!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

TOR έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:33
Scouser έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:17
TOR έγραψε: 06 Σεπ 2024, 00:48

Στεγαστικά: Το «πόστερ» συγκρίνει το ελάχιστο επιτόκιο μεταξύ 2016 και 2020 με το μέγιστο επιτόκιο μεταξύ 2020 και 2024 (https://fred.stlouisfed.org/series/MORTGAGE30US). Καλά, πιο «Τραμπ» δε γίνεται... :smt005:

Αποταμίευση: Μόνο αυτός που έφτιαξε το «πόστερ» μπορεί να εξηγήσει πώς προκύπτουν τα ποσοστά +385% και -73% για τις περιόδους Τραμπ και Μπάιντεν αντίστοιχα. Το γράφημα που μου έστειλες δείχνει τα personal savings ως ποσοστό του disposable income. Ο Τραμπ παρέλαβε το ποσοστό αυτό στο 5% και το παρέδωσε στο 12%, επωφελούμενος από την εκτίναξη των αποταμιεύσεων λόγω κορωνοϊού (το ποσοστό έφτασε ως και 32% κάποια στιγμή). Πώς δηλαδή βγαίνει το +385%; Αργότερα, επί Μπάιντεν, οι αποταμιεύσεις ανέβηκαν πάλι μέχρι το 25% (μάλλον λόγω «δεύτερου γύρου» του κορωνοϊού) και ύστερα έπεσαν καθώς η κατανάλωση σταδιακά επανερχόταν στα επίπεδα πριν από την πανδημία. Το αντίστοιχο ποσοστό τώρα είναι στο 4%, ελαφρώς χαμηλότερο από εκείνο του 2016. Προφανώς τα σκαμπανεβάσματα της τελευταίας 6ετίας οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στον κορωνοϊό και όχι στην πολιτική του ενός ή του άλλου Προέδρου, αλλά προσφέρονται και για «μαγειρέματα» προς δημιουργία εντυπώσεων... Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την ανεργία, της οποίας η πορεία ήταν πτωτική από τα χρόνια του Ομπάμα και συνέχισε να πέφτει επί Τραμπ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Πιστωτικές: Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι αναφέρονται τα ποσοστά του «πόστερ» ούτε βγαίνει άκρη από το άρθρο που έστειλες. Ο κόσμος στις ΗΠΑ πάντα χρωστούσε, ίσως ακόμα πιο πολύ τώρα. Αλλά στο άρθρο που έστειλες δεν είδα σχετική σύγκριση μεταξύ των περιόδων Τραμπ και Μπάιντεν για να βγει συμπέρασμα.

Μισθοί: Μάλλον θα συμφωνήσω, εξάλλου το αισθάνεται και ο μέσος πολίτης στην τσέπη του. Πάντως εδώ και δύο χρόνια ανεβαίνουν ξανά, σύμφωνα με το γράφημα που έστειλες, ενώ και το «σκαμπανέβασμα» μεταξύ 2020 και 2022 μάλλον σχετίζεται με την πανδημία και τα ποσοστά στο «πόστερ» φαίνονται «μαγειρεμένα».
Δεν έγραψα ότι τα νούμερα προκύπτουν απευθείας από τα λινκ που έβαλα, προφανώς έχουν υποστεί επεξεργασία από το ειδικούς στο επιτελείο του Τραμπ για να παρουσιαστούν σε μορφή ''εύπεπτη'' στους ψηφοφόρους. Αυτό είναι συνηθισμένο σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες, δεν νομίζω να κάθεσαι σε κάθε προεκλογική διαφήμιση κόμματος να ψάχνεις από που προέρχονται τα νούμερα που βάζουν. Τα νούμερα αυτά και άλλα αντίστοιχα τα αναφέρουν συνεχώς οι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι όπου μιλάνε, πχ άκουσα πριν λίγες μέρες τον Νταν Κέρσω να τα αναφέρει στην εκπομπή του Μπιλ Μεϊχερ. Οι Δημοκρατικοί που ήταν στο πάνελ δεν τα διέψευσαν, απλά άρχισαν τα ''ναι μεν αλλά...''. Προφανώς θα τα αναφέρει ο Τραμπ και στο ντιμπεϊτ, αν τα θεωρεί ψεύτικα η Drunkala ας το κάνει. Αλλά θα δεις ότι δεν θα το κάνει.

Το ότι σε κάποια εκπομπή αναφέρθηκαν από τους Ρεπ κάποια ποσοστά (που δεν ξέρω αν ήταν όντως αυτά του «πόστερ» ή κάποια άλλα) και στο πάνελ κάποια παχύδερμα των Δημ «ψαχνόντουσαν» δε μου λέει κάτι. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια του πολιτικού διαλόγου στις ΗΠΑ: οι μεν λένε ό,τι τους καπνίσει και οι δε πηγαίνουν σε εκπομπές κυρίως για δημόσιες σχέσεις και όχι επαρκώς ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για να αντικρούσουν επιχειρήματα.

Με όλο το σεβασμό πάντως, το ποστ σου δεν είναι απάντηση αλλά κοροϊδία. Δηλαδή μου στέλνεις λινκ που υποτίθεται πως επιβεβαιώνουν τα ποσοστά του «πόστερ», εμφανίζομαι με αντεπιχειρήματα και εσύ τι απαντάς; Ότι τα ποσοστά τα έβγαλε η εκστρατεία του Τραμπ και κανένας δεν ψάχνει από πού βγαίνουν. :smt005:

Μέχρι να απαντήσεις επί της ουσίας δεν έχω κάτι άλλο να πω, ας αναλάβει ο Οργισμένος.
Δηλαδή εσύ κάθε φορά που βλέπεις ας πούμε μια προεκλογική διαφήμιση όπου παρατίθενται στατιστικά δεδομένα, η αντανακλαστική σου αντίδραση είναι ''από που προκύπτουν αυτά'' και αν δεν πάρεις απάντηση, τα αγνοείς. ΟΚ, ας το δεχτώ. Πάμε πάλι.

Για τα mortgage rates, από το λινκ που σου πόσταρα προκύπτει ότι το υψηλότερο μέσο επιτόκιο την περίοδο 2017-2020 ήταν το 4,54% του 2018. Αυτή τη στιγμή είναι στο 6,59%, ενώ έφτασε στο 7,95% τον Νοέμβριο του '23. Θεωρείς ''μαγείρεμα'' το ότι το ποστ συγκρίνει την καλύτερη στιγμή της τραμπικής περιόδου με τη χειρότερη της μπαϊντενικής, αν και αυτά είναι εντελώς συνηθισμένα στην πολιτική, αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι: τα επιτόκια για τα στεγαστικά είναι πολύ χειρότερα επί Μπαϊντεν από ότι επί Τραμπ.

Για την αποταμίευση, από το λινκ που σου έβαλα προκύπτει εναργώς ότι τα personal savings ήταν πολύ υψηλότερα επί Τραμπ πολύ καιρό πριν τον κόβιντ. Τον Ιανουάριο του '20, πριν αρχίσει δηλαδή η φάση με τα λοκντάουν, ήταν στο 7,2% ενώ σε όλη την περίοδο του Τραμπ δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 5%, που ήταν το χειρότερο σημείο τον Δεκέμβριο του '17. Σήμερα είναι στο...3,4%.

Για τις πιστωτικές:

Εικόνα

Είναι προφανές ότι έχει αυξηθεί κατά πολύ το ποσοστό αυτών που χρωστάνε στις πιστωτικές τους την περίοδο Μπαϊντεν-Χάρις.

Και ποιοι τον πίνουν χειρότερα; Α ναι, οι φτωχοί:
Εικόνα

Σε ό,τι αφορά τους μισθούς, νομίζω το λινκ που πόσταρα καλύπτει το ποϊντ μου και δεν θα επεκταθώ άλλο. Η κατάσταση επί Μπαϊντεν είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με την περίοδο Τραμπ, τελεία.

Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι δεν ξέρω ακριβώς από που προκύπτουν τα ποσοστά του αρχικού πίνακα που έβαλα. Προφανώς δεν έχω πρόσβαση στα στοιχεία που έχει το επιτελείο του Τραμπ, ούτε πληρώνομαι αδρά για να μελετώ δεδομένα και να βγάζω ακριβή γραφήματα. Όπως είδες όμως, με το λίγο που έκατσα και ασχολήθηκα, τα στοιχεία που υπάρχουν είναι γενικώς σύμφωνα με τα δεδομένα που αναφέρουν οι Ρεπουμπλικάνοι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:53
Δεν έγραψα ότι τα νούμερα προκύπτουν απευθείας από τα λινκ που έβαλα, προφανώς έχουν υποστεί επεξεργασία από το ειδικούς στο επιτελείο του Τραμπ για να παρουσιαστούν σε μορφή ''εύπεπτη'' στους ψηφοφόρους. Αυτό είναι συνηθισμένο σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες, δεν νομίζω να κάθεσαι σε κάθε προεκλογική διαφήμιση κόμματος να ψάχνεις από που προέρχονται τα νούμερα που βάζουν. Τα νούμερα αυτά και άλλα αντίστοιχα τα αναφέρουν συνεχώς οι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι όπου μιλάνε, πχ άκουσα πριν λίγες μέρες τον Νταν Κέρσω να τα αναφέρει στην εκπομπή του Μπιλ Μεϊχερ. Οι Δημοκρατικοί που ήταν στο πάνελ δεν τα διέψευσαν, απλά άρχισαν τα ''ναι μεν αλλά...''. Προφανώς θα τα αναφέρει ο Τραμπ και στο ντιμπεϊτ, αν τα θεωρεί ψεύτικα η Drunkala ας το κάνει. Αλλά θα δεις ότι δεν θα το κάνει.

Το ότι σε κάποια εκπομπή αναφέρθηκαν από τους Ρεπ κάποια ποσοστά (που δεν ξέρω αν ήταν όντως αυτά του «πόστερ» ή κάποια άλλα) και στο πάνελ κάποια παχύδερμα των Δημ «ψαχνόντουσαν» δε μου λέει κάτι. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια του πολιτικού διαλόγου στις ΗΠΑ: οι μεν λένε ό,τι τους καπνίσει και οι δε πηγαίνουν σε εκπομπές κυρίως για δημόσιες σχέσεις και όχι επαρκώς ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για να αντικρούσουν επιχειρήματα.

Με όλο το σεβασμό πάντως, το ποστ σου δεν είναι απάντηση αλλά κοροϊδία. Δηλαδή μου στέλνεις λινκ που υποτίθεται πως επιβεβαιώνουν τα ποσοστά του «πόστερ», εμφανίζομαι με αντεπιχειρήματα και εσύ τι απαντάς; Ότι τα ποσοστά τα έβγαλε η εκστρατεία του Τραμπ και κανένας δεν ψάχνει από πού βγαίνουν. :smt005:

Μέχρι να απαντήσεις επί της ουσίας δεν έχω κάτι άλλο να πω, ας αναλάβει ο Οργισμένος.
Ας κανει πρωτα τις ενεσεις του και βλεπουμε.
Δεν έχεις κανένα βιαστή να υπερασπιστείς σήμερα ρε τρόφιμε; Γιατί χάνεις τον χρόνο σου εδώ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Philip Mortimer έγραψε: 06 Σεπ 2024, 00:20
Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2024, 00:12
Philip Mortimer έγραψε: 06 Σεπ 2024, 00:06

Ποιοι είναι οι νορμάλ δημοκρατικοί; Ο κινεζοπουτινοφιλος αντιβαξ με τα σκουλήκια; Ευτύχημα είναι να μη βρίσκονται τέτοια άτομα στο κόμμα που βρίσκεται στο τιμόνι και να έρχονται νορμάλ άτομα από το άλλο κόμμα..
Φιλαρακι με τους σταλινοχιτλερικους Πούτιν και Κιμ είναι ο Τραμπ όχι η Cheney.
Ο Κένεντυ, η Τούλσι... Οι Δημοκρατικοί παρακμάζουν και τα υγιή στελέχη τους εγκαταλείπουν.

Ποια είναι τα νορμαλ άτομα απο τους Ρεπουμπλικάνους; Οι νεοκονς που όταν κυβερνούσαν έκαναν τις ΗΠΑ πιο αντιδημοφιλή στην ιστορία τους απο υπάρξεως αυτού του κράτους;

Επίσης, είναι αστείο οι Δημοκρατικοί να κατηγορούν τον Τραμπ σαν "πουτινόφιλο", όταν αυτοί στηρίζουν τον Λούλα, που συμμετέχει στους BRICS. Το επόμενο στάδιο θα είναι να στηρίξουν τον Μαδούρο.
Ναι τον ανέφερα ήδη τον "νορμάλ" κινεζοπουτινοφιλο αντιβαξ με τα σκουλήκια. Όσο για την άλλη το κοινό στοιχείο που τους ενώνει είναι ο πουτιναπολογισμος και ο αντιουκρανικος φανατισμός. Τυχαίο θα είναι. Αυτά για τα υγιή στελέχη των δημοκρατικών, ευτυχώς περνάει η σκουπιδιαρα του Τραμπα και μαζεύει τα απόβλητα των δημοκρατικών που και αυτοί είχαν προβλήματα σαν κόμμα εξαιτίας τέτοιων τύπων

Σε ποιον έκαναν αντιδημοφιλεις τις ΗΠΑ; Στον Κιμ και σε άλλους τριτοκοσμικους; Δεν είμαι Ρεπουμπλικάνος νεοσυντηρητικος αλλά βρίσκομαι κάπου ανάμεσα σε αυτούς και την κεντροαριστερή και κεντρώα πτέρυγα των δημοκρατικών, έχουν κάποιες σωστές θέσεις ο καθένας, οπότε εάν τις συνδυάσουν μια χαρά θα είναι. Μπροστά στη λαίλαπα του τραμποσκουληκισμου δεν υπάρχει χρόνος για επιμέρους διαφωνίες ανάμεσα σε στοιχειωδως νορμάλ ανθρώπους.

Στο BRICS συμμετείχε και ο μπολσοναρο. Ο Λούλα είναι απλώς καλύτερος από τον μπολσοναρο. Για να κρίνει κανείς ποιος είναι ο φιλοπουτινικος ο πιο εύκολος τρόπος δεν είναι από κάποια τρίτη άσχετη χώρα αλλά απο το ποιόν στηρίζουν για τις ΗΠΑ μετά μανίας τα έμμισθα αρχιπουτινομποτακια.
Όποιον είναι ειρηνόφιλος τον βγάζετε "πουτινικό". Μια χαρά υγιή στελέχη είναι. Στους Δημοκρατικούς έχουνε μείνει κάτι πεπαλιωμένοι και κάτι αριστεριστές. Οδεύουν ολοταχώς για παρακμή.

Σε όλο τον κόσμο είχανε κάνει αντιδημοφιλή τις ΗΠΑ οι νεοσυντηρητικοί. Ακόμη και στην Ευρώπη. Να σου θυμίσω τις κόντρες του Σιράκ με τον Μπους και την δημιουργία του γαλλογερμανικού άξονα;

Ο Μπολσονάρο ήταν στενός σύμμαχος των ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί με τις βλακείες τους τον απομάκρυναν κι εστράφη προς τον Πούτιν.Το ίδιο και με την Ινδία, η οποία ήταν σύμμαχος των ΗΠΑ επι Τραμπ. Ο Λούλα αντιθέτως, συμμετείχε στην ίδρυση των BRICS απο επιλογή του. Οι δικοί σου απομάκρυναν έναν σύμμαχο για ιδεοληπτικούς λόγους και υποστήριξαν έναν σύμμαχο του Πούτιν στην Βραζιλία. Φάτε τώρα Λούλα και BRICS και Πούτιν στην Λατινική Αμερική.
Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal »

Είναι προς συμφέρον του λογικού κόσμου η Καμαλα Χάρις να ηττηθεί στις εκλογές.Εδω παίρνετε μια γεύση του τι υπόσχονται να κάνουν οι Δημοκρατικοί αν κερδίσουν.Υπηκοοτητα σε 11 εκατομμύρια λαθρο: https://twitter.com/MarioNawfal/status/ ... 1437096367
Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal »

Οι στοιχηματικες δίνουν ξανά φαβορί τον Τραμπ μετά από 1 μήνα σερί που έδιναν φαβορί την Καμαλα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η Καμαλα Χάρις δεν μπορεί να νικήσει ούτε βαλσαμωμένο πουλί σε αγώνα ταχύτητας...το ποσο βλήμα είναι θα φανεί μόλις αρχίσουν οι σοβαρές ερωτήσεις πραγματικών δημοσιογράφων...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ψεκασμενων δημοσιογραφων δλδ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Scouser έγραψε: 06 Σεπ 2024, 12:52
Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:53

Ας κανει πρωτα τις ενεσεις του και βλεπουμε.
Δεν έχεις κανένα βιαστή να υπερασπιστείς σήμερα ρε τρόφιμε; Γιατί χάνεις τον χρόνο σου εδώ;
:str8jack: :str8jack: :str8jack:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Scouser έγραψε: 06 Σεπ 2024, 12:50

Δηλαδή εσύ κάθε φορά που βλέπεις ας πούμε μια προεκλογική διαφήμιση όπου παρατίθενται στατιστικά δεδομένα, η αντανακλαστική σου αντίδραση είναι ''από που προκύπτουν αυτά'' και αν δεν πάρεις απάντηση, τα αγνοείς. ΟΚ, ας το δεχτώ. Πάμε πάλι.

Για τα mortgage rates, από το λινκ που σου πόσταρα προκύπτει ότι το υψηλότερο μέσο επιτόκιο την περίοδο 2017-2020 ήταν το 4,54% του 2018. Αυτή τη στιγμή είναι στο 6,59%, ενώ έφτασε στο 7,95% τον Νοέμβριο του '23. Θεωρείς ''μαγείρεμα'' το ότι το ποστ συγκρίνει την καλύτερη στιγμή της τραμπικής περιόδου με τη χειρότερη της μπαϊντενικής, αν και αυτά είναι εντελώς συνηθισμένα στην πολιτική, αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι: τα επιτόκια για τα στεγαστικά είναι πολύ χειρότερα επί Μπαϊντεν από ότι επί Τραμπ.

Για την αποταμίευση, από το λινκ που σου έβαλα προκύπτει εναργώς ότι τα personal savings ήταν πολύ υψηλότερα επί Τραμπ πολύ καιρό πριν τον κόβιντ. Τον Ιανουάριο του '20, πριν αρχίσει δηλαδή η φάση με τα λοκντάουν, ήταν στο 7,2% ενώ σε όλη την περίοδο του Τραμπ δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 5%, που ήταν το χειρότερο σημείο τον Δεκέμβριο του '17. Σήμερα είναι στο...3,4%.

Για τις πιστωτικές:

Εικόνα

Είναι προφανές ότι έχει αυξηθεί κατά πολύ το ποσοστό αυτών που χρωστάνε στις πιστωτικές τους την περίοδο Μπαϊντεν-Χάρις.

Και ποιοι τον πίνουν χειρότερα; Α ναι, οι φτωχοί:
[img]https://i.postimg.cc/vZXmXt8Z/Blog ... .png[/img]

Σε ό,τι αφορά τους μισθούς, νομίζω το λινκ που πόσταρα καλύπτει το ποϊντ μου και δεν θα επεκταθώ άλλο. Η κατάσταση επί Μπαϊντεν είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με την περίοδο Τραμπ, τελεία.

Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι δεν ξέρω ακριβώς από που προκύπτουν τα ποσοστά του αρχικού πίνακα που έβαλα. Προφανώς δεν έχω πρόσβαση στα στοιχεία που έχει το επιτελείο του Τραμπ, ούτε πληρώνομαι αδρά για να μελετώ δεδομένα και να βγάζω ακριβή γραφήματα. Όπως είδες όμως, με το λίγο που έκατσα και ασχολήθηκα, τα στοιχεία που υπάρχουν είναι γενικώς σύμφωνα με τα δεδομένα που αναφέρουν οι Ρεπουμπλικάνοι.
πιο αγραμματος ψεκας πεθαινεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

nostromos έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:18 η Καμαλα Χάρις δεν μπορεί να νικήσει ούτε βαλσαμωμένο πουλί σε αγώνα ταχύτητας...το ποσο βλήμα είναι θα φανεί μόλις αρχίσουν οι σοβαρές ερωτήσεις πραγματικών δημοσιογράφων...
September 2, 2024
ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ!Πάνω από 10 EKAT. νέες εγγραφές ψηφοφόρων ΧΩΡΙΣ ταυτότητα ψηφοφόρου υποβλήθηκαν ΗΔΗ το ’24!

Εικόνα

Πάνω από 10 εκατομμύρια νέες εγγραφές ψηφοφόρων ΧΩΡΙΣ ταυτότητα ψηφοφόρου υποβλήθηκαν ΗΔΗ σε επεξεργασία το 2024!

Εικόνα

Αυτοί οι αριθμοί θα σας ΣΟΚΑΡΙΣΟΥΝ! Βγήκαν πριν λίγες μέρες στις 02 του τρέχοντος μηνός.

Πάνω από 10 εκατομμύρια αιτήσεις για εγγραφή ψηφοφόρων διεκπεραιώθηκαν μόνο το 2024!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεδομένα από τον επίσημο ιστότοπο της Διοίκησης Κοινωνικής Ασφάλισης των ΗΠΑ, HAVV.

Αυτός είναι ο αριθμός των ατόμων σε κάθε πολιτεία που προσπαθούν να εγγραφούν για να ψηφίσουν ΧΩΡΙΣ ταυτότητα το 2024:
https://joehoft.com/over-10-million-new ... 4-already/

https://nypost.com/2024/06/14/us-news/h ... o-stop-it/
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 06 Σεπ 2024, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”