!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Ρε μλκ Μπέζο, δώσε μου τα μισά λεφτά και σου γράφω εγώ και οι άλλοι πχορουμιτες του Short horror stories αξιοπρεπές σενάριο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τα ξωτικά είναι αιώνια αλλά όχι αθάνατα. Δεν πεθαίνουν από γεράματα μπορούν να πεθάνουν όμως βίαια.Αλιόσα έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:41Το ξωτικά δεν είναι και αθάνατα; ή ζούνε πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους.George_V έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:32Ε ειναι και λιγο ψηλοτερα.Bazoomba έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:31 Εντωμεταξυ ποια ειναι η διαφορα των ανθρωπων απκ τα ελβς περα απο το αυτιστικο ρρρρρρρ και τα αυτια;
Κυριολεκτικα, ετσι οπως τα εβλεπα να τρεχουν στο 7, ηταν σαν να βλεπω τους λιγδιαρηδες της πρωτης σεζον.
Για αυτο κερδιζουν παντα στον τελικο Μπασκετ της Middle-Earth την ομαδα των Νανων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Ακόμα και όταν πεθάνουν βίαια επιστρέφουν ξανανzteo έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:07Τα ξωτικά είναι αιώνια αλλά όχι αθάνατα. Δεν πεθαίνουν από γεράματα μπορούν να πεθάνουν όμως βίαια.
Υπάρχει μόνο η προφητεία ότι θα επιστρέψουν όσα ξωτικά πέθαναν βίαια για την dagor dagorath. Πουθενά αλλού δεν αναφέρεται επιστροφή τους.
Υ.Γ. Έχει ζήσει κανένας απόγονος του Τολκιν με ταλέντο ώστε μα συνεχίσει την ιστορία μέχρι την dagor dagorath?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Οι νθρψποι θα επιστρέψουν εκείzteo έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:36Υπάρχει μόνο η προφητεία ότι θα επιστρέψουν όσα ξωτικά πέθαναν βίαια για την dagor dagorath. Πουθενά αλλού δεν αναφέρεται επιστροφή τους.Δημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:30Ακόμα και όταν πεθάνουν βίαια επιστρέφουν ξανανzteo έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:07
Τα ξωτικά είναι αιώνια αλλά όχι αθάνατα. Δεν πεθαίνουν από γεράματα μπορούν να πεθάνουν όμως βίαια.
Υ.Γ. Έχει ζήσει κανένας απόγονος του Τολκιν με ταλέντο ώστε μα συνεχίσει την ιστορία μέχρι την dagor dagorath?
Τα ξωτικά που πεθαίνουν υπάρχουν γγια κάποιο καιρό κάπου, δνε θυμάμαι πως λέγεται και μετά τους δίνεται η επιλογή να επιστρεψουν στην ζωή με μετενσάρκωση σε ένα σώμα που θα φτιαχτεί ίδιο με αυτό που είχαν
Βασικά από ένα σημείο και μετά δινόταν η επιλογή στα ξωτικά να ταξιδέψουν και να ζήσουν αιώνια στο Βαλινορ. Εάν δώσουμε μια διασταλτικη ερμηνεία στο ταξίδι θα μπορούσαμε να το χαρακτηρισουμε ως συμβολικός θάνατος των ξωτικωνΔημοκράτης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:38Οι νθρψποι θα επιστρέψουν εκείzteo έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:36Υπάρχει μόνο η προφητεία ότι θα επιστρέψουν όσα ξωτικά πέθαναν βίαια για την dagor dagorath. Πουθενά αλλού δεν αναφέρεται επιστροφή τους.
Τα ξωτικά που πεθαίνουν υπάρχουν γγια κάποιο καιρό κάπου, δνε θυμάμαι πως λέγεται και μετά τους δίνεται η επιλογή να επιστρεψουν στην ζωή με μετενσάρκωση σε ένα σώμα που θα φτιαχτεί ίδιο με αυτό που είχαν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ληστοσυμμορίτης
Based on ειναι Δεν ειναι πίστη αντιγραφήGeorge_V έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:10Ε τοτε ας το λεγανε διαφορετικα και με αλλα ονοματα χαρακτηρων.Καραμελίτσα έγραψε: 27 Σεπ 2024, 11:50 Είστε όλοι προκατειλημένοι. Ενδεχομένως επειδή περιμένετε σχέση με το LoTR. Αν το δείτε ως ένα παράλληλο σύμπαν του LOTR είναι μια χαρά.
Δεν μπορεις να διαφημιζεις κατι που βασιζεται στα εργα του Τολκιν (για τα δικαιωματα των οποιων εσκασες μισο δις) και μετα να μας λες "ε οκ ειναι παραλληλο συμπαν"
Βασικα θα σηκωθει ο Τολκιν απο τον τάφο και θα σας κοπαναει με το Σιλμαριλλιον.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Καλά, μη λες κι εσύ ό,τι θες. Ο λόγος που έστησε όλη τη μηχανή με τα δαχτυλίδια δεν ήταν για να τον μετατρέψουν σε Jedi (έστω, Sith), πλεκτάνη ήταν για να τους ελέγχει όλους μεταγενέστερα.enterprise-psi έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:20 Κάπως έτσι είναι και ο άρχοντας. Μόνο που το σενάριο είναι ΑΙ .
Δες σαορον . Κάποιος άσχετος με τα βιβλία. Μπορεί να αναστηθεί. Έχει σούπερ δυνάμεις . Έχει force push κλπ . Μπορεί επιλεκτικά να αλλάξει την πραγματικότητα.
Τι Σκατα τα θέλει τα δαχτυλίδια;![]()
Δούρειος ίππος ρε παιδάκι μου, πώς το λέτε στο χωριό σου; Πώς κάνανε οι Ισραηλινοί με τα γουόκι-τόκι της Χεζμπολάχ; Ε, κάτι τέτοιο μείον το C4.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Ληστοσυμμορίτης
Αν κολλήσουν κανένα ιό;zteo έγραψε: 27 Σεπ 2024, 14:07Τα ξωτικά είναι αιώνια αλλά όχι αθάνατα. Δεν πεθαίνουν από γεράματα μπορούν να πεθάνουν όμως βίαια.
Δεν αρρωσταινουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ληστοσυμμορίτης
Μύκητα έστω;
Και γιατί ο Μοργκοθ δεν σκέφτηκε η δεν ένιωσε την ανάγκη να φτιάξει αυτός τα δακτυλίδια.Isildur έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:16Καλά, μη λες κι εσύ ό,τι θες. Ο λόγος που έστησε όλη τη μηχανή με τα δαχτυλίδια δεν ήταν για να τον μετατρέψουν σε Jedi (έστω, Sith), πλεκτάνη ήταν για να τους ελέγχει όλους μεταγενέστερα.enterprise-psi έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:20 Κάπως έτσι είναι και ο άρχοντας. Μόνο που το σενάριο είναι ΑΙ .
Δες σαορον . Κάποιος άσχετος με τα βιβλία. Μπορεί να αναστηθεί. Έχει σούπερ δυνάμεις . Έχει force push κλπ . Μπορεί επιλεκτικά να αλλάξει την πραγματικότητα.
Δούρειος ίππος ρε παιδάκι μου, πώς το λέτε στο χωριό σου; Πώς κάνανε οι Ισραηλινοί με τα γουόκι-τόκι της Χεζμπολάχ; Ε, κάτι τέτοιο μείον το C4.
Και η διαφορά είναι ότι ο Μοργκοθ σχεδόν την κατέκτησε την Μέση Γη ο Σαουρον δεν πλησίασε καν σε αυτόν τον στόχο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν κολλάνε ιούς. Φροντίζει ο Μπουρλέγκολας γι' αυτό.
Όχι είπαμε μόνο βίαιος θανατος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Επειδή έπρεπε να τους παραπλανήσει, να νομίζουν ότι τα φτιάξανε μόνοι τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν κιόλας. Αλλιώς, σιγά μην τον πιστεύανε.zteo έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:22Και γιατί ο Μοργκοθ δεν σκέφτηκε η δεν ένιωσε την ανάγκη να φτιάξει αυτός τα δακτυλίδια.Isildur έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:16Καλά, μη λες κι εσύ ό,τι θες. Ο λόγος που έστησε όλη τη μηχανή με τα δαχτυλίδια δεν ήταν για να τον μετατρέψουν σε Jedi (έστω, Sith), πλεκτάνη ήταν για να τους ελέγχει όλους μεταγενέστερα.enterprise-psi έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:20 Κάπως έτσι είναι και ο άρχοντας. Μόνο που το σενάριο είναι ΑΙ .
Και η διαφορά είναι ότι ο Μοργκοθ σχεδόν την κατέκτησε την Μέση Γη ο Σαουρον δεν πλησίασε καν σε αυτόν τον στόχο.
Και βασικά, ο Σάουρον, όχι ο Μόργκοθ. Αυτός μας είχε αφήσει χρόνους από καιρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-