Σελίδα 12 από 19

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 16:04
από lyna
fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 11:00
perseus έγραψε: 05 Μάιος 2018, 19:27 Ρε φιλε Φαγανο γιατι να τα βαλεις ολα μαζι στη χυτρα (το οποιο ειναι εξαιρετικο εργαλειο -και προσφατα το ανακαλυψαν οι αμερικανοι...)
τις οδηγιες που εχουν οι συσκευασιες να ακολουθησεις και θα βγει μια χαρα το φαι.
Λαδερο δεν σημαινει κολυμπαω στο λαδι,καποια οπως φακες και φασολια μπορεις να προσθεσεις το λαδι στο τελος αλλα το χρειαζονται στην αρχη

Το φαγητο ειναι καλο οταν αρεσει σε εσενα
Εγραψα οτι δεν ξερω να μαγειρευω αλλα η χυτρα δεν υποτιθεται οτι ειναι πιο υγιεινη;Οτι κραταει περισσοτερα θρεπτικα στοιχεια και χρειαζεται λιγοτερο αλατι;

Επισης φανταζομαι οτι με την χυτρα δεν μυριζει ολο το σπιτι.Φαινεται περιεργο αλλα εδω πολλα σπιτια δεν εχουν απορροφητηρα.
(αληθινο περιστατικο.Παει ελληνικη οικογενεια να νοικιασει σπιτι και ρωταει γιατι δεν υπαρχει απορροφητηρας.Η απαντηση του Γερμανου:Καλα καθε μερα εσεις μαγειρευετε στην Ελλαδα :lol: )
Η χύτρα είναι απαίσια . Πιο υγιεινά τρώνε οι ζουλού που μαγειρεύουν μη πω τι από το να φτιάξεις μπάμιες σε χύτρα

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 16:05
από Cecily Anne
Μπάμιες. Κακό χρόνο να'χουν μαζί με τις αγκινάρες.

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 16:06
από Naida
lyna έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:04
fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 11:00
perseus έγραψε: 05 Μάιος 2018, 19:27 Ρε φιλε Φαγανο γιατι να τα βαλεις ολα μαζι στη χυτρα (το οποιο ειναι εξαιρετικο εργαλειο -και προσφατα το ανακαλυψαν οι αμερικανοι...)
τις οδηγιες που εχουν οι συσκευασιες να ακολουθησεις και θα βγει μια χαρα το φαι.
Λαδερο δεν σημαινει κολυμπαω στο λαδι,καποια οπως φακες και φασολια μπορεις να προσθεσεις το λαδι στο τελος αλλα το χρειαζονται στην αρχη

Το φαγητο ειναι καλο οταν αρεσει σε εσενα
Εγραψα οτι δεν ξερω να μαγειρευω αλλα η χυτρα δεν υποτιθεται οτι ειναι πιο υγιεινη;Οτι κραταει περισσοτερα θρεπτικα στοιχεια και χρειαζεται λιγοτερο αλατι;

Επισης φανταζομαι οτι με την χυτρα δεν μυριζει ολο το σπιτι.Φαινεται περιεργο αλλα εδω πολλα σπιτια δεν εχουν απορροφητηρα.
(αληθινο περιστατικο.Παει ελληνικη οικογενεια να νοικιασει σπιτι και ρωταει γιατι δεν υπαρχει απορροφητηρας.Η απαντηση του Γερμανου:Καλα καθε μερα εσεις μαγειρευετε στην Ελλαδα :lol: )
Η χύτρα είναι απαίσια . Πιο υγιεινά τρώνε οι ζουλού που μαγειρεύουν μη πω τι από το να φτιάξεις μπάμιες σε χύτρα
Πες τα. Το πιο άχρηστο μαγειρικό σκεύος. Και επικίνδυνο.

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 16:06
από waldorf
lyna έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:04
Η χύτρα είναι απαίσια . Πιο υγιεινά τρώνε οι ζουλού που μαγειρεύουν μη πω τι από το να φτιάξεις μπάμιες σε χύτρα
Συμφωνώ αλλά είναι Μισελενάτο.Τι να πεις; :102:

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 16:11
από lyna
Ούτε ο #akis χρησιμοποιεί χύτρα :)
We have much in common ppl :D

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 16:59
από Ερμής
waldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06
lyna έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:04
Η χύτρα είναι απαίσια . Πιο υγιεινά τρώνε οι ζουλού που μαγειρεύουν μη πω τι από το να φτιάξεις μπάμιες σε χύτρα
Συμφωνώ αλλά είναι Μισελενάτο.Τι να πεις; :102:
:lol:

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 19:40
από perseus
παιδια απο την κερκυρα ξεκινησε η φαση και Μποτρινι δε υπηρχε πουθενα ,το ονομα εγινε γνωστο απο τους γονεις οχι απο τον Εκτωρα.

Γενικα στην κερκυρα δεν το εχουν σε εκτιμηση .

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 19:42
από perseus
καλα μου κοριτσια πρεπει να ξερεις να μαγειρευεις με την χυτρα ,η χυτρα ειναι επιστημη δεν ειναι σφιχτο αυγο(ποντος)

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 20:14
από Ερμής
perseus έγραψε: 06 Μάιος 2018, 19:40 παιδια απο την κερκυρα ξεκινησε η φαση και Μποτρινι δε υπηρχε πουθενα ,το ονομα εγινε γνωστο απο τους γονεις οχι απο τον Εκτωρα.

Γενικα στην κερκυρα δεν το εχουν σε εκτιμηση .
Τι να σου πω, τα κερκυραϊκά δε τα ξέρω. Το καλοκαιρι που πιθανό να έρθω, θα πάω οπωσδήποτε στο Ετρούσκο.

Βέβαια αυτό που δε τον έχουν σε εκτίμηση μπορεί να είναι κααι ένα κλασσικό σύμπτωμα του Ελ. Δεν έχω πάει ποτέ και πουθενά(ειδικά σε επαρχεία) και τον φημισμένο της περιοχής να τον έχουν σε εκτίμηση.
Εδω στη Λακωνία πάνε να μου βγάλουν σκιντζή και σκάρτο μια απο τις κορυφαίες ψαροταβέρνες της Ελλάδος.

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2018, 20:20
από perseus
σε αυτο μπορει να εχεις δικιο

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2018, 17:02
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 14:21 H συνταγή του είναι γτπκ.
Επίσης, στην καλύτερη θα σου βγει στεγνή.
Στην χειρότερη θα αβγοκόψει.




Αυτός κάνει αξιοπρεπέστατη, αντιγραψε τον.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ.
Τελικά βρήκα γκουαντσιάλε. Προμηθεύτηκα και πεκορίνο. Βαστήστε γερά. Θα σμπρώξω

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2018, 17:21
από κουλούρι Θεσσαλονίκης
αναμένουμε!!
:8)

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 09:03
από perseus
κοριτσια μου η χυτρα ειναι εξειρετικο σκευος εφοσον το χρησιμοποιεις σωστα και λιγα λογια για τις μπαμιες.

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2018, 03:07
από κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: #akis

Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2018, 04:02
από perseus
μπαν