Καλά, το Βέλγιο κάνει σίγουρα υπερκαταμέτρηση. Ο αληθινός αριθμός θα φανεί όταν συγκριθεί η θνησιμότητα του 2020 με τις περασμένες χρονιές και την τάση τους.kameron έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:14 Εν τω μεταξύ, το Βέλγιο έγινε σήμερα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα (και δεύτερη στον κόσμο) που πέρασε το κατώφλι του ενός νεκρού/1000 κατοίκους.
Σε πιο τοπικό επίπεδο, στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης και του New Jersey, η αναλογία προσεγγίζει τον έναν νεκρό/600 κατοίκους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Το μόνο που παρουσιάζεται είναι ο αριθμός των κρουσμάτων, των θανάτων, των εντός ΜΕΘ και ανά νομό. Είναι όλα όσο το δυνατόν πιο γενικά. Όταν πας περιοχή περιοχή, σε νοσοκομεία τότε βλέπεις αυτό που σου γράφω. Όπως και τον Αύγουστο που μάθαμε ότι η πλειοψηφία των νοσηλευομένων στο Σωτηρία ήταν αλλοδαποί και λαθρομετανάστες...Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:21Παρουσιαστηκαν στοιχεια; ας δειξουν στοιχεια και συζηταμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:15Μεγάλος αριθμός ασθενών είναι λαθρομετανάστες. Πήγαν και οι λαθρομετανάστες να προσκυνήσουν και δεν το ξέραμε;Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:12
5-6 μερες ειναι ο χρονος επωασης. Δηλαδη ο χρονος απο τη στιγμη που θα κολλησεις μεχρι να παρουσιασεις συμπτωματα. Για τσεκαρε.
Παντως η χρονικη συγκυρια τριημερο με προκλητικες σκηνες στις εκκλησιες- εκτοξευση κρουσματων ταιριαζει
Επίτηδες μάλλον διαστρεβλώνεις το νόημα. Δεν είναι οι θάνατοι "μακροπρόθεσμοι". Η ύφεση ήταν μακροχρόνια και γι'αυτό προκάλεσε μείωση του προσδόκιμου ζωής. Γιά το αυστηρό lockdown τής άνοιξης μπορείς να τεκμηριώσεις ότι προκάλεσε επιπλέον θανάτους; Αν ναι, πες μας πώς. Αν όχι, από που κι'ως που προβλέπεις ότι το τρέχον μερικό lockdown θα προκαλέσει και μάλιστα 5.000; Τα νύχια σου μύρισες;hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:39Α, εντάξει. Αφού είναι μακροπρόθεσμοι οι θάνατοι, παύουν να έχουν σημασία. Θα μπορέσω να το επικαλεστώ σε 10 χρόνια, όπου ίσως τότε να μου πεις «μπορεί να είχες δίκιο». Αυτό νομίζω ότι τα διορθώνει όλα. Όλα μέλι-γάλα.Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 14:06 Αρα ανακεφαλαιώνουμε:
1. Δεν προκύπτει από την εμπειρία τής άνοιξης ότι lockdown περιορισμένης διάρκειας οδηγεί σε αύξηση των θανάτων (και μάλιστα κατά 5.000) λόγω ύφεσης. Ισως να μην είναι διαθέσιμα ακόμη τα στοιχεία και να είχαμε όντως τέτοια καταστροφή την οποία να μη παρατηρήσαμε. Εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορείς να την επικαλεσθείς (ακόμη; ) αυτή την καταστροφή.
Κι'όμως, αυτή την παπαριά είπες, ότι κλείνουμε γιά να γλυτώσουμε 100 θανάτους. Μήπως όμως αυτή είναι χειρότερη; Σημασία έχει ότι ο αριθμός είναι πολύ μικρός μπροστά στον αριθμό των επιπτώσεων, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν μόνο νεκρούς. Πώς τον υπολόγισες τον αριθμό και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είναι "μικρός";hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:39Δεν λέω πόσους θα γλυτώσουμε, γιατί αυτό είναι παπαριά. Μπορεί να μην γλυτώσεις και απολύτως κανέναν. Σημασία έχει ότι ο αριθμός είναι πολύ μικρός μπροστά στον αριθμό των επιπτώσεων, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν μόνο νεκρούς.Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 14:062. Τελικά λες ότι δεν θα γλυτώσουμε 100 θανάτους, αλλά 1.000 (ακόμη και αν πρόκειται γιά υπάνθρωπους 65+άρηδες).
Δεν κόβεται εκεί η πρόταση, πρέπει να δώ κι'εγώ πως συνεχίζει.hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:39Ε, ναι, τι σημασία έχουν τα στοιχεία μπροστά στην αυθαίρετη υπόθεση ότι η ανακοίνωση θανάτων ρίχνει την κίνηση. Γιατί να πρέπει να το στηρίξεις αυτό κάπου; Είναι αξίωμα που αναφέρεται στην Ιερή Βίβλο των Υποθέσεων.Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 14:063. Επιμένεις ότι την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, που δεν υπήρχε τουρισμός ούτε lockdown, η κίνηση σε διασκέδαση και εστίαση ήταν στα ίδια με τα περσινά επίπεδα. Μπορεί και να είναι έτσι, δεν θα κάτσω να ψάχνω γιά στοιχεία γιά να σε αντικρούσω.
Edit: Το βρήκα: Πάντως, όσο αυθαίρετη είναι η δική μου υπόθεση ότι θα πέσει έτσι κι'αλλιώς αν οι νεκροί από 250 τον μήνα θα γίνουν 500 και 1.000 (και ποιός μας λέει ότι δεν θα είναι και 2.000) τουλάχιστον το ίδιο αυθαίρετη είναι και η δική σου, ότι θα είναι business as usual.
Ισως είναι κι'αυτή η default πραγματικότητα. Οτι όσο και αν πεθαίνουν οι άνθρωποι γύρω μας, η όρεξη γιά φαγητό και διασκέδαση δεν πέφτει με τίποτα.
Ναι, έτσι λένε όλοι. Η default πραγματικότητα είναι ότι από το lockdown θα πεθάνουν 5.000 ενώ από τον κορωνοϊό, όσοι και να πεθάνουν θα είναι "λίγοι"hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:39Κατάλαβε κάτι: αυτό που κάνεις εσύ είναι υπόθεση, εμένα είναι η default πραγματικότητα. Εσύ θα πρέπει να αποδείξεις ότι η υπόθεσή σου έχει βάση και πόση βάση μάλιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 02 Νοέμ 2020, 00:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Εμπεδοκλής
Το Βέλγιο και ειδικά οι Βρυξέλλες έχουν ένα σωρό λαθραίους μαζί με αρρώστιες και υποκείμενα νοσήματα. Αναμενόμενο...hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:41Καλά, το Βέλγιο κάνει σίγουρα υπερκαταμέτρηση. Ο αληθινός αριθμός θα φανεί όταν συγκριθεί η θνησιμότητα του 2020 με τις περασμένες χρονιές και την τάση τους.kameron έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:14 Εν τω μεταξύ, το Βέλγιο έγινε σήμερα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα (και δεύτερη στον κόσμο) που πέρασε το κατώφλι του ενός νεκρού/1000 κατοίκους.
Σε πιο τοπικό επίπεδο, στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης και του New Jersey, η αναλογία προσεγγίζει τον έναν νεκρό/600 κατοίκους.
-
Εμπεδοκλής
Ρώτα τους υπαλλήλους. Επίσημα στοιχεία ανά εθνικότητα του κάθε αλλοδαπού που κόλλησε δεν πρόκειται να έχεις...Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:21Παρουσιαστηκαν στοιχεια; ας δειξουν στοιχεια και συζηταμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:15Μεγάλος αριθμός ασθενών είναι λαθρομετανάστες. Πήγαν και οι λαθρομετανάστες να προσκυνήσουν και δεν το ξέραμε;Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:12
5-6 μερες ειναι ο χρονος επωασης. Δηλαδη ο χρονος απο τη στιγμη που θα κολλησεις μεχρι να παρουσιασεις συμπτωματα. Για τσεκαρε.
Παντως η χρονικη συγκυρια τριημερο με προκλητικες σκηνες στις εκκλησιες- εκτοξευση κρουσματων ταιριαζει
Προς το παρόν, οι FT δείχνουν ότι στο Βέλγιο οι υπερβάλλοντες νεκροί είναι περίπου όσοι οι νεκροί από τον Covid:hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:41Καλά, το Βέλγιο κάνει σίγουρα υπερκαταμέτρηση. Ο αληθινός αριθμός θα φανεί όταν συγκριθεί η θνησιμότητα του 2020 με τις περασμένες χρονιές και την τάση τους.kameron έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:14 Εν τω μεταξύ, το Βέλγιο έγινε σήμερα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα (και δεύτερη στον κόσμο) που πέρασε το κατώφλι του ενός νεκρού/1000 κατοίκους.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσω, γιατί δεν βγάζει καν νόημα ο ειρμός σου. Είναι πραγματικά ακατάληπτα αυτά που έγραψες. Θα μείνω μόνο σ' αυτό. Δεν ξέρω αν ο κορωνοϊός άφησε κάποιο κουσούρι στην ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι γραπτά ή απλώς θέλεις τόσο πολύ να απαντήσεις που δεν δίνεις βάση στο τι διαβάζεις, αλλά ο αριθμός 5.000 δεν είναι κάποια ακριβής πρόβλεψη, είναι ένα παράδειγμα τάξης μεγέθους. Ότι μια βίαια μείωση στον παραγωγικό κύκλο ρίχνει απότομα και βίαια το βιοτικό επίπεδο και μαζί όλους τους δείκτες.Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:59Επίτηδες μάλλον διαστρεβλώνεις το νόημα. Δεν είναι οι θάνατοι "μακροπρόθεσμοι". Η ύφεση ήταν μακροχρόνια και γι'αυτό προκάλεσε μείωση του προσδόκιμου ζωής. Γιά το αυστηρό lockdown τής άνοιξης μπορείς να τεκμηριώσεις ότι προκάλεσε επιπλέον θανάτους; Αν ναι, πες μας πώς. Αν όχι, από που κι'ως που προβλέπεις ότι το τρέχον μερικό lockdown θα προκαλέσει και μάλιστα 5.000; Τα νύχια σου μύρισες;hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:39Α, εντάξει. Αφού είναι μακροπρόθεσμοι οι θάνατοι, παύουν να έχουν σημασία. Θα μπορέσω να το επικαλεστώ σε 10 χρόνια, όπου ίσως τότε να μου πεις «μπορεί να είχες δίκιο». Αυτό νομίζω ότι τα διορθώνει όλα. Όλα μέλι-γάλα.Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 14:06 Αρα ανακεφαλαιώνουμε:
1. Δεν προκύπτει από την εμπειρία τής άνοιξης ότι lockdown περιορισμένης διάρκειας οδηγεί σε αύξηση των θανάτων (και μάλιστα κατά 5.000) λόγω ύφεσης. Ισως να μην είναι διαθέσιμα ακόμη τα στοιχεία και να είχαμε όντως τέτοια καταστροφή την οποία να μη παρατηρήσαμε. Εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορείς να την επικαλεσθείς (ακόμη; ) αυτή την καταστροφή.
Σου έδειξα πιο πίσω ότι εξαιτίας της κρίσης πέθαναν 20.000 άνθρωποι. Ο αριθμός 5.000 είναι μια ένδειξη της κλίμακας των μακροπρόθεσμων νεκρών μιας βεβιασμένης κίνησης πανικού της κυβέρνησης που θα αυξήσει πάλι στα ύψη την ανεργία και θα ρίξει δραματικά το βιοτικό επίπεδο και το προσδόκιμο.
Η οικονομία δεν είναι ελατήριο να επανακάμπτει αμέσως σε πρηγούμενα επίπεδα, ειδικά αν είναι ένα αδύναμο μοντέλο σαν το ελληνικό και με τεράστιο κρατικό χρέος, που να μην δίνει την δυνατότητα ενέσεων από το κράτος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο σημείο αυτό θα γελοιοποίησω άλλη μια φορά τον φιλο Χελληγενη με μια φράση σημειώνοντας ότι το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα *αυξήθηκε* μεταξύ 2010 και 2015 με εξαίρεση μια μικρή κάμψη το 2012.
Αρα, ο αριθμός 5.000 δεν στηρίζεται πουθενά, είναι ένα "παράδειγμα". Το οποίο παράδειγμα τυχαίνει να είναι 2,5 φορές μεγαλύτερο από εκείνο που προέκυψε από την μεγαλύτερη και πιό παρατεταμένη κρίση που έπληξε την Ελλάδα. Ούτε και ο αριθμός των 100 νεκρών που και καλά θα γλυτώσουμε λόγω των περιοριστικών μέτρων στηρίζεται σε κάτι. Είναι κι'αυτός ένα "παράδειγμα". Είναι όμως βέβαιο ότι όποιος και να είναι ο αριθμός αυτός, θα είναι "μικρός". Μετά από αυτά που έγραψες, δεν βλέπω που διαφωνούμε.hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:14Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσω, γιατί δεν βγάζει καν νόημα ο ειρμός σου. Είναι πραγματικά ακατάληπτα αυτά που έγραψες. Θα μείνω μόνο σ' αυτό. Δεν ξέρω αν ο κορωνοϊός άφησε κάποιο κουσούρι στην ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι γραπτά ή απλώς θέλεις τόσο πολύ να απαντήσεις που δεν δίνεις βάση στο τι διαβάζεις, αλλά ο αριθμός 5.000 δεν είναι κάποια ακριβής πρόβλεψη, είναι ένα παράδειγμα τάξης μεγέθους. Ότι μια βίαια μείωση στον παραγωγικό κύκλο ρίχνει απότομα και βίαια το βιοτικό επίπεδο και μαζί όλους τους δείκτες.Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:59Επίτηδες μάλλον διαστρεβλώνεις το νόημα. Δεν είναι οι θάνατοι "μακροπρόθεσμοι". Η ύφεση ήταν μακροχρόνια και γι'αυτό προκάλεσε μείωση του προσδόκιμου ζωής. Γιά το αυστηρό lockdown τής άνοιξης μπορείς να τεκμηριώσεις ότι προκάλεσε επιπλέον θανάτους; Αν ναι, πες μας πώς. Αν όχι, από που κι'ως που προβλέπεις ότι το τρέχον μερικό lockdown θα προκαλέσει και μάλιστα 5.000; Τα νύχια σου μύρισες;hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:39Α, εντάξει. Αφού είναι μακροπρόθεσμοι οι θάνατοι, παύουν να έχουν σημασία. Θα μπορέσω να το επικαλεστώ σε 10 χρόνια, όπου ίσως τότε να μου πεις «μπορεί να είχες δίκιο». Αυτό νομίζω ότι τα διορθώνει όλα. Όλα μέλι-γάλα.
Σου έδειξα πιο πίσω ότι εξαιτίας της κρίσης πέθαναν 20.000 άνθρωποι. Ο αριθμός 5.000 είναι μια ένδειξη της κλίμακας των μακροπρόθεσμων νεκρών μιας βεβιασμένης κίνησης πανικού της κυβέρνησης που θα αυξήσει πάλι στα ύψη την ανεργία και θα ρίξει δραματικά το βιοτικό επίπεδο και το προσδόκιμο.
Εδώ υποστηρίζεις ότι δεν θα υπάρξει καμμία μείωση στην κατανάλωση από 1.000 - 2.000 θανάτους τον μήνα. Θα φοβηθούν οι Ελληνες από μία υφεσούλα αν περιορισθεί ο ιός;hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:14Η οικονομία δεν είναι ελατήριο να επανακάμπτει αμέσως σε πρηγούμενα επίπεδα, ειδικά αν είναι ένα αδύναμο μοντέλο σαν το ελληνικό και με τεράστιο κρατικό χρέος, που να μην δίνει την δυνατότητα ενέσεων από το κράτος.
1.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δεν γίνεται υπερκαταμέτρηση στο Βέλγιο. Κάποια λάθη μπορεί να έγιναν τον Απρίλιο επειδή δεν είχαμε επαρκή τεστ και πάρα πολά θύματα, ιδίως στα γηροκομεία, καταγράφονταν ως νεκροί covid βάσει συμπτωμάτων. Αλλά το καλοκαίρι έγινε επανέλεγχος όλων αυτών των φακέλων και αφαιρέθηκαν καμμιά διακοσαριά από το σύνολο.hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:41Καλά, το Βέλγιο κάνει σίγουρα υπερκαταμέτρηση. Ο αληθινός αριθμός θα φανεί όταν συγκριθεί η θνησιμότητα του 2020 με τις περασμένες χρονιές και την τάση τους.kameron έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:14 Εν τω μεταξύ, το Βέλγιο έγινε σήμερα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα (και δεύτερη στον κόσμο) που πέρασε το κατώφλι του ενός νεκρού/1000 κατοίκους.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- hellegennes
Αρα, ο αριθμός 5.000 δεν στηρίζεται πουθενά, είναι ένα "παράδειγμα". Το οποίο παράδειγμα τυχαίνει να είναι 2,5 φορές μεγαλύτερο από εκείνο που προέκυψε από την μεγαλύτερη και πιό παρατεταμένη κρίση που έπληξε την Ελλάδα.[/quote]Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:32 Σου έδειξα πιο πίσω ότι εξαιτίας της κρίσης πέθαναν 20.000 άνθρωποι. Ο αριθμός 5.000 είναι μια ένδειξη της κλίμακας των μακροπρόθεσμων νεκρών μιας βεβιασμένης κίνησης πανικού της κυβέρνησης που θα αυξήσει πάλι στα ύψη την ανεργία και θα ρίξει δραματικά το βιοτικό επίπεδο και το προσδόκιμο.
Α, καλά. το 5.000 είναι 2,5 φορές μεγαλύτερο από το 20.000;
Η ύφεση δεν είναι θέμα φόβου, είναι θέμα δυνατοτήτων. Όταν θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και θα πάει πάλι η ανεργία στον θεό, δεν βλέπω τι σχέση έχει ο φόβος στην εξίσωση.Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:32Εδώ υποστηρίζεις ότι δεν θα υπάρξει καμμία μείωση στην κατανάλωση από 1.000 - 2.000 θανάτους τον μήνα. Θα φοβηθούν οι Ελληνες από μία υφεσούλα αν περιορισθεί ο ιός;hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:14Η οικονομία δεν είναι ελατήριο να επανακάμπτει αμέσως σε πρηγούμενα επίπεδα, ειδικά αν είναι ένα αδύναμο μοντέλο σαν το ελληνικό και με τεράστιο κρατικό χρέος, που να μην δίνει την δυνατότητα ενέσεων από το κράτος.
Πασχίζω να καταλάβω τι είδους συνδέσεις κάνεις. Η ύφεση είναι απόρροια φόβου; Δηλαδή το 2009 απλά τρομάξαμε πάρα πολύ και μας πήρε 10 χρόνια να συνέλθουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Τι να ξεφτιλίσεις ρε κακομοίρη, πάρτο στη μάπα :hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:51Λοιπόν λες ψέματα και σου δίνω διορία μία ώρα πριν σε ξεφτιλίσω τελείως. Έχεις χρόνο να το πάρεις πίσω.nik_killthemall έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:21 Ασε τις μπούρδες, λίστα με τους διασωληνωμένους 14 ημερών σου είχα φτιάξει, όχι 4-5 ημερών όπως ψευδώς λες ! Τεσπα, ο κάθε πικραμένος χελιγενης βγαζει τα κομπλεξ της ζωης του με αφορμή μια πανδημια ...
Spoiler
nik_killthemall έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:48Δεν διαλέγω συγκεκριμένα 6ήμερα ! Απλά επιλέγω να εστιάσω στις τελευταίες 15 μέρες γιατί αυτές δείχνουν την πιο πρόσφατη τάση ! ΕΣΥ αντίθετα διαλέγεις να μιξάρεις την αυξητική τάση των πιο πρόσφατων 15 ημερών με την μικρή ύφεση που υπήρξε ΠΡΙΝ τις τελευταίες 15ημερες για να βγάλεις βολικά αποτελέσματα.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2020, 20:57Όχι, δεν διαλέγεις καμμιά εβδομάδα. Διαλέγεις συγκεκριμένα 6ήμερα, πηδώντας τις ενδιάμεσες μέρες που υπάρχουν μειώσεις. Εγώ βάζω όλην την περίοδο και σου δείχνω την τάση. Αν δεν ξέρεις μαθηματικά δεν φταίω εγώ. Ο αριθμός των 150 διασωληνωμένων θα προκύψει από την προβολή της τάσης που σου έβαλα, που είναι όλου του μήνα, όχι των 6 ημερών (που ονομάζεις εβδομάδα) που σε βολεύουν στο συμπέρασμά σου.nik_killthemall έγραψε: 10 Οκτ 2020, 19:33 χαζός είσαι ? Εγώ διαλέγω εβδομάδα (την επαναλαμβανόμενη περίοδο δηλ.), και όχι βολικά 2ήμερα και 4ημερα, εσύ διαλέγεις βολικά 2 ημερα και 4ήμερα και λοιπες καθυστεριές.
Επίσης ΔΕΝ ειπα πουθενα πως ο ρυθμος αυξησης σήμερα ειναι ίδιος με του Μαρτίου, αλλάζεις θέμα για να αποφύγεις την ουσία γιατί λες πίπες. Ειπα πως από την στιγμή που επιβάλλεις το x μέτρο θέλεις 2 με 3 εβδομάδες ώστε αυτό το μέτρο να αναγκάσει την y παράμετρο (όπου y = κρουσματα / διασωληνωμένοι / νεκροί) να σταματήσει να αυξάνει.
Άρα αν θέλεις να σταματήσεις στους 150 διασωληνωμένους θα πρέπει το x μέτρο να το επιβάλλεις 2-3 εβδομάδες πριν.
Αυτοί είναι οι διασωληνωμένοι τις τελευταίες 15 μέρες :
- 68 : 26/9
- 68 : 27/9
- 73 : 28/9
- 79 : 29/9
- 78 : 30/9
- 89 : 01/10
- 85 : 02/10
- 79 : 03/10
- 82 : 04/10
- 83 : 05/10
- 87 : 06/10
- 88 : 07/10
- 91 : 08/10
- 98 : 09/10
- 100 : 10/10
Σύμφωνα με σένα αυτές οι μεταβολές θα οδηγήσουν σε 150 ΜΕΘ στις 18 Νοε. Οκ ! Εφόσον δεν γίνει λοκντάουν, θα ενημερώνω αυτό το μήνυμα κάθε μέρα μέχρι τις 18 Νοε για να μετρήσουμε στο τέλος το πόσο μαλάκας είσαι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών στο Βέλγιο είναι 83 έτη...Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:00Το Βέλγιο και ειδικά οι Βρυξέλλες έχουν ένα σωρό λαθραίους μαζί με αρρώστιες και υποκείμενα νοσήματα. Αναμενόμενο...hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:41Καλά, το Βέλγιο κάνει σίγουρα υπερκαταμέτρηση. Ο αληθινός αριθμός θα φανεί όταν συγκριθεί η θνησιμότητα του 2020 με τις περασμένες χρονιές και την τάση τους.kameron έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:14 Εν τω μεταξύ, το Βέλγιο έγινε σήμερα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα (και δεύτερη στον κόσμο) που πέρασε το κατώφλι του ενός νεκρού/1000 κατοίκους.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- hellegennes
Για άλλη μια φορά, μετά το ξεφτίλισμά σου, αντί να κατεβάσεις κάτω το κεφάλι και να πεις «έχεις δίκιο, δεν είδα αν η μαλακία που πέταξα στηρίζεται από τα στοιχεία», αποφασίζεις να ξεφτιλιστείς παραπάνω, πετώντας μια ακόμη μεγαλύτερη παπαριά.foscilis έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 00:28 Στο σημείο αυτό θα γελοιοποίησω άλλη μια φορά τον φιλο Χελληγενη με μια φράση σημειώνοντας ότι το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα *αυξήθηκε* μεταξύ 2010 και 2015 με εξαίρεση μια μικρή κάμψη το 2012.
Το προσδόκιμο ορίζεται με βάση την ηλικία. Αυτός είναι ο ειδικός ορισμός. Αυτό που γενικά λέμε προσδόκιμο είναι ο αναμενόμενος αριθμός ετών για έναν άνθρωπο που γεννιέται το ίδιο έτος που ορίζεται ο δείκτης, δηλαδή αφορά το προσδόκιμο των ατόμων που είναι μεταξύ 0 και 1 έτους, στο έτος αναφοράς. Δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με την αύξηση ή μείωση της θνησιμότητας οποιασδήποτε άλλης ηλικιακής ομάδας.
Δεν χορταίνεις να γελοιοποιείσαι, ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παρά την αλματώδη άνοδο των κρουσμάτων, η θέση τής Ελλάδος βελτιώθηκε κατά την εβδομάδα 26/10/2020-01/11/2020 με βάση το μέγεθος νεκροί ανά εκατομμύριο κατοίκων και βρέθηκε στην 31η θέση με 5,86 έναντι 6,3 την προηγούμενη εβδομάδα. Πρώτη είναι και πάλι η Τσεχία με 107,04 (τρομερό, είχε 1.147 νεκρούς σε μία εβδομάδα) και ακολουθούν Βέλγιο με 76,51 Μαυροβούνιο με 74,83 και Σλοβενία με 58,68. Η Β.Μακεδονία, παρ'ό,τι διατήρησε σταθερό τον ρυθμό αύξησης νεκρών, έπεσε από την τρίτη στην έβδομη θέση με 40,80Leporello έγραψε: 26 Οκτ 2020, 18:38Με βάση το μέγεθος νεκροί ανά εκατομμύριο κατοίκων, η Ελλάδα την εβδομάδα 19/10-25/10/2020 ήταν στην 29 θέση μεταξύ 39 ευρωπαϊκών χωρών, δηλαδή καλύτερα (!) απ'ό,τι την προηγούμενη εβδομάδα, που ήταν 23η. Η βελτίωση αυτή προέρχεται από επιδείνωση των άλλων και όχι από βελτίωση τής Ελλάδος. Στην χειρότερη θέση βρίσκονται Τσεχία, Μαυροβούνιο και Βόρεια Μακεδονία, με 72,7 47,8 και 40,8 νεκρούς ανά εκατομμύριο αντίστοιχα. Η Ελλάδα έχει 6,3. Σε καλύτερη θέση είναι Ιρλανδία, Δανία, Εσθονία, Γερμανία, Λευκορωσία, Σερβία, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία (η τελευταία μάλιστα χωρίς καθόλου νεκρούς). Ουσιαστικά δηλαδή όλες οι χώρες τους Βορρά και μερικές άλλες.
Κάτω από εμάς βρέθηκαν Γερμανία, Σερβία, Δανία, Λευκορωσία, Φινλανδία, Νορνηγία, Σουηδία και Εσθονία. Αυτές ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα καλύτερες. Μας πέρασαν Ιρλανδία και Ισλανδία (αυτή λόγω πληθυσμού, με 4 μόνο νεκρούς εκτοξεύθηκε στην 27η από την 39η θέση.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 6376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις