Κατανοηση Βορειου Πολου
Nandros έγραψε: 13 Οκτ 2018, 20:26
Εσύ έχεις λυσσάξει στο άλλο νήμα, όπου προμοτάρεις τα βρωμόλαδα, για τα έσοδα που χάνει το κράτος από τους τενεκέδες.
Τώρα, που στον χώνει το κράτος, σκούζεις; Σκούξε, σκούξε!:
.
Εσύ έχεις λυσσάξει στο άλλο νήμα, όπου προμοτάρεις τα βρωμόλαδα, για τα έσοδα που χάνει το κράτος από τους τενεκέδες.
.
Κλάψε, κλάψε!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 22:03 Επιπεδο καταβοησης υπο του μηδενος
Κατανοηση Βορειου Πολου
.
Μπορεί να ήταν ο psiΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 22:07 Σημερα στα διοδια των Μαλγαρων μπροστα μου μηχανοβιος με τσαλακωμενη πινακιδα μολις περασε το προπορευομενο απο αυτον αυτοκινητο γκαζωσε και εφυγε χωρις να πληρωσει
Χωρις οτικη προσβαση στην πινακιδα ο μονος τροπος να τον πιασουννηταν να πεσει συρμα στην τροχαια και να μπορεσει να τον σταματησει μερικα χιλιομετρα πιο περα
Ετσι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 22:07 Σημερα στα διοδια των Μαλγαρων μπροστα μου μηχανοβιος με τσαλακωμενη πινακιδα μολις περασε το προπορευομενο απο αυτον αυτοκινητο γκαζωσε και εφυγε χωρις να πληρωσει.Περιμενε να ανοιξει την μπαρα ο μπροστα πληρωνοντας.Περασε με ξενες πορτοφολι
Χωρις οπτικη προσβαση στην πινακιδα ο μονος τροπος να τον πιασουννηταν να πεσει συρμα στην τροχαια και να μπορεσει να τον σταματησει μερικα χιλιομετρα πιο περα
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 19:38
Γιαννόπουλα, άκου να δεις, παιδί μου.
Είμαι σίγουρος ότι τα έξοδα σου σε διόδια είναι φανταστικοέξοδα μέχρι να το αποδείξεις. Από κει και πέρα, είναι εμφανές ότι γράφεις ασυναρτησίες και μεταθέτεις την συζήτηση ακριβώς επειδή γράφεις μυθώδη ψέμματα. Είμαι επίσης σίγουρος, επειδή έχω δουλέψει σε περίπτερο, και δεν ντρέπομαι γι' αυτό, ότι σε περίπτερο δεν θα άντεχες να δουλέψεις ούτε τρεις μέρες. Θα έτρεχες να βρεις παρηγορητική αγκαλιά κλαμένος με τις μύξες να σου τρέχουν μέχρι το στόμα.
Πάνε αλλού να παίξεις, λοιπόν!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:41 Δεν ειναι νεοφιλελε τα διοδια
Ισα ισα ειναι σοσιαλιστικοτατα
Λιγοι πληρωνουμε τους δρομους που εξυπηρετουν τους παντες
Πληρώνεις ατομικά για τη χρήση των δρόμων που κάνεις. Το σοσιαλιστικό που είναι; Καρανεοφιλελευθερο είναι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:41 Δεν ειναι νεοφιλελε τα διοδια
Ισα ισα ειναι σοσιαλιστικοτατα
Λιγοι πληρωνουμε τους δρομους που εξυπηρετουν τους παντες
Και τους δρομους τους κατασκευαζουν και τους συντηρουν ιδιωτες εργολαβοι ... Πρεπει λοιπον να βγαλουν τα εξοδα τους + ενα ποσοστο κερδους ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 23:01 Πως προκυπτει το οτι θελω και πληρωνω;
Τα διοδια δεν εξυπηρετουν,οι δρομοι εξυπηρετουν
Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2018, 23:05
Πληρώνεις ατομικά για τη χρήση των δρόμων που κάνεις. Το σοσιαλιστικό που είναι; Καρανεοφιλελευθερο είναι.