!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enterprise-psi έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:21 Αφήνω αυτά τα δύο , γιατί λυπήθηκα την μεγάλη απάντηση της γαλης 😁
Υπάρχουν και σεβαστικοί νέοι.

Εύγε. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:49
Namrail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:48
Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:42

Γεια σου Ναμρέηλ μαχητή... :giggle:
Για σου και σένα φίλε ναζί.
Nα ζεί κανείς ή να μη ζεί? Ιδού η απορία.
:smt005:
Πάλι πας να βρωμισεις το νήμα που πριν λίγο καθαρίστηκε, μόνο για μόνο για να πεις την εξυπνάδα σου;

Να μη ζει, είναι η απάντηση στην απορία σου.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Λοιπόν, για να είμαι στο πνεύμα και να μη θυμώνει ο αγωνιστής, να προτείνω σειρά:

https://www.imdb.com/title/tt1740299/
The Man in the High Castle

Πάλι πας να βρωμισεις το νήμα που πριν λίγο καθαρίστηκε, μόνο για μόνο για να πεις την εξυπνάδα σου;
Να σε ρωτήσω, μπορώ να εκτυπώσω το σύνολο των μηνύματων σου σε μια συλλογή με τίτλο "Ο Αγών του"? :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

enterprise-psi έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:47
Namrail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:30 . Οπότε ΝΠΔΒ.
Με έβρισε ; :lol:
Το ψαξα ρε, με σκαλωσε κι εμενα, το πιο λογικο σε σχεση με τα συμφραζόμενα Να Περάσει Δε Βριζω

Ο Ναμρειλ δεν ειναι εθνικιστης μη τρελαθουμε τωρα, ουτε συντηρητικός. Ενταξει τα πηρε λιγο, μπορει να ειπε και καμια κουβεντα παραπανω, άνθρωποι ειμαστε, δε θα τον χαρακτηρίσει αυτό. Συγκριτικα με άλλους της αριστεράς, του κουμμουνισμού και της πγοοδου, ειναι αξιος συνομιλητης, κι ας πλακωνομαστε πού και πού, γνώμη μου.

Τα σεξιστικα τα χρησιμοποιούν άπαντες, σιγά μη γλύτωνε ο Ναμ. Μπορει να μαλωνουν στα πολιτικά αλλά απεναντι στη γυναίκα ενώνονται :003:
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Namrail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:30 Κατανοώντας τη δουλεια του πσι θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω κάθε ικμάδα αυτοσυγκράτησης και θα γραψω με ηρεμία και με διάθεση εκτονωσης της κατάστασης .

Γράφω δέκα χρόνια στο πχωρουμ και οι περισσότερες περσόνες εδώ μέσα με ξέρουν. Έχω αφιερωσει εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις απαντωντας σε εθνικια που κάνουν συμψηφισμους και βάζουν ολόκληρους πληθυσμούς στο ίδιο καζάνι.

Έχω δώσει μάχες ξανά και ξανά απέναντι σε όσους τσουβαλιαζουν λαούς, ιδεολογίες κοκ. Είμαι το τελευταίο άτομο εδώ μέσα που θα έκανε κάτι τέτοιο. Το τι ήθελα να πω φαινόταν από τα συμφραζόμενα αλλά ακόμα και αν μπερδευε η διατύπωση (γιατί γράφω από κινητό και ορισμένα ξεφεύγουν) η μόνη λογική αντίδραση από κάποιον τρίτο στα λεγόμενα μου, θα ήταν να ζητήσει διευκρινήσεις και οπωσδήποτε όχι η απρόκλητη επίθεση.

Πσι δεν κατονομάζω κανένα και βλέπεις πόσο ψύχραιμα αντιδρώ. Οπότε ΝΠΔΒ.
Τα χουγια δεν κρυβονται ομως.Ο σεξισμος σου φανηκε κομουνι μου εσυ.Και ως γνωστον τα ακρα συγκλινουν. :wave:
Και το απεδειξες.Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παίδες, ανέβασα νέο θέμα για να μη χαλάσουμε τη ροή εδώ.

Οπότε, θα τα πούμε εκεί. :)

viewtopic.php?f=19&t=18645
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:20
Namrail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:30 Κατανοώντας τη δουλεια του πσι θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω κάθε ικμάδα αυτοσυγκράτησης και θα γραψω με ηρεμία και με διάθεση εκτονωσης της κατάστασης .

Γράφω δέκα χρόνια στο πχωρουμ και οι περισσότερες περσόνες εδώ μέσα με ξέρουν. Έχω αφιερωσει εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις απαντωντας σε εθνικια που κάνουν συμψηφισμους και βάζουν ολόκληρους πληθυσμούς στο ίδιο καζάνι.

Έχω δώσει μάχες ξανά και ξανά απέναντι σε όσους τσουβαλιαζουν λαούς, ιδεολογίες κοκ. Είμαι το τελευταίο άτομο εδώ μέσα που θα έκανε κάτι τέτοιο. Το τι ήθελα να πω φαινόταν από τα συμφραζόμενα αλλά ακόμα και αν μπερδευε η διατύπωση (γιατί γράφω από κινητό και ορισμένα ξεφεύγουν) η μόνη λογική αντίδραση από κάποιον τρίτο στα λεγόμενα μου, θα ήταν να ζητήσει διευκρινήσεις και οπωσδήποτε όχι η απρόκλητη επίθεση.

Τα χουγια δεν κρυβονται ομως.Ο σεξισμος σου φανηκε κομουνι μου εσυ.Και ως γνωστον τα ακρα συγκλινουν. :wave:
Βεβαίως και έχω υπολείμματα σεξισμου. Αναντίρρητα . Και όχι μόνο. Υπάρχουν και άλλες καπιταλιστικές επιδράσεις πάνω μου.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Αν είχες έστω και την παραμικρή επαφή με τον Μ/Λ θα κατανοουσες και το γιατι.

Στο άλλο που λες για τα άκρα, αντιλαμβάνεσαι λάθος τις πολιτικές ιδεολογιες. Ο κομμουνισμός δεν μπορεί να αποτελεί άκρο των διαθέσιμων επιλογών διαχείρισης του καπιταλισμού, διότι εκφράζει διαφορετική ποιότητα ή με άλλα λόγια διαφορετικό κοινωνικοοικονομικό σύστημα.
User_601

Namrail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:28
Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:20

Βεβαίως και έχω υπολείμματα σεξισμου. Αναντίρρητα . Και όχι μόνο. Υπάρχουν και άλλες καπιταλιστικές επιδράσεις πάνω μου.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Αν είχες έστω και την παραμικρή επαφή με τον Μ/Λ θα κατανοουσες και το γιατι.

Στο άλλο που λες για τα άκρα, αντιλαμβάνεσαι λάθος τις πολιτικές ιδεολογιες. Ο κομμουνισμός δεν μπορεί να αποτελεί άκρο των διαθέσιμων επιλογών διαχείρισης του καπιταλισμού, διότι εκφράζει διαφορετική ποιότητα ή με άλλα λόγια διαφορετικό κοινωνικοοικονομικό σύστημα.
Νταξει τις μυθοπλασιες σου ανετα ξεδιπλωσε τες σε αλλο θεμα,οχι εδω.Εισαι εκτος θεματος,εκτος του οτι εισαι και εκτος τοπου και χρονου.
Και καμια δικαιολογια για σεξιστες.Που το παιζουν και κομμουνια.Και ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ.,λιγοι βεβαια,αλλα υπαρχουν.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙς ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.Σε αλλη παραλια παρακαλω .
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στο συγκεκριμένο θέμα πάντως, θα συμφωνήσω με την Ίφιδα.

Ο Νamrail, πέρα από τον όποιο εκνευρισμό που μπορεί να έχει σε κάποιες περιπτώσεις (πράγμα που συμβαίνει σε όλους μας) κάνει άμεσο διάλογο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
mouzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mouzone »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2020, 23:27
Εσθήρ έγραψε: 02 Φεβ 2020, 22:28
ΟΚ το ειδα,αλλα η πραγματικη τεχνη ειναι στο masum Γαλη μου.Τουρκικο βεβαια...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Ακρως ρεαλιστικο,σε μια επαρχια εξελισεται και δειχνει καταστασεις που ανετα και στην ελληνικη επαρχια παιζουν.Ο Χαλουκ Μπιλγκινερ ειναι οπως παντα ΘΕΣΠΕΣΙΟΣ, ερμηνειες φοβερες,αστυνομικο ειναι και ας μην του φαινεται με σασπενς ,φροντηστιριο ακρως ρεαλιστικο...σκηνοθεσια εξαιρετη..απο τα καλυτερα γενικως,ουτε κατα διαννοια οτι ειναι τουρκικο,με την εννοια οπως τα εχουμε στο μυαλο μας απο τον αντεννα.Καμια σχεση.
Θα το τσεκάρω. Βλέπω πολύ σπάνια τούρκικο κινηματογράφο αλλά μια όντως καλή ταινία ήταν αυτή.

Εικόνα

Τις τούρκικες σειρές στην ελληνική τηλεόραση δεν τις παρακολουθώ. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι πριν 8 με 10 χρόνια, η Τουρκία έκανε όντως μια βελούδινη :) εκστρατεία με ερωτικές τηλεοπτικές σειρές τόσο στα Βαλκάνια όσο και στον αραβικό κόσμο. Και φυσικά υπήρχε η ίδια παραγωγή σε πολλές αμιγώς εθνικιστικού περιεχομένου, είτε ιστορικές, είτε κατασκοπικές, με Τούρκους Ράμπο που προστατεύουν τα τούρκικα συμφέροντα σε άλλες χώρες κλπ Χρησιμοποιούν δηλαδή τον αμιγώς αμερικάνικο τρόπο, παίζοντας σε όλα τα επίπεδα ενώ εμείς μείναμε στην εποχή των σπηλαίων, του έντεχνου αυτομαστιγώματος και των αντιρατσιστικών "μηνυμάτων" με το κιλό.
υπαρχει καλη παραγωγη ταινιων και σειρων στην τουρκια
αλλα απο τα συνδρομιτικα καναλια πχblu tv
τα υπολοιπα καναλια δεν μπορουν να δειχνουν σκηνες με βια και σεξ και γενικα εχουν αρκετο ελεγχο για αυτο και το μελοδραμα με την ιδια πανω κατω ιστορια αγαπης

δειτε και το sahsiyet που ειναι ωραια σειρα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:34 Νταξει τις μυθοπλασιες σου ανετα ξεδιπλωσε τες σε αλλο θεμα,οχι εδω. Εισαι εκτος θεματος,εκτος του οτι εισαι και εκτος τοπου και χρονου.
Εκτός τόπου και χρόνου είναι όποιος έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού και επειδή δεν μπορεί να ξεσπάσει στην πραγματική ζωή (γιατί εκεί οι επιπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από ένα...μπάνιο), βρίσκει το πχωρουμ ως χώρο εκτόνωσης.

Από κει και πέρα δεν γράφω τίποτα που να έχει σχέση με "μυθοπλασία". Δεν έχεις καταλάβει καν σε ποιον απευθύνεσαι.
Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:34 Και καμια δικαιολογια για σεξιστες.Που το παιζουν και κομμουνια.Και ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ.,λιγοι βεβαια,αλλα υπαρχουν.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙς ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
Εσύ έχεις τόση επαφή με κομμουνιστές όσο ο Φάντης και το ρετσινόλαδο μεταξύ τους.

Κατά τα λοιπά οι αστικές επιδρασεις δεν λειτουργούν με τον τρόπο που νομίζεις και δεν είναι απλά ζήτημα προσωπικής υπέρβασης για να ξεπεραστούν.

Δεν αρκει να αποφασίσεις ότι θα απαγγιστρωθεις από κάποια αστική επίδραση για να το κάνεις. Διότι ζεις σε ένα περιβάλλον που εχει θεσμίσει αυτή την επίδραση και την αναπαράγει μέσα σε ενα πλήθος κοινωνικών δομών αλλά και φορέων με τους οποίους έρχεσαι υποχρεωτικά σε επαφή. Κατάλοιπα αυτής της επίδρασης θα μείνουν αναγκαστικά μέσα σου και θα διαιωνιστούν. Έτσι άλλωστε επιβιώνει ο καπιταλισμός με τρόπο λειτουργικό και εύχρηστο.

Αν είχες διαβάσει ποτέ Μ/Λ, κάτι που δεν έχεις κάνει, θα μάθαινες ότι ο καθένας είναι αναγκαστικά άνθρωπος της εποχής του. Αυτό σημαίνει ότι ζει κάτω από συγκεκριμένες σχέσεις παραγωγής και ανάλογα επηρεάζεται από το εποικοδομημα που εκείνες δημιουργούν.

Οι κομμουνιστές δεν είναι άνθρωποι που μπορούν να υπερβούν αυτό το εποικοδομημα, δλδ δεν είναι θέμα επιλογής. Είναι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν να κάνουν με τον καταμερισμό εργασίας κλπ την ανάγκη να αλλάξουν οι σχέσεις παραγωγής και οργανώνονται γύρω από κόμμα Νέου τύπου για να το πετύχουν.

Το αν θα αλλάξουν αυτές οι αστικές επιδρασεις (που επιβιώνουν όχι μόνο σήμερα αλλά και μέσα στο σοσιαλισμό) είναι το συνεχές στοίχημα ενός προλεταριακου κράτους και μιας ανάλογης κοινωνίας.
Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:34 .Σε αλλη παραλια παρακαλω .
Δεν είσαι σε θέση να διατάζεις κανένα. Θα είμαι σε όποια "παραλία" θέλω εφόσον παραμένει δημόσιος χώρος, όσο και αν σε ενοχλεί.

Σου προτείνω καλοπροαίρετα να συγκρατήσεις τα συναισθήματα θυμού που απ' ότι φαίνεται σε καταβαλλουν και την επόμενη φορά που θα θελήσεις να παίξεις μπάλα στο γήπεδο του αντιπάλου, να είσαι πιο ενημερωμένη για το θέμα. Αν θες να μιλήσουμε για κομμουνισμό και κομμουνιστές, ας ξέρεις τουλάχιστον τι περίπου πρεσβεύει αυτή η ιδεολογία.
User_601

mouzone έγραψε: 04 Φεβ 2020, 00:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2020, 23:27
Εσθήρ έγραψε: 02 Φεβ 2020, 22:28
ΟΚ το ειδα,αλλα η πραγματικη τεχνη ειναι στο masum Γαλη μου.Τουρκικο βεβαια...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Ακρως ρεαλιστικο,σε μια επαρχια εξελισεται και δειχνει καταστασεις που ανετα και στην ελληνικη επαρχια παιζουν.Ο Χαλουκ Μπιλγκινερ ειναι οπως παντα ΘΕΣΠΕΣΙΟΣ, ερμηνειες φοβερες,αστυνομικο ειναι και ας μην του φαινεται με σασπενς ,φροντηστιριο ακρως ρεαλιστικο...σκηνοθεσια εξαιρετη..απο τα καλυτερα γενικως,ουτε κατα διαννοια οτι ειναι τουρκικο,με την εννοια οπως τα εχουμε στο μυαλο μας απο τον αντεννα.Καμια σχεση.
Θα το τσεκάρω. Βλέπω πολύ σπάνια τούρκικο κινηματογράφο αλλά μια όντως καλή ταινία ήταν αυτή.

Εικόνα

Τις τούρκικες σειρές στην ελληνική τηλεόραση δεν τις παρακολουθώ. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι πριν 8 με 10 χρόνια, η Τουρκία έκανε όντως μια βελούδινη :) εκστρατεία με ερωτικές τηλεοπτικές σειρές τόσο στα Βαλκάνια όσο και στον αραβικό κόσμο. Και φυσικά υπήρχε η ίδια παραγωγή σε πολλές αμιγώς εθνικιστικού περιεχομένου, είτε ιστορικές, είτε κατασκοπικές, με Τούρκους Ράμπο που προστατεύουν τα τούρκικα συμφέροντα σε άλλες χώρες κλπ Χρησιμοποιούν δηλαδή τον αμιγώς αμερικάνικο τρόπο, παίζοντας σε όλα τα επίπεδα ενώ εμείς μείναμε στην εποχή των σπηλαίων, του έντεχνου αυτομαστιγώματος και των αντιρατσιστικών "μηνυμάτων" με το κιλό.
υπαρχει καλη παραγωγη ταινιων και σειρων στην τουρκια
αλλα απο τα συνδρομιτικα καναλια πχblu tv
τα υπολοιπα καναλια δεν μπορουν να δειχνουν σκηνες με βια και σεξ και γενικα εχουν αρκετο ελεγχο για αυτο και το μελοδραμα με την ιδια πανω κατω ιστορια αγαπης

δειτε και το sahsiyet που ειναι ωραια σειρα
Το εχω δει,δεν ειναι απλως ωραια..ειναι εξαιρετικη! Τετοια σειρα στην ελλαδα,ουτε στον υπνο μας.Με τελεια σκηνοθεσια,τελειες ερμηνειες,παλι ο ανεπαναληπτος haluk bilginer,εξαιρετικο δε σεναριο και ενααπιστευτο υπουλο χιουμορ.,παροτι τραγικο το θεμα.Οπου το εχω συστησει να το δουν και το ειδαν,εγινε η αγαπημενη τους σειρα.12 επεισοδιων μονο,το εχει και το γνωστο σαιτ που εχει μανια με τις ταινιες. :wink
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 04 Φεβ 2020, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Επόμενο οφφτοπικ ρίχνω περμα , δοκιμάστε με .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αν δεν το ρίξεις εσύ, θα το ρίξω εγώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Επαναφέρω αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:23 Παίδες, ανέβασα νέο θέμα για να μη χαλάσουμε τη ροή εδώ.

Οπότε, θα τα πούμε εκεί. :)

viewtopic.php?f=19&t=18645
Νamrail, είχα γράψει μια απάντηση εκεί, αλλά σβύστηκε. Από δική μου βλακεία υποθέτω και όχι επέμβαση του συντονισμού. Οπότε, στην χρωστάω. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”