σαν την φάρμα το κανανε, διωξανε τον Μενιο και τωρα το παίζουν μια οικογένεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
σαν την φάρμα το κανανε, διωξανε τον Μενιο και τωρα το παίζουν μια οικογένεια.
και στην φαρμα ετσι λενε.
- Misty_Blue
Έλα τώρα μεταξύ μας, μη το παίζεις αθώα περιστερά
To scare myself with my own desert places.
Μπα...aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:16Οπότε να υποθέσω ότι είμαι στις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν ανήκουν στο ομοιογενές γκρουπ;![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ας το αφησουμε αυτο το θέμα, οκ θέλατε να τον διώξετε, δικαίωμά σας.
Για την ιδέα μου να βαζει ο νικητής θεματικό γυρο; Δεν ειναι καλυτερα απο τα τυποποιημένα, τα ετοιμα; Θα μπορουσε πχ η Αλικατ να επιλεξει θεμα αντιγραφες, ή εσύ νανουρίσματα, και να εχετε αληθινό πλεονέκτημα, να εχει νόημα. Καλη ιδεα δεν ειναι;
Μακάρι.
Γιατί μέχρι τώρα, σε σχέση με τις μουσικές μου επιλογές ένιωθα σαν τη μύγα μες το γάλα (ή σταγόνα γάλακτος, ανάμεσα σε μύγες αν θες:003:)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Συμφωνώ απόλυτα!!enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:42
Για την ιδέα μου να βαζει ο νικητής θεματικό γυρο; Δεν ειναι καλυτερα απο τα τυποποιημένα, τα ετοιμα; Θα μπορουσε πχ η Αλκατ να επιλεξει θεμα αντιγραφες, ή εσύ νανουρίσματα, και να εχετε αληθινό πλεονέκτημα, να εχει νόημα. Καλη ιδεα δεν ειναι;
Μόνο που δεν χρειάζεται να βγω νικήτρια για να επιλέξω νανουρίσματα, όπως είδες μια χαρά τα πάνε σχεδόν όλοι στα νανουρίσματα, ειδικά σε αυτόν τον γύρο..
- Misty_Blue
Δεν θα πρεπε να νιώθεις έτσι..Τα πας πάρα πολύ καλά, γενικά έχουν απήχηση αυτά που βάζεις οπότε δεν είσαι σαν τη μύγα στο γάλα..aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:45
Μακάρι.![]()
Γιατί μέχρι τώρα, σε σχέση με τις μουσικές μου επιλογές ένιωθα σαν τη μύγα μες το γάλα (ή σταγόνα γάλακτος, ανάμεσα σε μύγες αν θες:003:)
Κι εμείς ?
Ένα θέμα ο καθένας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
σωστα, οποτε πραγματι μονο για την ευχαρίστησή σας ισως να το καναμε, να ειναι πιο ωραιο το παιχνιδι, να περνατε καλα κλπ. Δεν υπάρχει λογος σοβαρός πραγματι, δεν θα εχουμε αύξηση ιντριγκας.Misty_Blue έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:46 Μόνο που δεν χρειάζεται να βγω νικήτρια για να επιλέξω νανουρίσματα, όπως είδες μια χαρά τα πάνε σχεδόν όλοι στα νανουρίσματα, ειδικά σε αυτόν τον γύρο..Μ'αντιγράφουν παιδί μου
...τι να πω...
![]()
ισως αν διαλεγε θεμα ο Μπιστης καθε φορά, που ειναι ο πιο δικαιος;
enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:42Ας το αφησουμε αυτο το θέμα, οκ θέλατε να τον διώξετε, δικαίωμά σας.Misty_Blue έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:34Έλα τώρα μεταξύ μας, μη το παίζεις αθώα περιστεράenaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:22
σαν την φάρμα το κανανε, διωξανε τον Μενιο και τωρα το παίζουν μια οικογένεια.![]()
Για την ιδέα μου να βαζει ο νικητής θεματικό γυρο; Δεν ειναι καλυτερα απο τα τυποποιημένα, τα ετοιμα; Θα μπορουσε πχ η Αλικατ να επιλεξει θεμα αντιγραφες * ή εσύ νανουρίσματα, και να εχετε αληθινό πλεονέκτημα, να εχει νόημα. Καλη ιδεα δεν ειναι;
Πάντως εγώ με το μέρος σου είμαι.
Σιγά μη φταις επειδή * "you made him taste his own medicine", που λένε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 12 Δεκ 2024, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Εμείς που δεν σταυρώνουμε νίκη στην απ"όξω αγαπητέ.....
μα με κρέμασε, ημουνα σχεδόν σιγουρος οτι θα τον εκνευρίσω αρκετα που για να μου την σπασει θα κατσει με το ζορι. Ειναι σαν να εννοει οτι δεν τα καταφερα στην ουσια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση