!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το νέο σήμα της ΝΔ
- ΜπλεΜπουμπυς
- hellegennes
Re: Το νέο σήμα της ΝΔ
Για Έλληνα μιλάμε.ST48410 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 06:50Ποιος έφτιαξε τελικά το σήμα; Αυτό το post του Alexandros Parageorgiou σχολιάζεις; Από το ύφος της γραφής μοιάζει για τρολάρισμα. Δηλαδή αν σε κάποιον έχει ανατεθεί τέτοια δουλειά περιμένεις ότι δεν θα αντιδράσει σαν δεκάχρονο στα social media.hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 03:40Έλεος. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να μην είσαι μπαμπουίνος. Διδαχθήκαμε όλοι την γλώσσα μας σαν μητρική και την διδαχθήκαμε αναλυτικά σε σημείο σκασμού για 12 χρόνια στο σχολείο. Αντί να το παίζει εστέτ ντίβα, θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερη προσοχή στα μαθήματα που πλήρωσαν οι γονείς του και οι γονείς μου για 12 χρόνια ώστε να γίνει άνθρωπος. Τζάμπα λεφτά, κόπος και χρόνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδώ αναφέρει άλλο όνομαhellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 09:23Για Έλληνα μιλάμε.ST48410 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 06:50Ποιος έφτιαξε τελικά το σήμα; Αυτό το post του Alexandros Parageorgiou σχολιάζεις; Από το ύφος της γραφής μοιάζει για τρολάρισμα. Δηλαδή αν σε κάποιον έχει ανατεθεί τέτοια δουλειά περιμένεις ότι δεν θα αντιδράσει σαν δεκάχρονο στα social media.hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 03:40
Έλεος. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να μην είσαι μπαμπουίνος. Διδαχθήκαμε όλοι την γλώσσα μας σαν μητρική και την διδαχθήκαμε αναλυτικά σε σημείο σκασμού για 12 χρόνια στο σχολείο. Αντί να το παίζει εστέτ ντίβα, θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερη προσοχή στα μαθήματα που πλήρωσαν οι γονείς του και οι γονείς μου για 12 χρόνια ώστε να γίνει άνθρωπος. Τζάμπα λεφτά, κόπος και χρόνος.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -neo-sima/
Κάνεις μια δουλειά και σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις γενικά γνωστός. Δεν βγαίνεις να μιλήσεις με τέτοιο υφάκι. Μου φαίνεται fake το παραπάνω post.
- omg kai 3 lol
εν ολιγοις, δανειζομενος μια φραση απο παλαιο νημα,
εκπαγλου καλλονης το νεο σημα
εκφραζει επακριβως την αλλαγη που θελει και περιμενει η συντριπτικη πλειοψηφια των ριζοσπαστικων ψηφοφορων του Κουλη
Κουλη αλλαξε τα ολα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Οκτ 2018, 12:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ δε νομίζω ότι είναι αυτός. Παρ' όλα αυτά όποιος βλέπει το πρόβλημα στο...συντακτικό, προφανώς έχει θέμα.
- hellegennes
Ίσως, αλλά είναι απολύτως πιστευτό. Θέλεις να σου θυμίζω ανάλογα περιστατικά;ST48410 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 09:53 Εδώ αναφέρει άλλο όνομα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -neo-sima/
Κάνεις μια δουλειά και σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις γενικά γνωστός. Δεν βγαίνεις να μιλήσεις με τέτοιο υφάκι. Μου φαίνεται fake το παραπάνω post.![]()
Είπα ότι είναι αμόρφωτο ταγάρι που το παίζει εστέτ. Είναι εμφανές ότι λέει μαλακίες και δεν ξέρει τι του γίνεται. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να εστιάσει κανείς άλλο στα γραφόμενά του, γιατί σιγά το θέμα υψίστης σημασίας. Θα εστιάσω στην ρίζα του προβλήματος, που φανερώνεται από το γεγονός ότι δεν μπορεί να συντάξει γραπτά μια πρόταση στην μητρική του γλώσσα. Εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:39 Κι εγώ δε νομίζω ότι είναι αυτός. Παρ' όλα αυτά όποιος βλέπει το πρόβλημα στο...συντακτικό, προφανώς έχει θέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Αυτο ειναι το επιπεδο της αντιπολιτευσης που θα κανουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σε τυχον κυβέρνηση ΝΔ. Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις 2011-2014, με τον στρατό των τρολ να ενεργοποιείται ξανά και να εκμεταλλεύεται σαρδάμ και νεκρούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Οι Αγανακτισμένοι θα αγανακτησουν ξανα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εδω ειναι το νημα που όλα τα ξεπλυμμένα Μη-ΝεοΔημοκρατες λένε οτι δεν τους αρέσει το νέο σημα της Νεας Δημοκρατίας;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- hellegennes
Το πρόβλημα εν προκειμένω είναι της ΝΔ, που αντικατοπτρίζει το πολιτικό επίπεδο της χώρας. Στην ΝΔ θεωρούν ότι εκσυγχρονισμός και διόρθωση παθογενειών είναι να αλλάξει το σήμα και το branding. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν πεπαλαιωμένο το σήμα -που άλλαξαν πριν 2-3 χρόνια πάλι-, όχι κανένα ζήτημα ουσίας.Rakomelofronas έγραψε: 08 Οκτ 2018, 02:59 Αυτο ειναι το επιπεδο της αντιπολιτευσης που θα κανουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σε τυχον κυβέρνηση ΝΔ. Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις 2011-2014, με τον στρατό των τρολ να ενεργοποιείται ξανά και να εκμεταλλεύεται σαρδάμ και νεκρούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Οι Αγανακτισμένοι θα αγανακτησουν ξανα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Παρότι ζήτημα χωρίς ουσία, όπως λες, του δόθηκε δυσανάλογη σημασία από τους φιλοκυβερνητικούς σχολιαστές. Ο,τι κάνει η ΝΔ, ο μεγάλος σατανάς, είναι λάθος εξορισμού. Δεν βάζουμε μυαλό.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2018, 04:27Το πρόβλημα εν προκειμένω είναι της ΝΔ, που αντικατοπτρίζει το πολιτικό επίπεδο της χώρας. Στην ΝΔ θεωρούν ότι εκσυγχρονισμός και διόρθωση παθογενειών είναι να αλλάξει το σήμα και το branding. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν πεπαλαιωμένο το σήμα -που άλλαξαν πριν 2-3 χρόνια πάλι-, όχι κανένα ζήτημα ουσίας.Rakomelofronas έγραψε: 08 Οκτ 2018, 02:59 Αυτο ειναι το επιπεδο της αντιπολιτευσης που θα κανουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σε τυχον κυβέρνηση ΝΔ. Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις 2011-2014, με τον στρατό των τρολ να ενεργοποιείται ξανά και να εκμεταλλεύεται σαρδάμ και νεκρούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Οι Αγανακτισμένοι θα αγανακτησουν ξανα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- hellegennes
Η αλλαγή του σήματος είναι άνευ ουσίας. Το ζήτημα ουσίας είναι ότι η ΝΔ θεωρεί ότι το πρόβλημά της είναι το rebranding, όχι ότι αυτήν την στιγμή δεν έχει πολιτική κατεύθυνση, δεν κάνει αντιπολίτευση, δεν είναι ξεκάθαρη με τις θέσεις της σχετικά με τις κινήσεις της μετά από μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη, έχει γεμίσει ακροδεξιά στοιχεία, έχει για αντιπρόεδρο έναν τύπο που έχει πει περισσότερα ψέματα και έχει αλλάξει θέσεις και ιδεολογία περισσότερες φορές κι από τον Τσίπρα.
Οι συριζαίοι -και όλος ο κόσμος- κάνουν καζούρα στην ΝΔ αυτήν την στιγμή γιατί αγγίζει τα όρια της γελοιότητας που κάθονται και ασχολούνται με το πώς θα είναι το σήμα τους, αντί να κάτσουν να δουν τι θα κάνουν με την πολιτική τους και εσωκομματικά τους προβλήματα, όπως και με τον πακτωλό χρημάτων που χρωστάνε.
Κυριολεκτικά γίνεται κριτική στην ΝΔ γιατί ταιριάζει απόλυτα η γνωστή παροιμία: «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται». Με αυτό γελάει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν είναι κι ότι άλλαξαν το σήμα αθόρυβα. Το περνάνε για γεγονός.
Οι συριζαίοι -και όλος ο κόσμος- κάνουν καζούρα στην ΝΔ αυτήν την στιγμή γιατί αγγίζει τα όρια της γελοιότητας που κάθονται και ασχολούνται με το πώς θα είναι το σήμα τους, αντί να κάτσουν να δουν τι θα κάνουν με την πολιτική τους και εσωκομματικά τους προβλήματα, όπως και με τον πακτωλό χρημάτων που χρωστάνε.
Κυριολεκτικά γίνεται κριτική στην ΝΔ γιατί ταιριάζει απόλυτα η γνωστή παροιμία: «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται». Με αυτό γελάει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν είναι κι ότι άλλαξαν το σήμα αθόρυβα. Το περνάνε για γεγονός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Το προβλημα δεν ειναι οτι εισαι ασχετος.Το προβλημα ειναι οτι περνιεσαι για σχετικος.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2018, 07:19 Η αλλαγή του σήματος είναι άνευ ουσίας. Το ζήτημα ουσίας είναι ότι η ΝΔ θεωρεί ότι το πρόβλημά της είναι το rebranding, όχι ότι αυτήν την στιγμή δεν έχει πολιτική κατεύθυνση, δεν κάνει αντιπολίτευση, δεν είναι ξεκάθαρη με τις θέσεις της σχετικά με τις κινήσεις της μετά από μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη, έχει γεμίσει ακροδεξιά στοιχεία, έχει για αντιπρόεδρο έναν τύπο που έχει πει περισσότερα ψέματα και έχει αλλάξει θέσεις και ιδεολογία περισσότερες φορές κι από τον Τσίπρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αργείτε λίγο, αλλά τα πιάνετε, τελικάΥδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 02:35 Δε μας ξεβλαχεψε αρκετα ο κωστοπουλος, θα μας ξεβλαχεψουν οι γραφιστες της νδ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι