταστροφή μιας ολόκληρης ζωής; Και εκτός από το ηθικό της υπόθεσης, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως "δεν τρέχει και τίποτα τελικά" αν για όποιο λόγο θελήσει να κάνει κακό σε άλλον άνθρωπο.Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:26Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι εκδικητική. Ακόμα κι ετυμολογικά να το αναλύσεις θα δεις ότι αυτό είναι το σωστό. Η δικαιοσύνη αναπαριστάται ως μια γυναίκα με κλειστά τα μάτια που στο ένα χέρι έχει ξίφος και στο άλλο κρατά μια πλάστιγγα. Δικαιοσύνη έχουμε μόνο όταν η ποινή του δράστη ισορροπεί στη πλάστιγγα με το έγκλημα που διέπραξε. Δηλαδή όταν κάποιος δεν θα μπορούσε να προτιμήσει τι να πάθει, αυτό που έπαθε το θύμα ή αυτό που επιβλήθηκε στον δράστη. Αυτό είναι η δικαιοσύνη. Για κάποιος το ζητούμενο είναι ο σωφρονισμός. Για εμένα το ζητούμενο είναι η δικαιοσύνη.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:15 η δικαιοσυνη δεν πρεπει να ειναι εκδικητικη οσο αποτροπαιο κι αν ειναι ενα εγκλημα,
Γάταρος έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:26 Εγκληματολογικά, δεν εξετάζουμε γιατί κάποιος εγκληματεί, εξετάζουμε γιατί κάποιος δεν εγκληματεί, αφού το έγκλημα ακόμα και στη βαρύτερη μορφή του βρίσκεται στη φύση του ανθρώπου.
Το αν κάποιος θα εγκληματήσει ή όχι εξαρτάται από το αν θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη τα κίνητρα ή τα αντικίνητρα. Μπορούμε να το φανταστούμε σαν μια διελκυστίνδα που από τη μια μεριά τραβούν τα κίνητρα κι από την άλλη τ' αντικίνητρα.
Τ' αντικίνητρα χωρίζονται σε εσωτερικά και εξωτερικά, από τα οποία τα εσωτερικά αντικίνητρα είναι πολύ πιο ισχυρά.
Παραδείγματα εσωτερικών αντικινήτρων
Δεν δολοφονώ αυτόν τον άνθρωπο επειδή κάτι τέτοιο δεν θα ταίριαζε με τις ηθικές μου αξίες, μου το απαγορεύει η θρησκεία μου, δεν θέλω ν' απογοητεύσω την οικογένειά μου κ.λπ.
Παραδείγματα εξωτερικών αντικινήτρων
Δεν δολοφονώ αυτόν τον άνθρωπο επειδή κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να κάνω φυλακή, να έχω αντίποινα από το περιβάλλον του θύματος κ.λπ.
Όσοι νομίζουν ότι το βάρος της ποινής δεν έχει σημασία είναι γελασμένοι. Μπορεί να έχει μικρότερη σημασία σε σχέση με ένα εσωτερικό αντικίνητρο, αλλά μπορεί να κάνει και τη διαφορά στην απόφαση κάποιου για το αν θα διαπράξει κάποιο έγκλημα ή όχι.
αμα δεν του αρεσει του κοσμου, να βγει στους δρομους και να κανει απεργια οπως κανουν οι δασκαλοι και οι δεητζιδες
Μην νομίζεις ότι μετά την φυλακή βγαίνεις στην κοινωνία και είναι όλα καλά, τύπισσα. Ποιος θα σε θυμηθεί, ποιος θα σου δώσει εργασία, πού θα μείνεις; Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θέλεις να ζήσεις χωρίς να παρανομείς και δεν θα βγεις με διδακτορικό στο έγκλημα από εκεί μέσα. Χώρια τα ψυχολογικά θέματα.- Casper - έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:25Έτσι το βλέπω κι' εγώ. Γι' αυτό όλοι αντιδράμε, φωνάζουμε και βρίσκουμε "άδικο" τον νόμο όταν ο άλλος γλυτώνει με 5-10 χρόνια μαξ ενώ από την άλλη πλευρά έχεις κατεστραμμένη την ζωή ενός άλλου ανθρώπου - του θύματος. Αυτό είναι δικαιοσύνη; Που γέρνει η ζυγαριά; Στα 10 χρόνια φυλακή ή στην καταστροφή μιας ολόκληρης ζωής; Και εκτός από το ηθικό της υπόθεσης, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως "δεν τρέχει και τίποτα τελικά" αν για όποιο λόγο θελήσει να κάνει κακό σε άλλον άνθρωπο.Γάταρος έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:26Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι εκδικητική. Ακόμα κι ετυμολογικά να το αναλύσεις θα δεις ότι αυτό είναι το σωστό. Η δικαιοσύνη αναπαριστάται ως μια γυναίκα με κλειστά τα μάτια που στο ένα χέρι έχει ξίφος και στο άλλο κρατά μια πλάστιγγα. Δικαιοσύνη έχουμε μόνο όταν η ποινή του δράστη ισορροπεί στη πλάστιγγα με το έγκλημα που διέπραξε. Δηλαδή όταν κάποιος δεν θα μπορούσε να προτιμήσει τι να πάθει, αυτό που έπαθε το θύμα ή αυτό που επιβλήθηκε στον δράστη. Αυτό είναι η δικαιοσύνη. Για κάποιος το ζητούμενο είναι ο σωφρονισμός. Για εμένα το ζητούμενο είναι η δικαιοσύνη.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιουν 2020, 19:15 η δικαιοσυνη δεν πρεπει να ειναι εκδικητικη οσο αποτροπαιο κι αν ειναι ενα εγκλημα,
Γάταρος έγραψε: 13 Ιουν 2020, 17:26 Εγκληματολογικά, δεν εξετάζουμε γιατί κάποιος εγκληματεί, εξετάζουμε γιατί κάποιος δεν εγκληματεί, αφού το έγκλημα ακόμα και στη βαρύτερη μορφή του βρίσκεται στη φύση του ανθρώπου.
Το αν κάποιος θα εγκληματήσει ή όχι εξαρτάται από το αν θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη τα κίνητρα ή τα αντικίνητρα. Μπορούμε να το φανταστούμε σαν μια διελκυστίνδα που από τη μια μεριά τραβούν τα κίνητρα κι από την άλλη τ' αντικίνητρα.
Τ' αντικίνητρα χωρίζονται σε εσωτερικά και εξωτερικά, από τα οποία τα εσωτερικά αντικίνητρα είναι πολύ πιο ισχυρά.
Παραδείγματα εσωτερικών αντικινήτρων
Δεν δολοφονώ αυτόν τον άνθρωπο επειδή κάτι τέτοιο δεν θα ταίριαζε με τις ηθικές μου αξίες, μου το απαγορεύει η θρησκεία μου, δεν θέλω ν' απογοητεύσω την οικογένειά μου κ.λπ.
Παραδείγματα εξωτερικών αντικινήτρων
Δεν δολοφονώ αυτόν τον άνθρωπο επειδή κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να κάνω φυλακή, να έχω αντίποινα από το περιβάλλον του θύματος κ.λπ.
Όσοι νομίζουν ότι το βάρος της ποινής δεν έχει σημασία είναι γελασμένοι. Μπορεί να έχει μικρότερη σημασία σε σχέση με ένα εσωτερικό αντικίνητρο, αλλά μπορεί να κάνει και τη διαφορά στην απόφαση κάποιου για το αν θα διαπράξει κάποιο έγκλημα ή όχι.![]()
Και για να προλάβω τις απαντήσεις τύπου σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας
1)Μην νομίζετε ότι είστε πολύ μακριά από την φυλακή
2)Δεν είναι όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής με δόλιο σκοπό
3)Αυτό δεν αναιρεί το ελαστικό σύστημα αποδόσεως ποινών σε κάποιες περιπτώσεις, της χώρας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Και τι είναι; Οι περιπτώσεις εν βρασμώ ή ατύχημα προβλέπονται από τον νόμο. Αποφασίζω να σε βάλω στον τάφο ή να σε σακατέψω γιατί έχω το δικαίωμα; Παλαιότερα στην χώρα γίνονταν εγκλήματα για λόγους τιμής. Αυτό συμβαίνει σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες ακόμη.Feindflug έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:51
3)Αυτό δεν αναιρεί το ελαστικό σύστημα αποδόσεως ποινών σε κάποιες περιπτώσεις, της χώρας.
- wooded glade
Εξαρτάται.Feindflug έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:51 Μην νομίζεις ότι μετά την φυλακή βγαίνεις στην κοινωνία και είναι όλα καλά, τύπισσα. Ποιος θα σε θυμηθεί, ποιος θα σου δώσει εργασία, πού θα μείνεις; Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θέλεις να ζήσεις χωρίς να παρανομείς και δεν θα βγεις με διδακτορικό στο έγκλημα από εκεί μέσα. Χώρια τα ψυχολογικά θέματα.
Ο Κουφοντίνας θα είναι στο επικρατείας στις επόμενες εκλογές.
Ο Γιωτό καθηγητής σε ΤΕΙ.
Ο Χριστόδουλος δεν ξέρω, γιατί τα κατάφερε να πιαστεί και επί Σύριζα αυτός με τη βλακεία του.
Η 35χρονη τώρα.
Το σπίτι στο χωριό θα το πουλήσει, αν μπορεί.
Μετά θα φύγει από του Μετς.
Στα 42 τις που όπως δείχνει θα βγει θα γίνει εκδιδόμενη, αλλά δεν ξέρω αν θα αξίζει για πάρσιμο (τώρα αξίζει).
Είναι δύσκολο να προβλέψω αν γίνει μπάζο σ' αυτά τα εφτά χρόνια - μέχρι καθαρίστρια το πολύ.
Παρανόησες, τύπισσα.Antares έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:56Και τι είναι; Οι περιπτώσεις εν βρασμώ ή ατύχημα προβλέπονται από τον νόμο. Αποφασίζω να σε βάλω στον τάφο ή να σε σακατέψω γιατί έχω το δικαίωμα; Παλαιότερα στην χώρα γίνονταν εγκλήματα για λόγους τιμής. Αυτό συμβαίνει σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες ακόμη.Feindflug έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:51
Εννοώ ότι μπορεί να βρεθείς στην φυλακή για άλλου είδους παραβάσεις του νόμου, όχι μόνον για εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής με δόλιο σκοπό. Το τι είναι δικαίωμα και τι όχι, δεν το λέει μόνο ο νόμος, το λέει και ο αξιακός κώδικας του καθενός.
Δεν πρόκειται να καταλάβεις μάλλον, οπότε άδικος κόπος να σου εξηγώ.
Dein Herz, meine Gier
Χαραμίζεσαι εδώ μέσα, δικέ μου. Είσαι ο επόμενος Stephen King.wooded glade έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:59Εξαρτάται.Feindflug έγραψε: 14 Ιουν 2020, 10:51 Μην νομίζεις ότι μετά την φυλακή βγαίνεις στην κοινωνία και είναι όλα καλά, τύπισσα. Ποιος θα σε θυμηθεί, ποιος θα σου δώσει εργασία, πού θα μείνεις; Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θέλεις να ζήσεις χωρίς να παρανομείς και δεν θα βγεις με διδακτορικό στο έγκλημα από εκεί μέσα. Χώρια τα ψυχολογικά θέματα.
Ο Κουφοντίνας θα είναι στο επικρατείας στις επόμενες εκλογές.
Ο Γιωτό καθηγητής σε ΤΕΙ.
Ο Χριστόδουλος δεν ξέρω, γιατί τα κατάφερε να πιαστεί και επί Σύριζα αυτός με τη βλακεία του.
Η 35χρονη τώρα.
Το σπίτι στο χωριό θα το πουλήσει, αν μπορεί.
Μετά θα φύγει από του Μετς.
Στα 42 τις που όπως δείχνει θα βγει θα γίνει εκδιδόμενη, αλλά δεν ξέρω αν θα αξίζει για πάρσιμο (τώρα αξίζει).
Είναι δύσκολο να προβλέψω αν γίνει μπάζο σ' αυτά τα εφτά χρόνια - μέχρι καθαρίστρια το πολύ.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-