!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Phorum Forumvision #1
Πολύ καλός γύρος, ίσως ο καλύτερος απ'αρχής του διαγωνισμού για μένα! ΜΟΝΟ 2 τραγούδια με νευρίασαν αυτή την φορά για τα οποία έγραψα this song is shit κριτικές (no offense meant συμπαθείς τραγουδοθέτες, ούτως ή άλλως δεν ξέρω ποιος βάζει τι). Συνήθως τα 3-4 πρώτα (κατ'εμέ) είναι αυτά που μ'αρέσουν και στα υπόλοιπα υποφέεερω.
Οπότε θα έλεγα σίγουρα δεν ανήκω σ'αυτό το ομοιογενές γκρουπ που λέει ο micmic με την καμία. Αφού το καθημερινό μου diet είναι death metal/metalcore με scream/growl vocals. Και πήγα και σας έβαλα τραγουδάρα Tiamat απ'τα παλιά με ελάχιστα harsh vocals και οι μισοί μου λέτε "αχ καλέ δεν μπορώ τα σκληρά φωνητικά"! :sigh
Τεσπα, σχόλια μπήκαν. Αύριο ίσως μπουν και οι βαθμοι... θα είναι δύσκολο!
Οπότε θα έλεγα σίγουρα δεν ανήκω σ'αυτό το ομοιογενές γκρουπ που λέει ο micmic με την καμία. Αφού το καθημερινό μου diet είναι death metal/metalcore με scream/growl vocals. Και πήγα και σας έβαλα τραγουδάρα Tiamat απ'τα παλιά με ελάχιστα harsh vocals και οι μισοί μου λέτε "αχ καλέ δεν μπορώ τα σκληρά φωνητικά"! :sigh
Τεσπα, σχόλια μπήκαν. Αύριο ίσως μπουν και οι βαθμοι... θα είναι δύσκολο!
- masterridley
Συνεχώς πέφτω στην παγίδα σου όπου βάζεις καλούτσικα κομμάτια. Αυτό πρέπει να σταματήσειMisty_Blue έγραψε: 09 Δεκ 2024, 12:07Κι έγραψες ωραίο σχόλιο στο κομμάτι που βαλα, πέρα από το 12αρι που του δωσες..![]()
Αλλά δες και το σχόλιο στον γύρο 3 για να σου φύγει η αγάπη
- masterridley
Άστα αυτά νυχτίτσα, ή μήπως πρέπει να πω νυφίτσα! Άλλα μαρτυρά το σχόλιο σου στον 4ο γύρο.νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:38![]()
καλό!
καλέ δεν ξέρουμε τίνος είναι τί αφού
έντιτ
μόνο ο μπαζούμπας ξέρει![]()
Μολόγα τώρα, μήπως βρίσκεσαι σε διαρκή κρυφή επικοινωνία με τον μέγα (όπως συμφωνούμε όλοι) προφάιλερ bazoomba; Μόνο έτσι εξηγείται.
Το δίκαιο θα ήταν να άλλαζε αυτός που το ανέβασε δεύτερος, όμως καθώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα καθορισμού του χρόνου, θα πρότεινα αυτόματα να αναιρούνται/εξαιρούνται της συμμετοχής και τα δυο όμοια τραγούδια και να καλούνται οι παίκτες να βάλουν, εκ νέου, διαφορετικά.Jimmy81 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 01:45 Ένα άλλο πιθανό πρόβλημα με τα θέματα είναι το ενδεχομένως περιορισμένο ρεπερτόριο και η αυξημένη πιθανότητα να βάλουν 2 ή και περισσότερα άτομα το ίδιο τραγούδι. Σε αυτή την περίπτωση τι θα γίνεται; Θα πρέπει να αλλάζει ο ένας από τους δύο παίκτες;![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Δεν μου φεύγει
Κρατάω το σχόλιο στον 6ο γύρο
To scare myself with my own desert places.
δεν έχω εξασκήσει αρκετά τις ικανότητες μου και τις έχω απωλεσειmasterridley έγραψε: 13 Δεκ 2024, 03:29Άστα αυτά νυχτίτσα, ή μήπως πρέπει να πω νυφίτσα! Άλλα μαρτυρά το σχόλιο σου στον 4ο γύρο.νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:38![]()
καλό!
έντιτ
Μολόγα τώρα, μήπως βρίσκεσαι σε διαρκή κρυφή επικοινωνία με τον μέγα (όπως συμφωνούμε όλοι) προφάιλερ bazoomba; Μόνο έτσι εξηγείται.
ο μέγας προφάιλερ είναι ντιβος, δε βλέπεις που δεν απαντά καν στις δημόσιες παραθέσεις;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν μου κανετε πλακα και πηγα παλι κουβα στις προβλεψεις, να ξες θα φυγω, δεν θα το αντεξω.νύχτα έγραψε: 13 Δεκ 2024, 13:31δεν έχω εξασκήσει αρκετά τις ικανότητες μου και τις έχω απωλεσειmasterridley έγραψε: 13 Δεκ 2024, 03:29Άστα αυτά νυχτίτσα, ή μήπως πρέπει να πω νυφίτσα! Άλλα μαρτυρά το σχόλιο σου στον 4ο γύρο.νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:38
![]()
καλό!
έντιτ
Μολόγα τώρα, μήπως βρίσκεσαι σε διαρκή κρυφή επικοινωνία με τον μέγα (όπως συμφωνούμε όλοι) προφάιλερ bazoomba; Μόνο έτσι εξηγείται.![]()
ο μέγας προφάιλερ είναι ντιβος, δε βλέπεις που δεν απαντά καν στις δημόσιες παραθέσεις;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ιδέα για αβαταρ.

- regarding_to_Being
λισν το μι μπρο....δεν ξερω τι θα κανεις αλλα δεν εχω χρονο να μαθω πως παιζεται τοmicmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:58Αυτό θα μπορούσε να το πει μόνο κάποιος στις τελευταίες θέσεις. Που και πάλι δηλαδή, μπορεί κάποιος να είναι στην τελευταία θέση αλλά στη βαθμολογία του να συμφωνεί με τους άλλους. Πχ μπορεί κάποιος να έχει ακριβώς το ίδιο γούστο με τους άλλους αλλά να του αρέσουν και τα ρεμπέτικα που δεν αρέσουν στους υπόλοιπους. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν μπορεί να βάζει μόνο ρεμπέτικα. Λογικά θα βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά θα βαθμολογεί τα υπόλοιπα κομμάτια όπως και οι άλλοι παίκτες.
παιχνιδι,....λογάριασε με σε αυτο το τραγουδι
αν ειναι να βαλω μορισεη,τσελσυ γουλφς,ρομπερτ σμιθ,ζεπελινες.....κι άλλα
κ να πιανω πάτο...άσε
.....το Φρέαρ.....
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ πάντως ρε μπρο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα brutal φωνητικά. Άλλωστε αν δεν ακούσω κάτι από "Massacre - From Beyond" κάθε μέρα δεν μπορώ να λειτουργήσωmasterridley έγραψε: 13 Δεκ 2024, 03:19Οπότε θα έλεγα σίγουρα δεν ανήκω σ'αυτό το ομοιογενές γκρουπ που λέει ο micmic με την καμία. Αφού το καθημερινό μου diet είναι death metal/metalcore με scream/growl vocals. Και πήγα και σας έβαλα τραγουδάρα Tiamat απ'τα παλιά με ελάχιστα harsh vocals και οι μισοί μου λέτε "αχ καλέ δεν μπορώ τα σκληρά φωνητικά"! :sigh
Απλά το συγκεκριμένο τραγούδι δεν μου φάνηκε ενδιαφέρον γι' αυτό και του έβαλα χαμηλή βαθμολογία.
- Misty_Blue
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση