Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:00Αφελής.Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:59τι ειναι ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:57
Εγώ για την συνιδρυματικη φίλη νοιάζομαι που είναι αφελής.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές γυναίκες πεολόγες, που θα διαβάζουν το ντικ πικ και θα λένε λεπτομέρειες για την προσωπικότητα αυτού που του ανήκει.
Οπως κάποτε λέγανε τον καφέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:59Είναι και μαλακία γενικά, γιατι υπαρχουν ενα σωρό τεχνικές στην καμερα που μπορεις να τον κάνεις να φαινεται κυριολεκτικά Λοχ Νες, να καλλιεργεις στείρες προσδοκίες, και οταν βρεθεις απο κοντά με την άλλη, να σε ρωτάει "πού είναι το υπολοιπο" και "αν μπήκε στο πλύσιμο".Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:31 Με κίνδυνο να κατηγορηθώ επι μπουμερισμώ, τι σκατά φάση είναι αυτή να στέλνουν οι άντρες φωτογραφία τα πουλιά τους;
Αν είναι κομμουνιστές, μπορώ να καταλάβω τον υπαινιγμό: Ας συσπειρωθούμε γύρω από το Όργανο μας
αλλά οι άλλοι, τι φάση;Οι πιο έμπειρες βέβαια τα παιρνουν πρέφα κατι τέτοια, και ξερουν τι να περιμενουν.
Δίκαιος και ίσιος είσαι οταν τη στείλεις μονο ξεκαύλωτη.
Ολα τα παραπανω οταν δεν εχετε γνωριστει (ακομα) απο κοντά με την άλλη.
Αν ειστε κανονικα σε σχεση κτλ, και ετυχε να μη βρισκεστε στον ιδιο χωρο εκεινη τη στιγμη και σας εχει πιασει η μαλακια να καυλαντίσετε, ενταξει. Και εγώ της εχω στειλει και πουτσοφωτο και πουτσοβιντεακια ετσι.
Επισης, δείτε εδω συμβουλές για ντικπίκια, να μορφώνεστε.![]()
Ακριβώς!!!! Μια 2η ματιά κάνει την διαφορά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά ρε μην λένε ότι ο πούτσος μου έχει ανάδρομο τον Ερμή και τον ωροσκόπο στη ΣελήνηAlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:01 Στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές γυναίκες πεολόγες, που θα διαβάζουν το ντικ πικ και θα λένε λεπτομέρειες για την προσωπικότητα αυτού που του ανήκει.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε, το να λένε τον καφέ τι διαφορά έχει; Αυτές θα διαβάζουν το "πέος" που θα τις στέλνουν άλλες για να μάθουν τη γνώμη τους.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:03Σιγά ρε μην λένε ότι ο πούτσος μου έχει ανάδρομο τον Ερμή και τον ωροσκόπο στη ΣελήνηAlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:01 Στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές γυναίκες πεολόγες, που θα διαβάζουν το ντικ πικ και θα λένε λεπτομέρειες για την προσωπικότητα αυτού που του ανήκει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Wtf re??!!vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:59Είναι και μαλακία γενικά, γιατι υπαρχουν ενα σωρό τεχνικές στην καμερα που μπορεις να τον κάνεις να φαινεται κυριολεκτικά Λοχ Νες, να καλλιεργεις στείρες προσδοκίες, και οταν βρεθεις απο κοντά με την άλλη, να σε ρωτάει "πού είναι το υπολοιπο" και "αν μπήκε στο πλύσιμο".Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:31 Με κίνδυνο να κατηγορηθώ επι μπουμερισμώ, τι σκατά φάση είναι αυτή να στέλνουν οι άντρες φωτογραφία τα πουλιά τους;
Αν είναι κομμουνιστές, μπορώ να καταλάβω τον υπαινιγμό: Ας συσπειρωθούμε γύρω από το Όργανο μας
αλλά οι άλλοι, τι φάση;Οι πιο έμπειρες βέβαια τα παιρνουν πρέφα κατι τέτοια, και ξερουν τι να περιμενουν.
Δίκαιος και ίσιος είσαι οταν τη στείλεις μονο ξεκαύλωτη.
Ολα τα παραπανω οταν δεν εχετε γνωριστει (ακομα) απο κοντά με την άλλη.
Αν ειστε κανονικα σε σχεση κτλ, και ετυχε να μη βρισκεστε στον ιδιο χωρο εκεινη τη στιγμη και σας εχει πιασει η μαλακια να καυλαντίσετε, ενταξει. Και εγώ της εχω στειλει και πουτσοφωτο και πουτσοβιντεακια ετσι.
Επισης, δείτε εδω συμβουλές για ντικπίκια, να μορφώνεστε.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
Εγώ λέω πως η φίλη ενδομυχα ειτε θα χαρεί/θα νιώσει ανωτερη η ίδια έναντι της χρηστριας, είτε θα ζηλέψει/θα φθονησει το πέος της πλησίον της.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ούτε καν βρε. Εδώ μου έστειλε θηρίο που ήταν χλμ μακριά της και δεν θα τον ακουμπούσε ποτέ απλά και μόνο για να τον θαυμάσουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
Εγώ λέω πως η φίλη ενδομυχα ειτε θα χαρεί/θα νιώσει ανωτερη η ίδια έναντι της χρηστριας, είτε θα ζηλέψει/θα φθονησει το πέος της πλησίον της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαριτωμένο.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι, ήταν και ομορφούλικο, μικρό μεν, αλλά cutypie.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:11Χαριτωμένο.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.![]()
Α δεν κελάηδαγε. ΤιτίβιζεΑγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:12Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Δεκ 2021, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτή η πρόταση συνιστά κεκαλυμμένο βήκτημ πλέημιν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:57vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:41Είναι και ναρκισσισμός, όπως και να το κανουμε. Ο τύπος επειδή ειναι προικισμένος, ουσιαστικά παρακαλάει να δει όλο και περισσότερος κόσμος το καυλί του. Δεν ειναι απαραιτητα κακό αυτο. Εφόσον βρίσκει και πηδαει με τετοιο τρόπο, μαγκιά του.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:07
"...και που ξες, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να φάω και καμιά φίλη της"
Πάντως δεν μου έχει στείλει κανείς φίλος φωτό το μουνι της κοπέλας του.
Εγώ για την συνιδρυματικη φίλη νοιάζομαι που είναι αφελής.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι θαυμάζονται τα θηρία; Εξ αποστάσεως;Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:10Ούτε καν βρε. Εδώ μου έστειλε θηρίο που ήταν χλμ μακριά της και δεν θα τον ακουμπούσε ποτέ απλά και μόνο για να τον θαυμάσουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις