!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #2

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Phorum Forumvision #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μπίστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:15 :smt018 Υπάρχει Σύνταγμα

Προτίθεμαι να αναθεώρησω μόνο ως προς την εισαγωγή θεματικών ενοτήτων

:102:
δεν μπαίνω στην ουσία του κατεστημένου, λαϊσμός ήθελα να πω οτι δεν υπάρχει χωρίς λαό.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

17 άτομα περιμένουν 2. Οκ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Ηρεμήστε. Συνεχίζω με γοργούς ρυθμούς, όσο βέβαια με αφήνουν οι Kauldron και πήζον.

Υ.Γ. Εντάξει είμαστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 01 Μαρ 2025, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Bandit59 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:33 17 άτομα περιμένουν 2. Οκ.
Ντροπή, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Bandit59

aLiCat έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:22
Ναι οκ κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Bandit59 έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:28
Ναι οκ κατάλαβα.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι και 14 ημέρες να ήταν η προθεσμία, πάλι κάποιοι θα περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή ;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Bandit59

aLiCat έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:31

Ναι οκ κατάλαβα.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι και 14 ημέρες να ήταν η προθεσμία, πάλι κάποιοι θα περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή ;
Για να ασχοληθούμε μαζί τους ισως;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Και η κουτση μαρια ειχε καταλαβει απο τοτε που αρχισε η ναιδα να γραφει να βιαστουμε οτι ο μενιος θα ψηφισει στο τελευταιο δευτερολεπτο με ξυπνητηρι .
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Bandit59 έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:45

Ναι οκ κατάλαβα.
Θα μπορούσε. :102:

Ενδεχομένως να είναι και ζήτημα αρχής για εκείνους. :bored:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #1 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                  ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ 
 1 Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby  111   6  12   8  10   1  10   5   8   0   4   5   #  12  12   0   0   0   6  12 
 2 Gus Black - Paranoid                   78   8   0   3   1  10  12  10   #   0   0   8   5   0   6  10   3   0   0   2 
 3 Shelagh McDonald - Mirage              73   5   #   0  12   3   0   4   0  12  12   1   0   0   3   5  10   5   0   1 
 4 Ké (Kevin Grivois) - Strange World     72  10   8   6   3   0   0   0   3   2   1   #   8   4   5   7   0   2  10   3 
 5 T.S. Bonniwell - Black Snow            70   2   5   0   0   0   0   8   2  10  10  10   0   8   4   3   8   #   0   0 
 6 Andrew Bird - Sisyphus                 69   4  10   5   #  12   6  12   0   0   5   3   0   0   0   0   1   7   4   0 
 7 Ξυδους - Εσυ Εκει                      66   3   0  10   2   0   3   #   0   4   7   7   4   6   1   2   5   4   0   8 
 8 Maruja - Thunder                       65   0   2   0   0   8   2   0  12   3   #   0   0  10   8   8  12   0   0   0 
 9 Ennio Morricone - Ninna Nanna In Blu   62   0   0   0   5   0   5   3   0   #   8  12   6   1  10   0   4   6   2   0 
10 Pj Harvey - This Is Love               61   0   0   #   7   5   0   0   4   0   0   0  10   7   2   0   6   8   5   7 
11 Nemra ft. Serj Tankian - I'm Afraid …  58  12   6   0   0   0   0   7  10   7   0   0   0   #   7   6   0   0   3   0 
12 Ανδρέας Τσουκαλάς - Μπαλάντα           49   0   0   2   6   0   8   6   0   0   6   0   1   0   0   #   7   1   7   5 
13 Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων  45   0   0   0   0   0   #   0   7   8   0   2   0   0   0   0   0  10   8  10 
14 R.E.M. - "Blue"                        44   0   1  12   4   7   0   1   0   0   2   0   2   0   #   0   2  12   1   0 
15 Franz Ferdinand - Night Or Day         42   #   3   4   0   6   0   2   5   0   0   4   7   3   0   4   0   0   0   4 
16 The Cardigans - Erase / Rewind “dire…  39   7   4   7   8   0   4   0   1   0   0   0   3   5   0   0   0   0   #   0 
16 Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou         39   1   0   1   0   2   7   0   6   1   0   6   0   0   0   0   0   3  12   # 
18 Inspiral Carpets - Saturn 5            37   0   7   0   0   #   0   0   0   6   3   0  12   2   0   1   0   0   0   6 
19 Gina Sedman - Smile                    22   0   0   0   0   4   1   0   0   5   0   0   0   0   0  12   #   0   0   0 
Σχόλια ανά τραγούδι
Spoiler
Γύρος #1 έγραψε:ALI: Γενικά μπήκαν καλά κομμάτια.
Νομίζω πάντως πως θα πρέπει το επόμενο Phorumvision, να περιέχει αμιγώς ξενόγλωσσα ή ελληνόγλωσσα τραγούδια. Το ανακάτεμα καθόλου δεν βοηθάει και οδηγεί στο να αδικούνται τα ελληνικά τραγούδια.
JIM: Καλή αρχή να έχουμε. Αξιοπρεπής ο γύρος αλλά όχι εντυπωσιακός. Φανερή η έλλειψη καφρίλων του masteriddley. Ελπίζω να μας παρακολουθεί η μορφάρα αυτή!
MOJ: πολλά γνωστά κομμάτια , κανα δυο πήραν βαθμουλάκια , 5 πήραν κουλούρι, και γενικά δυσκολεύτηκα σε κάποιους βαθμούς εκτός από τα 3 πρώτα .
ΝΥΧ: το ευχαριστήθηκα που υπήρχαν περισσότερα ελληνικά κομμάτια αυτή τη φορά, μα δυστυχώς σίγουρα αδίκησα κάποια άλλα
Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby (POL) έγραψε:SID (12): Εύκολα το 12άρι μου, συνοδεύτηκε με ένα μεταμεσονύκτιο ποτήρι lagavulin
DRE (10): Ωραία μπαλάντα.
ΠΑΛ (6): Αρέσκει μου.
JIM (0): Τυπική μπαλάντα με έντονα σόλο. Δεν μου έμειναν βαθμοί δυστυχώς.
ΜΠΙ (0): Aυτο το τραγουδάκι θα ψηφιστεί παραπανω απο την τραγουδάει μου ?
Gus Black - Paranoid (GOB) έγραψε:FAT (10): Διασκεύαρα. Πάλεψε για το 12άρι ❤️
ALI (8): Ωραίο τραγουδάκι, αν και θα προτιμούσα το "Julia Dream".
DRE (1): Ατυχής για μένα διασκευή.
JIM (0): Σε διαγωνισμό για διασκευές πιθανόν θα πήγαινε πολύ καλά.
MOJ (0): ε όχι και το paranoid σε υπναγωγό , κάπου οπα . που είναι η αστυνομία μουσικής ;φρουραααα ! πάρτε τους .
Shelagh McDonald - Mirage (BAN) έγραψε:DRE (12): Μ' αρέσει αυτή η δεκαετία.
JIM (12): Είχε εξαφανιστεί λέει αυτή και ξαναβρέθηκε. Πάλι καλά για να τραγουδάει τέτοιες κομματάρες! Τα σέβη μου.😊
MOJ (12): το πιο ωραίο κομμάτι του γυρου ..και αγνωστο.διαμαντακι.
Ké (Kevin Grivois) - Strange World (NOV) έγραψε:ALI (10): Παλιό, κλασικό, αγαπημένο.
DRE (3): Τεράστιο τραγούδι αλλά πασίγνωστο.
JIM (2): Από τα πολύ γνωστά που τη γλίτωσε λόγω πλούσιου συναισθήματος.😚
DRH (0): Καλούλι αλλά παραείναι χιτάκι
T.S. Bonniwell - Black Snow (ΝΥΧ) έγραψε:JIM (10): Σκοτεινό και δραματικό με υπέροχα φωνητικά
MOJ (10): έπαιζε και για 12. στις λεπτομέρειες το έχασε .διαμαντακι.
SID (8): Και το μεταμεσονύχτιο ποτήρι lagavulin συνεχίστηκε με αυτό, ομορφιά
DRE (0): Πολύ θρήνος.
ΠΑΛ (0): Λίγο αδιάφορο για τα γούστα μου.
Andrew Bird - Sisyphus (DRE) έγραψε:FAT (12): Πρώτη φορά που το άκουσα. Υπεροχότατο.
ΜΠΙ (1): Θεωρώ φτηνό κόλπο το σφύριγμα , όπως και τα αααα ααααα τύπου Μaiden στο Fear Of The Dark

Κάτι δικό του μου άρεσε, τον έκανα follow, με πρήζει με συνεχείς ειδοποιήσεις, άντε γαμησου Αντρέα μoυ
JIM (0): Δεν είναι άσχημο αλλά έχουν ζορίσει τα πράγματα και πλέον η παραγωγή συναισθημάτων μαζί με λεπτομέρειες καθορίζουν τη βαθμολόγησή μου.
DRE (#): Εδώ και δύο διαγωνισμούς το φύλαγα αυτό, ήρθε η ώρα του.
Ξυδους - Εσυ Εκει (FAT) έγραψε:MOJ (7): ελλείψει άλλου για 7 ας όψεται .. ας το ακούσω άλλη μια φορά ..
JIM (4): Ξέρω ότι θεωρείται κλασικό αλλά δεν έχει τύχει να το ακούσω πολλές φορές. Τώρα το απόλαυσα.😊
DRE (2): Τραγούδι που σίγουρα χαράζει κάποιες ψυχές.
ΠΑΛ (0): Ελληνικό εντεχνορόκ...Μπρρρρ!!!
Maruja - Thunder (MOJ) έγραψε:SID (10): Τι κομματάρα, πολύ δυνατό, δεν τους γνώριζα!
JIM (3): Παράξενος συνδυασμός σκληρού ροκ, τζαζ και...λίγο punk; Δυσκολοχώνευτο κομμάτι αλλά εκτιμώ το ρίσκο που πάρθηκε εδώ.
DRE (0): Γούστα είναι αυτά.
Ennio Morricone - Ninna Nanna In Blu (JIM) έγραψε:DRE (5): Θα μπορούσα να το είχα βάλει και εγώ.
ALI (0): Respect για Ennio Morricone, αλλά δεν το θεωρώ από τα καλύτερά του. Ασφαλώς δεν θα το είχα αδικήσει τόσο, αν στην προτίμησή μου δεν προηγούνταν άλλα (sorry).
DRH (0): Έννιο έννιο έννιο, έννιο μου, καραμελένιο μου, έννιο μου, αχ έννιο μου....έγραφα στα παλιό φόρουμ όταν τον έβαζαν και τον ξανάβαζαν και μετά τον ξανάβαζαν στο παιχνίδι
Νταξ, δεν είναι κακός αν και το κομμάτι είναι κάπως βαρετό
JIM (#): Με αυτό προσδοκώ τουλάχιστον τις ψήφους Μπίστη και Bandit. Παλαίουρες είναι, άρα θα βλέπουν και παλιά καουμπόικα, κι από εκεί θα έχουν επαφή με τον γίγαντα Morricone. Για να δούμε.🐴
Pj Harvey - This Is Love (DIN) έγραψε:DRE (7): Θηλυκιά ροκιά με απωθημένα.
SID (7): Απλά τιμής ένεκεν
ΜΠΙ (6): Ας της βάλω πόντους παρά το πασίγνωστον του άσματος

Επειδή είναι μια θεά
JIM (0): Δεν έχω άλλους βαθμούς ρε κούκλα, sorry.😥
Nemra ft. Serj Tankian - I'm Afraid Of Stars (SID) έγραψε:ALI (12): (μια λέξη μόνο) Εξαίσιο!
JIM (7): Όμορφη και δραματική μπαλάντα από μια σφιχτοδεμένη συνεργασία.
DRE (0): Φοβάμαι δεν θα πάρεις τίποτα.
ΜΠΙ (0): Για την πραγματική γιουροβυζ αυτό
Ανδρέας Τσουκαλάς - Μπαλάντα (ΗΜΟ) έγραψε:ΜΠΙ (7): Αθώο και αφελές

Τρέχα γυρευε αν τρολαρει ο Παλ ή ο ημο ...
DRE (6): Μπράβο που το θυμήθηκες.
JIM (0): Βρε τον Μένιο, βρε το Μένιο
Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων (ELE) έγραψε:ΝΥΧ (10): το αγαπώ πολύ, καθώς και την Βιτάλη
JIM (8): Από τις καλύτερες εκτελέσεις του συγκεκριμένου τραγουδιού.
DRE (0): Μπααα...
SID (0): Εύκολα το πρώτο μηδενικό μου
ΜΠΙ (0): Μην καλοπιάνετε τους γύφτους
R.E.M. - "Blue" (ΕΛΡ) έγραψε:ΝΥΧ (12): υπέροχο, πανέμορφο
DRE (4): Μάλλον δεν το έχω ξανακούσει, το σημειώνω.
MOJ (2): το προσπάθησα αλλά δεν μου μίλησε όσες φορές κι αν το άκουσα οπότε θα μείνουμε 2 ξένοι .
JIM (0): Αδιάφορο τραγούδι των REM με πολύ "spoken word" που δεν με άγγιξε καθόλου.
Franz Ferdinand - Night Or Day (ALI) έγραψε:DRE (0): Δεν μ' έπεισε.
JIM (0): Συμπαθητικό με highlight το πιασάρικο ρεφρέν του. Αντιγράφουν λίγο τον εαυτό τους όμως.
ΜΠΙ (0): Τους συμπαθώ

Απογοητευτικοι εδώ ...
The Cardigans - Erase / Rewind “director's Cut” (ΠΑΛ) έγραψε:DRE (8): Πολύ γνωστό και αγαπημένο.
SID (5): Sverige Sverige Sverige, αγαπάμε Nina Persson αλλά το έχουμε χιλιοακούσει
DRH (0): Μ'αρέσουν αλλά παραείναι χιτάκι
JIM (0): Χιλοακουσμένο αλλά και από όταν βγήκε δεν μου έλεγε πολλά.
ΜΠΙ (0): Ε ξέρετε τώρα, πασίγνωστα παίρνουν μηδεν

Βαριέσαι ?

Καλή διασκέδαση στο ΠΑΚΥ !
Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (ΡΙΚ) έγραψε:ΠΑΛ (12): <3
DRH (2): Αγαπάμε Τζιμάκο αλλά αυτό πχια;;;
JIM (1): Κάτι πιο εκλεκτό. Πιάσε έναν πατσά περιποιημένο.
DRE (0): Τζιμάκος - Τζιμάρας δεν είναι στις άμεσες προτιμήσεις μου.
FAT (0): Κουραστικό πια.
MOJ (0): μαλλον οποιος το βαλε θελει να μας πει τύποι στο phorum προσκυνούν κόμματα σαν λακέδες
SID (0): Αν παίζαμε "τι έχετε βαρεθεί να ακούτε" μπορεί να έβγαινε πρώτο
Inspiral Carpets - Saturn 5 (DRH) έγραψε:JIM (6): Είδα τον Παπακαλιάτη αστροναύτη ακριβώς στο 01:00 λεπτό του βίντεο και σοκαρίστηκα. 😲
Κατά τ' άλλα πολύ ευχάριστο και ρυθμικό κομμάτι.
MOJ (3): να-να-να νανανα-νανανανανααααα 🎤αυτο το τραγουδαγαμε σε κατι παρτι μικροι
DRE (0): Ούτε άσχημο ούτε εντυπωσιάζει.
FAT (0): Ήταν στη λεπτή γραμμή δε μ' αρέσει καθόλου, μ' αρέσει λόγο. Και εκεί έμεινε τελικά. Αδιάφορο.
DRH (#): Νταξ μωρέ....κι αυτό χιτάκι είναι...και έχασα πάλι ένα ακόμα live
Gina Sedman - Smile (ΜΠΙ) έγραψε:JIM (5): Ρυθμικό, ευχάριστο. Στην αρχη με παραξένεψε, σιγά σιγά άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο.
DRE (0): Μέτρια προσπάθεια για soul.
FAT (0): Nope. Μου θύμισε μουσική σε ασανσέρ σε εμπορικό κέντρο.
MOJ (0): ωραίες οδοντοστοιχίες . για διαφήμιση της colgate θα ήταν μια χαρά .
ΠΑΛ (0): Αδιάφορο.

Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
ALI έγραψε:Γύρος #1: Γενικά μπήκαν καλά κομμάτια.
Νομίζω πάντως πως θα πρέπει το επόμενο Phorumvision, να περιέχει αμιγώς ξενόγλωσσα ή ελληνόγλωσσα τραγούδια. Το ανακάτεμα καθόλου δεν βοηθάει και οδηγεί στο να αδικούνται τα ελληνικά τραγούδια.
Nemra ft. Serj Tankian - I'm Afraid Of Stars (12): (μια λέξη μόνο) Εξαίσιο!
Ké (Kevin Grivois) - Strange World (10): Παλιό, κλασικό, αγαπημένο.
Gus Black - Paranoid (8): Ωραίο τραγουδάκι, αν και θα προτιμούσα το "Julia Dream".
Ennio Morricone - Ninna Nanna In Blu (0): Respect για Ennio Morricone, αλλά δεν το θεωρώ από τα καλύτερά του. Ασφαλώς δεν θα το είχα αδικήσει τόσο, αν στην προτίμησή μου δεν προηγούνταν άλλα (sorry).
DRE έγραψε:Shelagh McDonald - Mirage (12): Μ' αρέσει αυτή η δεκαετία.
Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby (10): Ωραία μπαλάντα.
The Cardigans - Erase / Rewind “director's Cut” (8): Πολύ γνωστό και αγαπημένο.
Pj Harvey - This Is Love (7): Θηλυκιά ροκιά με απωθημένα.
Ανδρέας Τσουκαλάς - Μπαλάντα (6): Μπράβο που το θυμήθηκες.
Ennio Morricone - Ninna Nanna In Blu (5): Θα μπορούσα να το είχα βάλει και εγώ.
R.E.M. - "Blue" (4): Μάλλον δεν το έχω ξανακούσει, το σημειώνω.
Ké (Kevin Grivois) - Strange World (3): Τεράστιο τραγούδι αλλά πασίγνωστο.
Ξυδους - Εσυ Εκει (2): Τραγούδι που σίγουρα χαράζει κάποιες ψυχές.
Gus Black - Paranoid (1): Ατυχής για μένα διασκευή.
T.S. Bonniwell - Black Snow (0): Πολύ θρήνος.
Maruja - Thunder (0): Γούστα είναι αυτά.
Nemra ft. Serj Tankian - I'm Afraid Of Stars (0): Φοβάμαι δεν θα πάρεις τίποτα.
Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων (0): Μπααα...
Franz Ferdinand - Night Or Day (0): Δεν μ' έπεισε.
Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (0): Τζιμάκος - Τζιμάρας δεν είναι στις άμεσες προτιμήσεις μου.
Inspiral Carpets - Saturn 5 (0): Ούτε άσχημο ούτε εντυπωσιάζει.
Gina Sedman - Smile (0): Μέτρια προσπάθεια για soul.
Andrew Bird - Sisyphus (#): Εδώ και δύο διαγωνισμούς το φύλαγα αυτό, ήρθε η ώρα του.
DRH έγραψε:Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (2): Αγαπάμε Τζιμάκο αλλά αυτό πχια;;;
Ké (Kevin Grivois) - Strange World (0): Καλούλι αλλά παραείναι χιτάκι
Ennio Morricone - Ninna Nanna In Blu (0): Έννιο έννιο έννιο, έννιο μου, καραμελένιο μου, έννιο μου, αχ έννιο μου....έγραφα στα παλιό φόρουμ όταν τον έβαζαν και τον ξανάβαζαν και μετά τον ξανάβαζαν στο παιχνίδι
Νταξ, δεν είναι κακός αν και το κομμάτι είναι κάπως βαρετό
The Cardigans - Erase / Rewind “director's Cut” (0): Μ'αρέσουν αλλά παραείναι χιτάκι
Inspiral Carpets - Saturn 5 (#): Νταξ μωρέ....κι αυτό χιτάκι είναι...και έχασα πάλι ένα ακόμα live
FAT έγραψε:Andrew Bird - Sisyphus (12): Πρώτη φορά που το άκουσα. Υπεροχότατο.
Gus Black - Paranoid (10): Διασκεύαρα. Πάλεψε για το 12άρι ❤️
Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (0): Κουραστικό πια.
Inspiral Carpets - Saturn 5 (0): Ήταν στη λεπτή γραμμή δε μ' αρέσει καθόλου, μ' αρέσει λόγο. Και εκεί έμεινε τελικά. Αδιάφορο.
Gina Sedman - Smile (0): Nope. Μου θύμισε μουσική σε ασανσέρ σε εμπορικό κέντρο.
JIM έγραψε:Γύρος #1: Καλή αρχή να έχουμε. Αξιοπρεπής ο γύρος αλλά όχι εντυπωσιακός. Φανερή η έλλειψη καφρίλων του masteriddley. Ελπίζω να μας παρακολουθεί η μορφάρα αυτή!
Shelagh McDonald - Mirage (12): Είχε εξαφανιστεί λέει αυτή και ξαναβρέθηκε. Πάλι καλά για να τραγουδάει τέτοιες κομματάρες! Τα σέβη μου.😊
T.S. Bonniwell - Black Snow (10): Σκοτεινό και δραματικό με υπέροχα φωνητικά
Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων (8): Από τις καλύτερες εκτελέσεις του συγκεκριμένου τραγουδιού.
Nemra ft. Serj Tankian - I'm Afraid Of Stars (7): Όμορφη και δραματική μπαλάντα από μια σφιχτοδεμένη συνεργασία.
Inspiral Carpets - Saturn 5 (6): Είδα τον Παπακαλιάτη αστροναύτη ακριβώς στο 01:00 λεπτό του βίντεο και σοκαρίστηκα. 😲
Κατά τ' άλλα πολύ ευχάριστο και ρυθμικό κομμάτι.
Gina Sedman - Smile (5): Ρυθμικό, ευχάριστο. Στην αρχη με παραξένεψε, σιγά σιγά άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Ξυδους - Εσυ Εκει (4): Ξέρω ότι θεωρείται κλασικό αλλά δεν έχει τύχει να το ακούσω πολλές φορές. Τώρα το απόλαυσα.😊
Maruja - Thunder (3): Παράξενος συνδυασμός σκληρού ροκ, τζαζ και...λίγο punk; Δυσκολοχώνευτο κομμάτι αλλά εκτιμώ το ρίσκο που πάρθηκε εδώ.
Ké (Kevin Grivois) - Strange World (2): Από τα πολύ γνωστά που τη γλίτωσε λόγω πλούσιου συναισθήματος.😚
Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (1): Κάτι πιο εκλεκτό. Πιάσε έναν πατσά περιποιημένο.
Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby (0): Τυπική μπαλάντα με έντονα σόλο. Δεν μου έμειναν βαθμοί δυστυχώς.
Gus Black - Paranoid (0): Σε διαγωνισμό για διασκευές πιθανόν θα πήγαινε πολύ καλά.
Andrew Bird - Sisyphus (0): Δεν είναι άσχημο αλλά έχουν ζορίσει τα πράγματα και πλέον η παραγωγή συναισθημάτων μαζί με λεπτομέρειες καθορίζουν τη βαθμολόγησή μου.
Pj Harvey - This Is Love (0): Δεν έχω άλλους βαθμούς ρε κούκλα, sorry.😥
Ανδρέας Τσουκαλάς - Μπαλάντα (0): Βρε τον Μένιο, βρε το Μένιο
R.E.M. - "Blue" (0): Αδιάφορο τραγούδι των REM με πολύ "spoken word" που δεν με άγγιξε καθόλου.
Franz Ferdinand - Night Or Day (0): Συμπαθητικό με highlight το πιασάρικο ρεφρέν του. Αντιγράφουν λίγο τον εαυτό τους όμως.
The Cardigans - Erase / Rewind “director's Cut” (0): Χιλοακουσμένο αλλά και από όταν βγήκε δεν μου έλεγε πολλά.
Ennio Morricone - Ninna Nanna In Blu (#): Με αυτό προσδοκώ τουλάχιστον τις ψήφους Μπίστη και Bandit. Παλαίουρες είναι, άρα θα βλέπουν και παλιά καουμπόικα, κι από εκεί θα έχουν επαφή με τον γίγαντα Morricone. Για να δούμε.🐴
MOJ έγραψε:Γύρος #1: πολλά γνωστά κομμάτια , κανα δυο πήραν βαθμουλάκια , 5 πήραν κουλούρι, και γενικά δυσκολεύτηκα σε κάποιους βαθμούς εκτός από τα 3 πρώτα .
Shelagh McDonald - Mirage (12): το πιο ωραίο κομμάτι του γυρου ..και αγνωστο.διαμαντακι.
T.S. Bonniwell - Black Snow (10): έπαιζε και για 12. στις λεπτομέρειες το έχασε .διαμαντακι.
Ξυδους - Εσυ Εκει (7): ελλείψει άλλου για 7 ας όψεται .. ας το ακούσω άλλη μια φορά ..
Inspiral Carpets - Saturn 5 (3): να-να-να νανανα-νανανανανααααα 🎤αυτο το τραγουδαγαμε σε κατι παρτι μικροι
R.E.M. - "Blue" (2): το προσπάθησα αλλά δεν μου μίλησε όσες φορές κι αν το άκουσα οπότε θα μείνουμε 2 ξένοι .
Gus Black - Paranoid (0): ε όχι και το paranoid σε υπναγωγό , κάπου οπα . που είναι η αστυνομία μουσικής ;φρουραααα ! πάρτε τους .
Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (0): μαλλον οποιος το βαλε θελει να μας πει τύποι στο phorum προσκυνούν κόμματα σαν λακέδες
Gina Sedman - Smile (0): ωραίες οδοντοστοιχίες . για διαφήμιση της colgate θα ήταν μια χαρά .
SID έγραψε:Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby (12): Εύκολα το 12άρι μου, συνοδεύτηκε με ένα μεταμεσονύκτιο ποτήρι lagavulin
Maruja - Thunder (10): Τι κομματάρα, πολύ δυνατό, δεν τους γνώριζα!
T.S. Bonniwell - Black Snow (8): Και το μεταμεσονύχτιο ποτήρι lagavulin συνεχίστηκε με αυτό, ομορφιά
Pj Harvey - This Is Love (7): Απλά τιμής ένεκεν
The Cardigans - Erase / Rewind “director's Cut” (5): Sverige Sverige Sverige, αγαπάμε Nina Persson αλλά το έχουμε χιλιοακούσει
Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων (0): Εύκολα το πρώτο μηδενικό μου
Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (0): Αν παίζαμε "τι έχετε βαρεθεί να ακούτε" μπορεί να έβγαινε πρώτο
ΜΠΙ έγραψε:Ανδρέας Τσουκαλάς - Μπαλάντα (7): Αθώο και αφελές

Τρέχα γυρευε αν τρολαρει ο Παλ ή ο ημο ...
Pj Harvey - This Is Love (6): Ας της βάλω πόντους παρά το πασίγνωστον του άσματος

Επειδή είναι μια θεά
Andrew Bird - Sisyphus (1): Θεωρώ φτηνό κόλπο το σφύριγμα , όπως και τα αααα ααααα τύπου Μaiden στο Fear Of The Dark

Κάτι δικό του μου άρεσε, τον έκανα follow, με πρήζει με συνεχείς ειδοποιήσεις, άντε γαμησου Αντρέα μoυ
Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby (0): Aυτο το τραγουδάκι θα ψηφιστεί παραπανω απο την τραγουδάει μου ?
Nemra ft. Serj Tankian - I'm Afraid Of Stars (0): Για την πραγματική γιουροβυζ αυτό
Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων (0): Μην καλοπιάνετε τους γύφτους
Franz Ferdinand - Night Or Day (0): Τους συμπαθώ

Απογοητευτικοι εδώ ...
The Cardigans - Erase / Rewind “director's Cut” (0): Ε ξέρετε τώρα, πασίγνωστα παίρνουν μηδεν

Βαριέσαι ?

Καλή διασκέδαση στο ΠΑΚΥ !
ΝΥΧ έγραψε:Γύρος #1: το ευχαριστήθηκα που υπήρχαν περισσότερα ελληνικά κομμάτια αυτή τη φορά, μα δυστυχώς σίγουρα αδίκησα κάποια άλλα
R.E.M. - "Blue" (12): υπέροχο, πανέμορφο
Ελενη Βιταλη - Το Τραγουδι Των Γυφτων (10): το αγαπώ πολύ, καθώς και την Βιτάλη
ΠΑΛ έγραψε:Τζίμης Πανούσης - Kagela Padou (12): <3
Kellie_with_an_ie - Sinner’s Lullaby (6): Αρέσκει μου.
T.S. Bonniwell - Black Snow (0): Λίγο αδιάφορο για τα γούστα μου.
Ξυδους - Εσυ Εκει (0): Ελληνικό εντεχνορόκ...Μπρρρρ!!!
Gina Sedman - Smile (0): Αδιάφορο.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1     POL  111 111                                             
 2     GOB   78  78                                             
 3     BAN   73  73                                             
 4     NOV   72  72                                             
 5     ΝΥΧ   70  70                                             
 6     DRE   69  69                                             
 7     FAT   66  66                                             
 8     MOJ   65  65                                             
 9     JIM   62  62                                             
10     DIN   61  61                                             
11     SID   58  58                                             
12     ΗΜΟ   49  49                                             
13     ELE   45  45                                             
14     ΕΛΡ   44  44                                             
15     ALI   42  42                                             
16     ΠΑΛ   39  39                                             
 =     ΡΙΚ   39  39                                             
18     DRH   37  37                                             
19     ΜΠΙ   22  22                                             
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Μαλακες σοβαρα βγαλαμε πρωτο το ΑΙ;Κλειστε το το μαγαζι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

GoBack έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:48 Και η κουτση μαρια ειχε καταλαβει απο τοτε που αρχισε η ναιδα να γραφει να βιαστουμε οτι ο μενιος θα ψηφισει στο τελευταιο δευτερολεπτο με ξυπνητηρι .
:smt005: (δεν ισχύει παρόλα αυτά)

Υγ
Είχα βρει το τραγούδι που επέλεξε μετά από πολύ """""σκέψη και κόπο""""" να βάλει η αλικατ. Χεχεχεχε. Θα έτυχε..... Χεχεχεχε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 01 Μαρ 2025, 01:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΓΥΡΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΟΛΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.....

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, """""ΦΙΛΕ""";

aLiCat έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:53
Bandit59 έγραψε: 01 Μαρ 2025, 00:45

Θα μπορούσε. :102:

Ενδεχομένως να είναι και ζήτημα αρχής για εκείνους. :bored:
Τι εννοείς Μάρκο;;;;

GoBack έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:27
aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:23

Πώς και δεν ρωτάς καλύτερα, αν παίζουν ανταλλαγές π.μ. μεταξύ συμπαικτών για αλληλο-"ενισχύσεις"; :bored:
Καποιος μου εστειλε πμ και ειπε οτι πρεπει να σε περασει με καθε τροπο :-?

ΓΚΟΜΠΑΚΗ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ ΚΑΚ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ :xena:

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”