!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Lord of the Rings Amazon series

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: The Lord of the Rings Amazon series

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εμένα μου άρεσε το foundation 😱🤣
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καραμελίτσα έγραψε: 27 Σεπ 2024, 11:50 Είστε όλοι προκατειλημένοι. Ενδεχομένως επειδή περιμένετε σχέση με το LoTR. Αν το δείτε ως ένα παράλληλο σύμπαν του LOTR είναι μια χαρά.
Ε τοτε ας το λεγανε διαφορετικα και με αλλα ονοματα χαρακτηρων.

Δεν μπορεις να διαφημιζεις κατι που βασιζεται στα εργα του Τολκιν (για τα δικαιωματα των οποιων εσκασες μισο δις) και μετα να μας λες "ε οκ ειναι παραλληλο συμπαν"

Βασικα θα σηκωθει ο Τολκιν απο τον τάφο και θα σας κοπαναει με το Σιλμαριλλιον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

enterprise-psi έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:07 Εμένα μου άρεσε το foundation 😱🤣
Εγώ δεν είπα ότι ήταν κακό, το είδα όλο άλλωστε όπως είπα (καλά, δεν βλέπω μόνο τα καλά, εδώ συνεχίζω το ROP...).

Απλά, στο θέμα συνάφειας με το πρωτότυπο, είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Ψέματα, ό,τι χειρότερο έχει βγει. Ποτέ. Στην γη. Στο ηλιακό σύστημα. Στον Τράντορ. Παντού!

Πρακτικά, δεν είναι καν based on. Ούτε καν loosely based on. Είναι "φκιάξαμε μια τελείως δικιά μας ιστορία και κλέψαμε από κάπου μερικά ονόματα και 1-2 ιδέες γενικά και αόριστα". Για να καταλάβεις, και μια που μιλάμε για Asimov, αν αυτό θεωρείται "βασισμένο σε", το I Robot μπροστά του φαντάζει σαν "πιστή μεταφορά"...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

George_V έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:10
Καραμελίτσα έγραψε: 27 Σεπ 2024, 11:50 Είστε όλοι προκατειλημένοι. Ενδεχομένως επειδή περιμένετε σχέση με το LoTR. Αν το δείτε ως ένα παράλληλο σύμπαν του LOTR είναι μια χαρά.

Δεν μπορεις να διαφημιζεις κατι που βασιζεται στα εργα του Τολκιν (για τα δικαιωματα των οποιων εσκασες μισο δις) και μετα να μας λες "ε οκ ειναι παραλληλο συμπαν"

Χεστηκαμε ρε γκεογκεσερ.
Ας ηταν καλη η σειρα, κι ας εκανε τον Τολκιν Σαουρον.

Εδω λαιμαι ειναι παπατζα επιπεδου HotD.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Κάπως έτσι είναι και ο άρχοντας. Μόνο που το σενάριο είναι ΑΙ .
Δες σαορον . Κάποιος άσχετος με τα βιβλία. Μπορεί να αναστηθεί. Έχει σούπερ δυνάμεις . Έχει force push κλπ . Μπορεί επιλεκτικά να αλλάξει την πραγματικότητα.

Τι Σκατα τα θέλει τα δαχτυλίδια; 🤣
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Δεν είχα σκοπό να το δω, αλλά επειδή σ' αυτά τα θέματα θεωρώ πως είστε μπέμπηδες που δεν τους διαβάζουν σωστά το παραμύθι*, είπα να το δω έτσι από περιέργεια πριν κλείσω το ακάου στο πράιμ, μιας και τελείωσε πλέον το grand tour. Δεν το περίμενα, αλλά όντως έχετε δίκιο. Να σημειώσω οτι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, επομένως δεν είμαι γιαχωβάς του LoTR, αλλά παρ' όλ' αυτά είμαι λάτρης των ταινιών και έχω δει μαραθώνιους με τα extended versions πολλάκις.

Όπως έγραψε και ο Γιώργης παραπάνω, ας το έλεγαν Tales of Middle-Earth. Αν σκεφτεί κανείς οτι οι ταινίες δεν είναι και τόσο πιστές στα βιβλία, αυτή η σειρά δεν είναι καν πιστή στις ταινίες. Στην κυριολεξία, όπως έχει γραφτεί και παραπάνω, πλήρωσαν απλώς για το όνομα. Την Γκαλάντριελ την έκαναν τυρομούνα σαμουράι και τον Σάουρον τον έκαναν Κέρτ Κομπέιν. Ακόμη και τα Όρκς τα έκαναν να έχουν γυναίκες και παιδιά γαμώ τα ξύλα μου (που θα έλεγε και ο Σατανικός Εγκέφαλος). Επιτέλους, αυτή η παπαριά, οι καλοί δεν είναι τόσο καλοί και οι κακοί δεν είναι τόσο κακοί τελικά πρέπει να σταματήσει. Εσείς φταίτε και γι αυτό βέβαια, με κάτι Γύφτοι Μπλάιντερς, Εσκομπάρ, Μπρέικιν Μπάντ και άλλες τέτοιες παπαριές.

Αλλά, ύστερα από όλο αυτό, οφείλω να ομολογήσω οτι τουλάχιστον βλέπεται (ίσως επειδή δεν έχει γαμήσια και σεξουαλικότητες - ακόμα).

*Τα παιδιά μου έχουν μάθει απ' έξω τα παραμύθια που τους διαβάζω το βράδυ και αν καμιά φορά βαριέμαι να τους τα διαβάσω ολόκληρα και προσπερνάω σελίδες, με διορθώνουν τα τσογλάνια.
Άβαταρ μέλους
George_V

Bazoomba έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:19
George_V έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:10

Χεστηκαμε ρε γκεογκεσερ.
Ας ηταν καλη η σειρα, κι ας εκανε τον Τολκιν Σαουρον.

Εδω λαιμαι ειναι παπατζα επιπεδου HotD.
Δε θα διαφωνησω.

Η διαφορα τους ειναι η εξης. Το HotD ξεκινησε πολυ καλα με λιγα νερα (αυτο που συμπιεσανε τους χρονους και η Αλισεντ ειναι συνομηλικη με την Ραινυρα εχει γαμησει το timeline τελειως) η δευτερη σεζον φαλτσαρε και κατέληξε παπατζα.

Το RoP ξεκινησε ως woke παπατζα εξαρχης.

Μονο γκευ πραιντ στη Μορντορ δεν εβαλε με Ορκς να κρατανε πανω Proud to be gay.

Bασικα το RoP πλεον μονο ως meme generator αξιζει.

Υ.Γ. Και πληρωσανε και μισο δις για τα δικαιωματα τα οποια ξεκωλιασαν στον σενάριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 27 Σεπ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Εντωμεταξυ ποια ειναι η διαφορα των ανθρωπων απκ τα ελβς περα απο το αυτιστικο ρρρρρρρ και τα αυτια;

Κυριολεκτικα, ετσι οπως τα εβλεπα να τρεχουν στο 7, ηταν σαν να βλεπω τους λιγδιαρηδες της πρωτης σεζον.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
George_V

Bazoomba έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:31 Εντωμεταξυ ποια ειναι η διαφορα των ανθρωπων απκ τα ελβς περα απο το αυτιστικο ρρρρρρρ και τα αυτια;

Κυριολεκτικα, ετσι οπως τα εβλεπα να τρεχουν στο 7, ηταν σαν να βλεπω τους λιγδιαρηδες της πρωτης σεζον.
Ε ειναι και λιγο ψηλοτερα.

Για αυτο κερδιζουν παντα στον τελικο Μπασκετ της Middle-Earth την ομαδα των Νανων.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:03 Δεν είχα σκοπό να το δω, αλλά επειδή σ' αυτά τα θέματα θεωρώ πως είστε μπέμπηδες που δεν τους διαβάζουν σωστά το παραμύθι*, είπα να το δω έτσι από περιέργεια πριν κλείσω το ακάου στο πράιμ, μιας και τελείωσε πλέον το grand tour. Δεν το περίμενα, αλλά όντως έχετε δίκιο. Να σημειώσω οτι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, επομένως δεν είμαι γιαχωβάς του LoTR, αλλά παρ' όλ' αυτά είμαι λάτρης των ταινιών και έχω δει μαραθώνιους με τα extended versions πολλάκις.

Όπως έγραψε και ο Γιώργης παραπάνω, ας το έλεγαν Tales of Middle-Earth. Αν σκεφτεί κανείς οτι οι ταινίες δεν είναι και τόσο πιστές στα βιβλία, αυτή η σειρά δεν είναι καν πιστή στις ταινίες. Στην κυριολεξία, όπως έχει γραφτεί και παραπάνω, πλήρωσαν απλώς για το όνομα. Την Γκαλάντριελ την έκαναν τυρομούνα σαμουράι και τον Σάουρον τον έκαναν Κέρτ Κομπέιν. Ακόμη και τα Όρκς τα έκαναν να έχουν γυναίκες και παιδιά γαμώ τα ξύλα μου (που θα έλεγε και ο Σατανικός Εγκέφαλος). Επιτέλους, αυτή η παπαριά, οι καλοί δεν είναι τόσο καλοί και οι κακοί δεν είναι τόσο κακοί τελικά πρέπει να σταματήσει. Εσείς φταίτε και γι αυτό βέβαια, με κάτι Γύφτοι Μπλάιντερς, Εσκομπάρ, Μπρέικιν Μπάντ και άλλες τέτοιες παπαριές.

Αλλά, ύστερα από όλο αυτό, οφείλω να ομολογήσω οτι τουλάχιστον βλέπεται (ίσως επειδή δεν έχει γαμήσια και σεξουαλικότητες - ακόμα).

*Τα παιδιά μου έχουν μάθει απ' έξω τα παραμύθια που τους διαβάζω το βράδυ και αν καμιά φορά βαριέμαι να τους τα διαβάσω ολόκληρα και προσπερνάω σελίδες, με διορθώνουν τα τσογλάνια.
Είσαι λίγο άδικος. Διοτι οι σειρές που επικρατούν οι αντιηρωες και οι χαρακτήρες είναι γκριζαρισμενοι είναι κορυφαίες.
Το θέμα είναι εάν ταιριάζει το γκριζάρισμα στο Τολκιεν. Στο Σιμαριλιον υπάρχει αρκετό γκριζάρισμα στην τριλογία του άρχοντα ο Μανιχαισμος επικρατεί ολοκληρωτικά.
Η ιδέα να μας δείξει περισσότερο από την καθημερινή ζωή των Ορκ και των Νάνων είναι καλή η υλοποίηση της όμως μπάζει.
Σταμάτησα να την βλέπω από τα μέσα της πρώτης σεζόν διοτι είναι κακογραμμενη και δεν γουστάρω να ψάχνω να βρω ποιος είναι ο Σαουρον και ποιος ο Γκανταλφ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

George_V έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:32
Bazoomba έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:31 Εντωμεταξυ ποια ειναι η διαφορα των ανθρωπων απκ τα ελβς περα απο το αυτιστικο ρρρρρρρ και τα αυτια;

Ε ειναι και λιγο ψηλοτερα.

Για αυτο κερδιζουν παντα στον τελικο Μπασκετ της Middle-Earth την ομαδα των Νανων.
Το ξωτικά δεν είναι και αθάνατα; ή ζούνε πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Πηξαμε στα μαύρα, καφετιά και ηλιοκαμένα ελβς
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Zelda έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:42 Πηξαμε στα μαύρα, καφετιά και ηλιοκαμένα ελβς
Oυτε σχηματισμους μαχης δεν εχουν. Γιουργια με τα αλογα σαν τον Κιτσο τον Δημεβεργα και τους αρματολους του.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Bazoomba έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:47
Zelda έγραψε: 27 Σεπ 2024, 13:42 Πηξαμε στα μαύρα, καφετιά και ηλιοκαμένα ελβς
Oυτε σχηματισμους μαχης δεν εχουν. Γιουργια με τα αλογα σαν τον Κιτσο τον Δημεβεργα και τους αρματολους του.
Αυτο το προβλημα το εχουν και υποτίθεται σοβαρες ταινίες με ιστορικο περιεχόμενο... εδω ειναι μυθοπλασια τουλαχιστον.
Βλεπεις στρατους να ορμάνε μπουλουκηδον και η μαχη να ειναι αποκλειστικά μονομαχιες 1vs1 απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Οκ και στους 300 ο Λεωνίδας έσπασε formation και έκανε ντου μόνος του . Η σκηνή όμως ήταν cool af.

Εδώ κλαίω , βαράνε τα siege και μετά τα ξεχνάμε , άνετα τα ελφ στα τείχη βαράμε με βέλη 🤣
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”