!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το νέο σήμα της ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Το νέο σήμα της ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 06:50
hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 03:40
Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 02:31

Γραφιστας ειναι, δεν ειναι φιλολογος.
Έλεος. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να μην είσαι μπαμπουίνος. Διδαχθήκαμε όλοι την γλώσσα μας σαν μητρική και την διδαχθήκαμε αναλυτικά σε σημείο σκασμού για 12 χρόνια στο σχολείο. Αντί να το παίζει εστέτ ντίβα, θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερη προσοχή στα μαθήματα που πλήρωσαν οι γονείς του και οι γονείς μου για 12 χρόνια ώστε να γίνει άνθρωπος. Τζάμπα λεφτά, κόπος και χρόνος.
Ποιος έφτιαξε τελικά το σήμα; Αυτό το post του Alexandros Parageorgiou σχολιάζεις; Από το ύφος της γραφής μοιάζει για τρολάρισμα. Δηλαδή αν σε κάποιον έχει ανατεθεί τέτοια δουλειά περιμένεις ότι δεν θα αντιδράσει σαν δεκάχρονο στα social media.
Για Έλληνα μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 09:23
ST48410 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 06:50
hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 03:40

Έλεος. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να μην είσαι μπαμπουίνος. Διδαχθήκαμε όλοι την γλώσσα μας σαν μητρική και την διδαχθήκαμε αναλυτικά σε σημείο σκασμού για 12 χρόνια στο σχολείο. Αντί να το παίζει εστέτ ντίβα, θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερη προσοχή στα μαθήματα που πλήρωσαν οι γονείς του και οι γονείς μου για 12 χρόνια ώστε να γίνει άνθρωπος. Τζάμπα λεφτά, κόπος και χρόνος.
Ποιος έφτιαξε τελικά το σήμα; Αυτό το post του Alexandros Parageorgiou σχολιάζεις; Από το ύφος της γραφής μοιάζει για τρολάρισμα. Δηλαδή αν σε κάποιον έχει ανατεθεί τέτοια δουλειά περιμένεις ότι δεν θα αντιδράσει σαν δεκάχρονο στα social media.
Για Έλληνα μιλάμε.
Εδώ αναφέρει άλλο όνομα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -neo-sima/

Κάνεις μια δουλειά και σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις γενικά γνωστός. Δεν βγαίνεις να μιλήσεις με τέτοιο υφάκι. Μου φαίνεται fake το παραπάνω post. :102:
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34 Εικόνα

εν ολιγοις, δανειζομενος μια φραση απο παλαιο νημα,

εκπαγλου καλλονης το νεο σημα

εκφραζει επακριβως την αλλαγη που θελει και περιμενει η συντριπτικη πλειοψηφια των ριζοσπαστικων ψηφοφορων του Κουλη

Κουλη αλλαξε τα ολα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Οκτ 2018, 12:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Κι εγώ δε νομίζω ότι είναι αυτός. Παρ' όλα αυτά όποιος βλέπει το πρόβλημα στο...συντακτικό, προφανώς έχει θέμα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 09:53 Εδώ αναφέρει άλλο όνομα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -neo-sima/

Κάνεις μια δουλειά και σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις γενικά γνωστός. Δεν βγαίνεις να μιλήσεις με τέτοιο υφάκι. Μου φαίνεται fake το παραπάνω post. :102:
Ίσως, αλλά είναι απολύτως πιστευτό. Θέλεις να σου θυμίζω ανάλογα περιστατικά;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:39 Κι εγώ δε νομίζω ότι είναι αυτός. Παρ' όλα αυτά όποιος βλέπει το πρόβλημα στο...συντακτικό, προφανώς έχει θέμα.
Είπα ότι είναι αμόρφωτο ταγάρι που το παίζει εστέτ. Είναι εμφανές ότι λέει μαλακίες και δεν ξέρει τι του γίνεται. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να εστιάσει κανείς άλλο στα γραφόμενά του, γιατί σιγά το θέμα υψίστης σημασίας. Θα εστιάσω στην ρίζα του προβλήματος, που φανερώνεται από το γεγονός ότι δεν μπορεί να συντάξει γραπτά μια πρόταση στην μητρική του γλώσσα. Εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Αυτο ειναι το επιπεδο της αντιπολιτευσης που θα κανουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σε τυχον κυβέρνηση ΝΔ. Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις 2011-2014, με τον στρατό των τρολ να ενεργοποιείται ξανά και να εκμεταλλεύεται σαρδάμ και νεκρούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Οι Αγανακτισμένοι θα αγανακτησουν ξανα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Εδω ειναι το νημα που όλα τα ξεπλυμμένα Μη-ΝεοΔημοκρατες λένε οτι δεν τους αρέσει το νέο σημα της Νεας Δημοκρατίας;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Rakomelofronas έγραψε: 08 Οκτ 2018, 02:59 Αυτο ειναι το επιπεδο της αντιπολιτευσης που θα κανουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σε τυχον κυβέρνηση ΝΔ. Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις 2011-2014, με τον στρατό των τρολ να ενεργοποιείται ξανά και να εκμεταλλεύεται σαρδάμ και νεκρούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Οι Αγανακτισμένοι θα αγανακτησουν ξανα.
Το πρόβλημα εν προκειμένω είναι της ΝΔ, που αντικατοπτρίζει το πολιτικό επίπεδο της χώρας. Στην ΝΔ θεωρούν ότι εκσυγχρονισμός και διόρθωση παθογενειών είναι να αλλάξει το σήμα και το branding. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν πεπαλαιωμένο το σήμα -που άλλαξαν πριν 2-3 χρόνια πάλι-, όχι κανένα ζήτημα ουσίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2018, 04:27
Rakomelofronas έγραψε: 08 Οκτ 2018, 02:59 Αυτο ειναι το επιπεδο της αντιπολιτευσης που θα κανουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σε τυχον κυβέρνηση ΝΔ. Θα ζήσουμε πάλι καταστάσεις 2011-2014, με τον στρατό των τρολ να ενεργοποιείται ξανά και να εκμεταλλεύεται σαρδάμ και νεκρούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Οι Αγανακτισμένοι θα αγανακτησουν ξανα.
Το πρόβλημα εν προκειμένω είναι της ΝΔ, που αντικατοπτρίζει το πολιτικό επίπεδο της χώρας. Στην ΝΔ θεωρούν ότι εκσυγχρονισμός και διόρθωση παθογενειών είναι να αλλάξει το σήμα και το branding. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν πεπαλαιωμένο το σήμα -που άλλαξαν πριν 2-3 χρόνια πάλι-, όχι κανένα ζήτημα ουσίας.
Παρότι ζήτημα χωρίς ουσία, όπως λες, του δόθηκε δυσανάλογη σημασία από τους φιλοκυβερνητικούς σχολιαστές. Ο,τι κάνει η ΝΔ, ο μεγάλος σατανάς, είναι λάθος εξορισμού. Δεν βάζουμε μυαλό.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η αλλαγή του σήματος είναι άνευ ουσίας. Το ζήτημα ουσίας είναι ότι η ΝΔ θεωρεί ότι το πρόβλημά της είναι το rebranding, όχι ότι αυτήν την στιγμή δεν έχει πολιτική κατεύθυνση, δεν κάνει αντιπολίτευση, δεν είναι ξεκάθαρη με τις θέσεις της σχετικά με τις κινήσεις της μετά από μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη, έχει γεμίσει ακροδεξιά στοιχεία, έχει για αντιπρόεδρο έναν τύπο που έχει πει περισσότερα ψέματα και έχει αλλάξει θέσεις και ιδεολογία περισσότερες φορές κι από τον Τσίπρα.

Οι συριζαίοι -και όλος ο κόσμος- κάνουν καζούρα στην ΝΔ αυτήν την στιγμή γιατί αγγίζει τα όρια της γελοιότητας που κάθονται και ασχολούνται με το πώς θα είναι το σήμα τους, αντί να κάτσουν να δουν τι θα κάνουν με την πολιτική τους και εσωκομματικά τους προβλήματα, όπως και με τον πακτωλό χρημάτων που χρωστάνε.

Κυριολεκτικά γίνεται κριτική στην ΝΔ γιατί ταιριάζει απόλυτα η γνωστή παροιμία: «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται». Με αυτό γελάει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν είναι κι ότι άλλαξαν το σήμα αθόρυβα. Το περνάνε για γεγονός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

καλό
:smt005: :smt005:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34 Εικόνα
fake

τρολ
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2018, 07:19 Η αλλαγή του σήματος είναι άνευ ουσίας. Το ζήτημα ουσίας είναι ότι η ΝΔ θεωρεί ότι το πρόβλημά της είναι το rebranding, όχι ότι αυτήν την στιγμή δεν έχει πολιτική κατεύθυνση, δεν κάνει αντιπολίτευση, δεν είναι ξεκάθαρη με τις θέσεις της σχετικά με τις κινήσεις της μετά από μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη, έχει γεμίσει ακροδεξιά στοιχεία, έχει για αντιπρόεδρο έναν τύπο που έχει πει περισσότερα ψέματα και έχει αλλάξει θέσεις και ιδεολογία περισσότερες φορές κι από τον Τσίπρα.

Οι συριζαίοι -και όλος ο κόσμος- κάνουν καζούρα στην ΝΔ αυτήν την στιγμή γιατί αγγίζει τα όρια της γελοιότητας που κάθονται και ασχολούνται με το πώς θα είναι το σήμα τους, αντί να κάτσουν να δουν τι θα κάνουν με την πολιτική τους και εσωκομματικά τους προβλήματα, όπως και με τον πακτωλό χρημάτων που χρωστάνε.

Κυριολεκτικά γίνεται κριτική στην ΝΔ γιατί ταιριάζει απόλυτα η γνωστή παροιμία: «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται». Με αυτό γελάει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν είναι κι ότι άλλαξαν το σήμα αθόρυβα. Το περνάνε για γεγονός.
Το προβλημα δεν ειναι οτι εισαι ασχετος.Το προβλημα ειναι οτι περνιεσαι για σχετικος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 02:35 Δε μας ξεβλαχεψε αρκετα ο κωστοπουλος, θα μας ξεβλαχεψουν οι γραφιστες της νδ
Αργείτε λίγο, αλλά τα πιάνετε, τελικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”