κάτσε να διαβάσει την απάντηση και αν πεί ναι θα το κάνω ένα λέβελ πιο εύκολο, με μισή καρδιά βέβαια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
Re: Μπλε ιστορίες
Ναι κι εγώ.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:42Ας το πάρει το ποτάμι τότε;ε;ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:35Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:15
ναι ρε γαμώτο, φοβερό τραγούδι.
πάντως το δίλημα, την επιλογή, την επιμονή και το άρωμα έρωτα δεν το έχετε λύσει, και είναι ευκολα και δίκαια.![]()
Να ψάξω για ημερομηνίες ναι, για μονάδες ναι, για ό,τι θες ναι. Αλλά να είναι μετρήσιμα. Ο έρωτας δεν είναι και κυρίως δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο. Οπότε, σαφώς και δεν θέλω πια να το λύσω.![]()
Και δεν είναι υπεκφυγή αυτό, έτσι;
Αν συμφωνούν κι οι υπόλοιποι φυσικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ή θα δώσεις χιντ σοβαρό ή θα μας πεις τη λύση. Διάλεξε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τσ, δεν θέλω άλλα λέβελ.
Στο επόμενο θα είμαι προετοιμασμένη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Του τελειώνουν οι μονάδες στο τηλεφωνο
Είναι ο Άγις που είναι μπανιαρισμένος και θέλει λίγες μονάδες ακόμα να γίνει πάλι μπλε
Τώρα που είπε η Ίφιδα μονάδες, μήπως αυτές οι 10 μονάδες είναι εκατοστά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έχω καμία επιλογή που να μου αφήνει την ελπίδα οτι κάποτε θα το λύσεις ή όλες θα είναι με τον σπαραγμό του δεν με καταλαβαίινειιιιιις;
ρε παιδί μου, ήμουν σε δίλημμα, έτσι θα έμοιαζε, σαν τον συς, δεν ήμουν αλήθεια όμως, είχα επιλέξεις καιρό, ήθελα να γράψω στου γγ το νήμα, είχα επιμείνει πολύ γιαυτό έχασα το μπλέ, πριν λίγο καιρό, το είχα παρακάνει, σας είχα ζαλίσει τα μην πω, ήθελα 10 περίπου πόντους να φτάσω στο μπλέ πάλι, τώρα πρέπει να είμαι 40 μέσα.
καλύτερα;
Τα μπάνια τα ανέφερα και ήταν όχι.Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:55 Είναι ο Άγις που είναι μπανιαρισμένος και θέλει λίγες μονάδες ακόμα να γίνει πάλι μπλε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για ψηφοφορία του φόρουμ λεει;
κλώτσα με καλύτερα, χτύπα με, κάτι που να υπονοεί οτι υπάρχω. Οχι γενικό σκούπισμα ρε ίφιδα.
Βασικά, είχα την ελπίδα ότι θα ήταν λίγο καλύτερο.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:00έχω καμία επιλογή που να μου αφήνει την ελπίδα οτι κάποτε θα το λύσεις ή όλες θα είναι με τον σπαραγμό του δεν με καταλαβαίινειιιιιις;![]()
ρε παιδί μου, ήμουν σε δίλημμα, έτσι θα έμοιαζε, σαν τον συς, δεν ήμουν αλήθεια όμως, είχα επιλέξεις καιρό, ήθελα να γράψω στου γγ το νήμα, είχα επιμείνει πολύ γιαυτό έχασα το μπλέ, πριν λίγο καιρό, το είχα παρακάνει, σας είχα ζαλίσει τα μην πω, ήθελα 10 περίπου πόντους να φτάσω στο μπλέ πάλι, τώρα πρέπει να είμαι 40 μέσα.
καλύτερα;![]()
Λάθος κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόν ο συς έχει κουκουβάγια για άβαταρ ο έναον είχε διαλέξει το γατί, ο γγ απλά αναφέρεται γιατί κολλάει παντού ή είχε φτιάξει σχετικό νήμα για συντονιστές...ήθελε να γίνει συντονιστής κ έναν αλλά δεν μπόρεσε γιατί είναι πειραχτηρι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-
- 1 Απαντήσεις