Αυτό θα μπορούσε να το πει μόνο κάποιος στις τελευταίες θέσεις. Που και πάλι δηλαδή, μπορεί κάποιος να είναι στην τελευταία θέση αλλά στη βαθμολογία του να συμφωνεί με τους άλλους. Πχ μπορεί κάποιος να έχει ακριβώς το ίδιο γούστο με τους άλλους αλλά να του αρέσουν και τα ρεμπέτικα που δεν αρέσουν στους υπόλοιπους. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν μπορεί να βάζει μόνο ρεμπέτικα. Λογικά θα βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά θα βαθμολογεί τα υπόλοιπα κομμάτια όπως και οι άλλοι παίκτες.aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:45Μακάρι.![]()
Γιατί μέχρι τώρα, σε σχέση με τις μουσικές μου επιλογές ένιωθα σαν τη μύγα μες το γάλα (ή σταγόνα γάλακτος, ανάμεσα σε μύγες αν θες:003:)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το ότι βάζω αποκλειστικά κομμάτια που μου αρέσουν, δεν σημαίνει ότι έχω και την ανάλογη -ας το πούμε "μουσική παιδεία" σε ό,τι αφορά ψαγμένα κομμάτια, που διαβλέπω πως έχουν (τουλάχιστον) οι μισοί από τους συμμετέχοντες (συμπεριλαμβανομένης και εσένα).Misty_Blue έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:48Δεν θα πρεπε να νιώθεις έτσι..Τα πας πάρα πολύ καλά, γενικά έχουν απήχηση αυτά που βάζεις οπότε δεν είσαι σαν τη μύγα στο γάλα..aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:45
Μακάρι.![]()
Γιατί μέχρι τώρα, σε σχέση με τις μουσικές μου επιλογές ένιωθα σαν τη μύγα μες το γάλα (ή σταγόνα γάλακτος, ανάμεσα σε μύγες αν θες:003:)![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
Δεν λέω σε μουσικό διαγωνισμό παίζουμε, τα σκορ μετράνε. Όμως δεν είναι μόνο σε ποιες θέσεις θα βρεθούμε κάθε φορά στην αξιολόγηση.micmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:58Αυτό θα μπορούσε να το πει μόνο κάποιος στις τελευταίες θέσεις. Που και πάλι δηλαδή, μπορεί κάποιος να είναι στην τελευταία θέση αλλά στη βαθμολογία του να συμφωνεί με τους άλλους. Πχ μπορεί κάποιος να έχει ακριβώς το ίδιο γούστο με τους άλλους αλλά να του αρέσουν και τα ρεμπέτικα που δεν αρέσουν στους υπόλοιπους. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν μπορεί να βάζει μόνο ρεμπέτικα. Λογικά θα βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά θα βαθμολογεί τα υπόλοιπα κομμάτια όπως και οι άλλοι παίκτες.
Είναι κι άλλα πράγματα που παρατηρούμε και που μαθαίνουμε από τους συμπαίκτες μας και που κι εκείνα έχουν τη σημασία τους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Γϊνε λίγο πιο σαφής αν θες.
Δεν πιστεύω να συμφωνείς με τον """"φίλο""" που με αποκάλεσε drama-queen
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Και γω αποκλειστικά κομμάτια που μ"αρέσουν βάζω, δεν το χω και δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα αρέσει στους περισσότερους για να το βάλω..aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:02
Το ότι βάζω αποκλειστικά κομμάτια που μου αρέσουν, δεν σημαίνει ότι έχω και την ανάλογη -ας το πούμε "μουσική παιδεία" σε ό,τι αφορά ψαγμένα κομμάτια, που διαβλέπω πως έχουν (τουλάχιστον) οι μισοί από τους συμμετέχοντες (συμπεριλαμβανομένης και εσένα).![]()
Δεν έχω μουσική παιδεία και το "ψαγμένα" που λες έχει να κάνει μόνο με την λατρεία που χω για τη μουσική και το ψάχνω συνέχεια, δεν κολλάω στα ίδια και τα ίδια, μα αυτό είναι δική μου "πετριά".. Ας πούμε πως η μουσική είναι η διέξοδός μου και το χόμπι μου.. Και μεταξύ μας δεν με θεωρώ "ψαγμένη", το αντίθετο θα λεγα..
Τα πας πάρα πολύ καλά, συνέχισε έτσι
To scare myself with my own desert places.
- kongrosian
aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:10Γϊνε λίγο πιο σαφής αν θες.![]()
Δεν πιστεύω να συμφωνείς με τον """"φίλο""" που με αποκάλεσε drama-queen(ενώ εκ του αποτελέσματος άλλος αποδείχτηκε πως ταίριαξε με τον χαρακτηρισμό)
δε λέω τίποτα άλλο...
υ.γ. γιατί θα μας βγάλεις κι άλλα παράπονα
- kongrosian
- Misty_Blue
Μη σκέφτεσαι, απόλαυσέ το!! Εξάλλου όπως ήδη είπα τα πας πάρα πολύ καλά!!
Misty_Blue έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:12
Δεν έχω μουσική παιδεία και το "ψαγμένα" που λες έχει να κάνει μόνο με την λατρεία που χω για τη μουσική και το ψάχνω συνέχεια, δεν κολλάω στα ίδια και τα ίδια, μα αυτό είναι δική μου "πετριά".. Ας πούμε πως η μουσική είναι η διέξοδός μου και το χόμπι μου.. Και μεταξύ μας δεν με θεωρώ "ψαγμένη", το αντίθετο θα λεγα..
Τα πας πάρα πολύ καλά, συνέχισε έτσι![]()
μόνο που...
και το ψάχνω συνέχεια, δεν κολλάω στα ίδια και τα ίδια, μα αυτό είναι δική μου "πετριά"..
αυτό δεν το θεωρώ "πετριά", αλλά πρόοδο (και μπράβο σου).
Σε αντίθεση με μένα που μου αρέσει να κολλάω στο ένα και μοναδικό κριτήριο που κάνει ένα κομμάτι να μου αρέσει.
Απλή παρατήρηση είναι, κι όχι παράπονο να διευκρινίσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων (kongrosian).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
he's got a point.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Σ'ευχαριστώ πολύaLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:25και το ψάχνω συνέχεια, δεν κολλάω στα ίδια και τα ίδια, μα αυτό είναι δική μου "πετριά"..
αυτό δεν το θεωρώ "πετριά", αλλά πρόοδο (και μπράβο σου).![]()
Να σου πω και κάτι ακόμη μεταξύ μας..
Αν ξανακοιτάξεις τις βαθμολογίες θα δεις πως και οι "ψαγμένοι" που λες τα δικά σου δεν τα μηδενίζουν...
Ναι, παρότι εγώ υποβαθμίζω τα δικά τουςMisty_Blue έγραψε: 12 Δεκ 2024, 23:01Σ'ευχαριστώ πολύaLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:25και το ψάχνω συνέχεια, δεν κολλάω στα ίδια και τα ίδια, μα αυτό είναι δική μου "πετριά"..
αυτό δεν το θεωρώ "πετριά", αλλά πρόοδο (και μπράβο σου).![]()
![]()
Να σου πω και κάτι ακόμη μεταξύ μας..![]()
Αν ξανακοιτάξεις τις βαθμολογίες θα δεις πως και οι "ψαγμένοι" που λες τα δικά σου δεν τα μηδενίζουν...![]()
Δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και κάποια που δεν μου αρέσουν με την καμία και που βάζω μηδενικά δίχως ίχνος ενοχής.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ένα άλλο πιθανό πρόβλημα με τα θέματα είναι το ενδεχομένως περιορισμένο ρεπερτόριο και η αυξημένη πιθανότητα να βάλουν 2 ή και περισσότερα άτομα το ίδιο τραγούδι. Σε αυτή την περίπτωση τι θα γίνεται; Θα πρέπει να αλλάζει ο ένας από τους δύο παίκτες; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση